Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Toki korrekt volt, megköszönte a Paksnak, hogy még így is kiálltak.Közben szólt a Ria Ria Hungaria...
Nem is értem mit keres a ződeknél...
petey
több mint 5 éve
Azért elég ergya, hogy a paksi ifiknek nevet sem sikerült rakni a mezére...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Schalke akkora csapat, hogy minden évben bekerül a Panini albumba.Sajnos mind kettő megérdemelné...vagy ők, vagy a Schalkena, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonábanha nincs a korona már a bundás 2-ban vitézkednének
slowmotion
r.baggio
slowmotion
nagir
mondjuk ugye minden évben van két magyar csapat is, amiból limited edition kártyákat csinálnak - úgy látszik, a Loki akkora mannschaft, hogy még a másodosztályból is őket választják 😊
több mint 5 éve
Sajnos mind kettő megérdemelné...vagy ők, vagy a Schalkena, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonábanha nincs a korona már a bundás 2-ban vitézkednének
slowmotion
r.baggio
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
max angol 2be viszik annyiértazt hiszem 5 millió euró a kivásárlási ára.valszeg az h 26 éves és sokat kér érte a fradiNekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.KöszönömTökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir
warr_b
Kiváncsi vagy ki, mikor és mennyiért viszi, mert nem tölti ki szvsz...
nagir
davemayer
Negritis
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
azt hiszem 5 millió euró a kivásárlási ára.valszeg az h 26 éves és sokat kér érte a fradiNekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.KöszönömTökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir
warr_b
nagir
davemayer
Negritis
több mint 5 éve
vagy ők, vagy a Schalkena, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonábanha nincs a korona már a bundás 2-ban vitézkednének
slowmotion
r.baggio
több mint 5 éve
na, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonábanha nincs a korona már a bundás 2-ban vitézkednének
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
na, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonában
több mint 5 éve
Tökmag - Paks C: 3-0

több mint 5 éve
nem láttam az első félidőt, de úgy látom a Paks nem akar ma itt lenni....
több mint 5 éve
valszeg az h 26 éves és sokat kér érte a fradiNekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.KöszönömTökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir
warr_b
nagir
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.KöszönömTökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir
warr_b
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
KöszönömTökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Tökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?2022.06.30
nagir

több mint 5 éve
Isael😱

több mint 5 éve
Tökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?

több mint 5 éve
Ez a Bognár meg ezért van most Pakson, kihaggya amit ki kell...

több mint 5 éve
Jah én is értettem!😂Lovrencsinek hasznos ez a meccs, hát ezt jó tudni!🤬Haraszti meg megtestesitette az igazi jo magyar focistat, a szajarol mindent le lehetett olvasni 😀
nagir
Kenny

több mint 5 éve
Lovrencsinek hasznos ez a meccs, hát ezt jó tudni!🤬Haraszti meg megtestesitette az igazi jo magyar focistat, a szajarol mindent le lehetett olvasni 😀
nagir
több mint 5 éve
Lovrencsinek hasznos ez a meccs, hát ezt jó tudni!🤬

több mint 5 éve
Sztem nem fogunk, saját magunkkal kurunk ki amúgy. Bár azt is kinezem h már megvannak a negatív tesztek a Dinamo meccsre.semmi ertelme ennek a meccsnek, de igazad van.Haat azért van ket srác aki nem igazán játszik meg egy akinek első nb1es meccse.24 másodpercPaks meg kb a legerősebb kezdőjével áll ki.
Kampman
Kenny
Szerk. És a cserepadon nincs értékelhető játékos ...
csebi
Jojjon ki mindenki negativ teszttel a vegen.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
semmi ertelme ennek a meccsnek, de igazad van.Haat azért van ket srác aki nem igazán játszik meg egy akinek első nb1es meccse.24 másodpercPaks meg kb a legerősebb kezdőjével áll ki.
Kampman
Kenny
Szerk. És a cserepadon nincs értékelhető játékos ...
csebi
Jojjon ki mindenki negativ teszttel a vegen.