Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
marketingfesztival.hu/blog/leggazdagabb-magyarok-horvath-erno-es-ferenc/Kis statisztika Gyirmót-Vasas összevetésben...és a Gyirmót kié, hogy toljni kellene?
Tavasz, 16 meccs
Gyirmót: 16 meccs, 12gy, 4d, 0v
16 meccsen nekik 10, ellenük 1 megítélt 11-es
Ellenük 6 piros lap, nekik 0
Vasas: 16 meccsen 11gy, 3d, 2v
16 meccsen 1 piros ellenünk, 2 nekünk
2 11-es nekünk, 3 ellenünk.
Izgi lesz vasárnap a körkapcsolás 😀😀
warr_b
slowmotion
Egy szóval nem mondtam, hogy tolná őket bárki, csak egy érdekes statisztikai összevetést másoltam be 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kis statisztika Gyirmót-Vasas összevetésben...és a Gyirmót kié, hogy toljni kellene?
Tavasz, 16 meccs
Gyirmót: 16 meccs, 12gy, 4d, 0v
16 meccsen nekik 10, ellenük 1 megítélt 11-es
Ellenük 6 piros lap, nekik 0
Vasas: 16 meccsen 11gy, 3d, 2v
16 meccsen 1 piros ellenünk, 2 nekünk
2 11-es nekünk, 3 ellenünk.
Izgi lesz vasárnap a körkapcsolás 😀😀
warr_b
több mint 4 éve
azért a sportklubnál nem maradt semmi érdemleges jog akkorra, azért a sporttv még mindig jó jogokkal rendelkezik csak éppen az elmúlt 3 évben nagyon fontos jogokat vesztettA sportklub kb. 2 évig bírta, miután egyetlen prémium soccer bajnoksága se maradt. Ebből lehet kiindulni.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
index.hu/sport/futball/2021/05/12/bundesliga-2021-22-network4-arena4-bejelentes-rb-leipzig-hertha-bsc-gulacsi-szoboszlai-dardai-willi-orban-sallai/
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Kampman
több mint 4 éve
Mire a falevelek lehullanak, ott lesznek mindenhol.Ahh johet az orok kerdes.hol es mikortol lehet fogni az arena4et?😀majd a kupadöntő előttHát azért elég látványos kivéreztetés megy.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
index.hu/sport/futball/2021/05/12/bundesliga-2021-22-network4-arena4-bejelentes-rb-leipzig-hertha-bsc-gulacsi-szoboszlai-dardai-willi-orban-sallai/
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Cél, hogy csak az M4 meg az Arena4 maradjon.
Bundesliga meccsek szünetében is lesz drogozás vagy az csak NFL specifikus?
Bazzani
Negritis
YoungZeeZee
Mármint a falevelek.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
A sportklub kb. 2 évig bírta, miután egyetlen prémium soccer bajnoksága se maradt. Ebből lehet kiindulni.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
több mint 4 éve
mondjuk egy dán kézilabdabajnokságMLS nem lenne jobb?Jockey TV-re még jöhetne valami sport... aztán meg is lennénk.Egy 70-es évekbeli Columbo és 80-as béli Derrick epizód közé a Bremen KEK- győzelme vagy a Vidi sikere a Bernabeuban.
Sonics
Sobri Jóska
Szakkomentátor meg lehetne Mark Cuban, vagy Richard Rawlings....
Sonics
Jay Cutler kommentárjával 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
MLS nem lenne jobb?Jockey TV-re még jöhetne valami sport... aztán meg is lennénk.Egy 70-es évekbeli Columbo és 80-as béli Derrick epizód közé a Bremen KEK- győzelme vagy a Vidi sikere a Bernabeuban.
Sonics
Sobri Jóska
Szakkomentátor meg lehetne Mark Cuban, vagy Richard Rawlings....
több mint 4 éve
Jockey TV-re még jöhetne valami sport... aztán meg is lennénk.Egy 70-es évekbeli Columbo és 80-as béli Derrick epizód közé a Bremen KEK- győzelme vagy a Vidi sikere a Bernabeuban.
Sonics
több mint 4 éve
hvg.hu/sport/20210512_ferencvaros_roberto_donadonivol_is_targyal

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
akkor már csak a TV4 legyen HD és boldog leszek 😊Nem lesz ilyen, nyugiazért a spíleren a napi egy meccs más világ voltLegalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
zavi27
(azon kívül amúgy nincs bajom az Aréna4-gyel, szimpatikus brigád, de tényleg kezd sok lenni a jog, de úgy olvastam a TV4 is beszáll a közvetítésbe, így meg 2 csatornával már jó lesz)
azért ha a 7 órás NFL nem lesz csak online, az visszalépés lenne
NB2
shawnka
több mint 4 éve
Nem lesz ilyen, nyugiazért a spíleren a napi egy meccs más világ voltLegalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
zavi27
(azon kívül amúgy nincs bajom az Aréna4-gyel, szimpatikus brigád, de tényleg kezd sok lenni a jog, de úgy olvastam a TV4 is beszáll a közvetítésbe, így meg 2 csatornával már jó lesz)
NB2
több mint 4 éve
Lassan annyi közvetítési jog van ott hogy kell Aréna4 2 isTV4-en is fognak meccseket adni, kvázi ez lesz akkor az Aréna2.
Heisman
Jockey TV-re még jöhetne valami sport... aztán meg is lennénk.
több mint 4 éve
ne is mondd, tesómnak én szedegettem le az nhl on the fly-t rutrackerről és egy hónapja nem teszik fel őketIgen, az az egy évad a Spíleren volt a legjobb, napi egy meccs, sőt még összefoglaló is volt a nap mérkőzéseiről.azért a spíleren a napi egy meccs más világ voltLegalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
zavi27
NB2
zavi27
sajna nincs okos tv-je, netje, aztán iylen őskori módszerekkel kell éljek, de most elakadtam...
több mint 4 éve
Igen, az az egy évad a Spíleren volt a legjobb, napi egy meccs, sőt még összefoglaló is volt a nap mérkőzéseiről.azért a spíleren a napi egy meccs más világ voltLegalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
zavi27
NB2
több mint 4 éve
Meg a spílerHát azért elég látványos kivéreztetés megy.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
azért a spíleren a napi egy meccs más világ voltLegalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
zavi27
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Igazad van, az!..de nem neztem mar x ideje hasznalhatatlannak talaltam.A Gol-ra gondolsz szerintem. Néha heti 1-1 La Liga vagy EL meccs becsúszik. Kb 2 hetente.Amugy spanyolban van egy olyan csatorna h deportes,azt hiszem ez a neve.ha a digi magyar részét felvásárolják akkor a digisport sztem is megszűnikKi mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Túl sok a sport tv-k száma, előbb-utóbb valamelyik meg fog szűnni szerintem is....
peach
De nem hiszem, hogy a sport tv lenne ez.
Én a digisportra tippelnék...
Sonics
Negritis
Na azon semmi premium sport nincd.
La liga ugy megy eloben h nincs meccs kizvetites se gol bejatszas hanem beszelgetnek😀de mar meccs elott kezdik.
YoungZeeZee
Heisman
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Ahh johet az orok kerdes.hol es mikortol lehet fogni az arena4et?😀millios uzletnel ez nem ugy megy tudom.majd a kupadöntő előttHát azért elég látványos kivéreztetés megy.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Bazzani
Negritis
Sorry ujra. Maka sztem jobb focihoz mint az nflhez.a sport1es kommentatorokat nem csipem ha focit adnak.
több mint 4 éve
Legalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt adIsten ments! Nagyon gyenge volt már ott a heti max két meccs SD-ben Engyelekkel, Gyulai Mikikkel, szar időpontokban ismételve.... Megszépíti az idő. Meg állandóan mondják hogy a kutya nem nézi sajnos, ezért nem éri meg nekik. Arénán szerintem nagyon jól adják, podcast is van, normális ismétlésekkel, semmivel se rosszabb jelenleg. És digisként mondom ezt, itt ott tv-vel nézve.
Klaci79
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Hatha talal vmi harmadosztalyu klubot akit visszavezethet a megye1be 😀Ha a sportTV rá tudna ugorni az olaszra akkor jól is alakulna a számomra a dolog. 😀végre visszajönne várhídi meg a mágnestábla, nagy élmény lenne 😀
alatriste
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ha a sportTV rá tudna ugorni az olaszra akkor jól is alakulna a számomra a dolog. 😀végre visszajönne várhídi meg a mágnestábla, nagy élmény lenne 😀
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
majd a kupadöntő előttHát azért elég látványos kivéreztetés megy.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hát azért elég látványos kivéreztetés megy.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
több mint 4 éve
Lassan annyi közvetítési jog van ott hogy kell Aréna4 2 is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Legalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt ad👀🤔
Klaci79