Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
a konferancia liga kene jovore. viccen kivul es minden fika nelkul. messze van a fradi a el-tol is.Kis szerencsevel lehetett volna konnyebb csoportba kerulni, ahol akar a 2.hely is elerheto lett volna.
YoungZeeZee
Itt kb a Celtic elleni hazait leszamitva minden meccsen extra lenne a pontszerzes, az meg nem realitas h 5 meccsen hozzak az extrat.
Sztem idealis az EL a Fradinak, mert itt lehet europai kozepcsapatokkal ilyen meccseket jatszani, amibol lehet tanulni, es a 3.hely azert nem elerhetetlen, es akkor tavasszal konferencia liga.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
a konferancia liga kene jovore. viccen kivul es minden fika nelkul. messze van a fradi a el-tol is.
több mint 4 éve
Ezért kár vót... 😕
több mint 4 éve
Szép volt Vecsey
több mint 4 éve
pardonA Fradi ultráknak azért egy angol továbbképző nyelvtanfolyamot mindenképpen ajánlanékKhm
Az "UEFA double standard instead of equality. This is not fare" eléggé kínos, még ha az üzenettel egyet is értek.
Kampman
www.farenet.org/fare-uefa-partnership/
Borbinho
több mint 4 éve
Te is részvényes vagy?Ezt írták a hírlevélben, az csak nem hazudikja hogy ott lesztek? 😀 😛Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
több mint 4 éve
A Fradi ultráknak azért egy angol továbbképző nyelvtanfolyamot mindenképpen ajánlanékKhm
Az "UEFA double standard instead of equality. This is not fare" eléggé kínos, még ha az üzenettel egyet is értek.
Kampman
www.farenet.org/fare-uefa-partnership/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ezt írták a hírlevélben, az csak nem hazudikja hogy ott lesztek? 😀 😛Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
sztem mind1 ki támad a TD bármelyik oldalra eshet 😀Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Negritis

pont egy Packers szurkoló ne tudná? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ja hogy ott lesztek? 😀 😛Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
több mint 4 éve
sztem mind1 ki támad a TD bármelyik oldalra eshet 😀Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Attól függ, mi támadunk-e utoljáraAkkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Akkor majd az NFC-döntő hosszabbításában se azt írd be, hogy "kell a TD".Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Meglehetne azért az a fránya gólNem így gondoltam
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Meglehetne azért az a fránya gól
több mint 4 éve
Vécsey nemhogy menni nem bír, fingani sem… jó lenne ha lehozná
több mint 4 éve
Fáradunk..
több mint 4 éve
Ilyenkor eszembe jut Illés és "generációja", még az ötösről is hátra-oldara passzolnak, csak a tuti, aztán nem lett semmi.Szépségdíjas találatNem totojázott mint anno Egressy a románok ellen 😛
Gergőbácsi
dande
több mint 4 éve
Gyerünk kattanj be!!!!! A 15. sorból a kapu mögül!!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Szépségdíjas találatNem totojázott mint anno Egressy a románok ellen 😛
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Szépségdíjas találat
több mint 4 éve
Szedd ki bohóc 😛