Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
csak bekapcsolstam a spílert végül, nyilván jota kapufa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Atyaég mit művelnek védekezés címén,mondjuk lehetett sejteni hogy szarok lesznek de ennyire...Baillyt és lindelofot felejtsuk már el most már tényleg, képtelenség velük stabilan játszani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fernandes már megint mit reklamál? olyan, mint a fiam osztálytársa, nem tudja elviselni, ha hátrányban vannak, már az is fáj neki, ha mellé lépnek 😮mehet akkor jövőre a psg-be 😀
slowmotion
amúgy asszem nem is nézem most, mer azóta mennek be a helyzetek
több mint 4 éve
Fernandes már megint mit reklamál? olyan, mint a fiam osztálytársa, nem tudja elviselni, ha hátrányban vannak, már az is fáj neki, ha mellé lépnek 😮
több mint 4 éve
édesfaszom, még a végén kiderül, hogy nem azért nem lesz meg a BL-hely, mert dögvész pusztított a védőink között, hanem mert Zsota kiesett tizenöt bajnokira egy olyan meccsen, amikor már biztos csoportelsőként léptünk pályára a Mutyiland ellen.
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Bailly eddig a legjobb emberetek
slowmotion
több mint 4 éve
Nagelsmann bácsi elfelejtette, hogy még a Leipzig edzője, annyira jól motiválta ez a kupadöntő
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊szaraxik a stream is, el is engedtem a pcsiába
slowmotion
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊
több mint 4 éve
Koszi Oliver, mehetünk srácok nincs itt semmi látnivalóSztem Phillipsről ment be de te tudod
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Koszi Oliver, mehetünk srácok nincs itt semmi látnivaló

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Brünó vajon hány tizit rúg ma?Ja hogy ez nem 11-es értem.ez még nem. kéziben is az első három komolyabb fault csak sárga lap.
alatriste
egyébként Coote a var. ő az, aki a Neverton ellen is volt, meg akinek tavaly beszólt Robbo, amikor a hazai száz százalékos mérleget egy be nem fújt büntetvel elvette.
na innentől nincs értelme mit várni, még az élveboncolást sem adják meg utólag, nemhogy az ilyen pattogó labdákat.
de én akkor lennék igazán nyugodt, ha a másik oldalon sem adnának meg minden szart.
slowmotion
Ja, bocs
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Ja hogy ez nem 11-es értem.ez még nem. kéziben is az első három komolyabb fault csak sárga lap.
alatriste
egyébként Coote a var. ő az, aki a Neverton ellen is volt, meg akinek tavaly beszólt Robbo, amikor a hazai száz százalékos mérleget egy be nem fújt büntetvel elvette.
na innentől nincs értelme mit várni, még az élveboncolást sem adják meg utólag, nemhogy az ilyen pattogó labdákat.
de én akkor lennék igazán nyugodt, ha a másik oldalon sem adnának meg minden szart.
több mint 4 éve
MacGyver nem játszik, nincs esélyünk 😕
több mint 4 éve
jelen állás szerint lesz meccsif you have to go out, go out with a bang. ha a védővonal harminc méternél messzebb merészkedik a kapunktól, akkor úgy futnak szét minket, ahogy akarnak, még büntető sem kell majd a kiütéshez.
LIVERPOOL TEAM NEWS
Team to play Man Utd: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R Williams, Robertson, Thiago, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Jota, Firmino.
Subs: Adrian, Kelleher, Mane, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Woodburn, N Williams.
MAN UTD TEAM NEWS
Team to play Liverpool: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw, Fred, Pogba, McTominay, Fernandes, Rashford, Cavani.
Subs: De Gea, Mata, Greenwood, Traore, Telles, Matic, B Williams, Van de Beek, Tuanzebe.
Negritis
több mint 4 éve
odáig nem jut el, a Készenléti Rendőrség nem annyira udvarias, mint a brit rendőrök.A Fradit mondjuk már rég kizárták volna még az NB II-ből is ilyenértFélnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
www.instagram.com/p/CO0hu_NMas9/?igshid=waz5izb7piac
bogec7
Lol most lattam egy kepet h kiszurtak a kerekeket?
davemayer
Willie Parker
több mint 4 éve
jelen állás szerint lesz meccsLIVERPOOL TEAM NEWS
Team to play Man Utd: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R Williams, Robertson, Thiago, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Jota, Firmino.
Subs: Adrian, Kelleher, Mane, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Woodburn, N Williams.
MAN UTD TEAM NEWS
Team to play Liverpool: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw, Fred, Pogba, McTominay, Fernandes, Rashford, Cavani.
Subs: De Gea, Mata, Greenwood, Traore, Telles, Matic, B Williams, Van de Beek, Tuanzebe.
több mint 4 éve
Anglia az más. Az első balhé az ultragáz volt mert a szervezők csak úgy beengedték őket a stadionba, ez a mai azért vicc mert elszeparált területen a ki-be jutását a csapatoknak elég egyszerűen biztosítani lehet, emiatt csúszni az érkezéssel ciki.A Fradit mondjuk már rég kizárták volna még az NB II-ből is ilyenértFélnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
bogec7
davemayer
Willie Parker
Az hogy tüntetnek az ok, engem nem zavar (sőt) de nem akkora a tömeg h fennakadásokat kellene okozzon a szervezésben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A Fradit mondjuk már rég kizárták volna még az NB II-ből is ilyenértFélnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
bogec7
davemayer
több mint 4 éve
Ja most értek odaelvileg 10 perce indult a busz már ott kéne lennie sztemFélnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
bogec7
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
elvileg 10 perce indult a busz már ott kéne lennie sztemFélnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
bogec7
davemayer
több mint 4 éve
Félnek? Ezt nem tudja a rendorseg megoldani hogy odamenjenek busszal? Wtf?Ahhoz előbb oda kellene jutniuk...🤦♂️Ja most beadtak az elo kepet. Ha nem jutnak be megint akkor aztem megtartjakwww.skysports.com/football/man-utd-vs-liverpool/live/429172Na lehet a mai MU meccs is elmaradMiért? Megint balhé?
Borbinho
davemayer
Negritis
davemayer
bogec7
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
First smoke rising outside Old Trafford pic.twitter.com/E9UlJiwRIj
— Tom Parmenter (@TomSkyNews) May 13, 2021