Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
túl sérülékeny és nem vagyok meggyőzve hogy passzolna klopphozMondjuk ezt amúgy nem is értem. Finoman szólva sem járnának szarul.Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják.
...
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
slowmotion
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mondjuk ezt amúgy nem is értem. Finoman szólva sem járnának szarul.Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják.
...
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
slowmotion
több mint 4 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják. bár lehet, hogy akkor végre elkezdenénk megkapni a tizenegyeseket visszamenőleg is.
...
Duff
több mint 4 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- Chelsea elvileg Haalandot szeretné.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
több mint 4 éve
ja. vmeik sorsdöntő BL meccs előtt beugrott az edzőközpontba és közölte Hummelssel, Müllerrel, hogy amíg ő kapitány addig ők nem lesznek válogatottak. asszem Pool elleni visszavágó volt, jól feltüzelte a fiúkat ...Müller visszatér a nationalelfbeeddig Löw miatt nem volt?
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Müller visszatér a nationalelfbeeddig Löw miatt nem volt?
csebi
több mint 4 éve
Müller visszatér a nationalelfbe
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Irtam 1.5 hete h meg csunyan pofara eshetunk, FA kupa meg BL gyozelem helyett 5.hely es jovore EL.Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Jelenleg Pool es Leicester is +21ben vannak, de a tobb gol miatt elonyben a Leicester.
Ha azonban ugy alakul a 37.fordulo ahogy fent irtam, akkor min 2vel jobb golarannyal inditana a Pool az utolso fordulot.
Remelem igy lesz, mert akkor nekunk meglenne a BL es lenne egy kva jo kis utolso fordulo 😀
A Ligue1 tabella alja ami igazan kemeny, 6 csapat 3 ponton belul, a 6bol 1 fog csak kiesni 😀
Borbinho
Negritis
2012ben ugy mentunk a BL dontore, h azon mult lesz-e BL indulas kovi szezonban.
Erre iden is van esely 😀
Raadasul 2012ben behuztuk az FA kupat is a BL melle... 😀 el tudtam vna viselni ha legyakjuk az Arsenalt mult heten.
Az az L sztem egy hatalmas (es ami meg fontosabb, egy kevesbe vart) extra nyomast rakott a csapatra, ami mar a szombati kupadonton is latszott.
Ha nem lesz BL jovore akk kizart h el tudnank hozni Haalandot...(mondjuk amugy se latok ra sok eselyt, pedig egy top csatar kelleni fog).
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nem-nem, a Wenger-kupa a negyedik helyet jelenti. a bajnoksághoz köze nincs a csapatoknak, de a BL-indulás megvan.Az szombaton voltUgye mekkora harc megy az Arsene-kupáértHa mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Jelenleg Pool es Leicester is +21ben vannak, de a tobb gol miatt elonyben a Leicester.
Ha azonban ugy alakul a 37.fordulo ahogy fent irtam, akkor min 2vel jobb golarannyal inditana a Pool az utolso fordulot.
Remelem igy lesz, mert akkor nekunk meglenne a BL es lenne egy kva jo kis utolso fordulo 😀
A Ligue1 tabella alja ami igazan kemeny, 6 csapat 3 ponton belul, a 6bol 1 fog csak kiesni 😀
Borbinho
Negritis
Heisman
Kampman
több mint 4 éve
ezt csak most olvasom, hát ez hatalmas. foci.444.hu/2021/05/16/az-edzokent-eltiltott-bozsik-peter-59-evesen-frissen-igazolt-jatekoskent-ult-le-a-kispadra
érthetetlen ez. nálunk vizilabdában az volt a szabály, hogy nem ülhetsz le a kispadra ha bmien minőségedben eltiltanak.
több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/05/17/az-nb-ii-igazi-bajnoka-egy-ponttal-megelozte-a-bajnoknak-hitt-debrecent"A jelenlegi keret védekezésben nem elég harcos, támadásban meg kellenének azok a pluszok, hogy a helyzetekből gólok szülessenek, s többet kellene birtokolni a labdát is."
Én még mindig csak pislogok. Tudom volt róla szó tegnap de most fogtam fel…
Toca
Hát mindjárt lefordulok a székről. Vinnyogva röhögök.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀Igen néztem már én is, hogy a Pool 12 pontja utcsó 4 meccsen még lehet kevés is lesz, ha Rodgersék az utcsóban nagy arányban győznek.
Borbinho
Ha X lesz vagy a Leicester behúzza a holnapit akkor HA mi két hasonló 95. perces Allison fejessel hozunk 6 pontot akkor tuti a helyünk, mert akkor a Chelsea ellen már biztos megvan a pontelőny is.
De ugye a Leicester utcsó furdulóban a Spursel játszik, az se könnyű meccs, mert ők meg az EL hely megtartásáért mennek, vagy nevezzük konferencia liga elkerülésnek mind1. 😀
Piszok izgalmas a vége az tuti! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Az szombaton voltUgye mekkora harc megy az Arsene-kupáértHa mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Borbinho
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
a PL-en belül ott van a legnagyobb ugrás a pénzdíjban. ötödik helyről a negyedikre lépve nem csak kétmillió fonttal emelkedik a bevétel, hanem még vagy harmincmillióval alsó hangon.Ugye mekkora harc megy az Arsene-kupáértHa mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Borbinho
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
Ugye mekkora harc megy az Arsene-kupáértHa mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Borbinho
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀Jelenleg Pool es Leicester is +21ben vannak, de a tobb gol miatt elonyben a Leicester.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Schindler tabellája, remek film lehetne belőle
több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/05/17/az-nb-ii-igazi-bajnoka-egy-ponttal-megelozte-a-bajnoknak-hitt-debrecentmajd csináltat magának egy kupát a vitrinbe.
Én még mindig csak pislogok. Tudom volt róla szó tegnap de most fogtam fel…
Toca
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy mi bajod van megboldogult Stadler Joci bácsivalezt a hozzaallast nem ertemNe tekintsünk el attól, hogy "miként áramlik a pénz". Normális esetben ugyanis oda áramlik, ahol van tradíció és közönség, nem pedig oda, ahol egy hájfejű tapló kitalálja, hogy stadiont épít a pusztában.
eltekintve attol hogy mikent aramlik a penz.
attol h valamelyik csaptnak van tortenelme, miert kell hogy az elso osztalyban legyen ha nem eleg jok?
YoungZeeZee
nagylaza
több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/05/17/az-nb-ii-igazi-bajnoka-egy-ponttal-megelozte-a-bajnoknak-hitt-debrecentÉn még mindig csak pislogok. Tudom volt róla szó tegnap de most fogtam fel…
több mint 4 éve
akkor lehet én látok többet Rhys-be mint mások, ez vanmondjuk ő is 19 még, ezért láthatok bele többet talán
Natről is volt aki jókat mondott, de ő engem az elejétől zavart mer nem jó cserébe 24
több mint 4 éve
Nat azért játszik, mert jelenleg ő az egyetlen egészséges CB Rhys mellett. 😀tegnap első félidő vége felé volt egy előreívelés, Nat olyan szépen számította el az ívét, mint amikor a magyar védők bundáznak. kicsit kihúzták alóla a sámlit, mert előrefelé szökkent, pedig tök simán el tudta volna fejelni.Rhys amúgy nem is lenne borzalmas benne bőven van fantázia hosszabb távon, de hogy Nat miért van állandóan a pályán nem értem
még szerencse, hogy Trent átért a másik oldalról, mert különben kaptunk volna két ugyanolyan gólt.
slowmotion
Kabak meg Davies sérült vagy mi?! (megnéztem kabak sérült)
mondjuk az is agyfasz hogy hendo nálunk nem játszik, de ez EBre vissza akar térni
tuti hogy ott meging megsérül ...
még ez a Koumetio gyerek érdekelne hogy ő jó lehet-e valamire, de őt se látjuk a pályán
Negritis
Én amúgy nem érzem rosszabbnak mint Williamst, de ez sajnos nem dícséret.
Az ominózus labdaíves elszámításon kívül nem volt nagy hibája. A kapott gólnál pont Rhys lépett ki a semmire és passzolták be mögé a labdát. Szal kvázi mindkét CB-ről jött egy gól, csak a 2.-nál Trent iszonyú nagyot mentett.
Sajnos lászik, hogy mindketten chapo szintűek maximum, de hát ez van. Sokat leírt már, de Fab nem jó ha CB, mert bár a legjobb CB-nk lenne de a saját posztját nincs aki ilyen szinten betöltse ha ő hátra van rendelve...
Így marad ez a felállás. Egyébként felépítés ellenére szerintem Williams még lassabban is fordul mint Phillips, amin egyébként csodálkozom.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
dehogynem borzalmas Rhys, hosszabb távon talán a Champo is lehet neki szint, de egyelőre a League One-ba való. lassú és gyenge, csak az nem szívatja meg, aki nem is akarja. Nat legalább fejelni tud általában, hangyafasznyival gyorsabb (haha), és próbálja a lehető legtöbbet kihozni az utolsó liverpooli tétmeccseiből.tegnap első félidő vége felé volt egy előreívelés, Nat olyan szépen számította el az ívét, mint amikor a magyar védők bundáznak. kicsit kihúzták alóla a sámlit, mert előrefelé szökkent, pedig tök simán el tudta volna fejelni.Rhys amúgy nem is lenne borzalmas benne bőven van fantázia hosszabb távon, de hogy Nat miért van állandóan a pályán nem értem
még szerencse, hogy Trent átért a másik oldalról, mert különben kaptunk volna két ugyanolyan gólt.
slowmotion
Kabak meg Davies sérült vagy mi?! (megnéztem kabak sérült)
mondjuk az is agyfasz hogy hendo nálunk nem játszik, de ez EBre vissza akar térni
tuti hogy ott meging megsérül ...
még ez a Koumetio gyerek érdekelne hogy ő jó lehet-e valamire, de őt se látjuk a pályán
Negritis
Koumetio még nagyon fiatal (fél éve múlt 18), de ő egyelőre csak egy félidőt kapott a Mutyiland ellen, ott szét is szopatták a védelmet.
Davies meg igyekszik beilleszkedni a csapatba, ez sikerült is neki, mert még nem bírja a Kloppball intenzitását - szóval ő is a rehab-csapatot erősíti.
több mint 4 éve
szerdán a Börnlivel játszunk, és a Dycheball nem fekszik nekünk.Mindent elmond a Pool szezonjáról, hogy Mane - Firminho - Salah trió ellenére Allisonnak kell fejessel mentenie a szezont, hogy legyen esély a BL helyre.nem hiszem, hogy meglesz nekik a BL btw.
Jövőre viszont szerintem újult erővel fognak szerintem daralni.
Toca
csebi
tavaly ők vették el a tökéletes hazai szezont (no meg Coote), idén meg az Anfielden sikerült győzniük.
na mondjuk a Turf Moor-on az utóbbi három meccset mi hoztuk.