Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
kellett ez a meccs az eheti sokÁÁÁÁ ezt akartam még. Rohadt jó volt ez a kiesése szakasz a BL-ben is, meg itt is, tényleg eltörölhetnék már ezeket a rohadt csoportmeccseket.taktikai csataidegesítő szar után. nem unalomig ismételt párosítás, és nem gólt-rúgok-betolom-az-Ikarust taktika.
slowmotion
több mint 8 éve
kellett ez a meccs az eheti sok több mint 8 éve
Értek hozzá, fél órája mondtam, hogy game over 😊inkább a sahtar mint vmeik spanyol 😀
Sahtar-Braga meccsen a portugál védő 2 gólt lőtt...a saját kapujába😊
Amúgy a Dortmund elchokerkedte, lehet rossz lesz a kiesés a Poolnak egy Sahtar ellen, így közel a cél előtt...
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Értek hozzá, fél órája mondtam, hogy game over 😊Sahtar-Braga meccsen a portugál védő 2 gólt lőtt...a saját kapujába😊
Amúgy a Dortmund elchokerkedte, lehet rossz lesz a kiesés a Poolnak egy Sahtar ellen, így közel a cél előtt...
több mint 8 éve
No ebből sem gondoltam hogy lesz vmi legalább a másodikkedvenc spanyol csapatom a Bilbao tovább mehetne még.
több mint 8 éve
én nem mertem ordítani, mert mégis ott fekszik két tökmag a fal másik oldalán, ráadásul még az enyémek is.Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
Negritis
(és életemben először jött kilences szorzó, köszi fiúk!)
több mint 8 éve
Kampman
28 331
már nem szegények? | bocs 😀 |most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
slowmotion
több mint 8 éve
most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
több mint 8 éve
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
több mint 8 éve
Én még mindig amondó vagyok, hogy MU lesz ebből, ha Mourinho odamegy, BL ide vagy oda.jöjjön hozzánk, ha megnyerjük az EL-t 😊
Stez
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.
több mint 8 éve
Kampman
28 331
alaves, milan, west ham és most dortmund i love liverpool!Az Alaves ellen mondjuk pont az ellenfél jött vissza, de tényleg fantasztikus, amit ez a csapat tud. Talán még a 2004-es Olympiakos elleni meccsük férne fel egy ilyen listára.
Negritis
több mint 8 éve
Bocs még én is az események hatása alatt állok 😊 Innentől nyerjék meg, s kívánom jövőre a bajnoki címet is nyerjék meg végre, bár már egy Guardiolával a Ligában nem lesz egyszerű.Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.Léderer és sokkal jobb, mint 10 éve
dande
Kampman
több mint 8 éve
alaves, milan, west ham és most dortmund i love liverpool!
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Sevillában hosszabbítás
több mint 8 éve
Wardy
11
Megvan! Klopp a legnagyobb király! YNWA
több mint 8 éve
Ma még megszórják a Liverpoolt aztán csoda ez a hét 😊legszebb öröm a káröröm : D
dr0725
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Vége, mekkora meccs volt Klopp a császár
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Befújta a szabadot, jó ég! 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.Léderer és sokkal jobb, mint 10 éve
dande
több mint 8 éve
Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.
több mint 8 éve
Te jó ég ez mekkora meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Beszarás...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv