Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.
davemayer
Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
Sobri Jóska
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.
davemayer
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...
csebi
Nem eladó olcsón? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
davemayer
Sobri Jóska
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
davemayer

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mondjuk a legnehezebbet nem kaphatja, ha ő a legerősebb : D

Meg CR csak kiscsapatnak lő gólt, persze, hisz a Real mellett mindenki kiscsapat : D

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..
Coolearie
úgy ahogy tőlünk soha senkit nem állítanak ki kulcshelyzetekben.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊
zemanla
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀
NB2
Még jobb! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊
zemanla
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mégse Modric unokatesója az akit megöltek Salvadorban:  24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/15/megsem-modric-rokona-vesztette-eletet/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kb
davemayer
Konkrétan elbukták nem csak kb. 😀
Kampman
gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )
az a Sahtar veszélyes csapat
NB2
veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.
slowmotion
Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊
ő sem lenne egyszerű falat
NB2
senki sem az, de aki nyerni akar, annak mindenkin túl kell jutnia. ugyanez igaz a másik három csapat szemszögéből is.
több mint 8 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kb
davemayer
Kampman
gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )
NB2
veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.
slowmotion
Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊
ő sem lenne egyszerű falat
több mint 8 éve
davemayer
Kampman
NB2
több mint 8 éve
davemayer
Kampman
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
davemayer
több mint 8 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
szegény Bilbao, dehát a tiziket be kell rúgni😕
több mint 8 éve
néhány észrevétel:
- szerencsére a BVB néha nagyon nem tud jól védekezni
- és amikor vissza kellett volna ülniük, akkor is túlzottan kinyíltak, hogy bevigyék a döntő találatot
- ennek ellenére a PL-ben simán az első két helyért mentek volna idén
- de ha mi gyakrabban tudtunk volna ilyen játékot tolni (kevesebb sérülés mellett, ugye), akkor nemhogy reális esélyünk lenne a BL-helyre, hanem azt nézhetnénk, hogy hány pontra van az első hely

de hát Minyon, Clyne, Moreno, Can, Firmino és Milner kivételével az összes kezdőnk sokat hiányzott, és ez oda is baszott rendesen, és ebből a hatból is három teljesen új ember.
már most kíváncsian várom a következő szezont, az biztos
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
egyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időt
Negritis
Tuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
slowmotion
és pont a labdaeldugáskor tolt kettős cserét erre gondoltam ráadásul az első csere is Can sérülésekor jött h haladjanak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Negritis
Tuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!