Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
PSG most még oda is érhet. Tudom, tudom... "A City és a PSG soha nem fog bl-t nyerni" 😀
több mint 5 éve
RB Leipzig (német)–Atlético Madrid (spanyol)Atalanta (olasz)–Paris Saint-Germain (francia)
Real Madrid (spanyol)/Manchester City (angol)–Lyon (francia)/Juventus (olasz)
Napoli (olasz)/Barcelona (spanyol)–Chelsea (angol)/Bayern München (német)
enyhén szólva vicces a két ág...
több mint 5 éve
sztem Márton okosan hagyja, hogy saját maga alakítsa ki a szerepét, feladatát. Betörni nem fogja, ha megpróbálja, akkor gondok lesznek és legfeljebb Kovács Zoli még egy edzőnek fizet majd Carillon felül.azzal ti jól jártok. Futács lassú,körülményes, Lanza meg egy zseni a maga módján, bár kétlem, hogy Mártonra hallgatna.Lanzafame a pletykák szerint megy a kutasokhoz.Lanza‹--›Futács trade
Hozzánk meg állítólag Silye után jön Pekár is Kövesdről.
warr_b
petey
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hendo vélhetően 6-8 hét. A kövi szezonrajt is off.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tegnap a T’ham nem találta el a kaput 90+x perc alatt.Nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek..
több mint 5 éve
Ez vicc.a vasasba tobb nb 1-es igazol nb2be.....Lett pénz lóvéra 😁
Kozben a mezikoved szopoagon
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Ez vicc.a vasasba tobb nb 1-es igazol nb2be.....Kozben a mezikoved szopoagon
több mint 5 éve
Pekár már hivatalos, 3 évre aláírt.

több mint 5 éve
Jah, idén talán nem basszuk el... bár a múltkor a kieső Luton elleni hazai iksz nem esett jól.Ennél már csak a csempionsip a jobb, ahol a Leeds tegnap 5-0-ra nyert és tényleg már csak karnyújtásnyira van a feljutástól 😊 sőt ami még jobb, hogy hosszú idő után végre a Nottingham Forest is tűzközelben és playoff helyen állMalaga Depor 1-0 kicsit levegohoz jutott a malaga.1 eve a playoffban kuzdottek, most meg a kieses ellen menekulnek.Eközben a Cadiz egy győzelemmel biztosíthatja a feljutását a Lányligába szombaton
ZoliMP
slowmotion
r.baggio

több mint 5 éve
Ennél már csak a csempionsip a jobb, ahol a Leeds tegnap 5-0-ra nyert és tényleg már csak karnyújtásnyira van a feljutástól 😊 sőt ami még jobb, hogy hosszú idő után végre a Nottingham Forest is tűzközelben és playoff helyen állMalaga Depor 1-0 kicsit levegohoz jutott a malaga.1 eve a playoffban kuzdottek, most meg a kieses ellen menekulnek.Eközben a Cadiz egy győzelemmel biztosíthatja a feljutását a Lányligába szombaton
ZoliMP
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Malaga Depor 1-0 kicsit levegohoz jutott a malaga.1 eve a playoffban kuzdottek, most meg a kieses ellen menekulnek.Eközben a Cadiz egy győzelemmel biztosíthatja a feljutását a Lányligába szombaton
ZoliMP
több mint 5 éve
azzal ti jól jártok. Futács lassú,körülményes, Lanza meg egy zseni a maga módján, bár kétlem, hogy Mártonra hallgatna.Lanzafame a pletykák szerint megy a kutasokhoz.Lanza‹--›Futács trade
warr_b
petey
több mint 5 éve
Valamiért az volt meg, hogy '78-ban is már ott volt, csak Kempest tolták előtérbe. My bad.Egyet nyert, és azt is később. A barcelonai évek alatt lett függő, az pedig a '86-os VB címet megelőzte.Akkor már megvolt neki a két világbajnoki címe azértDiego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
És akkor még nagyon enyhén fogalmaztam.
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Legalábbis azt nem mondták.
De nem igazán sportolói életmódot él, lehet Borkai a példaképe.
Bazzani
Sobri Jóska
gdavid
slowmotion
gdavid
több mint 5 éve
Nagyon nem örülnék neki, rossz lenne szidni az az igazság. A kispestben nem zavar de a vidi szekerét ne húzzaLanzafame a pletykák szerint megy a kutasokhoz.Lanza‹--›Futács trade
warr_b
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
no Pogback gólt lőtt, ez a meccs már a zsákban, csak így tovább 😊
több mint 5 éve
Lanzafame a pletykák szerint megy a kutasokhoz.Lanza‹--›Futács trade
warr_b
több mint 5 éve
Lanzafame a pletykák szerint megy a kutasokhoz. Hozzánk meg állítólag Silye után jön Pekár is Kövesdről.

több mint 5 éve
Greenwood... Ronaldo óta nem volt ekkora tehetsége a Unitednekidei szezon üde fényfoltja, baromira szurkolok neki hogy tényleg a felnőttek között is klasszis legyen. Már mos kedvenc 😊
dugo93
és még az utánpótlásban van 2-3 nagyon ígéretes srác, lehet újra beérik az utánpótlás nevelés
több mint 5 éve
Basszus, én is láttam egy (talán BBC) dokut jó pár évvel ezelőtt, abban Barcelona volt említve, mint a kokózás kezdete. Nápolyban "csupán" csúcsra pörgette. Lehet, hogy öregszem 😅Nézd meg te is azt a dokut 😉 világosan le van benne vezetve az is hogy mi vezetett nála ahhoz hogy függővé váljonA barcelonai évek alatt lett függőAkkor már megvolt neki a két világbajnoki címe azértDiego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Sobri Jóska
gdavid
slowmotion
gdavid
davemayer
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
pedig az extra húzások teszik kiemelkedő játékossá, és ezzel tud kimagaslani a mezőnyből és a csapatból is.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
az a kis hó mit számít?
több mint 5 éve
Nézd meg te is azt a dokut 😉 világosan le van benne vezetve az is hogy mi vezetett nála ahhoz hogy függővé váljonA barcelonai évek alatt lett függőAkkor már megvolt neki a két világbajnoki címe azértDiego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Sobri Jóska
gdavid
slowmotion
gdavid
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na ez pl Maradonára egyáltalán nem igaz, pályafutásának nápolyi állomásán havazódott be. Javaslom megtekintésre a legutóbbi dokumentumfilmet róla, nagyon komoly felvételek vannak ezzel kapcsolatban is.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Egyet nyert, és azt is később. A barcelonai évek alatt lett függő, az pedig a '86-os VB címet megelőzte.Akkor már megvolt neki a két világbajnoki címe azértDiego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Sobri Jóska
gdavid
slowmotion
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Akkor már megvolt neki a két világbajnoki címe azértDiego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Sobri Jóska
gdavid