Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
hát, az idő mindent megszépít.Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nem, 2010 őszén lőtte azt a gólját.
slowmotion
A 2016-os selejtezőkön Gera és Stieber lőtték a gólokat a két 1-0-ás meccsen.
Kampman
több mint 4 éve
Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nem, 2010 őszén lőtte azt a gólját.
slowmotion
A 2016-os selejtezőkön Gera és Stieber lőtték a gólokat a két 1-0-ás meccsen.
több mint 4 éve
Ja, igen, ezt már hallottam, hogy a mérkőzést a gólok nélkül kell értékelni 😆Meg előtte a románoknak ugye szabadból amivel a sanszunk megmaradt az eb-re. Biztos volt több is, csak ezek a legemlékezetessebbek. Meg ugyebár nem feltétlen csak a gólok minősítenek.Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nézd, szerintem a válogatottban nem volt jó. Gólokat is többnyire csak himihumi barátságos meccseken meg ilyen Andorra szintű ellenfelek ellen lőtt. Amikor igazi tét volt, vagy nívósabb ellenfél, akkor nem nagyon villogott (jó, leszámítva a portugálok elleni kettőt az EB-n), az alibi meg a duma viszont mindig nagyon ment. De ez csak az én véleményem, elfogadom ha valaki szerint ő valamint szuper penge spíler (volt) 🙂Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
azért aki szar, az ritkán kap 125 meccset a válogatottban, és nyer két BL-t.
slowmotion
warr_b
baszki, Shiltont még Te is láttad játszani, nem?
slowmotion
Önmagában az, hogy valaki 100+szoros válogatott, még nem jelenti azt hogy jó is (lásd pl Dzsudzsák 😆).
warr_b
peach
warr_b
peach
warr_b
slowmotion
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
milyen jol validalja utolag is h az Anzsit valasztotta a Benfica helyett. legalabb elismerne h hiba volt.Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Hááát… most a válogatottról vagy a klubjairól beszélünk?
peach
Mert a Lokiban kitűnt és utána a PSV-ben egy állat lett, de aztán Moszkva meg Anzsi meg Arábia, egyszerűen süllyesztő és totál leépülés. Pont azokban az években, amikor még kiváló teljesítményt tehetett volna le az asztalra, egy jobb és magasabban jegyzett bajnokságban, mint a holland, ő a pénzt választotta. S ennek hála fizikálisan is olyan szinten leépült, hogy rossz volt nézni.
A 108 meccsből kb 60-70-en teljesített válogatott szinten, de az utolsó éveiben katasztrofalis mutatókat hozott, csak az volt a szerencséje, hogy a CB meg a NER lett a barátja, különben őt is lekiabálták volna a pályáról, mint Storckot a pálya mellől.
Balázsból egy dolog hiányzott mindig is: az alázat.
És persze Vörösbaranyit Eindhoven után ki kellett volna rúgnia…
Viszont top5-nek csak a PSV miatt mondanám.
Pedig milyen bal lába volt, klasszisokkal magasabb szintre kellett volna vinnie..
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Hááát… most a válogatottról vagy a klubjairól beszélünk?
peach
Mert a Lokiban kitűnt és utána a PSV-ben egy állat lett, de aztán Moszkva meg Anzsi meg Arábia, egyszerűen süllyesztő és totál leépülés. Pont azokban az években, amikor még kiváló teljesítményt tehetett volna le az asztalra, egy jobb és magasabban jegyzett bajnokságban, mint a holland, ő a pénzt választotta. S ennek hála fizikálisan is olyan szinten leépült, hogy rossz volt nézni.
A 108 meccsből kb 60-70-en teljesített válogatott szinten, de az utolsó éveiben katasztrofalis mutatókat hozott, csak az volt a szerencséje, hogy a CB meg a NER lett a barátja, különben őt is lekiabálták volna a pályáról, mint Storckot a pálya mellől.
Balázsból egy dolog hiányzott mindig is: az alázat.
És persze Vörösbaranyit Eindhoven után ki kellett volna rúgnia…
Viszont top5-nek csak a PSV miatt mondanám.
Pedig milyen bal lába volt, klasszisokkal magasabb szintre kellett volna vinnie..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
jatényleg, Pali beugrásakor.Meg előtte a románoknak ugye szabadból amivel a sanszunk megmaradt az eb-re. Biztos volt több is, csak ezek a legemlékezetessebbek. Meg ugyebár nem feltétlen csak a gólok minősítenek.Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nézd, szerintem a válogatottban nem volt jó. Gólokat is többnyire csak himihumi barátságos meccseken meg ilyen Andorra szintű ellenfelek ellen lőtt. Amikor igazi tét volt, vagy nívósabb ellenfél, akkor nem nagyon villogott (jó, leszámítva a portugálok elleni kettőt az EB-n), az alibi meg a duma viszont mindig nagyon ment. De ez csak az én véleményem, elfogadom ha valaki szerint ő valamint szuper penge spíler (volt) 🙂Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
Önmagában az, hogy valaki 100+szoros válogatott, még nem jelenti azt hogy jó is (lásd pl Dzsudzsák 😆).
warr_b
peach
warr_b
peach
warr_b
slowmotion
peach
több mint 4 éve
Meg előtte a románoknak ugye szabadból amivel a sanszunk megmaradt az eb-re. Biztos volt több is, csak ezek a legemlékezetessebbek. Meg ugyebár nem feltétlen csak a gólok minősítenek.Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nézd, szerintem a válogatottban nem volt jó. Gólokat is többnyire csak himihumi barátságos meccseken meg ilyen Andorra szintű ellenfelek ellen lőtt. Amikor igazi tét volt, vagy nívósabb ellenfél, akkor nem nagyon villogott (jó, leszámítva a portugálok elleni kettőt az EB-n), az alibi meg a duma viszont mindig nagyon ment. De ez csak az én véleményem, elfogadom ha valaki szerint ő valamint szuper penge spíler (volt) 🙂Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
peach
warr_b
peach
warr_b
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Hát a finnek ellen is baszott egy győztes gólt a '16-os eb-re selejtező sorozatban, nem?Nézd, szerintem a válogatottban nem volt jó. Gólokat is többnyire csak himihumi barátságos meccseken meg ilyen Andorra szintű ellenfelek ellen lőtt. Amikor igazi tét volt, vagy nívósabb ellenfél, akkor nem nagyon villogott (jó, leszámítva a portugálok elleni kettőt az EB-n), az alibi meg a duma viszont mindig nagyon ment. De ez csak az én véleményem, elfogadom ha valaki szerint ő valamint szuper penge spíler (volt) 🙂Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
peach
warr_b
peach
warr_b
több mint 4 éve
Nézd, szerintem a válogatottban nem volt jó. Gólokat is többnyire csak himihumi barátságos meccseken meg ilyen Andorra szintű ellenfelek ellen lőtt. Amikor igazi tét volt, vagy nívósabb ellenfél, akkor nem nagyon villogott (jó, leszámítva a portugálok elleni kettőt az EB-n), az alibi meg a duma viszont mindig nagyon ment. De ez csak az én véleményem, elfogadom ha valaki szerint ő valamint szuper penge spíler (volt) 🙂Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
peach
warr_b
peach

több mint 4 éve
Az, hogy utálod egy dolog. De attól szvsz a tényeket hülyeség elferdíteni 😊Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
peach
warr_b
több mint 4 éve
Ez van, már a Lokiban is utáltam 🙂Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
peach

több mint 4 éve
Az ehhez hasonló kommenteket nem értem. Oké, hogy pályafutása utolsó 4-5 évére elkurvult, a ner-el kötött öribarisága meg a nyilatkozatai csak még unszimpatikusabbá tették, de mégis az elmúlt 35 év top5 magyar játékosáról beszélünk aki nélkül 8 évig elképzelhetetlen volt a kezdő tizenegy és csapatkapitány sem véletlen lehetett. Sokszor úgy érzem, hogy a pályafutása utolsó harmadaára emlékeznek csak sokan, elfelejtve az azt megelőző éveket. Nem kéne...Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Láttam, persze. 😁azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
slowmotion

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Mondjuk nem shiltonra ertettem hanem altalaban.van ez igy.kb az afrikai es del-amerikai kapusok sem olyan masszivak.vannak kivetelek de a top haloorok a kontinensen vannak voltak is.nem tudni miert.az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 4 éve
azért a szaúdi válogatott nagyon nem egy liga az angollal.Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Akkor ezek szerint Mohamed Al-Deayea még nagyobb császár, 173-szoros válogatott, 4 vb-n járt, nyert BL-t is (igaz ázsiait), meg ezen kívül még rengeteg mindent. 😆😄az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion

több mint 4 éve
az már a kétezres években volt.Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Angol kapusok legendasan szarok.volt h a masodosztalybol volt vki kerettag.Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
slowmotion
több mint 4 éve
Shilton se volt nagyon szar, csak kiöregedettJó, hát Ray Clemence óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
warr_b
több mint 4 éve
Jó, hát Ray Clemense óta nem volt értelmes kapusuk a nyomorultaknak.Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande

több mint 4 éve
na de Seamannél ki lett volna egyértelműen jobb? Paul Robinson? Nigel Martyn? David James?Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
dande
több mint 4 éve
Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?főleg Ramsdale formája mellett érthetetlen 😊
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?Biztos úgy mint Tengerèszfiú anno (alá Seaman) 😛 😀
#JC6
több mint 4 éve
Ez a Pikkkford hogy a francba lehet az angol válogatott első számú kapusa?
több mint 4 éve
hatalmas Coleman assist
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz