Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Jézusom

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Besírok, kilöki a labda alól a svájci, nem fújja le, 2-0…
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.
Kenny
Engedd el.
Örülök ha nem játszik.

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 634 — Omar's Coming Yo!
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Idén elviekben Haaland marad a Dortmundban, jövőre viszont tuti megy, annál több ambíció van benne, hogy ott vergődjön évekig.

A Bayernbe nagyon durva lenne, de talán a Borussia se olyan kretén, hogy hazai riválisnak adja el. Jó eséllyel a Real, Barca, Atleti triónak nem lesz jó fiatal csatára addigra. Plussz az angolok közül aki lemarad Kane-ről rárepul majd. Szóval egy MU, Pool duó esélyes. Esetleg a surranón egy Juventus, PSG. De az tuti, hogy évek óta nem volt ilyen gyilkos befejező és atletikus gólvágó, kb egy mindenben jobb Lukaku...

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznek
Negritis
Komolyan azt hittem Piquere utalsz míg nem láttam hírekbe, hogy a svájciról van szó 😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 644
Soccer híreink röviden:

Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.

A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.

Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.

A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.

Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.
empty taxi
Johet ilyen naponta vagy hetente.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 190 — The Mathematician
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:

Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.

A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.

Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.

A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.

Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 552 — nabege2@yahoo.com
Nagyon nem tetszik az a kameraállás, ahonnan a büntetőket mutatják.
Először az isztambuli Pool-Milan meccsen láttam ilyet, azóta sajnos nagyon népszerű.
Kampman
hátulról, fifasan?
ha igen, én azt rohadtul bírom
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
Nagyon nem tetszik az a kameraállás, ahonnan a büntetőket mutatják.
Először az isztambuli Pool-Milan meccsen láttam ilyet, azóta sajnos nagyon népszerű.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
Utoljára a holland - costa ricai VB-negyeddöntőn láttam ilyet, hogy lecserélik a kapust a büntetőpárbaj előtt.

több mint 4 éve
amúgy tényleg ennek a szuperkupának kb semmi értelme
egy edzőmeccs feelingje van, nem rangja
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 929 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rüdiger egy paraszt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
The Eiffel Tower vs the Pisa Tower

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 504
Nézzük a jó oldalát, így Ennyivel kevesebb sansza van legalább a barmoknak botrányt csapni. 😊
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A szeptemberi vb-selejtező meccseken nem lehetnek sehol vendégszurkolók (közös uefa/fifa döntés).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Még a tegnapi meccs margójára...
Persze, hogy x y csapat ellen jól játszott a Slavia, mert az nem állt be bekkelni, lehetett kontrázni. Annyira vannak jó focisták, hogy végigvigyék a kontrákat. Már évek óta mondjuk, hogy a magyar válogatott erősebb ellenfél ellen sokkal jobban játszik (ha bírja szuflával) mint egy gyöngébbel. Mikor Andorra meg Luxemburg meg ilyen csapatok ellen kell okosan, pontosan játszani, ott megáll a tudomány. Én nem bánom, ha a Fradi is bekkel, de basszus, azért az menjen már, hogy lekontrázzuk az ellenfelet 5 percenként, ne kivagdossuk ész nélkül a labdát mint 30 éve. Azt elismerem, hogy nem az egész 2 meccset láttam, szóval ha a Fradi ezt tudta csinálni a 2 meccsen többször is akkor oké, de az általam tegnap nézett 5 perc (emberhátrány ide vagy oda) az valami borzasztó volt.
Megjegyzem a tesóm is itt nézte és a hangoskodása alapján nem tetszett neki sem, nem egyszer üvöltött, hogy vazze 5 méterre nem képes odapasszolni a labdát és ilyenek.
NB2
A tegnapi meccs erről szólt, de Stöger is elismerte, hogy ennél azért többet akartuk birtokolni a labdát, csak a Slavia durván ránk jött. Az első félidő még csak-csak (Tökmag persze megint kihagyta a nagy helyzetét), de a második már nagyon nyomasztó volt. Az utolsó percekben pedig egyértelmű, hogy nem a támadásvezetés volt a cél emberhátrányban, hanem az, hogy valahogy húzzuk ki és jussunk tovább. Ott felesleges szépséget és felépített támadásokat elvárni, kizárólag az eredmény volt a fontos.
Az első meccsben azért ott volt a veszély minden kontránkban, a visszavágóra ebből kevesebb jutott, ez tény.

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Persze, hogy x y csapat ellen jól játszott a Slavia, mert az nem állt be bekkelni, lehetett kontrázni. Annyira vannak jó focisták, hogy végigvigyék a kontrákat. Már évek óta mondjuk, hogy a magyar válogatott erősebb ellenfél ellen sokkal jobban játszik (ha bírja szuflával) mint egy gyöngébbel. Mikor Andorra meg Luxemburg meg ilyen csapatok ellen kell okosan, pontosan játszani, ott megáll a tudomány. Én nem bánom, ha a Fradi is bekkel, de basszus, azért az menjen már, hogy lekontrázzuk az ellenfelet 5 percenként, ne kivagdossuk ész nélkül a labdát mint 30 éve. Azt elismerem, hogy nem az egész 2 meccset láttam, szóval ha a Fradi ezt tudta csinálni a 2 meccsen többször is akkor oké, de az általam tegnap nézett 5 perc (emberhátrány ide vagy oda) az valami borzasztó volt.
Megjegyzem a tesóm is itt nézte és a hangoskodása alapján nem tetszett neki sem, nem egyszer üvöltött, hogy vazze 5 méterre nem képes odapasszolni a labdát és ilyenek.
NB2
azért a fradi idehaza elég könnyen elbírt a gyengébb csapatokkal teljesen más játékstílussal. Nekik épp ez a gondjuk szerintem, hogy a magyar válogatottal ellentétben nekik nem nagyon fekszik a kontrajáték, mert a bajnokságban nagyon nem ezt kell játszaniuk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 834 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Szerbiában a Vajdaságban már a yugo kosárlabdától a fociig szurkoltak, és szerették is a csapatokat. Mondjuk tele volt világsztárral mindkettő, de pl a klub csapatokat is sokan szerették.
ozibozi
Hát mondjuk én is Jugoplastika és Metaloplastikán nőttem fel, szóval bizony én is máshogy viszonyultam a jugókhoz.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Szerbiában a Vajdaságban már a yugo kosárlabdától a fociig szurkoltak, és szerették is a csapatokat. Mondjuk tele volt világsztárral mindkettő, de pl a klub csapatokat is sokan szerették.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Mélymagyaroknak’ felfoghatatlan dolog pl, hogy szlovák, szerb oda szakadt fiatalok a magyar csapat mellett simán drukkolnak
szlovák vagy szerb csapatoknak,
válogatottnak. Simán árulásnak
fogják fel.
.
ozibozi
Ez elég nagy hülyeségnek hangzik
davemayer
Szerintem is az, nem értettem mikor találkoztam a jelenséggel. De ez van.
ozibozi
Mikor 2009-ben kiszoptunk a románoktól barátságos meccsen pont otthon voltunk tesómmal Erdélyben, másnap már jöttek a helyi nagyokosok (akik amúgy egy szót se tudnak románul), hogy "na mivan kikaptak a magyarok?". Mondom miért te nem magyar vagy? Erre annyi volt a válasz, hogy a "buletinbe az van hogy román".
Rá pár évre meg az összes azzal pózolt facebookon hogy milyen jó hogy megkapták a magyar állampolgárságot 😀

Mondjuk nekem sohasem volt bajom a románokkal/román csapatokkal, nem is értem hogy miért kéme őket zsigerből utálnunk, legyen az bármilyen sportesemény is, de ahogy tapasztalom az emberek nagy részénél még ez a helyzet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Mélymagyaroknak’ felfoghatatlan dolog pl, hogy szlovák, szerb oda szakadt fiatalok a magyar csapat mellett simán drukkolnak
szlovák vagy szerb csapatoknak,
válogatottnak. Simán árulásnak
fogják fel.
.
ozibozi
Ez elég nagy hülyeségnek hangzik
davemayer
Szerintem is az, nem értettem mikor találkoztam a jelenséggel. De ez van.