Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
több mint 8 éve
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
több mint 8 éve
mondjuk a legnehezebbet nem kaphatja, ha ő a legerősebb : DMeg CR csak kiscsapatnak lő gólt, persze, hisz a Real mellett mindenki kiscsapat : D
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..úgy ahogy tőlünk soha senkit nem állítanak ki kulcshelyzetekben.
Coolearie
több mint 8 éve
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..
több mint 8 éve
Még jobb! 😊Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊
zemanla
NB2
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊
zemanla
több mint 8 éve
11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mégse Modric unokatesója az akit megöltek Salvadorban: 24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/15/megsem-modric-rokona-vesztette-eletet/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
senki sem az, de aki nyerni akar, annak mindenkin túl kell jutnia. ugyanez igaz a másik három csapat szemszögéből is.Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
az a Sahtar veszélyes csapat
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
NB2
több mint 8 éve
Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
több mint 8 éve
veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
több mint 8 éve
gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
több mint 8 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
szegény Bilbao, dehát a tiziket be kell rúgni😕
több mint 8 éve
néhány észrevétel:- szerencsére a BVB néha nagyon nem tud jól védekezni
- és amikor vissza kellett volna ülniük, akkor is túlzottan kinyíltak, hogy bevigyék a döntő találatot
- ennek ellenére a PL-ben simán az első két helyért mentek volna idén
- de ha mi gyakrabban tudtunk volna ilyen játékot tolni (kevesebb sérülés mellett, ugye), akkor nemhogy reális esélyünk lenne a BL-helyre, hanem azt nézhetnénk, hogy hány pontra van az első hely
de hát Minyon, Clyne, Moreno, Can, Firmino és Milner kivételével az összes kezdőnk sokat hiányzott, és ez oda is baszott rendesen, és ebből a hatból is három teljesen új ember.
már most kíváncsian várom a következő szezont, az biztos
több mint 8 éve
és pont a labdaeldugáskor tolt kettős cserét erre gondoltam ráadásul az első csere is Can sérülésekor jött h haladjanakegyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időtTuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
Negritis
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
egyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időtTuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
Negritis
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
több mint 8 éve
egyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!