Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Na a cadiz la ligas.🙂
Kellenek az andaluz csapatok
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
MU szurkolóként, eddig a forduló eredményeinek örülök.....viszont a holnapi meccs nem lesz sétagalopp, még akkor sem ha mostanában igencsak rugdaljuk a gólokat. Talán a hátralévő meccsek közül a Soton a legszívósabb csapat, ahogy Ole is fogalmazott nem szabad semmivel sem foglalkozni és Do your job! 😀
Érdekes viszont, hogy akiket mi simán megvertünk,bucira verik az előttünk lévőket, ezt nem gondoltam volna, oké hogy a rókák nincsenek jó formában az újraindulás után, igaz ők már előtte se igen muzsikáltak jól, de hogy a kékek hogy tudnak botladozni. Mindig csak 1 meccsre kell fókuszálni és még akár a dobogó is meglehet.

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Borbinho
Ertheto volt. ... Es akkor a Bornemouth legyozte a Leicestert (4-1-rol sztem mar nincs visszaut 3+ perc alatt). Ez egy ilyen nap.
ulpianus
Fuh de örülök most ennek 😀 Na nem a Bournemouth miatt, de így jó poziban maradtunk a BL helyért való küzdelemben. Még holnap egy MU botlást elviselnék, de túl szép lenne 😊
Mondjuk nekik kb nyerni kell a kövi 3 meccsüket, hogy az utolsó fordulóban ne nekik kelljen a győzelem, az meg már 7 lenne zsinórban (most vannak ugye 4nél, és oké h nem erős ellenfelek ellen, de azért akkor se sétagalopp).

Viszont így meg tényleg kurva izgi lesz a vége, a Watford/West Ham duónál lehet már kezdtek örülni, de simán benne van h ők esnek ki
Borbinho
Az MU nem csak nyer, hanem 3 golokkal nyer (otbol negyszer).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Aston Villa nyer egy mecset minnya`. Mik vannak!
ulpianus
Mondok jobbat: ők az egyedüli csapat a Premier Leagueben idén, akik a hét minden napján nyertek már meccset. Kis szépséghiba, hogy összesen 8 W-jük van.
 twitter.com/ESPNUK/status/1282347370408218625
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Ertheto volt. ... Es akkor a Bornemouth legyozte a Leicestert (4-1-rol sztem mar nincs visszaut 3+ perc alatt). Ez egy ilyen nap.
ulpianus
Fuh de örülök most ennek 😀 Na nem a Bournemouth miatt, de így jó poziban maradtunk a BL helyért való küzdelemben. Még holnap egy MU botlást elviselnék, de túl szép lenne 😊
Mondjuk nekik kb nyerni kell a kövi 3 meccsüket, hogy az utolsó fordulóban ne nekik kelljen a győzelem, az meg már 7 lenne zsinórban (most vannak ugye 4nél, és oké h nem erős ellenfelek ellen, de azért akkor se sétagalopp).

Viszont így meg tényleg kurva izgi lesz a vége, a Watford/West Ham duónál lehet már kezdtek örülni, de simán benne van h ők esnek ki

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Borbinho

Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
hát azért nem irigylem a Spurs szurkolókat, Mourinho féle focit kell végigszenvedniük, bár ha hozza jó szokását jövő évben már kirúgják, bár most kiszenvedték valahogy a győzelmet....
nem volt jó meccs enyhén szólva sem, de Lacazette gólja az gyönyörű volt! 😊
manuszka86
Nem-nem, idén jött, és általában a harmadik évben megy 😊
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
hát azért nem irigylem a Spurs szurkolókat, Mourinho féle focit kell végigszenvedniük, bár ha hozza jó szokását jövő évben már kirúgják, bár most kiszenvedték valahogy a győzelmet....
nem volt jó meccs enyhén szólva sem, de Lacazette gólja az gyönyörű volt! 😊

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 984
Hát ezt a győzelmet kurvára nem érdemeltük meg...lehet jobb is lett volna a vereség, mert a végén még marad Murinnyó, ami évekre vetné kb vissza a fejlődést
Klaci79
Amikor nem megy egy csapatnak, akkor a szurkerek sok mindent hajlandóak megbocsátani, ha az örök riválist lenyomod. /egy darabig/
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze, hogy nem tudtam nézni, nyilván azért lett győzelem az Arsenal ellen 😛
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 937
Hát ezt a győzelmet kurvára nem érdemeltük meg...lehet jobb is lett volna a vereség, mert a végén még marad Murinnyó, ami évekre vetné kb vissza a fejlődést
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Vicc ez az egész. Szegény Artetanak amíg David Luizt és Mustafit kell játszatnia addig szopo lesz. Mindegy ha ez segíti Mourinho maradását megérte.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
Arteta-nak rendbe kellene tenni ezt a defense-t, mert kabaréba illő gólokat kapunk folyamatosan
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ulpianus
Tegnap nezegettem pont, h joval izgalmasabb es szorosabb lehet a verseny a bentmaradasert mint ahogy a fordulo elott kinezett.

Aston Villa 27p 30p:
Palace (o)
Everton (i)
Arsenal (o)
West Ham (i)

Bournemouth 28p:
Leicester (o)
City (i)
Southampton (o)
Everton (i)

Watford 34p:
West Ham (i)
City (o)
Arsenal (i)

West Ham 34p:
Watford (o)
Man U (i)
Villa (o)

A West Hamnek van leginkabb sajat kezeben a sorsa, mert 2 kozvetlen rivalis ellen 2 hazai meccs, ahol az X se rossz nekik.

Ha kivesszuk az egymas elleniket, (es beirjuk azokat a W-ket amiket mar olyanok ellen jatszanak, akiknek mar nincs tet) akk azon fog mulni h a City/MU/Arsenal ellen ki szerez tobbet.

Plusz a tegnapi chokerkedesunk utan az eleje is kurva szoros lesz, es nekunk fixen pontelony kell mert sokkal szarabb a golaranyunk mint a MU/Leicester duonak.

Ott igy nez ki:
Chelsea 60p
Norwich (o)
Pool (i)
Wolves (o)

Leicester 59p
Bournemouth (i)
Sheffield Utd (o)
Spurs (i)
Man U (o)

Man Utd 58p
Southampton (o)
Palace (i)
West Ham (o)
Leicester (i)

Benne van h utolso fordulo elott igy all majd:
MU 67
Leicester 66
Chelsea 64 (felteve ha a Pool leadja Xre)

Es akk egy X eleg is a Leicester-MU duonak.
67 pont fog kelleni sztem a BL-hez.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/meszaros-lorinc-csak-a-sokkal-jobb-kulfoldi-kell-2772233

Most csak egy dologra reagálnék.

Mekkora eldeformálódott lélek, erkölcs vagy nem tudom mi kell ahhoz - feltűnési viszketegség? - hogy egy interjúban a "riporter" is ott legyen a képen, képeken?
Tudom, hogy a Fidesz kialakított egy nagyon durva és beteg rendszert, amibe Szőllő tökéletesen beleillik, de tényleg, néha komolyan elgondolkozok azon, hogy egy percre sem jut eszébe, hogy ez sok lenne? Mennyire beteg lehet ez az ember? Emlékszem, egyszer még olyasvalakibe is belerúgott valamelyik cikkjében, aki már rég elhunyt. zokról nem is beszélve, hogy mielőtt nem volt "rendszervátlás" az NSO-nál, sosem csináltak olyat hogy egy cikk ne legyen kommentelhető. Mondjuk a színvonal is másvolt, nem blikk-szint..

Szőllő szerintem tökéletes megtestesítője annak a jelenségnek, mint amikor egy ember belülről rohad.
#JC6
Onnan lehet tudni, hogy a pogácsazabáló kihez áll politikailag közel, hogy a róluk szóló cikkeknél mindig ott van ő is a képeken, legalább háromszor 😀

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/meszaros-lorinc-csak-a-sokkal-jobb-kulfoldi-kell-2772233

Mekkora eldeformálódott lélek, erkölcs vagy nem tudom mi kell ahhoz - feltűnési viszketegség? - hogy egy interjúban a "riporter" is ott legyen a képen, képeken?
Tudom, hogy a Fidesz kialakított egy nagyon durva és beteg rendszert, amibe Szőllő tökéletesen beleillik, de tényleg, néha komolyan elgondolkozok azon, hogy egy percre sem jut eszébe, hogy ez sok lenne? Mennyire beteg lehet ez az ember? Emlékszem, egyszer még olyasvalakibe is belerúgott valamelyik cikkjében, aki már rég elhunyt. zokról nem is beszélve, hogy mielőtt nem volt "rendszervátlás" az NSO-nál, sosem csináltak olyat hogy egy cikk ne legyen kommentelhető. Mondjuk a színvonal is másvolt, nem blikk-szint..

Szőllő szerintem tökéletes megtestesítője annak a jelenségnek, mint amikor egy ember belülről rohad.
#JC6
Ja vmi volt munkatársát alázta szét nekrolog címen mert az régi komcsi volt nem újhullámos mint ő.
csebi
Imre Mátyásról, az NB1-hu alapítójáról sikerült ezt megírni (az internet nem felejt).
 web.archive.org/web/20150331235503/http://szollosigyorgy.web4.hu/cikk/im-memoriam
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott

#JC6
Ja vmi volt munkatársát alázta szét nekrolog címen mert az régi komcsi volt nem újhullámos mint ő.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

na? na? csebi? Kenny?
petey
Ezt kérdeztem itt h ki ez a csapatkapitány? Hozzatettem H remélhetőleg nem Tőzsér.
csebi
Gondolom még egy kapus? 😊
petey
Akkor visszatér a a Király? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár

na? na? csebi? Kenny?
petey
Ezt kérdeztem itt h ki ez a csapatkapitány? Hozzatettem H remélhetőleg nem Tőzsér.
csebi
Gondolom még egy kapus? 😊

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rip...

index.hu/sport/2020/07/12/meghalt_szucs_lajos_olimpiai_bajnok_labdarugo/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Akkor csak a Főni lehet! (Rá tényleg nem gondolna senki)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Hozzatettem H remélhetőleg nem Tőzsér.
csebi
Ő biztos nem, mert visszavonult.
több mint 5 éve

na? na? csebi? Kenny?
petey