Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
eddig azért elég ajándékszagú ez az 1,8-as odsz a spanyolokra
több mint 4 éve
már megint ez a f.szkalap Székely van, rettenet ez a faszi.
több mint 4 éve
Civic szokás szerint lemaradva mint a borravaló, aztán 4 ember közül bújik ki a török.. szép
több mint 4 éve
No de mi van a Fehérruszki ligával 😀Semmi, van még hat forduló 😁
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ooooo oooo ooooo Ferencváros áleeeee
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Áh, Millwall kiesik, a Leeds nem 😆jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli
Mehet utánuk a Millwall is.
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Napi iktriad rovatunkat olvasták soccer verzióban😉 😛 Na jó a Derby és a CHS kicsit ismertebb (érdekesebb) mint az NCAA FCS 100. helyezettje 😊 no de mi van a Fehérruszki ligával 😀
Löfli
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli

több mint 4 éve
Én sokat járok meccsre a világon mindenhol ha tudok, és olyan 10-15ezernek kéne lennie az árazásra közepes helyeknek EL meccsen. Ha a Betishez nézzük, La Liga meccseken egy szarabb jegy 30€, és az átlag 50-60€.Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
Ja, 20k a belepo a sarok szektorba?
Oke 😀
Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).
Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
Oke 😀
Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).
Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Biztos itt úgy vannak vele, hogy két európai szintű csapatot is láthatsz egyszerre, nem csak egyet.😊
Oke 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ja, 20k a belepo a sarok szektorba?
Oke 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nekem mutatja a teljes tabellát.mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Én a livescore.in-t nézem már sok éve, az fasza 😊mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Löfli

több mint 4 éve
mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
streamable.com/1e1n2pmegnéztem, ha ezt befújják lesnek....
(évek óta mondom, hogy nálam ha egy játékosnak csak a bal fülcimpája van előrébb az nálam egyvonal, nem is értem miért nem csak a tényleges lest fújják be, ahol a játékos valóban előrébb van)
több mint 4 éve
Csak szerintem volt les(gyanús) Ronaldo gólja tegnap? Mármint Lindgard bármennyire próbálta összehúzni magát, ott feküdt lesen a kapus előtt, némileg talán zavarva őt 🙄🤔Ha a Villa ellen nem fújták vissza, akkor ezt se tegyék 😀 A Villarreal játékosok azért mondták a sporinak, én élőben nem is értettem mi bajuk van.
Csodálkoztam, hogy semmi reklamálás nem volt...(azt, hogy VAR nem elemzi, már nem lepődök meg...)
[írom mindezt Cé és MU fanként]
bogec7
Fuuu, amúgy elég nagy gödör van most. Mondjuk tavaly év elején nagyobb volt, valahogy át kéne vészelni és akkor tavaszra lehetne keresni valónk.
Amúgy én Lingardot most lehet beraknám a kezdőbe. Elég jó formában van.
több mint 4 éve
Csak szerintem volt les(gyanús) Ronaldo gólja tegnap? Mármint Lindgard bármennyire próbálta összehúzni magát, ott feküdt lesen a kapus előtt, némileg talán zavarva őt 🙄🤔Összehúzta magát, totál kerülte, hogy labdába érjen és szerintem a kapust se zavarta.
Csodálkoztam, hogy semmi reklamálás nem volt...(azt, hogy VAR nem elemzi, már nem lepődök meg...)
bogec7
De ne mismerem pontosan a szabályt.
több mint 4 éve
Csak szerintem volt les(gyanús) Ronaldo gólja tegnap? Mármint Lindgard bármennyire próbálta összehúzni magát, ott feküdt lesen a kapus előtt, némileg talán zavarva őt 🙄🤔Csodálkoztam, hogy semmi reklamálás nem volt...(azt, hogy VAR nem elemzi, már nem lepődök meg...)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Pont most költöztek ki orbánlányáék spanyolba, véletlen lenne? Aligha!Atletico ide Atletico oda (akik azonos létszámmal hátrányban voltak amúgy), az újkori spanyol foci szégyenfoltja lesz ez a két nap.Ugyan már max arra fog emlékezni pár hónap múlva mindenki, hogy a Barca szar volt ha nem jutnak tovább.
Jughead
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal