Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 791 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
szeddki

több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 077
Uzuniii

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 980
eddig azért elég ajándékszagú ez az 1,8-as odsz a spanyolokra
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 335 — Csodabogár
már megint ez a f.szkalap Székely van, rettenet ez a faszi.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 008
Civic szokás szerint lemaradva mint a borravaló, aztán 4 ember közül bújik ki a török.. szép
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 364 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No de mi van a Fehérruszki ligával 😀
dande
Semmi, van még hat forduló 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ooooo oooo ooooo Ferencváros áleeeee

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 364 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)
Löfli
Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Mehet utánuk a Millwall is.
warr_b
jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊
Heisman
Áh, Millwall kiesik, a Leeds nem 😆

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 493 — Így remélem megfelelek nektek.....
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)
Löfli
Napi iktriad rovatunkat olvasták soccer verzióban😉 😛 Na jó a Derby és a CHS kicsit ismertebb (érdekesebb) mint az NCAA FCS 100. helyezettje 😊 no de mi van a Fehérruszki ligával 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
Löfli
warr_b
jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Löfli

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.
Ja, 20k a belepo a sarok szektorba?
Oke 😀

Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).

Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
#JC6
Én sokat járok meccsre a világon mindenhol ha tudok, és olyan 10-15ezernek kéne lennie az árazásra közepes helyeknek EL meccsen. Ha a Betishez nézzük, La Liga meccseken egy szarabb jegy 30€, és az átlag 50-60€.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 008
Oke 😀

Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).

Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 649 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 606 — Amerikai sportok rajongója
Oke 😀

Borbinho
Biztos itt úgy vannak vele, hogy két európai szintű csapatot is láthatsz egyszerre, nem csak egyet.😊
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Oke 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
Nagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeket
r.baggio
Rájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
Mikey
mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennek
Löfli
Nekem mutatja a teljes tabellát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
r.baggio
Rájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
Mikey
mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennek
Löfli
Én a livescore.in-t nézem már sok éve, az fasza 😊

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 649 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
r.baggio
Mikey

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
r.baggio

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 287 — nabege2@yahoo.com
 streamable.com/1e1n2p
megnéztem, ha ezt befújják lesnek....
(évek óta mondom, hogy nálam ha egy játékosnak csak a bal fülcimpája van előrébb az nálam egyvonal, nem is értem miért nem csak a tényleges lest fújják be, ahol a játékos valóban előrébb van)
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 592
Csak szerintem volt les(gyanús) Ronaldo gólja tegnap? Mármint Lindgard bármennyire próbálta összehúzni magát, ott feküdt lesen a kapus előtt, némileg talán zavarva őt 🙄🤔
Csodálkoztam, hogy semmi reklamálás nem volt...(azt, hogy VAR nem elemzi, már nem lepődök meg...)
[írom mindezt Cé és MU fanként]
bogec7
Ha a Villa ellen nem fújták vissza, akkor ezt se tegyék 😀 A Villarreal játékosok azért mondták a sporinak, én élőben nem is értettem mi bajuk van.

Fuuu, amúgy elég nagy gödör van most. Mondjuk tavaly év elején nagyobb volt, valahogy át kéne vészelni és akkor tavaszra lehetne keresni valónk.

Amúgy én Lingardot most lehet beraknám a kezdőbe. Elég jó formában van.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 341 — Vikings fan
Csak szerintem volt les(gyanús) Ronaldo gólja tegnap? Mármint Lindgard bármennyire próbálta összehúzni magát, ott feküdt lesen a kapus előtt, némileg talán zavarva őt 🙄🤔
Csodálkoztam, hogy semmi reklamálás nem volt...(azt, hogy VAR nem elemzi, már nem lepődök meg...)
bogec7
Összehúzta magát, totál kerülte, hogy labdába érjen és szerintem a kapust se zavarta.
De ne mismerem pontosan a szabályt.
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 077

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
Atletico ide Atletico oda (akik azonos létszámmal hátrányban voltak amúgy), az újkori spanyol foci szégyenfoltja lesz ez a két nap.
Jughead
Ugyan már max arra fog emlékezni pár hónap múlva mindenki, hogy a Barca szar volt ha nem jutnak tovább.
Toca
Pont most költöztek ki orbánlányáék spanyolba, véletlen lenne? Aligha!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal