Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
es ki nezi a a spanyol hajrat?
több mint 4 éve
Dózsa.Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀Tudsz mondani olyan csapatot az első 3 osztályban, aki nem NER-csapat, vagy lesz az 3 héten belül?
Szokol
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Loki 3, Gyirmót 3, nekünk csak egy. Azok gáláznak, mi meg buzizunk szokás szerint. Takarodjon mindenki a picsába. Ilyen háttérrel röhögve 10 pontos előnnyel kellett volna bajnokként feljutni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Gyorsan megteszem egy kis apróval, hogy feljut a vasas, aztán nem láttok többet mint a Betyárt.A helyedben én másra költeném azt a 2000 eurót.
Kenny
több mint 4 éve
Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀Tudsz mondani olyan csapatot az első 3 osztályban, aki nem NER-csapat, vagy lesz az 3 héten belül?
Szokol
több mint 4 éve
Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀
több mint 4 éve
Gyorsan megteszem egy kis apróval, hogy feljut a vasas, aztán nem láttok többet mint a Betyárt.
több mint 4 éve
Hát, sikerült mán elszólnom magam egy párszor de szerintem ezzel el is dőlt a két feljutó.Nem kockáztatsz sokat, hárommal megy a Gyirmót.
Coolearie
több mint 4 éve
Hát, sikerült mán elszólnom magam egy párszor de szerintem ezzel el is dőlt a két feljutó.
több mint 4 éve
Hát, itt nagyot kell csalnia a bírónak Gyirmóton, hogy ne jussanak fel.
Kenny
www.eredmenyek.com/merkozes/Y1jQaVA1/#osszefoglalas
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Kész, a Vasas marad a kettőben. Nem mintha nem érdemelnénk meg, szó se róla.
több mint 4 éve
Hát, itt nagyot kell csalnia a bírónak Gyirmóton, hogy ne jussanak fel.
több mint 4 éve
Mi ez a mai focinak nevezett valami félrecsúszott szar? Hogyan lehetett ezt a gólt nem megadni a WBA-nak? Jó ég....
több mint 4 éve
Bazmeg! Békéscsabai kapufa...
több mint 4 éve
Most mi van a mennyei 2ben? Ha nyer a gyimót a vasas beszopta?Igen, kivéve, ha a Loki kikap.
peach
több mint 4 éve
Gondoltam, hogy kimegyek ha már itt van a szomszédban. Egyébként az NB1-nek nyilván a Debrecen,Vasas páros tenne jót.Hajrá Gyirmót 😀Tiltakozom!
Kenny
nagylaza
több mint 4 éve
Most mi van a mennyei 2ben? Ha nyer a gyimót a vasas beszopta?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
és Salah bevágja a nem helyzetet, ahelyett hogy a kimaradtakért kapjuk a büntit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
and ofc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Te se ess át a túloldalra. Labbadianal több pontot hozott Dárdai.Én nem vártam semmit. Csak ne essünk at a lo túloldalára h megint megcsinálta. Labbadia ugyanezt tudta ezzel a kerettel. Amúgy ebben a hetthaban van jó pár játékos akit amúgy Dárdai sosem igazolt volna le ezért is írtam h nem túl hálás feladat volt.Én tényleg nem teljesen értem, hogy pontosan mit vártatok.jaja 0.1 xg v 0.9 xg, sokat mond. bár volt egy tizi gyanús szitu is a végén Herthának.Ezen a meccsen 94 perc alatt probalkozott egy lovessel a Hertha. Ez nem azert van, mert a keret fos, az ellenfel a hiperszuper Koln volt. Nem gondolnam, hogy Dardai ne abban gondolkodott volna, hogy ezt ki akarja bekkelni, es total hidegen hagyta, tamadasban mit muvelnek. Es eleg gyakran gondolkodik igy. A tamadofutball nala sokadlagos. Ezert nem lesz szerintem jovoje a Herthanal, mert itt nem lesz eleg az a jatek, nem fog tetszeni a rendszer a vezetoknek, amit o ker es kidolgoz.18.fordulo utan vette at, veleDárdai ismét megcsinálta és bent tartotta a Herthát.Hat azért most nem tolt akkora nagy teljesítményt mint korábban de elég hálátlan is volt a szerepkör. 14. Helyen vette at, vhol itt fog végezni ennek a környéken. 13. Forduló után vette at akkor állt a Hertha 13 ponttal tehát pont per meccs átlag. Azóta 20 forduló alatt 22 pont, kb ugyanaz mint Labbadia, nem volt ez olyan nagy csoda
ervinator
csebi
15 fordulo alatt 18 pont, elotte 18 alatt 17 pont.
Kis szerencsevel lehetett volna az utolso par dontetlenbol gyozelem is, de a lenyegen nem valtoztat.
Sztem jon is uj edzo nyaron a Herthahoz, Palinal sztem egyelore ez a max, h egy gyenge keretbol kihozza a maxot, ami sokszor egy 0:0. Ez jo ha bent kell tartani egy csapatot, vagy egy EB/VB selejtezon. De nem jo 40-50 meccses szezonra. Persze jo kerdes h egy kreativabb, tamadoszellemubb kerettel tudna-e javulni az elorejatekban
Borbinho
Mas kerdes, hogy a Herthanal is sulyos problemak vannak felsobb szinten, az, hogy egy halom penzt elkoltottek, es itt vannak meg evek, edzovaltasok utan is, az valakinek az ordas nagy sara. Nem csak Preetz volt a kerekkoto. O eleg durvan, de akkor sem csak o, ez latszik.
Stez
mikor mondják, hogy milyen gyenge a hertha keret, én ezt azért nem látom így. persze egy Piatek teljesen felesleges volt ide, és Cunha is csak a ziccerek kihagyásában jeleskedik, de ez messze nem 13-14. hely környéki keret. ezzel bőven lehetne harcolni EL vagy Konfetti Liga helyért, és alapvetően Pali sem tudta összerántani úgy a csapatot, hogy ezt mutatta volna alatta a csapat. lehet egy teljes alapozással, meg keret hangolással, amiben már Dárdai mondja ki a végső döntéseket, előrébb lépnének, de nem vagyok ebben biztos. a probléma sztem az volt ,hogy tavaly mikor hívták több bundás csapathoz egyikhez sem fontolta meg igazán, hogy elmegy, de ő ilyen, mindig ennyire volt ambiciózus, már játékosként is, szereti az otthon melegét. max ha Rossi vmikor bukik akkor visszajön a helyére válogatott edzőnek, évi 15 meccs, ami neki bőven elég.
csebi
Egy olyan idényben vette át a csapatot, ahol egy cél volt csak, hogy ne essenek ki. Ráadásul valamennyire a sorsolás is kedvezőtlen volt a Herthának, mert miután átvette a csapatot, sorra játszottak azok az ellenfelek ellen, akik magasabb célért küzdöttek és már egy X is bravúr lett volna. Így odakerültek éppen a vonal felé, majd alá.
Ilyen körülmények mellett (és hozzávehetjük azt is, hogy a korona miatt sokkal feszesebb tempóban tolták le a bajnokság végét) elérték a bent maradást, ráadásul jelenleg 7 meccse veretlenek, utoljára a Dortmund vendégeként kaptak ki és közte volt egy Leverkusen elleni 3-0 is pl.
Nyilván, amikor a bent maradás a tét, nem az a cél hogy közönségcsalogató támadójátéka legyen a csapatnak, hanem egy totális célfutball.
Azt se felejtsük el, hogy Dárdai vezette már a Herthát nemzetközi porondra ennél jóval szegényebb kerettel.
Magam részéről biztos, hogy nem küldeném el (nyilván elfogult is vagyok), de úgy, hogy van pénz is, és kap időt és bizalmat, majdnem biztos vagyok benne, hogy jövőre nem kiesés ellen harcolna.
ervinator
Én is adnek neki egy evet h legalább egy konfetti liga helyet érjen el. Ha nem akkor mehet vissza up-ba.
csebi
Labaddia pontatlagával most kieső lenne kb a Hertha.
Nem kell isteníteni, de célfuttballal hozta amire felvették.
Ennyi.
Hertha majd eldönti vele vagy nélküle képzeli el a dolgot, de biztos jó pont hogy amit vállalt teljesítette.
több mint 4 éve
Ő ennyire sérülékeny?Jota lesérült, nem lesz ma.United ellen összeszedett sérülés miatt véget is ért a szezonja.
alatriste
alatriste
több mint 4 éve
Jota lesérült, nem lesz ma.United ellen összeszedett sérülés miatt véget is ért a szezonja.
alatriste

Liverpool Fc