Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen. Mondanám, hogy a realitás a 9 pont, de sajnos még azt se tudom magabiztosan kijelenteni.Azért ez a City is bucira ver bárkit aki szembejön erre pont a Chelsea ellen kellett kikapniuk a hétvégén. Hogy ez miért nem tudott fordítva alakulni? 😀 Bajnoki City siker BL-ben Dinamo...az esti mu meccs lesz nagy kérdés nekik ha ott is buknak akkor vesztett pontokban beérjük őket
Hiába a Leicester brutál szezonhajrája, nem tudom tudnak-e annyi pontot bukni, hogy a Pool bukdácsolva odaérjen a top4-be 😕
alatriste
a tie breaker nem tudom mi
most 6-7 pont a hátrány, de egyel kevesebb a meccs is
viszont abban sem vagyok biztos hogy mi mindent hozunk
liverpool:
@mu, @west brom, @burnley, palace
chelsea:
arsenal, leicester, @aston villa
leicester:
@mu, @chelsea, spurs
Negritis
Tegnap kicsit nyomogattam a PL kalkulátort és ott azért ha mi nem hozunk 9 pontot akkor szinte mindegy.
Tie breaker a gólkülönbség ha jól tudom. Leicesternél +20, nálunk +18
Nyilván vereségek kellenek Brendan Rodgerséktől, hogy egyáltalán legyen miről beszélni szóval itt még ki is nézhetne egy fordulat.
Ha nem 9 pontot hozunk a 12-ből, akkor gyakorlatilag még 2 vereség is beleférne Brendanéknak. Ha nekünk megvan a 9 pont de ők 4-et szereznek akkor ismét elöttünk vannak.
Ilyenkor fáj nagyon nagyon az a Leeds elleni 87. és a Newcastle elleni 95. perc...
Ha ma este lead bármennyi pontot is a MU, akkor kb szinte el is dőlt, hacsak nem tudunk mi is nyerni az Old Traffordon, amit erősen kétlek.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Azért ez a City is bucira ver bárkit aki szembejön erre pont a Chelsea ellen kellett kikapniuk a hétvégén. Hogy ez miért nem tudott fordítva alakulni? 😀 Bajnoki City siker BL-ben Dinamo...az esti mu meccs lesz nagy kérdés nekik ha ott is buknak akkor vesztett pontokban beérjük őket
Hiába a Leicester brutál szezonhajrája, nem tudom tudnak-e annyi pontot bukni, hogy a Pool bukdácsolva odaérjen a top4-be 😕
alatriste
a tie breaker nem tudom mi
most 6-7 pont a hátrány, de egyel kevesebb a meccs is
viszont abban sem vagyok biztos hogy mi mindent hozunk
liverpool:
@mu, @west brom, @burnley, palace
chelsea:
arsenal, leicester, @aston villa
leicester:
@mu, @chelsea, spurs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azért ez a City is bucira ver bárkit aki szembejön erre pont a Chelsea ellen kellett kikapniuk a hétvégén. Hogy ez miért nem tudott fordítva alakulni? 😀 Bajnoki City siker BL-ben Dinamo...Hiába a Leicester brutál szezonhajrája, nem tudom tudnak-e annyi pontot bukni, hogy a Pool bukdácsolva odaérjen a top4-be 😕

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Stankovic a Samp kispadján? Sajtóértesülések szerint nem haladnak jól a szerződéshosszabbítási tárgyalások a Sampdoria és a jelenlegi vezetőedző Claudio Ranieri között. Ranieri 2 évvel szeretné meghosszabbítani a kontraktusát, ugyanakkor Massimo Ferrero csak 1 évvel toldaná meg a szerződését. Itt jön képbe Dejan Stankovic, akivel már előrehaladott tárgyalásokat folytat a Samp vezetése és állítólag Ferrero egy milánói étteremben már találkozott is a korábbi szerb klasszissal.
Úristen de adnám.
több mint 4 éve
hát ez a tápláléklánc sem igaz.Tápláléklánc van, aminek a végén a Bayern van.nem szeretem, hogy csak a Bayernt említik meg mint lerablót miközben a Dortmund, Leverkusen ugyanezt csinálja pepitában.Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Viszont az ami most tortenik nagyon nem tetszik, egyreszt orulok, hogy van egy jo csapatunk, de lassan nincs mar olyan jatekos akinek a mezet megvennem pl. Kiolik az identitast a Fradibol. Nekem ezt nehez feldolgozni, de tudom hogy ez kell.
Viszont a nevek akiket bedobtak az nagyon meleg. Jarmolenko meg Sidorchuk..Hat hol tudnank ezeket megfizetni😃
Kenny
davemayer
14/15 óta: Lewa, Kurt, Roda, Kimmich, Ulreich, Hummels, Süle, Wagner, Gnabry, Rudy, Goretzka, Pavard, Cuisance, Arp, Nübel, Upamenaco: 16
Dortmund: Ginter, Ramos, Ji, Castro, Bürki, Park, Weigl, Schürrle, Götze, Rode, Phillip, Toprak, Dahoud, Toljan, Diallo, Delaney, Wolf, Hitz, Oelschlagel, Hummels, Schulz, Hazard, Brandt: 23 db
ha vki rabol Németországban az a Dortmund, de persze könnyű ezt folyamatosan a Bayernre fogni. (btw: Leverkusen ugyanebben az időszakban 24 játékos.)
csebi
Nem értem ez miért probléma, minden liga így működik. Még a PL is, de ott a csillió pénz és a túlértékelt angol beltenyészet rendesen torzítja a piacot mellé azzal, hogy a közép és kiscsapatok is ész nélkül szórhatják ki a pénzt
FLZOLI
csebi
Kiscsapatok -> Dortmund, Leverkusen -> Bayern
Heisman
utoljára a fenti két csapatból Hummels érkezett 2016ban. azaz 5 éve. Leverkusenből konkrétan 2004ben Lució. (ugye Havertz is ezért ment Angliába, mert Völler inkább levágná két kezét mielőtt eladja nekünk. ezzel nincs probléma, sztem jól döntött btw).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lewa kitűnik, de a többinek Dortmundnál is van párja:de a bayern, lehet mindig nagyobb neveket "rabolt" el? mert tobb zsejuk volt/van vagy csak okosabban safarkodott a zsetonnal. nekem a lewa, pavard, hummels, sule, gnabry nevsor tobbet mond , mint a wolf , diallo, brandt ..stb.nem szeretem, hogy csak a Bayernt említik meg mint lerablót miközben a Dortmund, Leverkusen ugyanezt csinálja pepitában.Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Viszont az ami most tortenik nagyon nem tetszik, egyreszt orulok, hogy van egy jo csapatunk, de lassan nincs mar olyan jatekos akinek a mezet megvennem pl. Kiolik az identitast a Fradibol. Nekem ezt nehez feldolgozni, de tudom hogy ez kell.
Viszont a nevek akiket bedobtak az nagyon meleg. Jarmolenko meg Sidorchuk..Hat hol tudnank ezeket megfizetni😃
Kenny
davemayer
14/15 óta: Lewa, Kurt, Roda, Kimmich, Ulreich, Hummels, Süle, Wagner, Gnabry, Rudy, Goretzka, Pavard, Cuisance, Arp, Nübel, Upamenaco: 16
Dortmund: Ginter, Ramos, Ji, Castro, Bürki, Park, Weigl, Schürrle, Götze, Rode, Phillip, Toprak, Dahoud, Toljan, Diallo, Delaney, Wolf, Hitz, Oelschlagel, Hummels, Schulz, Hazard, Brandt: 23 db
ha vki rabol Németországban az a Dortmund, de persze könnyű ezt folyamatosan a Bayernre fogni. (btw: Leverkusen ugyanebben az időszakban 24 játékos.)
csebi
Nem értem ez miért probléma, minden liga így működik. Még a PL is, de ott a csillió pénz és a túlértékelt angol beltenyészet rendesen torzítja a piacot mellé azzal, hogy a közép és kiscsapatok is ész nélkül szórhatják ki a pénzt
FLZOLI
csebi
YoungZeeZee
Pavard - Ginter
Hummels - Hummels
Süle - Toprak
Gnabry (ugye ne felejtsük el, mikor leigazoltuk akkor Gnabryról azt mondták, hogy championshipben sem lenne kezdő) - Brandt (mikor leigazolták nagyobb nívója volt, mint Gnabrynak. arról nem tehetünk, hogy Gnabry közben fellépett a következő lépcsőfokra, míg Brandt nem).
szóval, még ez sem igaz, hogy nagyobb neveket rabolunk, kivéve mondjuk Lewa.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tápláléklánc van, aminek a végén a Bayern van.nem szeretem, hogy csak a Bayernt említik meg mint lerablót miközben a Dortmund, Leverkusen ugyanezt csinálja pepitában.Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
davemayer
csebi
FLZOLI
csebi
Kiscsapatok -> Dortmund, Leverkusen -> Bayern
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
de a bayern, lehet mindig nagyobb neveket "rabolt" el? mert tobb zsejuk volt/van vagy csak okosabban safarkodott a zsetonnal. nekem a lewa, pavard, hummels, sule, gnabry nevsor tobbet mond , mint a wolf , diallo, brandt ..stb.nem szeretem, hogy csak a Bayernt említik meg mint lerablót miközben a Dortmund, Leverkusen ugyanezt csinálja pepitában.Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
davemayer
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 4 éve
nem szeretem, hogy csak a Bayernt említik meg mint lerablót miközben a Dortmund, Leverkusen ugyanezt csinálja pepitában.Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
davemayer
csebi
FLZOLI
több mint 4 éve
Semmi értelme ennek a felsorolásnak. Amíg egy csapat akkora erőfölényben van mint a bajorok évtizedek óta törvényszerű, hogy a pénz előbb utóbb legyőzi a többieket.nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
davemayer
csebi
több mint 4 éve
nagy lerablás.Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
davemayer
több mint 4 éve
Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.én nem sajnálom Isaelt, sajnos csak ritkán mutatta meg igazi tudását, és látványosan beleszart a mennyeibe.
Kenny
Lovre az utóbbi 2 évben saját maga karikatúrája volt.
mez megvétel: hát van Dibusz (de kapus mezt nem veszünk) meg Sigér, aki szerethető kb. többi magyar nem igazán tényező, Botka sem igazi kiemelkedő személyiség, akinek a mezét megveszik. teljesen nemzetközi csapat lettünk, talán Csontos lehet majd sajnát nevelés vmikor.
amúgy ilyen Jarmolenko, Sidorchuk, hát érdekes nevek. nem feltétlenül jó irány ez a 30+ játékosok, akiket kizárt, hogy tovább tudunk adni. ha ingyen jönnek mint Mak talán.
több mint 4 éve
Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha Rebrov megy, ugy is mindegy, oket o kerne. Azt mondjuk nem latom, hogy a ket jatekos miert valasztana egy magyar csapatot, amikor topligaban jatszhatnak. Talan nem egy West Hamben, de ilyen Southampton-fele kozepcsapatokba siman odafernek.
Kenny
több mint 4 éve
Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.kis csirkefarhát áremelés és meg is van az a fizetés 😀
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Isaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt. Viszont az ami most tortenik nagyon nem tetszik, egyreszt orulok, hogy van egy jo csapatunk, de lassan nincs mar olyan jatekos akinek a mezet megvennem pl. Kiolik az identitast a Fradibol. Nekem ezt nehez feldolgozni, de tudom hogy ez kell.
több mint 4 éve
Elég rég nem környékeztük már meg a partjelzőketEz a Milan. Itt minden meglehet. 3 meccsen 9 pont, vagy 1... Vagy 15. Vagy 9 pontos levonas. ☺️és nem lesz meg? hétvégén nyernek Torino másik felén is. a Juventus úgysem nyer Sassuolóban, aztán lényegében már meg is van a BL-hely (feltéve, hogy már kiszálltak a Szuperliga-ötletből)Mind Donnarumma mind Calhanoglu lejáró a szezon végén, sztem mindketten kivárnak per pill és ha meglesz a BL, hosszabbítanak.Azt írtam 100 milliókat 😊Mondjuk arra a 2-3 igazolasra pont kellene legalabb 100 millio. 🙂 Es ez azon kivul, hogy megveszi a vezetoseg Tomorit peldaul, netan Diazt, bar ot kizartnak tartom, hogy megfizeti a Realnak.Ez igaz, de nekem pl az ilyen Rebic-féle igazolások már komoly előrelépést jelentenek az elmúlt 5-10 év játékospolitikájával szemben.Még mindig nem eléggé minőségi és konzisztens a csapat, európai szinten pedig inkább csak szenvednek egy kicsit is jó ellenfél ellen. Ez a mag nem fog bajnoki címet nyerni, kellenek majd komoly erősítések.Idegenben ilyen simán talán még Ancelotti alatt sikerült legyőzni a Juvét.Végre, jó látni egy jó milant
Kampman
davemayer
Kampman
2-3 sztár+ 3-4 jó munkás+ utánpótlás, ez megint egy jó milan lehet, és nem is kell 100 milliokat beleölni csak 2-3 jó igazolás kellene még.
davemayer
Kozben Donnarumma is a tavozas szelen all, Calhanoglu is. Mindketten ingyen vagy piti penzert fognak elmenni, potolni rohadt nehez lesz oket. Marpedig kene. Es akkor rajtuk, illetve a potlasukon kivul kene 3-4 minosegi igazolas meg.
Stez
Donnarumma én úgy tudom hogy nem megy el és szerződést is hosszabbított (vagy akar? Nem követem annyira csak olvastam vhol). Ezek akiket rajta kívül irtál jó játékosok de nem pótolhatatlanok, és ha lesz bl lesz pénz is és a reputációja a csapatnak újra a régi lehet, vagyis meg lehet tartani a jó játékosokat.
davemayer
empty taxi
slowmotion
Stez
több mint 4 éve
Ez a Milan. Itt minden meglehet. 3 meccsen 9 pont, vagy 1... Vagy 15. Vagy 9 pontos levonas. ☺️és nem lesz meg? hétvégén nyernek Torino másik felén is. a Juventus úgysem nyer Sassuolóban, aztán lényegében már meg is van a BL-hely (feltéve, hogy már kiszálltak a Szuperliga-ötletből)Mind Donnarumma mind Calhanoglu lejáró a szezon végén, sztem mindketten kivárnak per pill és ha meglesz a BL, hosszabbítanak.Azt írtam 100 milliókat 😊Mondjuk arra a 2-3 igazolasra pont kellene legalabb 100 millio. 🙂 Es ez azon kivul, hogy megveszi a vezetoseg Tomorit peldaul, netan Diazt, bar ot kizartnak tartom, hogy megfizeti a Realnak.Ez igaz, de nekem pl az ilyen Rebic-féle igazolások már komoly előrelépést jelentenek az elmúlt 5-10 év játékospolitikájával szemben.Még mindig nem eléggé minőségi és konzisztens a csapat, európai szinten pedig inkább csak szenvednek egy kicsit is jó ellenfél ellen. Ez a mag nem fog bajnoki címet nyerni, kellenek majd komoly erősítések.Idegenben ilyen simán talán még Ancelotti alatt sikerült legyőzni a Juvét.Végre, jó látni egy jó milant
Kampman
davemayer
Kampman
2-3 sztár+ 3-4 jó munkás+ utánpótlás, ez megint egy jó milan lehet, és nem is kell 100 milliokat beleölni csak 2-3 jó igazolás kellene még.
davemayer
Kozben Donnarumma is a tavozas szelen all, Calhanoglu is. Mindketten ingyen vagy piti penzert fognak elmenni, potolni rohadt nehez lesz oket. Marpedig kene. Es akkor rajtuk, illetve a potlasukon kivul kene 3-4 minosegi igazolas meg.
Stez
Donnarumma én úgy tudom hogy nem megy el és szerződést is hosszabbított (vagy akar? Nem követem annyira csak olvastam vhol). Ezek akiket rajta kívül irtál jó játékosok de nem pótolhatatlanok, és ha lesz bl lesz pénz is és a reputációja a csapatnak újra a régi lehet, vagyis meg lehet tartani a jó játékosokat.
davemayer
empty taxi
slowmotion
több mint 4 éve
és nem lesz meg? hétvégén nyernek Torino másik felén is. a Juventus úgysem nyer Sassuolóban, aztán lényegében már meg is van a BL-hely (feltéve, hogy már kiszálltak a Szuperliga-ötletből)3 meccsen 6 pont kell, koránt sem lehetetlen h matematikailag biztosan meglegyen, a helyzetet nehezíti h Ibra ledöglött.
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Úgy legyen, plussz Kessievel és Calabriával is hosszabítani kell!!Calabria a Milané? elment Berlusconi, jött másik maffiózó helyette?
nagir
több mint 4 éve
és nem lesz meg? hétvégén nyernek Torino másik felén is. a Juventus úgysem nyer Sassuolóban, aztán lényegében már meg is van a BL-hely (feltéve, hogy már kiszálltak a Szuperliga-ötletből)Mind Donnarumma mind Calhanoglu lejáró a szezon végén, sztem mindketten kivárnak per pill és ha meglesz a BL, hosszabbítanak.Azt írtam 100 milliókat 😊Mondjuk arra a 2-3 igazolasra pont kellene legalabb 100 millio. 🙂 Es ez azon kivul, hogy megveszi a vezetoseg Tomorit peldaul, netan Diazt, bar ot kizartnak tartom, hogy megfizeti a Realnak.Ez igaz, de nekem pl az ilyen Rebic-féle igazolások már komoly előrelépést jelentenek az elmúlt 5-10 év játékospolitikájával szemben.Még mindig nem eléggé minőségi és konzisztens a csapat, európai szinten pedig inkább csak szenvednek egy kicsit is jó ellenfél ellen. Ez a mag nem fog bajnoki címet nyerni, kellenek majd komoly erősítések.Idegenben ilyen simán talán még Ancelotti alatt sikerült legyőzni a Juvét.Végre, jó látni egy jó milant
Kampman
davemayer
Kampman
davemayer
Stez
davemayer
empty taxi
több mint 4 éve
Ja másik: hétvégi vérengzésnek köszönhetően (4 gol Lewatol) realis esély van arra h megdönti a 40 golos Müller rekordot. Probléma az h 4 sargaja van ezért következő meccsen nagyon figyelnie kell.ünneplésnél milyen gyakran veszi le a mezét? rá kell rögzíteni ipari kapcsozóval, aztán nem lesz belőle baj 😊
csebi
több mint 4 éve
Úgy legyen, plussz Kessievel és Calabriával is hosszabítani kell!!Mind Donnarumma mind Calhanoglu lejáró a szezon végén, sztem mindketten kivárnak per pill és ha meglesz a BL, hosszabbítanak.Azt írtam 100 milliókat 😊Mondjuk arra a 2-3 igazolasra pont kellene legalabb 100 millio. 🙂 Es ez azon kivul, hogy megveszi a vezetoseg Tomorit peldaul, netan Diazt, bar ot kizartnak tartom, hogy megfizeti a Realnak.Ez igaz, de nekem pl az ilyen Rebic-féle igazolások már komoly előrelépést jelentenek az elmúlt 5-10 év játékospolitikájával szemben.Még mindig nem eléggé minőségi és konzisztens a csapat, európai szinten pedig inkább csak szenvednek egy kicsit is jó ellenfél ellen. Ez a mag nem fog bajnoki címet nyerni, kellenek majd komoly erősítések.Idegenben ilyen simán talán még Ancelotti alatt sikerült legyőzni a Juvét.Végre, jó látni egy jó milant
Kampman
davemayer
Kampman
davemayer
Stez
davemayer
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Farkas BalázsSzerénység. Ha vmit szeretek Farkas Balázsban az a szerénység.
A Barcelona Academy VEZETŐJE.
Na, ott aztán komoly munka folyhat 🤣🤣🤣🤣🤣
#JC6