Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
lesz még leicester chelseaha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénEkkora mákjuk azért valószínűleg nem lesz iden meg egyszer.
főleg holnap ..
Negritis
zinedine5
vesztett pontok terén 1 és 3 a különbség a 2 csapattól, szóval ha a pool megnyeri minden meccsét akkor megvan a BL elvileg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénEkkora mákjuk azért valószínűleg nem lesz iden meg egyszer.
főleg holnap ..
Negritis
több mint 4 éve
ha az Arsenal ténylegesen be tudja húzni, akkor megint a saját kezünkbe kerül a sorsunk, de ettől még kurva nehéz lesz 4ből 4et nyerni itt a végénfőleg holnap ..
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez a Milan hetes elore megmutatta, hogy a kovetkezo meccseken vert pisalas lesz.vagy csak a Torino ki akart baszni a Juventusszal
Stez
több mint 4 éve
Ez a Milan hetes elore megmutatta, hogy a kovetkezo meccseken vert pisalas lesz.
több mint 4 éve
Jorginho ez mi a fasz volt 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Havertz stadionbú ki!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
na, ralesek ujra majd.Nekem működik (mikor épp nem hülyéskedik az alkalmazás 😛)Remelem az TV4 bekerul a telekom go-ba.Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
Mobilon nem mukodik az a csatorna szoval hajra 😊
YoungZeeZee
dande
sorry ha balfasz voltam ez ugyben
több mint 4 éve
ja, csak hétvégén a kecskések pont az Olympiastadionban vizitálnak. Paliék betolják a buszt a kapu elé, előre betesznek egy-két villámléptű támadót, és nem lesz más dolguk, csak előrebaszkodni a labdákat, és rommá kontrázni a Kölnt.Köln még simán előzhet, de a többiek csapat előzéséhez tényleg nagy pech kellene.Én meg nem olvastam úgyhogy de 😉 😛Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
Egyébként matematikailag még valóban nincs meg, mert osztályozó még lehet, de az egyenes kiesést tuti megúszták. Az osztályozóhoz is őrült nagy pech kellene.
dande
csebi
több mint 4 éve
Nekem működik (mikor épp nem hülyéskedik az alkalmazás 😛)Remelem az TV4 bekerul a telekom go-ba.Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Köln még simán előzhet, de a többiek csapat előzéséhez tényleg nagy pech kellene.Én meg nem olvastam úgyhogy de 😉 😛Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
Egyébként matematikailag még valóban nincs meg, mert osztályozó még lehet, de az egyenes kiesést tuti megúszták. Az osztályozóhoz is őrült nagy pech kellene.
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Remelem az TV4 bekerul a telekom go-ba.Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
több mint 4 éve
Én meg nem olvastam úgyhogy de 😉 😛Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
több mint 4 éve
pont jókor, a Jagermeister FC pont ki fog esniAkkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande
r.baggio
több mint 4 éve
Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!Bundesliga 2 is menni fog én úgy olvastam, szóval ezzel nem vállaltál merészet
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!matematikailag még nem, de innen inkább bent maradnak, mint nem
dande
szerk: amúgy az a komoly, hogy Pali első hat meccséből öt a top6 ellen volt, az utolsó négyből három viszont a bottom 4 ellen
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Akkor jövőre lehet D. Paliékat is nézni az Arenán 😊 grat!
több mint 4 éve
Vagy egy Dallas epizód után egy Dallas meccs.Jockey TV-re még jöhetne valami sport... aztán meg is lennénk.Egy 70-es évekbeli Columbo és 80-as béli Derrick epizód közé a Bremen KEK- győzelme vagy a Vidi sikere a Bernabeuban.
Sonics
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nézve a szolgáltatóm legutóbbi ÁSZF módosításait, előbb lesz Brazzers-em, mint Arénám.Az melyik szolgáltatónál van?
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mindenki számítógépet, laptopot, telefont használ, akkor majdnem mindegy kinél vannak a jogok, egy aktuális playlist és ha kell magyarul nézed HD-ben bármelyik Playeren kb.
több mint 4 éve
Kábelszatnet Kft. aminek a csomagjai Digi alapúak. Sport Tv-m, Sporklubom, Eurosportom, sőt egy kisebb csúszással Spílereim is vannak, de az Aréna nem ütötte meg náluk az ingerküszöböt.Nézve a szolgáltatóm legutóbbi ÁSZF módosításait, előbb lesz Brazzers-em, mint Arénám.Szintén
Willie Parkerzenészdigis
Kampman
több mint 4 éve
Nézve a szolgáltatóm legutóbbi ÁSZF módosításait, előbb lesz Brazzers-em, mint Arénám.Szintén
Willie Parker
több mint 4 éve
Nézve a szolgáltatóm legutóbbi ÁSZF módosításait, előbb lesz Brazzers-em, mint Arénám.
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy Magyarországon labdarúgás nélkül egy sportcsatorna mennyire életképes gondolat.azért a sportklubnál nem maradt semmi érdemleges jog akkorra, azért a sporttv még mindig jó jogokkal rendelkezik csak éppen az elmúlt 3 évben nagyon fontos jogokat vesztettA sportklub kb. 2 évig bírta, miután egyetlen prémium soccer bajnoksága se maradt. Ebből lehet kiindulni.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
index.hu/sport/futball/2021/05/12/bundesliga-2021-22-network4-arena4-bejelentes-rb-leipzig-hertha-bsc-gulacsi-szoboszlai-dardai-willi-orban-sallai/
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Kampman
NB2
több mint 4 éve
Az a TV aki előbb ad kamionversenyt mint Bundesligát az nem is érdemli meg, hogy közvetíthesse azt, vagy legalább sikerüljön nekik 2021-ben egy online streamet összehozni.