Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Gol-ra gondolsz szerintem. Néha heti 1-1 La Liga vagy EL meccs becsúszik. Kb 2 hetente.Amugy spanyolban van egy olyan csatorna h deportes,azt hiszem ez a neve.ha a digi magyar részét felvásárolják akkor a digisport sztem is megszűnikKi mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Túl sok a sport tv-k száma, előbb-utóbb valamelyik meg fog szűnni szerintem is....
peach
De nem hiszem, hogy a sport tv lenne ez.
Én a digisportra tippelnék...
Sonics
Negritis
Na azon semmi premium sport nincd.
La liga ugy megy eloben h nincs meccs kizvetites se gol bejatszas hanem beszelgetnek😀de mar meccs elott kezdik.
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Legalább NHL visszamehetne sport tv-re, mert aréna úgyis állandóan autóversenyt ad
több mint 4 éve
Hogy állunk most 2021/22-re?Bundás: Aréna4
Spanyol: Spíler (Spíler2 elsősorban)
Angol: Spíler ÉS Digi (?)
Olasz: Pending?
Nagyon nagyon tudnám értékelni, ha az Olasz foci átkerülne olyan tv-re amit nézhetnék is közel, hát nem is tudom 6-7 év után, azóta van a diginél?
Ha a sportTV rá tudna ugorni az olaszra akkor jól is alakulna a számomra a dolog. 😀
Már csak az angol másik felét kéne átpakolni vagy a spílerre vagy bárhova ami nem digi 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Amugy spanyolban van egy olyan csatorna h deportes,azt hiszem ez a neve.ha a digi magyar részét felvásárolják akkor a digisport sztem is megszűnikKi mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Túl sok a sport tv-k száma, előbb-utóbb valamelyik meg fog szűnni szerintem is....
peach
Sonics
Negritis
Na azon semmi premium sport nincd.
La liga ugy megy eloben h nincs meccs kizvetites se gol bejatszas hanem beszelgetnek😀de mar meccs elott kezdik.
több mint 4 éve
ha a digi magyar részét felvásárolják akkor a digisport sztem is megszűnikKi mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Túl sok a sport tv-k száma, előbb-utóbb valamelyik meg fog szűnni szerintem is....
peach
Sonics
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Túl sok a sport tv-k száma, előbb-utóbb valamelyik meg fog szűnni szerintem is....
peach
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Sztem nem tunnek el.Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
index.hu/sport/futball/2021/05/12/bundesliga-2021-22-network4-arena4-bejelentes-rb-leipzig-hertha-bsc-gulacsi-szoboszlai-dardai-willi-orban-sallai/
NB2
YoungZeeZee
shawnka
peach
Arenatol ez jo fogas.
több mint 4 éve
vegyenek kommentátorokat is a sok közvetítési jog melléaz aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
index.hu/sport/futball/2021/05/12/bundesliga-2021-22-network4-arena4-bejelentes-rb-leipzig-hertha-bsc-gulacsi-szoboszlai-dardai-willi-orban-sallai/
NB2
több mint 4 éve
Ki mennyi időt jósol még a sport tv-nek?Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Az olasz járt most még le a nagyobbak közül. MLS vihető még.Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Kivancsi vagyok h erre mit lep majd a sport1.hogy allnak jogok a tobbi bajnoksagnal?az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
NB2
több mint 4 éve
Kis statisztika Gyirmót-Vasas összevetésben...Tavasz, 16 meccs
Gyirmót: 16 meccs, 12gy, 4d, 0v
16 meccsen nekik 10, ellenük 1 megítélt 11-es
Ellenük 6 piros lap, nekik 0
Vasas: 16 meccsen 11gy, 3d, 2v
16 meccsen 1 piros ellenünk, 2 nekünk
2 11-es nekünk, 3 ellenünk.
Izgi lesz vasárnap a körkapcsolás 😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀aki nem értené:
Negritis
több mint 4 éve
az aréna4 direkt "támadja" vajon a sporttv-t? 😀
több mint 4 éve
Gazdag, mintha egy sportingba igazolna akkorat megy az a hir.szakmailag sztem jó döntés, és nem lenne baj ha ebből trend lenne
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/petnehaza-philadelphia-csodalatos-utazas-lehet-gazdag-daniele-2825931
YoungZeeZee
emírségek meg kína helyett
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Gazdag, mintha egy sportingba igazolna akkorat megy az a hir. www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/petnehaza-philadelphia-csodalatos-utazas-lehet-gazdag-daniele-2825931
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/05/11/futballakademiak-jatekoseladas-penz-felcsut-benfica-dinamo-slavia-benficaIsaelt sajnalom, de csak a nemzetkozi meccsek miatt, egyebkent total fek volt. Lovrencsicset szinten voltak zsenialis meccsei de sajnos a vegen mar o is csak hatraltato tenyezo volt.Ha nemzetközi szinten akar normális eredményt elérni a fradi akkor muszáj lecserélni ezeket a játékosokat. Ideális esetben ott lenne a fiatal magyar helyettük, de én nem látom őket sajnos, reméljük később ha az utánpótlásból nem is más magyar klubok (bayern módi) lerablásával meg lehet majd oldani.
Viszont az ami most tortenik nagyon nem tetszik, egyreszt orulok, hogy van egy jo csapatunk, de lassan nincs mar olyan jatekos akinek a mezet megvennem pl. Kiolik az identitast a Fradibol. Nekem ezt nehez feldolgozni, de tudom hogy ez kell.
Viszont a nevek akiket bedobtak az nagyon meleg. Jarmolenko meg Sidorchuk..Hat hol tudnank ezeket megfizetni😃
Kenny
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bajnok a Sporting, jihááá
több mint 4 éve
akkor most jön az Atleti aki elszúrja?😊
több mint 4 éve
Rohadt életbe màr bocsánat... Ha valami miatt akkor ezért megy Koeman mert volt védő létére a nyomorék védekezést nem bírta összerakni és ilyen leolvadások vannak....
több mint 4 éve
Pique nagy forma ma kettot kaptunk rola.
több mint 4 éve
Mindegy, Dest és Piqué összehozta hogy megint X legyen. 3-3 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Mindig meg tud lepni milyen csicska csapat ez a Barca 😀😀😀5 perc alatt egyenlítettünk, úgy, hogy hetek óta kedve sincs játszani a csapatnak 😊
Morales azért nagy tanár
Persze ilyenkor mire leírom jön a menetrendi védelmi hiba…
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
IgenMost összekavartatok teljesen😀, szóval, haLe lehet nyugodni, nem fog. Nem jár + hely.Nemár, ez nem fair, aki nincs top4ben vagy kupája döntőjében az ne legyen kedvezményezettje egy ilyen szituációnak. Adják az EL vesztesének a BL helyet ha a győztes eleve kvalifikál a hazai bajnokságából, ne egy harmadik fél járjon jól.Ha jol gondolom akkor nektek az kene, hogy a MU nyerje meg az ELt, es akkor eleg egyet megelozni a West Ham/Leicester duobol.akkor mondjuk a West Ham-t is elég megelőzni, nem?egyébként a PL-nek lesz 5. BL helye ha a BL-EL győztes is angol?Mar fix h 5 lesz, mert a BLt angol nyeri.
Negritis
Elofordulhatott volna egy olyan, hogy az Arsenal ELt nyer, mi BL-t, es mondjuk 6.helyen vegzunk, akkor csak a dobogosok + az Arsenal-Chelsea duo ment volna a BLbe jovore 😀
Borbinho
www.nationalworld.com/sport/football/can-fifth-place-in-the-premier-league-qualify-for-the-champions-league-everything-west-ham-liverpool-and-tottenham-fans-need-to-know-3226502
Negritis
Ha a MU nem nyer ELt, akkor "elvisz" egy PL indulo helyet eloletek. A City/Chelsea duo igy is ugy is 1 PL indulo helyet visz csak (vagy 1et se ha a City nyeri a BLt, mi meg 6.ak leszunk a PLben).
Nektek legjobb forgatokonyv ha a ket manchesteri csapat behuzza az europai kupakat, es akkor eleg a West Ham/Leicester/Chelsea triobol 1et megelozni.
Legrosszabb h Villareal és Chelsea nyeri a ket kupat, akk meg kene elozni a West Ham/Leicester duot
Borbinho
davemayer
alatriste
- Chelsea BL-t nyer, de nem végez top4-ben, akkor 5
- minden más esetben 4 angol indul (MU EL döntője irreleváns), nem?
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Most összekavartatok teljesen😀, szóval, hamivel a MU ha jól látom már nem tud kiszorulni, így igen
- Chelsea BL-t nyer, de nem végez top4-ben, akkor 5
- minden más esetben 4 angol indul (MU EL döntője irreleváns), nem?
Willie Parker
Szerkesztette: Negritis, a vajda