Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
vasas a magyar hamburgJobb is, elmondta 3x hogy ő szerezte a legtöbb pontot a bajnokságban, igaz két csapattal.schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.Nem láttam. A Gyirmót ünneplését nézem. Mazochista vagyok.
Kenny
nagylaza
Gyakorlatilag magát védte és full passziv-agressziv stilusban.
Kenny
több mint 4 éve
dawyd728
4 140
Amúgy az én szívemet is melengeti. 1 éve konszenzus, h a Bfok mázlival jutott fel. A Vasas így, a Vasas úgy.Jöhet jövőre a visszavágó. 😛
több mint 4 éve
Jobb is, elmondta 3x hogy ő szerezte a legtöbb pontot a bajnokságban, igaz két csapattal.schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.Nem láttam. A Gyirmót ünneplését nézem. Mazochista vagyok.
Kenny
nagylaza
Gyakorlatilag magát védte és full passziv-agressziv stilusban.
több mint 4 éve
schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.Egész évben ez volt. Alkalmatlan balfasz, mehet amerre lát.
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.Nem láttam. A Gyirmót ünneplését nézem. Mazochista vagyok.
Kenny
több mint 4 éve
Amúgy nem gondoltam volna h a barca fog kiszállni itt azzal h nem hozza a meccseket
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez inkább Ivánnak szól nem nektek 😉Látom, te szeretsz sót szórni a sebbe...
Kenny
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.
több mint 4 éve
Határeset, elfogadom 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Látom, te szeretsz sót szórni a sebbe...
Kenny
több mint 4 éve
Nembaj hasonlitgathatja továbbra is a 77es Vasas bajnokcsapatát majd a Fradi jövő évi csapatához.
Kenny
több mint 4 éve
valóban, fogantatásnál nagyon jól tud jönniEgy-két deci vörösbor kifejezetten ajánlott 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
peach
több mint 4 éve
Egy-két deci vörösbor kifejezetten ajánlott 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Na remelem ősszel lesz a Vasas - Dio és visszatérek egy mennyei meccsre. Kosz Vasas 😂
több mint 4 éve
Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
fordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Celta meg azert berakja hatulrol a fajast. Nem volt jo ev.Egy Suarez-re voltunk a bajnokságtól.
Blevi
több mint 4 éve
Annira tudtam, hogy mi végül kikapunk 😛
több mint 4 éve
Celta meg azert berakja hatulrol a fajast. Nem volt jo ev.
több mint 4 éve
Kivancsi vagyok kitart-e a Debrecen a fiatalok mellett vagy jonnek a harmadik ligas fekak meg a szerbek.Az utóbbi opció valószínűbb.
Kenny
több mint 4 éve
annyira tudtam, hogy fordítanak 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Vazze Atléti megfordítja