Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
civishir.hu/helyben-jaro/2020/09/tobb-fertozott-a-lokinal-kerdes-ki-tud-e-allni-a-csapat-kaposvaronfelejtsék már el
warr_b
az ilyen kevéssé civilizált helyeken, mint francia harmadosztály simán halasztják a meccseket.
ezeket most el lehet felejteni, aztán a téli szünetben agyalni azon, hogy mikor lehet őket bepótolni.
több mint 5 éve
civishir.hu/helyben-jaro/2020/09/tobb-fertozott-a-lokinal-kerdes-ki-tud-e-allni-a-csapat-kaposvaron

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-kapu-torkabol-is-kepes-volt-elrontani-a-ziccert-2783329?utm_content=buffer6b138&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR2CQumWg3lncy1XUjs5uZZ0s1G7bitOTvF_L3SAvOZeLvPpU1Oaj_Fu1NYAzt hittem ilyet csak a mieink tudnak. 😀
több mint 5 éve
hát ha engem kérne számon a GM, akkor lehet, hogy én is sírnékehhez képest a pénteki Lovrencsics milyen rendes volt 😊Lovre vesztes meccsek után sírni szokott, nem verekedni.
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-kiestek-majd-a-lelaton-rangatta-meg-az-ellenfel-drukkeret-a-hamburgi-2783779
NB2
csebi
több mint 5 éve
ehhez képest a pénteki Lovrencsics milyen rendes volt 😊Lovre vesztes meccsek után sírni szokott, nem verekedni.
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-kiestek-majd-a-lelaton-rangatta-meg-az-ellenfel-drukkeret-a-hamburgi-2783779
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ehhez képest a pénteki Lovrencsics milyen rendes volt 😊www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-kiestek-majd-a-lelaton-rangatta-meg-az-ellenfel-drukkeret-a-hamburgi-2783779
több mint 5 éve
Ez pont olyan mint amit mondtam a két cigány kis gyerek esetén, hogy az egyik azt mondta a másikra, de ő rosszabb cigány 😛Ühüm, igen.Neymar elő is húzta a rasszista kártyát. Meglepődtem volna, ha nem egy hasonlót választ. 😊Alvaro Gonzalez volt a mások fél, nem!?
kristóf17
nagir
kristóf17
több mint 5 éve
Neymar elő is húzta a rasszista kártyát. Meglepődtem volna, ha nem egy hasonlót választ. 😊Alvaro Gonzalez volt a mások fél, nem!?
kristóf17

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Ui56LzeG8jQkét hányadék csapat, didn't expect anything less
Egész jól lett vége ennek a PSG- Mairselle meccsnek, a párizsiak meg elfoglalták jól megérdemelt helyüket a kieső zónában 😀
Kenny
több mint 5 éve
Neymar elő is húzta a rasszista kártyát. Meglepődtem volna, ha nem egy hasonlót választ. 😊
több mint 5 éve
Egész jól lett vége ennek a PSG- Mairselle meccsnek, a párizsiak meg elfoglalták jól megérdemelt helyüket a kieső zónában 😀
több mint 5 éve
Itt van egy háromszortos szorzó kb, plusz amit aláírás pénznek kapott... ha jól tudom.Haat a malaga 2-0-ra szopik Tenerifen.kb mindenki elment toluk.Asszem három éve a Magasföldi 1,7Millióért/hó nettó, maradt az ETO-ban. Ebből ki lehet matekolni szerintem...
ZoliMP
nagir

több mint 5 éve
Haat a malaga 2-0-ra szopik Tenerifen.kb mindenki elment toluk.Asszem három éve a Magasföldi 1,7Millióért/hó nettó, maradt az ETO-ban. Ebből ki lehet matekolni szerintem...
ZoliMP

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
PSG-OM meccsen a Spori tippmixel az tuti!😉

több mint 5 éve
Nem fogok leírni egy nyilvános fórumon, de hidd el sokat. Indokolatlanul sokat.Mennyit?Tudod mennyit keres Radó? Elsírnád magad 😀Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny
r.baggio
Kenny
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Haat a malaga 2-0-ra szopik Tenerifen.kb mindenki elment toluk.
több mint 5 éve
Remélem tovább erősítik majd a csapatot, kevés a pénz egy ilyen erős mezonyhoz...
több mint 5 éve
sajnos van fogalmam róla, hányingerTudod mennyit keres Radó? Elsírnád magad 😀Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny
r.baggio
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Mennyit?Tudod mennyit keres Radó? Elsírnád magad 😀Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny
r.baggio
Kenny
több mint 5 éve
Tudod mennyit keres Radó? Elsírnád magad 😀Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
Szaraegész 😕Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny
r.baggio

több mint 5 éve
Vasas 😀radó és társai a több milliós fizetésükkel... ennél jobban nem sok minden meríti ki a nyilvános lopás fogalmát
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ha már úgyis dobálózol a százalékokkal, akkor azt semmiképpen ne felejtsd el, hogy nem csak az 50 meg 100 százalékos helyzetekből születik gól, a tizenhatos valószínűleg azért kiemelt terület, mert az már annyira közel van a kapuhoz, hogy két passzból vagy egy váratlan megoldásból is születhet gól. És ha ezt szem előtt tartjuk, akkor talán elkezd érthetőbbé válni, hogy miért szankcionálják ilyen biztos gólszerzési lehetőséggel a szabálytalanságokat.Nem. Red zone-ban a touchdown szerzési esély már alapból 50% felett van, ez soccerballban egy hatalmas gólhelyzetnek felel meg.nem. a célterület előtti illegal contactért (mert ugye a tizenhatos kb az utolsó 10-15 yardnak felel meg) 5 yard vagy half the distance, és new set of downs jár, tehát egy ajándék red zone 1st down. ez a tavalyi NFL statisztikák alapján (red zone td pct) 56,6 százalék eséllyel 6 pont, és ha az nem jön össze, akkor 42,7 százalék eséllyel 3 pont (sikertelen red zone posession * 0-29 yardos FGpct), átlag 4,68 pont várható eredmény, vagyis... egy touchdown, 78 százalék eséllyel, tehát kb ugyanaz a "súlyosság".a másik tizi vitatása meg tényleg wtf kategória, vízszintesen tette ki az evezőt a védő, és csak akkor rántotta be, amikor már elakadt a labda. még ha Mo direkt rárúgja, akkor is tizenegyes, de így, hogy a labdát nézte rúgás közben, és "vakon" találta el, így még inkább az.A Liverpool két nemhelyzetre kapott két nyolcvan százalékos gólszerzési lehetőséget (egyet jogtalanul, egyet jogosan), ez az alapvető probléma a soccerballal.
slowmotion
Olyan ez, mintha minden illegál kontaktért 35 yardos field goal járna tíz pontért.
Cubehor
slowmotion
Fabinho gólszerzési esélye ezt meg sem közelítette, nagyon jótékonyan legyen 5%, a tizenegyes meg ugye ~80℅os gólszerzési esély, így legalább 15ször súlyosabb a büntetés, mint a vétség.
Az NFL-ben a drive-ok 22 százalékából van touchdown, így az ellenfél 25 yardosán elkövetett illegal contactért megítélt 35 yardos, tízpontos field goal sem lenne annyira indokolatlanul súlyos büntetés, mint a 11es, amelyet a Leeds ellen ítélt Oliver.
Az első 11est meg felesleges emlegetni is, mert az alapból jogtalan volt.
Cubehor