Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 251 — The Mathematician
nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊
Mikey
Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
nem nézem a skót focit, de Gerrard nyilván a kedvenc játékosom volt anno (valszeg evör)
Negritis
Mit értesz "Dalglish szerep" alatt?
Mikey
 en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._season

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 688 — Bla, bla, bla
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-brutalis-buntetes-a-fradinak-milliokat-fizethet-a-dvsc-es-a-nyiregyhaza-is-2792315

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 253 — Cowboys fan
Hogy ne legyek off: nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊
Mikey
Tavaly is jól kezdett, de aztán a végére kifulladt a csapat, a szezon lezárása megmentette a csúfos pontvesztésektől.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 847
Mikey
nem nézem a skót focit, de Gerrard nyilván a kedvenc játékosom volt anno (valszeg evör)
Negritis
Mit értesz "Dalglish szerep" alatt?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 324 — NFL bracket champion '26
Off:
nem csak magyarorszagra ertettem. keltik a feszultseget ,

YoungZeeZee
A Keltiket már legyőzte a Fradi. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey
Negritis
Menő lenne egy Gerrard, Lampart, Solskjaer, Arteta edző négyes.
dugo93
Spursbe meg jöhet Rebrov 😛
dande
mi a baj Pochettinoval?
Löfli
kirúgták

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 152 — no es importante
Akkor most töröltem, ezt max a politika topicban folytassátok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 289 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mikey
Negritis
dugo93
dande
mi a baj Pochettinoval?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 748 — Vikings fan
Mikey
Negritis
dugo93
dande
Tönkre akarod tenni a Fagyit! Hazaáruló!!44!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mikey
Negritis
dugo93
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Mikey
Negritis

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 863
En csak beleolvastam ebbe a hosszu faazsagba...bal oldali ez jobb oldali ez.eljenek a dobozok😂
Libernyak, ellenzeki ...komolyan 2020 es itt tartunk.
YoungZeeZee
Zárszóként: igen. Vagy hithű magyar fideszes vagy, vagy sorosbérenc hazaáruló libernyák migránssimogató. Nincs középút, csak a két véglet. Agyrém hogy mennyire működik ez a koncepció a médiában. Ennyire egyszerűek az emberek.

Hogy ne legyek off: nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊
Mikey
Off:
nem csak magyarorszagra ertettem. keltik a feszultseget , mindenkit vhova akarnak sorolni, hogy te kinek "drukkolsz" stb...

ON:
A malaga rangadot veszitett mallorcan.
😕
több mint 5 éve
Mikey

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 847
En csak beleolvastam ebbe a hosszu faazsagba...bal oldali ez jobb oldali ez.eljenek a dobozok😂
YoungZeeZee
Zárszóként: igen. Vagy hithű magyar fideszes vagy, vagy sorosbérenc hazaáruló libernyák migránssimogató. Nincs középút, csak a két véglet. Agyrém hogy mennyire működik ez a koncepció a médiában. Ennyire egyszerűek az emberek.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 152 — no es importante
Épp most akartam jelezni, hogy akkor ez így már kezd sok lenni. Nem törlök sem itt sem a koronás topicban visszamenőleg, de a továbbiakban igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 16 000 — a new hope (again)
Kb két oldal csak a pro és kontra személyeskedő fröcsögéssel van tele. Gondoltam szólok....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 721 — farkas.l.zoltan@gmail.com
YoungZeeZee
Ez a magyaros gegenpressing.
Mindenhol ellenséget lát és visszatámad csuklóból.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 863
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan
a nyugat a libernyák 😉
ozibozi
Jogos, így már átértelmeztem. Tehát akkor a vegkövetkeztetés az hogy én, mint hangos ha valamivel egyetertek otthon akkor nem is költözhetek nyugatra. Amúgy mielőtt még komolyan leírnád amire céloztal ("mit ugat ez a köcsög onnan, azt sem tudja mi van itt") elmondanám, hogy év elején jöttem el, tisztában vagyok kellő keppen az otthoni viszonyokkal. Van még más támadó felület amit hagytam esetleg kedves Szokol? Amúgy én nem vitáztam veled soha, azt sem tudom ki vagy te meg beírod hogy " ezert utálok veled beszelgetni", erdekes.

Na viszlát, további jó fradi-fóbiát én kiszálltam ebből a fórumból örökre
davemayer
Még mindig nem sikerült értelmezni a mondanivalóm. Értőolvasás.. 😕
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 646 — "Grammar maci"
a nyugat a libernyák 😉
ozibozi
Jogos, így már átértelmeztem. Tehát akkor a vegkövetkeztetés az hogy én, mint hangos ha valamivel egyetertek otthon akkor nem is költözhetek nyugatra. Amúgy mielőtt még komolyan leírnád amire céloztal ("mit ugat ez a köcsög onnan, azt sem tudja mi van itt") elmondanám, hogy év elején jöttem el, tisztában vagyok kellő keppen az otthoni viszonyokkal. Van még más támadó felület amit hagytam esetleg kedves Szokol? Amúgy én nem vitáztam veled soha, azt sem tudom ki vagy te meg beírod hogy " ezert utálok veled beszelgetni", erdekes.

Na viszlát, további jó fradi-fóbiát én kiszálltam ebből a fórumból örökre

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
a nyugat a libernyák 😉
ozibozi
Köszönöm. Az én hibám. Nem akartam, de mégis összezavartam egy jelzős szószerkezettel. Bocsánat.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 804
a nyugat a libernyák 😉
több mint 5 éve
Én már csak azon röhögök magamban, hogy a két díszpinty mennyire más véleményen lenne, ha mondjuk a Vasas kapta volna meg a kiemelt szerepet, ők meg mehettek volna tulajdonos nélkül a másodosztályba, vagy vegetálhatnának a mennyeiben, mint az Újpest. Magyarul a poltika eldöntött egy sportversenyt. És ez jó!

A legszebb az egészben, hogy az egyik hangos a libernyák nyugatra menekült, mert itthon annyira faszán működik minden. Vagy mégsem?
Szokol
Kire célozgatsz? Mert én ugyan külföldön vagyok, de nem vagyok libernyák. Vegyél egy nagy levegőt és gondold újra, már ha van mivel.

A Vasas mint kiemelt szereplő? Ennek mi a realitása? Még ha Újpest azt mondom ok, akkor a második legnépszerűbb csapatot is támogatják, de egy vasast? Akkor már inkább a Honvéd.

Már kluboknak amúgy teljesen el van zárva a csap? Csak kérdezem. Azért emellett a hatalmas támogatósdi mellett bajnok tudott lenni a Honvéd.
davemayer
Ezért nem szeretek veled beszélgetni, mert még az értő olvasás sem megy, nem hogy a mögégondolás. Sajnálom.
Szokol
Akkor ird le mit és hogyan ertettem félre. Taníts. Először is azt hogy kire gondoltál az első mélyen szántó mondatoddal az előző hszedből.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én már csak azon röhögök magamban, hogy a két díszpinty mennyire más véleményen lenne, ha mondjuk a Vasas kapta volna meg a kiemelt szerepet, ők meg mehettek volna tulajdonos nélkül a másodosztályba, vagy vegetálhatnának a mennyeiben, mint az Újpest. Magyarul a poltika eldöntött egy sportversenyt. És ez jó!

A legszebb az egészben, hogy az egyik hangos a libernyák nyugatra menekült, mert itthon annyira faszán működik minden. Vagy mégsem?
Szokol
Kire célozgatsz? Mert én ugyan külföldön vagyok, de nem vagyok libernyák. Vegyél egy nagy levegőt és gondold újra, már ha van mivel.

A Vasas mint kiemelt szereplő? Ennek mi a realitása? Még ha Újpest azt mondom ok, akkor a második legnépszerűbb csapatot is támogatják, de egy vasast? Akkor már inkább a Honvéd.

Már kluboknak amúgy teljesen el van zárva a csap? Csak kérdezem. Azért emellett a hatalmas támogatósdi mellett bajnok tudott lenni a Honvéd.
davemayer
Ezért nem szeretek veled beszélgetni, mert még az értő olvasás sem megy, nem hogy a mögégondolás. Sajnálom.
több mint 5 éve

Szokol

BEARS BABY!

Sir Alex immortal