Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az elején még minden állomáshelyén töltve van a mágnes, kb félévkor kezdenek lepotyogni csak. Néha újravaxolja a felületet Bobó!óbaszki, teljesen lemaradtam arról, hogy Kaposváron is beszerzésre került egy mágnestábla 😮de úgy néz ki jól használja 😊
slowmotion
NB2
A másik amit észrevettem, h a bajuszméret nála egyenesen arányos a felelősséggel.
A harmadik: remélem Kaposváron vannak jó bankok az idő előtti kirúgása miatti hátralékos bérére fizetendő hitelnyújtáshoz...
több mint 5 éve
Első meccsen győzelem, aztán betagozódásóbaszki, teljesen lemaradtam arról, hogy Kaposváron is beszerzésre került egy mágnestábla 😮de úgy néz ki jól használja 😊
slowmotion
NB2
több mint 5 éve
óbaszki, teljesen lemaradtam arról, hogy Kaposváron is beszerzésre került egy mágnestábla 😮de úgy néz ki jól használja 😊
slowmotion
több mint 5 éve
Nem. Red zone-ban a touchdown szerzési esély már alapból 50% felett van, ez soccerballban egy hatalmas gólhelyzetnek felel meg.nem. a célterület előtti illegal contactért (mert ugye a tizenhatos kb az utolsó 10-15 yardnak felel meg) 5 yard vagy half the distance, és new set of downs jár, tehát egy ajándék red zone 1st down. ez a tavalyi NFL statisztikák alapján (red zone td pct) 56,6 százalék eséllyel 6 pont, és ha az nem jön össze, akkor 42,7 százalék eséllyel 3 pont (sikertelen red zone posession * 0-29 yardos FGpct), átlag 4,68 pont várható eredmény, vagyis... egy touchdown, 78 százalék eséllyel, tehát kb ugyanaz a "súlyosság".a másik tizi vitatása meg tényleg wtf kategória, vízszintesen tette ki az evezőt a védő, és csak akkor rántotta be, amikor már elakadt a labda. még ha Mo direkt rárúgja, akkor is tizenegyes, de így, hogy a labdát nézte rúgás közben, és "vakon" találta el, így még inkább az.A Liverpool két nemhelyzetre kapott két nyolcvan százalékos gólszerzési lehetőséget (egyet jogtalanul, egyet jogosan), ez az alapvető probléma a soccerballal.
slowmotion
Olyan ez, mintha minden illegál kontaktért 35 yardos field goal járna tíz pontért.
Cubehor
slowmotion
Fabinho gólszerzési esélye ezt meg sem közelítette, nagyon jótékonyan legyen 5%, a tizenegyes meg ugye ~80℅os gólszerzési esély, így legalább 15ször súlyosabb a büntetés, mint a vétség.
Az NFL-ben a drive-ok 22 százalékából van touchdown, így az ellenfél 25 yardosán elkövetett illegal contactért megítélt 35 yardos, tízpontos field goal sem lenne annyira indokolatlanul súlyos büntetés, mint a 11es, amelyet a Leeds ellen ítélt Oliver.
Az első 11est meg felesleges emlegetni is, mert az alapból jogtalan volt.
több mint 5 éve
nem. a célterület előtti illegal contactért (mert ugye a tizenhatos kb az utolsó 10-15 yardnak felel meg) 5 yard vagy half the distance, és new set of downs jár, tehát egy ajándék red zone 1st down. ez a tavalyi NFL statisztikák alapján (red zone td pct) 56,6 százalék eséllyel 6 pont, és ha az nem jön össze, akkor 42,7 százalék eséllyel 3 pont (sikertelen red zone posession * 0-29 yardos FGpct), átlag 4,68 pont várható eredmény, vagyis... egy touchdown, 78 százalék eséllyel, tehát kb ugyanaz a "súlyosság".Mivel a térdéről pattant a karjára, már alapból nem lehet kezezés, de ha értelmes lenne a szabály, ettől függetlenül nem járna ilyen nulla szituációkért tizenegyes.Még az új hülye kezezésszabály szerint se volt jogos a tizenegyes, a Premier League-ből is Serie Át csinálnak idénre a biraúk.a másik tizi vitatása meg tényleg wtf kategória, vízszintesen tette ki az evezőt a védő, és csak akkor rántotta be, amikor már elakadt a labda. még ha Mo direkt rárúgja, akkor is tizenegyes, de így, hogy a labdát nézte rúgás közben, és "vakon" találta el, így még inkább az.
Cubehor
slowmotion
A Liverpool két nemhelyzetre kapott két nyolcvan százalékos gólszerzési lehetőséget (egyet jogtalanul, egyet jogosan), ez az alapvető probléma a soccerballal.
Olyan ez, mintha minden illegál kontaktért 35 yardos field goal járna tíz pontért.
Cubehor
de csak hogy ne almát a körtével.
edit: azt meg meg sem említem, hogy a tizenhatoson belül a védő nem dobálja felelőtlenül sem a kezét, sem a lábát. a játék egy bizonyos szintjén ez már kvázi természetes.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Mivel a térdéről pattant a karjára, már alapból nem lehet kezezés, de ha értelmes lenne a szabály, ettől függetlenül nem járna ilyen nulla szituációkért tizenegyes.Még az új hülye kezezésszabály szerint se volt jogos a tizenegyes, a Premier League-ből is Serie Át csinálnak idénre a biraúk.a másik tizi vitatása meg tényleg wtf kategória, vízszintesen tette ki az evezőt a védő, és csak akkor rántotta be, amikor már elakadt a labda. még ha Mo direkt rárúgja, akkor is tizenegyes, de így, hogy a labdát nézte rúgás közben, és "vakon" találta el, így még inkább az.
Cubehor
slowmotion
A Liverpool két nemhelyzetre kapott két nyolcvan százalékos gólszerzési lehetőséget (egyet jogtalanul, egyet jogosan), ez az alapvető probléma a soccerballal.
több mint 5 éve
óbaszki, teljesen lemaradtam arról, hogy Kaposváron is beszerzésre került egy mágnestábla 😮
több mint 5 éve
Gazdagok ők így is...Gazdag te állat.Én meg a Fradiban. 👍🤓
Szívesen nézegetném a válogatott keretben is.
Kenny
Sinisa
több mint 5 éve
jézusom b+, feljut a Cadiz, erre kivel erősítenek? Negredoval.ráadásul én az első meccset tutira a 41 éves kapus-csapatkapitánynak adtam volna, erre a tavalyi cserekapus játszik 😕
több mint 5 éve
mindentől függetlenül, rohadtul össze kell szednünk magunkat mer ez nagyon halovány voltfőleg hátul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
full teljesen feleslegesen nyúlt oda a gyerek, esélye nem volt, hogy elrúgja a labdát, de cserébe akadályozta Fabinho lábát.Lendült a lába, egy fél méterre volt a liverpoolitól, hozzá se ért, az már esett el a semmitől, így aztán persze összeakadtak 🙂Baszki, ez megint milyen tizimegadás volt 😱háát, a kezezésről lemaradtam
warr_b
de ezt nem vitatnám
Negritis
warr_b
nem mondom azt, hogy a brazil gyerek nem adta meg magát könnyen, de ezzel csak azt érte el, hogy látványosabbat esett, ha megpróbál továbbmenni, akkor ugyanígy faultolják, és Oliver azt is befújja.
Még az új hülye kezezésszabály szerint se volt jogos a tizenegyes, a Premier League-ből is Serie Át csinálnak idénre a biraúk.a másik tizi vitatása meg tényleg wtf kategória, vízszintesen tette ki az evezőt a védő, és csak akkor rántotta be, amikor már elakadt a labda. még ha Mo direkt rárúgja, akkor is tizenegyes, de így, hogy a labdát nézte rúgás közben, és "vakon" találta el, így még inkább az.
Cubehor
több mint 5 éve
Gazdag te állat.Én meg a Fradiban. 👍🤓
Szívesen nézegetném a válogatott keretben is.
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Amúgy bánja fene a vereséget, őszinte, klasszik foci, big like.Azért gyanítom nem túl sok csapat fog hármat rúgni az Anfielden.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lendült a lába, egy fél méterre volt a liverpoolitól, hozzá se ért, az már esett el a semmitől, így aztán persze összeakadtak 🙂Baszki, ez megint milyen tizimegadás volt 😱háát, a kezezésről lemaradtam
warr_b
de ezt nem vitatnám
Negritis

több mint 5 éve
Baszki, ez megint milyen tizimegadás volt 😱háát, a kezezésről lemaradtam
warr_b
de ezt nem vitatnám
több mint 5 éve
Baszki, ez megint milyen tizimegadás volt 😱

több mint 5 éve
Szóval ez tényleg a Bielsa-futball esszenciája.Hősies küzdelem, szerethető játék, vereség.
több mint 5 éve
Zeman eltűnése óta Bielsa maradt a futball utolsó szent őrültje, aki sose fog nyerni semmit, de a csapatai meccseit egy élmény nézni.Egyébként tényleg tök jó kis meccs.
Kampman

több mint 5 éve
remélem CuJo tud villantani vmit
több mint 5 éve
Ez van mikor ket bajnok osszecsap.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Zeman eltűnése óta Bielsa maradt a futball utolsó szent őrültje, aki sose fog nyerni semmit, de a csapatai meccseit egy élmény nézni.nameg ugye pochettinot is kirúgták 😀
Kampman
több mint 5 éve
védelem mi a heréemt csinál ma?
több mint 5 éve
Zeman eltűnése óta Bielsa maradt a futball utolsó szent őrültje, aki sose fog nyerni semmit, de a csapatai meccseit egy élmény nézni.
több mint 5 éve
Még az új hülye kezezésszabály szerint se volt jogos a tizenegyes, a Premier League-ből is Serie Át csinálnak idénre a biraúk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen, ez fullra igaz, én azt láttam rajta hogy teljesen átkapcsolt abba az üzemmódba amit mindannyian ismerünk vagy láttuk már. Kiváncsi lennék mit kiabalt neki az a faszfej ami igy kizökkentette.huha, azért örülök, hogy nem vagyunk mindannyian ugyanolyanok 😊
davemayer