Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mas kerdes, hogy nalam a francia kivalasztas jo ideje oriasi kerdes, mert Deschamps politikai alapon visz nem egy vagy ket embertEz mit takar?
Stez
Kiket preferál, kiket ignorál?
több mint 4 éve
Lesz itt meg superliga max a juve a és juve b játszik egymás ellenAz keményÖsszeset utánpótlás edzőnek kinevezni, azt mehet a TAO.. ohh wait
La Gazzetta dello Sport confirms that #Juventus have asked their players to accept a delay in their wages for four months to help the club financially
alatriste
Hanni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az keményÖsszeset utánpótlás edzőnek kinevezni, azt mehet a TAO.. ohh wait
La Gazzetta dello Sport confirms that #Juventus have asked their players to accept a delay in their wages for four months to help the club financially
alatriste
több mint 4 éve
Az keményLa Gazzetta dello Sport confirms that #Juventus have asked their players to accept a delay in their wages for four months to help the club financially

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Aymeric Laporte spanyol válogatott lesz. Hatalmas hiba a franciáktól szerintem.Hibanak mindig hiba, hogy egy jo jatekos elmegy mashova. De azert a franciaknal van most jo par fiatal es kirobbanthatatlannak tuno kozephatved, hogy egyszeruen a Laporte-nak nem tudjak azt mondani, hogy gyere, jatszhatsz allandoan. Mas kerdes, hogy nalam a francia kivalasztas jo ideje oriasi kerdes, mert Deschamps politikai alapon visz nem egy vagy ket embert, en meg az ilyen dolgokat nem igazan kedvelem. Ez a franciaknal is sajnos eleg fontos tenyezo. Azt mondanam, Laporte a kezdobe amugy nem ferne be nalam, de 3.szamu CB-nek mar boven jo lenne. Csak hat azzal azert nem jatszana sokat, max ha serules van.
Heisman
több mint 4 éve
Aymeric Laporte spanyol válogatott lesz. Hatalmas hiba a franciáktól szerintem.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szerencsére a foci megmenekült, így a City vígan tolhat egy 60 milliós ajánlatot egy 18 éves portugál balhátvédért aki eddig a Sportingban játszott....Az edzőgéniusz ripacs remélem lenyilatkozza párszor, hogy ők nem tudnak versenyezni pénzügyileg a többiekkel. Az UEFA maffia vezetőségét meg remélem valami egzotikus tevetripper boldogítja majd sokáig 🙂
több mint 4 éve
ha konzekvensen ítélkeznének a bírók, akkor nem lenne károgás, mint a tojásfociban a holdingoknál. de amíg azt nem fújják be, hogy a Nyukaszol kapusa átkarolja Mané lábát, hogy ne tudjon menni a labda után, és ez nem tizi, és amíg DCL nekirohan a földön neki háttal ülő Trentnek, és azt befújják (tudom, ki is állíthatta volna Coote), addig lesz.Én onnan tudom hogy Pool meccs van hogy csalnak ellenük 😀most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
dugo93
Heisman
amíg van biztonsági tartalék, mert megvan a meccsen a biztos vezetés, addig lehet nagyvonalúan kezelni a meg nem adott büntetőket, de amikor ez nincs, akkor már bizony hiányoznak erősen. és ezek a meg nem adott büntetők fonttízmilliókat jelenthetnek (és fognak is jelenteni)
több mint 4 éve
ahol füst van, ott láng is vanmost képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
dugo93
több mint 4 éve
Mondanám, hogy a nehezén túlvagyunk, de nem a nagycsapatok ellen volt gond idén se.Final standings in the Premier League 2020/21 "Big 6" table:
1️⃣0️⃣->2️⃣0️⃣ | Liverpool (19-12)
1️⃣0️⃣->1️⃣7️⃣ | Man City (14-9)
1️⃣0️⃣->1️⃣3️⃣ | Arsenal (8-12)
1️⃣0️⃣->1️⃣2️⃣ | Chelsea (6-10)
1️⃣0️⃣->1️⃣1️⃣ | Man United (8-12)
1️⃣0️⃣->1️⃣0️⃣ | Spurs (14-15)

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Én onnan tudom hogy Pool meccs van hogy csalnak ellenük 😀most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
több mint 4 éve
www.premierleague.com/match/59231jön a piros/rózsaszín felirat hogy gól, és megáll bennem az ütő
aztán elolvastam
Goal! Manchester United 2, Liverpool 4. Mohamed Salah (Liverpool) left footed shot from the centre of the box to the centre of the goal. Assisted by Curtis Jones following a fast break.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nah tessék 6 gólos meccs lett végül 😊
több mint 4 éve
édesfaszom, még a végén kiderül, hogy nem azért nem lesz meg a BL-hely, mert dögvész pusztított a védőink között, hanem mert Zsota kiesett tizenöt bajnokira egy olyan meccsen, amikor már biztos csoportelsőként léptünk pályára a Mutyiland ellen.egyébként ezt mondtuk tavasszal is, a gond az volt h a bobby-mané-salah trió rottyon van mentálisan-fizikailag
slowmotion
origi meg shakira pedig sajnos kuka
jota jó volt és tudott segíteni a 3asnak pihenni, aztán megsérült
az elején a kieső CB-k ellenére se kaptunk gólt, csak a csatárok enerváltsága valamint a CMD-k elvesztése miatt (sérülés + cb pótlás) elég komolyan megborult azu a gépezet amit Klopp épít és próbál egybe tartani
több mint 4 éve
az egyik átpattant a teste alatt, a másiknál derékszögben eltartott kézzet ért labdába.Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion
alatriste
nem ez a baj, hanem hogy Mektominé megmozdulásának megint nem volt köze a focihoz, de a var a nyújtott lábbal sípcsontra tartást továbbengedi, mert miért ne.
ő fogja rúgni az egyenlítő gólt.
több mint 4 éve
hazaiaknak az 😀Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 4 éve
Azért jóval jobbak már év végén így is mint voltak az utóbbi hetekben.Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3Ebből látszik hogy ez a pool sem a tavalyi. De lesznek ők még jók Kloppal sztem
Toca
davemayer
Szerintem jövőre ugyanúgy PL esélyesek. Plane ha nem lesz BL esetleg.
több mint 4 éve
Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Erdekes ez kéz volt?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3Ebből látszik hogy ez a pool sem a tavalyi. De lesznek ők még jók Kloppal sztem
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3
több mint 4 éve
amikor sorozatban hagyjuk ki a meccslabdákat, akkor szoktuk megszívni.ott is a 2-3, nem is nézem tovább ...
tipszmikszen 9.75 mot éppen a HD, lehet meg kéne tenni.
slowmotion
több mint 4 éve
amikor sorozatban hagyjuk ki a meccslabdákat, akkor szoktuk megszívni.tipszmikszen 9.75 mot éppen a HD, lehet meg kéne tenni.