Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Zsótér --> Kispest
warr_b
Azt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
És akkor még nagyon enyhén fogalmaztam.
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
rászokott a kokainra.mondjuk ki 😀
Kenny
Azt azért nem.
Legalábbis azt nem mondták.
De nem igazán sportolói életmódot él, lehet Borkai a példaképe.
Bazzani
Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.
Sobri Jóska
Diego nem utána.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 nb1.hu/otp-bank-liga/meg-nem-fogadta-el-az-osszes-csapat-nevezeset-az-mlsz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 937
Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.
Klaci79
nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
eaglesmcnabb
Vissza fog jönni az is elvileg, de ez egy új srác! Támadó, nem is értem igazából minek. De ők tudjak! Vagy egy csiszolatlan gyémánt vagy k. olcsó volt és jó a menedzsere 😂
Utóbbira tippelek.
Klaci79
Vass Patrik meg Zete. de sajnálom, jó gyerek volt.
eaglesmcnabb
Igen, de sok hasznunk nem volt belőle...én is bírtam, de vagy idényenként 3-4 jó meccse volt, sérülés után, amikor formába lendült, egészen a következő sérülésig...
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Elvileg jött az MTKhoz egy 18 éves ghánai! Bár nem tudom hogy rögtön az első csapathoz megy e, vagy inkább ifibe.
Klaci79
ha jól van kiállítva az útlevél, akkor simán u15.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Zsótér --> Kispest
warr_b
Azt hallottam, hogy nem igazán okosan költi a pénzét és nem a legmegfelelőbb bulikba jár.
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Azt azért nem.
Bazzani
tipik speedes feje van.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Zsótér --> Kispest
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Azt azért nem.
Bazzani
Maradona is, Borkai is egy módfelett sikeres sportpályafutás után havazódott csak be.

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
Klaci79
nem a tavalyi jött vissza? ő csak kölcsönben ment el, hogy kapjunk dellát az MLSZtől.
eaglesmcnabb
Vissza fog jönni az is elvileg, de ez egy új srác! Támadó, nem is értem igazából minek. De ők tudjak! Vagy egy csiszolatlan gyémánt vagy k. olcsó volt és jó a menedzsere 😂
Utóbbira tippelek.
Klaci79
Vass Patrik meg Zete. de sajnálom, jó gyerek volt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Zsótér --> Kispest
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Azt azért nem.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Zsótér --> Kispest
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani
Kenny
Ettől még nem lesz Maradona a srác 😀

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
Zsótér --> Kispest
warr_b
Kb betonbiztos infó.
Bazzani

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Zsótér --> Kispest
warr_b
Kb betonbiztos infó.

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Öregem, az NB2 sokkal izgalmasabb lesz mint a mennyei...
Vasas, Loki, Győr, Csaba, Kaposvár, Pécs, Hali, Nyíregy, Dorog, Szeged, Szolnok..
több mint 5 éve
Klaci79
eaglesmcnabb
Utóbbira tippelek.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
Klaci79

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
 haon.hu/sport/helyi-sport/elkepeszto-pletykaozon-indult-be-a-loki-atigazolasi-terveirol-4184318/

Kapálóznak, mint malac a jégen 😀😀

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár
Jön Zivzivzazdvzdzeveve is Fehérvárra

több mint 5 éve
Zsótér --> Kispest
warr_b
ő asszem picipest nevelés is.
csebi
Tisza Volán, Felcsút, Vidi

Kölcsönben játszott kicsit Kispesten később.
warr_b
my bad, akkor csak az volt meg, hogy fiatalon volt ott is.
csebi
No para, nem akkora spíler azért, én is az mlsz oldaláról puskáztam 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Zsótér --> Kispest
warr_b
csebi

warr_b
my bad, akkor csak az volt meg, hogy fiatalon volt ott is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Zsótér --> Kispest
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Zsótér --> Kispest
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Zsótér --> Kispest

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsx

ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
Durva balszél lesz az.
Legalább lesz ideje fotózni a rajongóknak, mert túl nagy tempó ott nem lesz 😊
FLZOLI
Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊
slowmotion
Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛
dande
Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊

Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
FLZOLI
Azert ez vicc lenne, 4 eve nem ment a hertaba mert sokat kert.most engedne az igenyebol...tudom eltelt 4 ev de akkor is aranyaiban ennyivel jobb a dvsc ajanlata?
Ftc off allitolag nem birna a rebrov tempot,vidi?
ZoliMP
Papp megírta, hogy ugyanannyi lesz a költségvetés az nb2 ben, mint az nb1 ben volt.Elküldtek 6 külföldit és jön két magyar annyiért.
Nem hinném, hogy dzsudzsák vetminért ír majd alá még úgy sem, hogy gyakorlatilag sehová se kell...Kicsit olyan Foles-Jags házasság lesz ez.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Állítólag HF Egerszegen tárgyal 😀😀😀DDDDDDD
több mint 5 éve
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsx

ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
Durva balszél lesz az.
Legalább lesz ideje fotózni a rajongóknak, mert túl nagy tempó ott nem lesz 😊
FLZOLI
Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊
slowmotion
Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛
dande
Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊

Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
FLZOLI
Azert ez vicc lenne, 4 eve nem ment a hertaba mert sokat kert.most engedne az igenyebol...tudom eltelt 4 ev de akkor is aranyaiban ennyivel jobb a dvsc ajanlata?
Ftc off allitolag nem birna a rebrov tempot,vidi?
ZoliMP
nekem szomszéd azt mondta, hogy Zsuzsi idehaza csak a fradiba jönne, sehova máshova főleg így h Debrecen kakukk. neki elég biztos forrása van erről. mondtam is neki, hogy isten ments.