Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
www.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Na lehet a mai MU meccs is elmarad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nyilván, de ilyen alapon a Bahamákon is megrendezhetnék a meccset, 10e embernyi biodíszletet biztos össze tudtak volna csődíteni oda isHát ez kész, hogy azt ugyan meg lehetett oldani, hogy elvegyék Isztanbultól a bl-döntőt, de azt már nem, hogy két angol csapat meccsét ne Portugáliában rendezzék meg... mondjuk egy percig nem gondoltam, hogy logikusabb megoldás születikPortugáloknál lazábbak a beutazási szabályok, gondolom ez volt a döntő szempont az UEFA sleppjénél
r.baggio
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Puskásban is lehetne nézők előttHát ez kész, hogy azt ugyan meg lehetett oldani, hogy elvegyék Isztanbultól a bl-döntőt, de azt már nem, hogy két angol csapat meccsét ne Portugáliában rendezzék meg... mondjuk egy percig nem gondoltam, hogy logikusabb megoldás születikPortugáloknál lazábbak a beutazási szabályok, gondolom ez volt a döntő szempont az UEFA sleppjénél
r.baggio
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hát ez kész, hogy azt ugyan meg lehetett oldani, hogy elvegyék Isztanbultól a bl-döntőt, de azt már nem, hogy két angol csapat meccsét ne Portugáliában rendezzék meg... mondjuk egy percig nem gondoltam, hogy logikusabb megoldás születikPortugáloknál lazábbak a beutazási szabályok, gondolom ez volt a döntő szempont az UEFA sleppjénél
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kovacic jöhetne már vissza.Végre valaki ért hozzá
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Egy Lazio meccs nekem is régi vágyam, de Rómába nem mennék ezért.Olasz liga nagyon tömör a BL-ért. most még matematikailag a Lazio is életben maradt Immobile 95.percben szerzett góljávalMennek mar Lazio meccsre, az se baj ha kozeli orszag es BL lenne😃
Heisman
Cirora meg lassan elfogynak a szavak mit muvel ebben a full kozepszeru csapatban.
Kenny
Hátha a Puskásban a Fradi ellen összejön.
Az se baj, ha EL.
Avantiragazzidibuda...
több mint 4 éve
Hát ez kész, hogy azt ugyan meg lehetett oldani, hogy elvegyék Isztanbultól a bl-döntőt, de azt már nem, hogy két angol csapat meccsét ne Portugáliában rendezzék meg... mondjuk egy percig nem gondoltam, hogy logikusabb megoldás születikCsak kéne valamiféle UEFA-független Szuperliga...
r.baggio
több mint 4 éve
Hát ez kész, hogy azt ugyan meg lehetett oldani, hogy elvegyék Isztanbultól a bl-döntőt, de azt már nem, hogy két angol csapat meccsét ne Portugáliában rendezzék meg... mondjuk egy percig nem gondoltam, hogy logikusabb megoldás születik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az ilyet bízzátok inkább szakértőre. 😉Látom jinx mesterkedsz 😊2 meccs hatra az Atletinek, de szép is lenne!!!!Innen ez már az övék lesz
csebi
davemayer
csebi
több mint 4 éve
A konkurencia sem igazán.Látom jinx mesterkedsz 😊2 meccs hatra az Atletinek, de szép is lenne!!!!Innen ez már az övék lesz
csebi
davemayer
Azért meg van 2 meccs tavaszi forma alapján bkitol ki tudnak kapni, nem meggyőző a csapat 😊
csebi
több mint 4 éve
Látom jinx mesterkedsz 😊2 meccs hatra az Atletinek, de szép is lenne!!!!Innen ez már az övék lesz
csebi
davemayer
Azért meg van 2 meccs tavaszi forma alapján bkitol ki tudnak kapni, nem meggyőző a csapat 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
2 meccs hatra az Atletinek, de szép is lenne!!!!Innen ez már az övék lesz
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
remélem Tuchel rendet rak a fejekben, mert ez a tegnapi valami vállalhatatlan volt. mondjuk valahol megértem, BL elődöntő meg City-verés után nehéz felpörögni egy kiscsapat elleni hétközi meccsre, ami az FA kupa döntő előtt van, plusz rotált keret, meg még így is a saját kezünkben a sorsunk, de azért eléggé látszott, hogy fejben nincs ott a csapat, Kovacic jöhetne már vissza.Szerintem ebbe a tegnapiba nem kell sokat belelátni. Vannak meccsek amikor az idők végezetéig is játszhatnának, akkor sem rúgnának gólt. Na ez ilyen volt, már az első félórában látszott.
Löfli
Persze ettől még nem kell ilyen gólt, gólokat kapni, de ami belefért a City ellen (Christensen bénázása), az most nem.
több mint 4 éve
2 meccs hatra az Atletinek, de szép is lenne!!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Elég sok még így a lehetséges forgatókönyvek száma.Van esely minimalis holtversenyre, ha mi nyerjuk a maradek 2 meccset, a Leicester meg nyeri a sajatjat,akk vegezhettek mindketten 69 ponttal.lesz még leicester chelseaha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénEkkora mákjuk azért valószínűleg nem lesz iden meg egyszer.
főleg holnap ..
Negritis
zinedine5
vesztett pontok terén 1 és 3 a különbség a 2 csapattól, szóval ha a pool megnyeri minden meccsét akkor megvan a BL elvileg
Negritis
Ha holnap veritek a MUt akkor mindent felrakok h rugtok v 20 golt az utolso 3 meccsen 😀
Az szinte biztos, h lesz tetje az utolso fordulonak (ha csak nem kaptok ki most ketszer, meg a West Ham 1x addig).
Nalunk benne van egy FA kupa meg egy BL gyozelem, meg ket kupa masodik hely, bajnoki 5.hely es EL jovore 😀
Igen nagy a tet
Borbinho
Ha a Leicester veri a Chelseat, akkor nekünk a 12-ből 10 pont is elég LEHET, de ott bejön a gólkülönbség majd.
Mindenesetre vannak olyan lehetőségek, ahol ha nincs is 12 pont is még marad esély a BL-re.
De fordítva is igaz, ha a Chelsea nyer a Leicester ellen akkor is elég LEHET a 10 pont, csak akkor meg az utolsó fordulóban kell még egy Leicester bukta a Spurs ellen.
A saját kézben van a sorsunk, de ha nem is lesz este meg a 3 pont sem veszett oda minden, de akkor már ismét bejön, hogy bizonyos meccseknek úgy kell alakulni, hogy...
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez a Milan hetes elore megmutatta, hogy a kovetkezo meccseken vert pisalas lesz.Jah, néha ilyen is kell, már a 7-es... De leszarom az izzadág szagot, ha nyerünk. Megszoktam, hogy az utolsó percig idegbaj a játék képe!😉
Stez

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Duginet.Nézve a szolgáltatóm legutóbbi ÁSZF módosításait, előbb lesz Brazzers-em, mint Arénám.Az melyik szolgáltatónál van?
Willie Parker
Mikey
több mint 4 éve
Olasz liga nagyon tömör a BL-ért. most még matematikailag a Lazio is életben maradt Immobile 95.percben szerzett góljávalMennek mar Lazio meccsre, az se baj ha kozeli orszag es BL lenne😃
Heisman
Cirora meg lassan elfogynak a szavak mit muvel ebben a full kozepszeru csapatban.
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
remélem Tuchel rendet rak a fejekben, mert ez a tegnapi valami vállalhatatlan volt. mondjuk valahol megértem, BL elődöntő meg City-verés után nehéz felpörögni egy kiscsapat elleni hétközi meccsre, ami az FA kupa döntő előtt van, plusz rotált keret, meg még így is a saját kezünkben a sorsunk, de azért eléggé látszott, hogy fejben nincs ott a csapat, Kovacic jöhetne már vissza.Nalunk benne van egy FA kupa meg egy BL gyozelem, meg ket kupa masodik hely, bajnoki 5.hely es EL jovore 😀lesz még leicester chelseaha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénEkkora mákjuk azért valószínűleg nem lesz iden meg egyszer.
főleg holnap ..
Negritis
zinedine5
vesztett pontok terén 1 és 3 a különbség a 2 csapattól, szóval ha a pool megnyeri minden meccsét akkor megvan a BL elvileg
Negritis
Igen nagy a tet
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Van esely minimalis holtversenyre, ha mi nyerjuk a maradek 2 meccset, a Leicester meg nyeri a sajatjat,akk vegezhettek mindketten 69 ponttal.lesz még leicester chelseaha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénEkkora mákjuk azért valószínűleg nem lesz iden meg egyszer.
főleg holnap ..
Negritis
zinedine5
Negritis
Ha holnap veritek a MUt akkor mindent felrakok h rugtok v 20 golt az utolso 3 meccsen 😀
Az szinte biztos, h lesz tetje az utolso fordulonak (ha csak nem kaptok ki most ketszer, meg a West Ham 1x addig).
Nalunk benne van egy FA kupa meg egy BL gyozelem, meg ket kupa masodik hely, bajnoki 5.hely es EL jovore 😀
Igen nagy a tet
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Olasz liga nagyon tömör a BL-ért. most még matematikailag a Lazio is életben maradt Immobile 95.percben szerzett góljával
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz