Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Diego nem utána.Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
És akkor még nagyon enyhén fogalmaztam.
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Legalábbis azt nem mondták.
De nem igazán sportolói életmódot él, lehet Borkai a példaképe.
Bazzani
Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
nb1.hu/otp-bank-liga/meg-nem-fogadta-el-az-osszes-csapat-nevezeset-az-mlsz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Igen, de sok hasznunk nem volt belőle...én is bírtam, de vagy idényenként 3-4 jó meccse volt, sérülés után, amikor formába lendült, egészen a következő sérülésig...Vass Patrik meg Zete. de sajnálom, jó gyerek volt.Vissza fog jönni az is elvileg, de ez egy új srác! Támadó, nem is értem igazából minek. De ők tudjak! Vagy egy csiszolatlan gyémánt vagy k. olcsó volt és jó a menedzsere 😂Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
Klaci79
eaglesmcnabb
Utóbbira tippelek.
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.ha jól van kiállítva az útlevél, akkor simán u15.
Klaci79
több mint 5 éve
tipik speedes feje van.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
több mint 5 éve
Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Bazzani
több mint 5 éve
Vass Patrik meg Zete. de sajnálom, jó gyerek volt.Vissza fog jönni az is elvileg, de ez egy új srác! Támadó, nem is értem igazából minek. De ők tudjak! Vagy egy csiszolatlan gyémánt vagy k. olcsó volt és jó a menedzsere 😂Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
Klaci79
eaglesmcnabb
Utóbbira tippelek.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Azt azért nem.rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
több mint 5 éve
Ettől még nem lesz Maradona a srác 😀rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny

több mint 5 éve
rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
több mint 5 éve
Zsótér --> KispestAzt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
warr_b
Kb betonbiztos infó.
több mint 5 éve
Öregem, az NB2 sokkal izgalmasabb lesz mint a mennyei...Vasas, Loki, Győr, Csaba, Kaposvár, Pécs, Hali, Nyíregy, Dorog, Szeged, Szolnok..
több mint 5 éve
Vissza fog jönni az is elvileg, de ez egy új srác! Támadó, nem is értem igazából minek. De ők tudjak! Vagy egy csiszolatlan gyémánt vagy k. olcsó volt és jó a menedzsere 😂Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
Klaci79
eaglesmcnabb
Utóbbira tippelek.
több mint 5 éve
Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.
több mint 5 éve
haon.hu/sport/helyi-sport/elkepeszto-pletykaozon-indult-be-a-loki-atigazolasi-terveirol-4184318/Kapálóznak, mint malac a jégen 😀😀

több mint 5 éve
No para, nem akkora spíler azért, én is az mlsz oldaláról puskáztam 😀my bad, akkor csak az volt meg, hogy fiatalon volt ott is.Tisza Volán, Felcsút, VidiZsótér --> Kispestő asszem picipest nevelés is.
warr_b
csebi
Kölcsönben játszott kicsit Kispesten később.
warr_b
csebi

több mint 5 éve
my bad, akkor csak az volt meg, hogy fiatalon volt ott is.Tisza Volán, Felcsút, VidiZsótér --> Kispestő asszem picipest nevelés is.
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tisza Volán, Felcsút, VidiZsótér --> Kispestő asszem picipest nevelés is.
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Zsótér --> Kispestő asszem picipest nevelés is.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Zsótér --> Kispest

több mint 5 éve
Papp megírta, hogy ugyanannyi lesz a költségvetés az nb2 ben, mint az nb1 ben volt.Elküldtek 6 külföldit és jön két magyar annyiért.Azert ez vicc lenne, 4 eve nem ment a hertaba mert sokat kert.most engedne az igenyebol...tudom eltelt 4 ev de akkor is aranyaiban ennyivel jobb a dvsc ajanlata?Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
Legalább lesz ideje fotózni a rajongóknak, mert túl nagy tempó ott nem lesz 😊
FLZOLI
slowmotion
dande
Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
FLZOLI
Ftc off allitolag nem birna a rebrov tempot,vidi?
ZoliMP
Nem hinném, hogy dzsudzsák vetminért ír majd alá még úgy sem, hogy gyakorlatilag sehová se kell...Kicsit olyan Foles-Jags házasság lesz ez.
több mint 5 éve
Állítólag HF Egerszegen tárgyal 😀😀😀DDDDDDD
több mint 5 éve
nekem szomszéd azt mondta, hogy Zsuzsi idehaza csak a fradiba jönne, sehova máshova főleg így h Debrecen kakukk. neki elég biztos forrása van erről. mondtam is neki, hogy isten ments.Azert ez vicc lenne, 4 eve nem ment a hertaba mert sokat kert.most engedne az igenyebol...tudom eltelt 4 ev de akkor is aranyaiban ennyivel jobb a dvsc ajanlata?Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
Legalább lesz ideje fotózni a rajongóknak, mert túl nagy tempó ott nem lesz 😊
FLZOLI
slowmotion
dande
Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
FLZOLI
Ftc off allitolag nem birna a rebrov tempot,vidi?
ZoliMP