Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
okok, meggyőztetek.meg lehet hogy az íveket is jobbak számolják, és a tizenhatoson belül csak valahogy rá kell tenni kapura, biztosítóként meg esetleg előrevágott labdát is le kell kezelni, abban meg nem biztos, hogy annyira erősek.mer a biztosító ember alig látszik ki a földből a kapusok meg barthez kivételével nagy culákamúgy ezt sosem értettem, hogy miért a kapus megy fel. miért nem a biztosító ember megy be a büntetőterületre és a kapus veszi át a helyet a pálya közepén?Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Jövőre viszont szerintem újult erővel fognak szerintem daralni.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
ha Alisson nem jön fel és nem támad fel a szél mint Bélánál akkor sztem olyan rage-t tolok ami a világon nincs 😀
Negritis
csebi
Negritis
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
tegnap első félidő vége felé volt egy előreívelés, Nat olyan szépen számította el az ívét, mint amikor a magyar védők bundáznak. kicsit kihúzták alóla a sámlit, mert előrefelé szökkent, pedig tök simán el tudta volna fejelni.Rhys amúgy nem is lenne borzalmas benne bőven van fantázia hosszabb távon, de hogy Nat miért van állandóan a pályán nem értem
még szerencse, hogy Trent átért a másik oldalról, mert különben kaptunk volna két ugyanolyan gólt.
slowmotion
Kabak meg Davies sérült vagy mi?! (megnéztem kabak sérült)
mondjuk az is agyfasz hogy hendo nálunk nem játszik, de ez EBre vissza akar térni
tuti hogy ott meging megsérül ...
még ez a Koumetio gyerek érdekelne hogy ő jó lehet-e valamire, de őt se látjuk a pályán
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
meg lehet hogy az íveket is jobbak számolják, és a tizenhatoson belül csak valahogy rá kell tenni kapura, biztosítóként meg esetleg előrevágott labdát is le kell kezelni, abban meg nem biztos, hogy annyira erősek.mer a biztosító ember alig látszik ki a földből a kapusok meg barthez kivételével nagy culákamúgy ezt sosem értettem, hogy miért a kapus megy fel. miért nem a biztosító ember megy be a büntetőterületre és a kapus veszi át a helyet a pálya közepén?Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
ha Alisson nem jön fel és nem támad fel a szél mint Bélánál akkor sztem olyan rage-t tolok ami a világon nincs 😀
Negritis
csebi
Negritis
több mint 4 éve
tegnap első félidő vége felé volt egy előreívelés, Nat olyan szépen számította el az ívét, mint amikor a magyar védők bundáznak. kicsit kihúzták alóla a sámlit, mert előrefelé szökkent, pedig tök simán el tudta volna fejelni.Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
Negritis
még szerencse, hogy Trent átért a másik oldalról, mert különben kaptunk volna két ugyanolyan gólt.
több mint 4 éve
mer a biztosító ember alig látszik ki a földből a kapusok meg barthez kivételével nagy culákamúgy ezt sosem értettem, hogy miért a kapus megy fel. miért nem a biztosító ember megy be a büntetőterületre és a kapus veszi át a helyet a pálya közepén?Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
Negritis
csebi
több mint 4 éve
amúgy ezt sosem értettem, hogy miért a kapus megy fel. miért nem a biztosító ember megy be a büntetőterületre és a kapus veszi át a helyet a pálya közepén?Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Philips felé megy a labda és sírokgondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
slowmotion
több mint 4 éve
gondolod, Zaha megfirkálja az enyhén statikus CB-párost? 😊pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
Negritis
több mint 4 éve
pool-palace lesz az utolsó fordulóban, nem kell aggódni a másik 2 csapatnakbenéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
csebi
több mint 4 éve
benéztem, hogy egymással játszanak legközelebb tényleg.pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi
Löfli
több mint 4 éve
pedig a lejcseszter - dinamó kettős közül az egyik nagy eséllyel lemaradMindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Toca
több mint 4 éve
Mindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.Jövőre viszont szerintem újult erővel fognak szerintem daralni.
több mint 4 éve
de most no offense, de egyszerre 10 csapat nem lehet jó😊 mindenkinek vannak hullámhegyei és hullámvölgyeiVilágos, sok vidéki csapatnak voltak ilyenjei, én most csak arról az időszakról beszéltem, amit már én is rendszeresen élőben láttam, a 2000-es évek és azután. A legtöbb megyeszékhelyi csapatot vagy akár a Vasast semmivel som volt szívderítőbb figyelni, mint manapság a Mezőkövesdet vagy a Paksot (a Felcsút nyilván egy külön kategória).Pécsnek voltak jó évei (nem a '97-es kupadöntőre gondolok), csak már elég régen.Van még az a duma, hogy mennyire hiányoznak a "vidéki fellegvárak" 😀 😀 😀ezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
eltekintve attol hogy mikent aramlik a penz.
attol h valamelyik csaptnak van tortenelme, miert kell hogy az elso osztalyban legyen ha nem eleg jok?
a nottingham forrestnek ott kene lennie, a leszternek nem a tortenelme miatt. fuuuujj
😀
YoungZeeZee
Nyilván ez egy érthető reakció, mivel sok megyeszékhely helyett ner-favorizált kisvárosok vannak most a mennyeiben, de azért emlékszek én azokra az időkre, amikor a Szpari/Pécs/Haladás/Békéscsaba ugyanúgy vegetált csak az NB1-ben, borzalmasan szar játékkal, nulla stratégiai elképzeléssel, semmirekellő légiósokkal, túlfizetett fiatalokkal, 1000 nézővel.
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 4 éve
Világos, sok vidéki csapatnak voltak ilyenjei, én most csak arról az időszakról beszéltem, amit már én is rendszeresen élőben láttam, a 2000-es évek és azután. A legtöbb megyeszékhelyi csapatot vagy akár a Vasast semmivel som volt szívderítőbb figyelni, mint manapság a Mezőkövesdet vagy a Paksot (a Felcsút nyilván egy külön kategória).Naaaaa
Kampman
A Gellei fele Vasast kizart hogy nem volt szivderito nezni semlegeseknek is. Annak a csapatnak volt fazonja, idenditasa. Vagy a Bozsik fele majdnem bajnokcsapatot, amelyik messze a legszebb focit jatszotta akkor.
De az Oenning fele dobogos es kupadontos csapat is jol nezett ki jatek kozben.
Voltak a Vasasnak latvanyos idoszakai ketezer utan is. Igaz kb tobbnyire leirt es/vagy fiatal sracokkal a soraikban. Nem sztarnak nevezett senkikkel.
több mint 4 éve
Világos, sok vidéki csapatnak voltak ilyenjei, én most csak arról az időszakról beszéltem, amit már én is rendszeresen élőben láttam, a 2000-es évek és azután. A legtöbb megyeszékhelyi csapatot vagy akár a Vasast semmivel som volt szívderítőbb figyelni, mint manapság a Mezőkövesdet vagy a Paksot (a Felcsút nyilván egy külön kategória).Pécsnek voltak jó évei (nem a '97-es kupadöntőre gondolok), csak már elég régen.Van még az a duma, hogy mennyire hiányoznak a "vidéki fellegvárak" 😀 😀 😀ezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
attol h valamelyik csaptnak van tortenelme, miert kell hogy az elso osztalyban legyen ha nem eleg jok?
a nottingham forrestnek ott kene lennie, a leszternek nem a tortenelme miatt. fuuuujj
😀
YoungZeeZee
Nyilván ez egy érthető reakció, mivel sok megyeszékhely helyett ner-favorizált kisvárosok vannak most a mennyeiben, de azért emlékszek én azokra az időkre, amikor a Szpari/Pécs/Haladás/Békéscsaba ugyanúgy vegetált csak az NB1-ben, borzalmasan szar játékkal, nulla stratégiai elképzeléssel, semmirekellő légiósokkal, túlfizetett fiatalokkal, 1000 nézővel.
Kampman
slowmotion
több mint 4 éve
Arra a Tatabányára gondolsz, amelyik legyőzte itthon (és majdnem kiverte) a Reált? Akkor már: Gázszer vagy Akasztó (a Felcsút elődje). Akkora töménységben azonban nem szerepeltek ilyen csapatok az NB1-ben, mint ma. Pláne nem egy 12 csapatos bajnokságban.Tatabánya, Nagykanizsai Olajbányász, Stécé, Csepel, Dorog, BVSC, Komló, régenmindenjobbvót 🙁jó nyilván nem azért írtam, csak legalább van valami "saving grace" a csapatokban, meg van valamennyire szurkolótábora nekikezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
😀
YoungZeeZee
Paks a legjobb akkor is 😊
Heisman
warr_b
több mint 4 éve
Pécsnek voltak jó évei (nem a '97-es kupadöntőre gondolok), csak már elég régen.Van még az a duma, hogy mennyire hiányoznak a "vidéki fellegvárak" 😀 😀 😀ezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
😀
YoungZeeZee
Kampman
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
globalisan ertettem.ezt a hozzaallast nem ertemNe tekintsünk el attól, hogy "miként áramlik a pénz". Normális esetben ugyanis oda áramlik, ahol van tradíció és közönség, nem pedig oda, ahol egy hájfejű tapló kitalálja, hogy stadiont épít a pusztában.
YoungZeeZee
nagylaza
több mint 4 éve
Tatabánya, Nagykanizsai Olajbányász, Stécé, Csepel, Dorog, BVSC, Komló, régenmindenjobbvót 🙁jó nyilván nem azért írtam, csak legalább van valami "saving grace" a csapatokban, meg van valamennyire szurkolótábora nekikezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
😀
YoungZeeZee
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Alisson averages a goal every 127 games for Liverpool whereas Jamie Carragher averaged a goal every 184 games for Liverpool.
— Richard Jolly (@RichJolly) May 16, 2021
több mint 4 éve
ezt a hozzaallast nem ertemNe tekintsünk el attól, hogy "miként áramlik a pénz". Normális esetben ugyanis oda áramlik, ahol van tradíció és közönség, nem pedig oda, ahol egy hájfejű tapló kitalálja, hogy stadiont épít a pusztában.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
jó nyilván nem azért írtam, csak legalább van valami "saving grace" a csapatokban, meg van valamennyire szurkolótábora nekikezt a hozzaallast nem ertemízlelgessük ezt az mb1-et, egyre komolyabb lesz a bajnokságFradi, Ute, Honvéd, MTK, Fehérvár, DVSC, (ZTE) csapatoknak van történelme legalább. Egy Paks ahol csak magyarok játszanak kell a ligának. Többi sehol se lenne kb.
Kinizsi
Dózsa
Honvéd
MTK
Fehérvár
Debrecen
Zalaegerszeg
Kisvárda
Mezőkövesd
Paks
Felcsút
Gyirmót
r.baggio
Heisman
😀
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Van még az a duma, hogy mennyire hiányoznak a "vidéki fellegvárak" 😀 😀 😀imádtam anno a botka focit akarunk falfirkákat mindenhol szegeden 😀
Kampman
mondjuk viszonylag rég figyeltem hogy még mindig telebasszák-e vele a fontosabb pontokat 😀
több mint 4 éve
én azt várom majd hogy újra piaci alapon működjenek a csapatok. Persze akkor még ennyi köze sem lesz a magyaroknak a nemzeti kupákhoz, de legalább nem a kiesés ellen kellene harcolnia az MTK-nak folyamatosan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!