Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Egész megnyugtató előny ez a 2-0, de azért nem írnám le még a meccset, mert ez a Stoke vert el minket legutóbb..
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Igaz h 4-4-3, nekem még a VB-ről maradt meg asszem a 4-5-1, de nem tudom pontosan miért gondoltam erre.Kapus nélkül? Na az ám a támadó szellem 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve
ozibozi
17 193
Ez a Milan egy fos, megérdemli aki rájuk tett...😕
több mint 8 éve
Igaz h 4-4-3, nekem még a VB-ről maradt meg asszem a 4-5-1, de nem tudom pontosan miért gondoltam erre.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Sok múlik azon h Benteke felépül-e az EB-ig.Másrészt játszanak a belgák 4-3-3-at is abban a felállásban akár a szélén is játszhat Origi.
Egyébként meg b@szott mély a belga keret minden poszton a szélső védőket leszámítva.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Origi formáját nézve nemhogy az EB kerettagság, a kezdő is lehetséges opció volt... Nagyon csúnyán nézett ki, de hátha egyszer nekünk is szerencsénk van a sérülésekkel.orignak kezdőbe kerlülése nehezbb, hiszen ha jól tudom a belgák 4-5-1 ben játszanak, előtte van Lukaku, és a szélen Hazard, De Bruyne tudok elképzelni, bár előbbinek nincs jó szezonja enyhén szólva. Viszont 1-2 sérülés, egy jó taktikai húzás vagy egy-két fáradtabb játékos és bent is van 😀 Jobbulást neki, hogy felépüljön az EBre.
3-0, tömjük ki amennyire csak lehet őket!
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mervó közben 2 gólt rúgott a legutóbbi bajnokin Lengyelországban.ja meg Totti is az olaszoknál, csak neki 4 perc elég volt : d
empty taxi
ISTEN az az ember. A soccer Herremansa, még hasonlít is rá kicsit : d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mervó közben 2 gólt rúgott a legutóbbi bajnokin Lengyelországban.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Békéscsaba - Vasas is országos iksz volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
áááá bele kellett kötni, igen hibáztam, igen az csak a lövési, igen megiitam 3 sört a meccshez (meg még ezt azt), és igenjólérzem magam.Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap.ez nem a kapuralövési statisztika, csak a lövési.
Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!
Originak meg mihamarabbi felépülést.
alatriste
kapura 13:0 volt az arány.
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem megover-under 4.5 gólnál valszeg overre tett
Negritis
Madden hates me.
több mint 8 éve
Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap.ez nem a kapuralövési statisztika, csak a lövési.
Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!
alatriste
kapura 13:0 volt az arány.
több mint 8 éve
Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap. Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem megszerintem a bíró is akart még rúgatni egyet-kettőt
Negritis
több mint 8 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Cou szépet nyesett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Origi formáját nézve nemhogy az EB kerettagság, a kezdő is lehetséges opció volt... Nagyon csúnyán nézett ki, de hátha egyszer nekünk is szerencsénk van a sérülésekkel.3-0, tömjük ki amennyire csak lehet őket!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
szakadt volna anyádba a fejed, te köcsög argentín cigány.maradtál volna otthon a többi idióta között, hátha elvágják a torkodat egy sikátorban...
utána meg van pofád a címert csókolgatni, hát remélem még az este rád gyújtják a lakásodat. remélem, a szomszédjaid piros ajtósok...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Deporon jön ki minden frusztráltságunk remélem most már kitart a lendület a végéig pláne hogy a BL teher lekerült a vállról.Végre tökéletesen egyet érthetek a eagle-lel!
dande
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Deporon jön ki minden frusztráltságunk remélem most már kitart a lendület a végéig pláne hogy a BL teher lekerült a vállról.
több mint 8 éve
Hát remélem a Vasas leüti a Puskást és kiesnek a rákba!
több mint 8 éve
ozibozi
17 193
a mesüge Vasas össze szűrte a levet az emtékával a Fáy utcában, meg is hálálták nekik...Az MTK-Felcsút meccsen közben minden a papírforma szerint alakul, ahogy várni lehetett 😉Ritka az ekkora ajándék 3.50-ért 😊 | ezt leírtam tuti egyenlít az mtk |
Kampman
dr0725
több mint 8 éve
Az MTK-Felcsút meccsen közben minden a papírforma szerint alakul, ahogy várni lehetett 😉Sajnos nem mertem megtenni. Mindenki arról beszélt, hogy gigantikus bunda lesz és azt hittem, hogy pont emiatt nem merik meglépni. De már a látszatra sem adnak, én pedig naiv vagyok. 😊
Kampman