Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Eddig jól játszik a csapat a Stamford Bridgen. Bár azért van egy-kettő WTF move..
több mint 8 éve
De komolyan, én ezt most nem élcelődésnek szántam, tényleg nem emlékszem hogy sorozatban ilyen bravúrgyőzelmeket arattatok volna.nos, nem meglepő, hisz' bennem sem maradt meg sok pozitívum ez idő alatt a Man Unitedről. 😊@davemayerÉrdekes, követem az angol focit de valahogy rólatok sosem vésődött be az ( én 95 óta nézem) hogy ebben (mármint a vesztes állásból fordítás és győzelem) annyira élen járnátok. De lehet hogy csak azért van így mert én a vörös ördögöknek drukkolok és nem a vörösöknek. De az biztos hogy Liverpool gyönyörű 😊
Azért az elmúlt 12 év -- egyébként éppen 12. éve szurkolok nekik 😊 -- 663 meccséről kicsit több comeback winre emlékszem, pedig egészen bizonyos, hogy nem emlékszem mindre. Persze ha feltételnek szabjuk hogy három gólt kellett szerezni egy félidő alatt, akkor egyértelmű hogy csökken a szám. Mondjuk egy comeback win az nem csak három gólnál, egy félidőnél és minimum európai kupa negyeddöntőnél az, legalábbis nálam nem, szóval most kicsit másról beszélünk. 😊
BTW olyat nem írtam hogy comeback királyok lennének, csak azt, hogy náluk azért mindig számolni kell ezzel a lehetőséggel, és a véletlenekben nem hiszek.
Mikey
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Még a csütörtök esti LFC-BVB margójára:Liverpool szurkolóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott:
vimeo.com/162944371
És, hogy egy ilyen meccset pont az utolsó hillsboroughi tragédia, 27. évfordulójának elő estjén csinált a csapat.
(Az érintett családok kérése, hogy ezután le legyen a tragédia napján megemlékezés az Anfielden, hosszú idő után végre sikerült tisztára mosniuk az elhunytak nevét, és a jövőben már zárt kapuk mögött, csendben fognak megemlékezni a tragédiáról.)
És ha már itt tartunk, le a kalappal a BVB drukkerek előtt, akik 3000-ren így vették ki a részüket a meccs eleji 1 perces gyászszünetből:
JFT96
Liverpool Fc
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
nb2ne irodan keresztulj menj.
mindent te iseg tudsz venni egyedul.nem nagy cucc es olcsobb is😊
több mint 8 éve
Mikey
18 753
nos, nem meglepő, hisz' bennem sem maradt meg sok pozitívum ez idő alatt a Man Unitedről. 😊@davemayerÉrdekes, követem az angol focit de valahogy rólatok sosem vésődött be az ( én 95 óta nézem) hogy ebben (mármint a vesztes állásból fordítás és győzelem) annyira élen járnátok. De lehet hogy csak azért van így mert én a vörös ördögöknek drukkolok és nem a vörösöknek. De az biztos hogy Liverpool gyönyörű 😊
Azért az elmúlt 12 év -- egyébként éppen 12. éve szurkolok nekik 😊 -- 663 meccséről kicsit több comeback winre emlékszem, pedig egészen bizonyos, hogy nem emlékszem mindre. Persze ha feltételnek szabjuk hogy három gólt kellett szerezni egy félidő alatt, akkor egyértelmű hogy csökken a szám. Mondjuk egy comeback win az nem csak három gólnál, egy félidőnél és minimum európai kupa negyeddöntőnél az, legalábbis nálam nem, szóval most kicsit másról beszélünk. 😊
BTW olyat nem írtam hogy comeback királyok lennének, csak azt, hogy náluk azért mindig számolni kell ezzel a lehetőséggel, és a véletlenekben nem hiszek.
Mikey
davemayer
több mint 8 éve
nem, dehogyis 😊 én eleve nem utazási irodán keresztül néztem a jegyet, főleg nem magyaron. ezért szurkoltam nagyon a sorsolásnál, hogy Münchenben legyen a visszavágó, mert április 29-én repülök haza Magyarországra, az odavágón még mindig itt leszek Egyiptomban, ennyire még sorsolásnál nem izgultam ...remélem nem úgy érted, hogy tőled is sajnálom a jegyeketez faterom névnapi és szülinapi ajándéka idei évre. végre életemben először megengedhetem magamnak, hogy egy ilyennel meglepjem. évtizedek óta a kedvenc csapata a BM, de ha jól tudom élőben sosem látta őket vagy talán egyszer egy barátságos meccsen még a 70es vagy 80as években, de ez sem biztos.Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
NB2
csebi
néha azért 1-1 ilyen jó hangulatú meccsre tényleg ki kéne jutni, csak ilyen utazási irodákon keresztül elég durva árak vannak
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
remélem nem úgy érted, hogy tőled is sajnálom a jegyeketez faterom névnapi és szülinapi ajándéka idei évre. végre életemben először megengedhetem magamnak, hogy egy ilyennel meglepjem. évtizedek óta a kedvenc csapata a BM, de ha jól tudom élőben sosem látta őket vagy talán egyszer egy barátságos meccsen még a 70es vagy 80as években, de ez sem biztos.Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
NB2
csebi
néha azért 1-1 ilyen jó hangulatú meccsre tényleg ki kéne jutni, csak ilyen utazási irodákon keresztül elég durva árak vannak
több mint 8 éve
ez faterom névnapi és szülinapi ajándéka idei évre. végre életemben először megengedhetem magamnak, hogy egy ilyennel meglepjem. évtizedek óta a kedvenc csapata a BM, de ha jól tudom élőben sosem látta őket vagy talán egyszer egy barátságos meccsen még a 70es vagy 80as években, de ez sem biztos.Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
@davemayerÉrdekes, követem az angol focit de valahogy rólatok sosem vésődött be az ( én 95 óta nézem) hogy ebben (mármint a vesztes állásból fordítás és győzelem) annyira élen járnátok. De lehet hogy csak azért van így mert én a vörös ördögöknek drukkolok és nem a vörösöknek. De az biztos hogy Liverpool gyönyörű 😊
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mikey
18 753
@davemayerAzért az elmúlt 12 év -- egyébként éppen 12. éve szurkolok nekik 😊 -- 663 meccséről kicsit több comeback winre emlékszem, pedig egészen bizonyos, hogy nem emlékszem mindre. Persze ha feltételnek szabjuk hogy három gólt kellett szerezni egy félidő alatt, akkor egyértelmű hogy csökken a szám. Mondjuk egy comeback win az nem csak három gólnál, egy félidőnél és minimum európai kupa negyeddöntőnél az, legalábbis nálam nem, szóval most kicsit másról beszélünk. 😊
több mint 8 éve
Azért abból kiindulva h 12 éve fordított egy BL döntőt egy Pool és most egy másik Pool csinált egy szinte hasonló bravúrt én nem lennék sokkal bizakodóbb pool drukkerként ha a jó eredményért 1 félidő alatt kellene 3 gólt lőni egy jó ellenfélnek de ti tudjátok 😊 szerintem azért akkora comeback-királyok még nem vagytok 😊Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.mondjuk pont rájuk mondani hogy még egyszer ilyen comebacket nem csinálnak egy sorozaton belül, nos ez azért nettó felelőtlenség. mindig ezt mondják az okosok, aztán csak a pislogás marad. 😊
davemayer
Mikey
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
A Bayernnél sem túl acélos a védelem!Ellenben Nálunk?! 😊
több mint 8 éve
főleg, ha az ellenfél rájön, hogy a Realban nincs túl sok jó védő, és ezt ki is használjaA Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..szerintem itt már nincs könnyű ellenfél, mindenki erős.
Coolearie
kapitnono
több mint 8 éve
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..szerintem itt már nincs könnyű ellenfél, mindenki erős.
Coolearie
több mint 8 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.miért, az első félidőben hogy nyomták? két gólt kaptak az első tíz percben, aztán a következő húszban volt három olyan helyzetük, hogy ha megfordítják az eredményt, az sem lett volna igazságtalan. utána meg felváltva voltak helyzetek a kapu előtt, úgyhogy a 3-4-es félidő is igazságos lett volna.
davemayer
valóban, még egy ilyen félidő nem fér bele. de támadópotenciál szempontjából ez a Dortmund jobb, mint a két spanyol meg az ukrán csapat.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.mondjuk pont rájuk mondani hogy még egyszer ilyen comebacket nem csinálnak egy sorozaton belül, nos ez azért nettó felelőtlenség. mindig ezt mondják az okosok, aztán csak a pislogás marad. 😊
davemayer
több mint 8 éve
favoritok voltak, de hát jött a meglepetés.Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
mint amikor a Vasas hatodik kiemeltként megnyerte a Szuperbólt Bettis utolsó szezonjában, meg mint amikor bármelyik major sportban az első kiemelt kiesik.
de attól még ők voltak a favoritok.
több mint 8 éve
Miért kéne szájon vágni? Kérdezem máshogy: mit törődsz olyanok kommentjeivel akik felhúznak? Sose értem minek kell felülni a provokációnak. Fogod magad némítod vagy továbbmész. Ha válaszolsz csak folytatódik a dolog. Ez valami fiatalkori betegség hogy minden trollt meg akarnak verni...Elnézést a többi fórumozótól hogy etetem a kretént de téged amúgy még sosem vágtak szájon egy ilyen után? Nem azért hogy bántsanak hanem hogy leszokjál róla. Vagy csak a neten vagy ekkora májer?Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Pedig nem vagy már mai csirke mégis úgy viselkedsz itt sokszor mint egy iskolás akit először engedtek netközelbe. Nem égő ez a számodra?
davemayer
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Elnézést a többi fórumozótól hogy etetem a kretént de téged amúgy még sosem vágtak szájon egy ilyen után? Nem azért hogy bántsanak hanem hogy leszokjál róla. Vagy csak a neten vagy ekkora májer?Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Pedig nem vagy már mai csirke mégis úgy viselkedsz itt sokszor mint egy iskolás akit először engedtek netközelbe. Nem égő ez a számodra?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
milyen marha meglepő sorsolás...
több mint 8 éve
Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
több mint 8 éve
fullba nyomod a kretént 😀Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
hát nem volt olcsó, szóval olcsón biztosan nem eladó, sőt sehogyan 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
több mint 8 éve
EL :Liverpool-Villarreal
Shakhtar-Sevilla
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Wardy
11
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Ha bent lenne a Dortmund, akkor nyugodtan tekinthetnénk őket a legnagyobb favoritnak, mert ez azt jelentette volna, hogy, a negyeddöntő előtti "biztos" favoritként hozták Liverpool ellen a papírformát.