Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
digi adja 😊Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.persze most hogy mondom had szóljon, nem adja a tv 😀
alatriste
Negritis
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.kár, hogy csóri Werner taszítja a szabályos gólokat.
alatriste
(amikor felrúgták a tizenhatoson belül, nem tudom melyik világban nem tizenegyes)
több mint 4 éve
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.persze most hogy mondom had szóljon, nem adja a tv 😀
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Pokettino nem volt szabad?Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Elég meleg, hogy egy ilyen potens keretet egy nulla km-es vezetőedzőre bíznak.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 4 éve
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Elég meleg, hogy egy ilyen potens keretet egy nulla km-es vezetőedzőre bíznak.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nyugi, Ha elmegy REBROV fogtok szopni ti is újra bőven. 😉Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀és mi lesz a bajnok edző Schindlerrel? már a bajnoki cím sem elég ahhoz, hogy továbbvigye a csapatot? nem is csoda, hogy itt jár a vasas.
Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
Kenny
csebi
több mint 4 éve
ezek miatt is dobtam a magyar focit, mint bajnoskag.Mondjuk az is szánalom, hogy 13 góllal (aminek legalább a fele büntető volt) gólkirály tudott lenni. A másik szánalom, hogy az nb2-ben is csak tizenhármat rúgott 😀 Persze Pekár NULLÁjánál sokkal jobb, ez tény 😊Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Kenny
Kampman
warr_b
egy meccset nem neztem vegig. se osszefoglalo se semmi. max 5 percig ha csorgott 1-1 meccs a tv-ben aztan csaaaa
😊
kapnom kene egy kis zsetont mint az anonim alkoholistak.
1 ev, no nemzeti liga!
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
ezek miatt is dobtam a magyar focit, mint bajnoskag.Mondjuk az is szánalom, hogy 13 góllal (aminek legalább a fele büntető volt) gólkirály tudott lenni. A másik szánalom, hogy az nb2-ben is csak tizenhármat rúgott 😀 Persze Pekár NULLÁjánál sokkal jobb, ez tény 😊Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Kenny
Kampman
warr_b
egy meccset nem neztem vegig. se osszefoglalo se semmi. max 5 percig ha csorgott 1-1 meccs a tv-ben aztan csaaaa
😊
kapnom kene egy kis zsetont mint az anonim alkoholistak.
1 ev, no nemzeti liga!
több mint 4 éve
Közben meg Benzy válogatott kerettag lett, na ezt se láttam jönni!fel is robbant a francia internet, twitterestül.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem szamolták bele hogy közben télen Lencse Lala elmegy Gyirmótra oszt fossa a gólokat. Mondjuk várható volt!!Közben meg Benzy válogatott kerettag lett, na ezt se láttam jönni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Mondjuk az is szánalom, hogy 13 góllal (aminek legalább a fele büntető volt) gólkirály tudott lenni. A másik szánalom, hogy az nb2-ben is csak tizenhármat rúgott 😀 Persze Pekár NULLÁjánál sokkal jobb, ez tény 😊Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Kenny
Kampman

több mint 4 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Kenny
több mint 4 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀és mi lesz a bajnok edző Schindlerrel? már a bajnoki cím sem elég ahhoz, hogy továbbvigye a csapatot? nem is csoda, hogy itt jár a vasas.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
több mint 4 éve
Cavani összehozott egy Puskás-díj jelölt gólt, persze a szépségéhez a gólpassz is sokat hozzátett.Csak az a helyzet, hogy Bruno nem ért sztem hozzá (több lassítás után...), akkor meg de Gea adta a gólpasszt, viszont úgy meg les volt 🙈🙄
Kampman
A gól viszont gyönyörű és okos volt!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Cavani összehozott egy Puskás-díj jelölt gólt, persze a szépségéhez a gólpassz is sokat hozzátett.
több mint 4 éve
cselszi és a racionális gazdaságpolitika, ugyan már 😀azért egy Werner igazolás után egy Kane elég odavágna ... racionális gazdaságpolitika ...Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- Chelsea elvileg Haalandot szeretné.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
eaglesmcnabb
Meg azért megvárnám, hogy mi lesz a szezon vége. Ha jövőre a Chelsea az EL-ben fog vitézkedni, akkor szerintem nincs rá esélyük.
Duff
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
azért egy Werner igazolás után egy Kane elég odavágna ... racionális gazdaságpolitika ...Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
eaglesmcnabb
Meg azért megvárnám, hogy mi lesz a szezon vége. Ha jövőre a Chelsea az EL-ben fog vitézkedni, akkor szerintem nincs rá esélyük.
Duff
több mint 4 éve
A szlovák 2. ligából a múlt szombaton, szinte csodával határos módon feljutott az 1. ligába a Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš), ráadásul története során első alkalommal.S ami még érdekesebb, hogy a csapatban egy csomó játékos félamatőr, mert a foci mellett dolgoznak is! A klubban a játékosok átlagban 50 - 900 euró között keresnek (ez nem vicc).
A város már harmadik éve ún. költségvetési provizórium alatt gazdálkodik, ezért a fociklubnak az ígért 150ezer eurós támogatás helyett csak 55ezer eurót tudott az idei szezonban nyújtani. De így is megnyerték a bajnokságot és kiharcolták a feljutást.

több mint 4 éve
Kane Angliában TOP3 játékos, pláne értelmes középpályával mögötte. Mivel egyik top angol csapatban sem rohangál most ilyen elől így bármelyik csapatba beférne és megérné a pénzt.Szerintem az MU-ba megy majd.
100 milliót a Pool nem fog fizetni. A Cselszy így is telített az elől lévő posztokon hogy egy instant kezdő bekeruljon akit mindig nyomatni kell majd az ára miatt. A Cityben főnyeremény lenne egy ilyen befejező, de az edzőfejedelem majd megoldja okosba 6 törpével. +kell a pénz a 60 milliós védőkre a padra is.
több mint 4 éve
Na végre Kane is szeretne kupákat nyerni, jó látni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
Duff
eaglesmcnabb