Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
EB döntő után is volt huhogás az angolok részéről, sajátjaik felé iswww.wionews.com/sports/euro-2020-furious-english-fans-hurl-racist-abuses-at-players-after-team-lose-final-397547
m.timesofindia.com/sports/football/euro-2021/faceoff-racist-and-violent-behaviour-by-england-fans-leaves-twitter-disgusted/amp_articleshow/84339959.cms
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Na ez volt a meccslabda. Zombori 2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Beautiful
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
FTC-szurkolok nagyot mennek ma is. A csekk is menni fog.
több mint 4 éve
Bravó
több mint 4 éve
Ezért a részvényes hasonlatA megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Bálesz
több mint 4 éve
A megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
több mint 4 éve
Csak a retro emlékek miatt aláírnámmeg kellett volna dumálni, hogy legyen x és akkor beáll az összes magyar mindkét oldalon 😊Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
petey
több mint 4 éve
meg kellett volna dumálni, hogy legyen x és akkor beáll az összes magyar mindkét oldalon 😊Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
több mint 4 éve
1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
több mint 4 éve
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀Nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Öt mezőnyjátékos, ebből egy Csontos (...), meg az a Besic, aki kb másfél éve nem játszott. Igazi roncsderbi.
petey

több mint 4 éve
Mindjárt 70 leszek, igyekszik az emberCsak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.Köszönjük Zombori úr! 😀
Gergőbácsi
empty taxi
több mint 4 éve
Csak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.Köszönjük Zombori úr! 😀
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"A" Dárdai, "A" Nego, báncsa a fülem a Supka
több mint 4 éve
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.azért egy EL-t ne hasonlíts már a Mennyeihez plzs
Kenny
több mint 4 éve
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀
több mint 4 éve
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.
több mint 4 éve
Csak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.
több mint 4 éve
Nem tudom mire célzol, de ha rám, akkor kíváncsian várom a példád.Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?Senki nem a vétséget vitatja!
Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.
És bármennyire is zavaró a kettősmérce, nekünk attól ugyanúgy a saját szarunkat kell rendbe rakni és azt nem úgy kellene csinálni, hogy mutogatunk az angolokra. Mert attól, hogy az angolokat majd a jövőben megbüntetik, attól minket ugyanúgy meg fognak újra és újra. Mert a rasszizmus nem fog eltűnni a stadionból, amíg más országgal vagyunk elfoglalva.
ervinator
Ellenben egy szabály nem attól legitim, hogy a közeg 100%-a betartja, hanem hogy a közeg 100%-val igyekeznek betartatni! Lenne rá példám, hogy ki, mikor, és hol hozta ezt fel egy kicsit más kontextusban, egész más egyetértéssel 😉
clbass
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Hajrá Fradi!