Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Na, most végképp annyi. 4-2 a Lokinak.Soha ne becsüld alá a mennyei meccsek utolsó fordulóinak.........izgalmát.
nagylaza
több mint 4 éve
Na, most végképp annyi. 4-2 a Lokinak.
több mint 4 éve
@Toca: bocs telorol vagyok nem fogok hszt szerkeszteni. Szóval Labbadiaval 17 pont 18 meccs alatt az most kb 32 lenne 33 meccsen, nincs olyan nagy eltérés, és azt is figyelembe veszem h volt egy kemény covidjuk. Ha jól emlékszem úgy írtam h nagyjából hozta azt amit Labbadia, talán vmivel jobb vokt Dárdai és ahogy írtam volt jó pár játékos akit ő sosem igazolt volba le sztem mint Piatek, már lehet a keret összeállításánál jobb lett volna. Csak ne tegyünk úgy h csodát tett.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Spanyoloknàl is megy a szerencsétlenkedés 😊
több mint 4 éve
a szögletet 93:30nál ítélték meg asszem 😀És még a unitedet szidjátok, 94:23nál a 4 perces hosszabbításban 😉WOW! Allison Becker scores the winning goal for Liverpool. Absolute madness...🔴⚪️ #WBALIV pic.twitter.com/FGeSjCoDLG
— Golazo Media (@GolazoMedia) May 16, 2021
muszáj most ezt meghallgatnom
www.youtube.com/watch?v=xxE1AI-adTQ
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Veszbrom ellen mindenki IS megérdemli. Főleg ha azt vesszük, hogy vittek el egy pontot az Anfieldről.Alisson game winning gól a 95. percben 😊Na menjetek a faszomba 🤣🤣🤣
deyell
davemayer
több mint 4 éve
Mivan ha x lesz a Loki és mindenki 78-cal àll?
több mint 4 éve
És még a unitedet szidjátok, 94:23nál a 4 perces hosszabbításban 😉WOW! Allison Becker scores the winning goal for Liverpool. Absolute madness...🔴⚪️ #WBALIV pic.twitter.com/FGeSjCoDLG
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem ezt a klubszíves dolgot 2021-ben nyugodtan el lehet felejteni, nem csak a futballban, nem csak Magyarországon.Valóban nem. És pont az benne a leginkább szánalmas, hogy még egy összevásárolt csapattal sem sikerül megugrani az NB2-t. Vasas-szív? Ja... Rudi bácsival az is meghalt.Eddig se a lovettán múlott.Loki 3, Gyirmót 3, nekünk csak egy. Azok gáláznak, mi meg buzizunk szokás szerint. Takarodjon mindenki a picsába. Ilyen háttérrel röhögve 10 pontos előnnyel kellett volna bajnokként feljutni.A többségi tulaj majd tol bele egy kis lóvét. Van miből:
warr_b
24.hu/sport/2019/09/12/los-angeles-bel-air-luxusvilla-szekeres-ildiko-nagy-gyorgy-curling/
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Na azon beszarok, ha a Debrecent tartják lent és a Vasast tolják fel ebből a helyzetből 😀És még kihagyott egy tizit a Hali? Jól hallottam?
Kenny
Kérdésemre válaszolva: igen, jól hallottam.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Alisson game winning gól a 95. percben 😊Na menjetek a faszomba 🤣🤣🤣
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Na azon beszarok, ha a Debrecent tartják lent és a Vasast tolják fel ebből a helyzetből 😀Andó-Szabó
Kenny
több mint 4 éve
Valóban nem. És pont az benne a leginkább szánalmas, hogy még egy összevásárolt csapattal sem sikerül megugrani az NB2-t. Vasas-szív? Ja... Rudi bácsival az is meghalt.Eddig se a lovettán múlott.Loki 3, Gyirmót 3, nekünk csak egy. Azok gáláznak, mi meg buzizunk szokás szerint. Takarodjon mindenki a picsába. Ilyen háttérrel röhögve 10 pontos előnnyel kellett volna bajnokként feljutni.A többségi tulaj majd tol bele egy kis lóvét. Van miből:
warr_b
24.hu/sport/2019/09/12/los-angeles-bel-air-luxusvilla-szekeres-ildiko-nagy-gyorgy-curling/
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Na azon beszarok, ha a Debrecent tartják lent és a Vasast tolják fel ebből a helyzetből 😀
több mint 4 éve
WOW! Allison Becker scores the winning goal for Liverpool. Absolute madness...🔴⚪️ #WBALIV pic.twitter.com/FGeSjCoDLG
több mint 4 éve
Mióta pletykálnak erről, oszt még mindig a belga van.Rájuk utaltam a 3 héttel.Dózsa.Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀Tudsz mondani olyan csapatot az első 3 osztályban, aki nem NER-csapat, vagy lesz az 3 héten belül?
Szokol
Kampman
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Eddig se a lovettán múlott.Loki 3, Gyirmót 3, nekünk csak egy. Azok gáláznak, mi meg buzizunk szokás szerint. Takarodjon mindenki a picsába. Ilyen háttérrel röhögve 10 pontos előnnyel kellett volna bajnokként feljutni.A többségi tulaj majd tol bele egy kis lóvét. Van miből:
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meg a Lokinak is ki kellene kapnia, mert az x sem elég a Vasasnak, de most arra sincs sok esélyHát, sikerült mán elszólnom magam egy párszor de szerintem ezzel el is dőlt a két feljutó.Nem kockáztatsz sokat, hárommal megy a Gyirmót.
Coolearie
nagylaza

több mint 4 éve
Hát, mondjuk amikor a Szparit kizárták az nb1-ből, vagy amikor Seszták miatt Kisvardára kezdett el ömleni a pénz a megyében, kevésbé éreztem magunkat kivételezett csapatnak! 😀Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀Tudsz mondani olyan csapatot az első 3 osztályban, aki nem NER-csapat, vagy lesz az 3 héten belül?
Szokol
Kampman
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pool meg Alisson fejeséve nyer, LOL 😀
több mint 4 éve
Alisson game winning gól a 95. percben 😊
built for this shit
több mint 4 éve
az mifasz?!
több mint 4 éve
Loki 3, Gyirmót 3, nekünk csak egy. Azok gáláznak, mi meg buzizunk szokás szerint. Takarodjon mindenki a picsába. Ilyen háttérrel röhögve 10 pontos előnnyel kellett volna bajnokként feljutni.A többségi tulaj majd tol bele egy kis lóvét. Van miből:
warr_b
több mint 4 éve
Rájuk utaltam a 3 héttel.Dózsa.Azért jó érzés, hogy ebben az átpolitizált fociban sikerült nekünk is hozzájárulni ahhoz, hogy egy ner-csapat jövőre is velünk együtt rohadjon meg az nb2-ben! 😀Tudsz mondani olyan csapatot az első 3 osztályban, aki nem NER-csapat, vagy lesz az 3 héten belül?
Szokol
Kampman
warr_b