Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Jöhet a barca sírás hogy azért estek ki mert nem kapták meg a büntetőt. Nem is azért mert tudták hogy az atleti csak egy módon mehet tovább és pont azt nem tudták hatástalanítani.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 624 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Annyira király az Atleti, hogy most már tényleg nem hagyhatom ki, ha kedvenc csapataimat sorolom fel. eddog is szimpatizáltam velük a LIGA BBVA-ban, de most tényleg badassek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ez az olasz biro nagyon ostoba.
Imitheking
nem akarom védeni, de onnan nem lehet megítélni 30 centit. kb. mint a gólbíró. erre lenne jó a videobíró, aki le tud szólni amíg rendezgetik a sorfalat.

Szerkesztette: petey

több mint 8 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Ez az olasz biro nagyon ostoba.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 624 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
FUCK yeah, bye bye Barca (én hivatalos anti-Barcás vagyok 😊)
A spanyol kedvenc csapatom továbbjut 😀
Heisman Trophy
wait a minute...
gamerkr
bocs ha megsértek valakit, de én örülök, és nem tizenegyes kösz Rizzoli

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah most Barca ellen tévedt a spori, ritka az ilyen.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Heisman Trophy
wait a minute...

több mint 8 éve

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Vége.2-0.
Coolearie
Ezaaazzz. Barca játékos nem kaphat pirosat?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Vége.2-0.
Coolearie
Azért még nem, lehet,hogy a be nem pirult Inci villan.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Vége.2-0.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Mi lenne most De Gea nélkül az Unitednek..
Coolearie
Shhhhh Navas jobb...! 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
felvettük a patkány atleti stílust,így nem fogunk nyerni.

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Nah, jól van, innen megvan. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mi lenne most De Gea nélkül az Unitednek..
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/
Coolearie
Oakland Athletics-Los Angeles Angels of Anaheim (of Orange County of California)
Kampman
Ez mi lenne? NHL?
Coolearie
MLB
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Ezt Vidal odatette szépen. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/
Coolearie
Oakland Athletics-Los Angeles Angels of Anaheim (of Orange County of California)
Kampman
Ez mi lenne? NHL?
több mint 8 éve
Coolearie
több mint 8 éve
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 645 — Cowboys fan
szép volt Varga....ez pont válogatott szint volt
petey
szegény nagyon rossz.pedig a régi pitbull varga elférne a válogatottban.
Kenny
igen, de a régi pitbull Varga kb akkor tűnt el, amikor németbe' meg a Boroba mindenáron jobbhátvédet akartak vele játszatni.
azt nem tudta megtanulni, de legalább a vkp poszt lényegét is elfelejtette.
több mint 8 éve
petey
mondjuk attól nem kell félni, hogy az EB-keretbe bekerül
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
petey
szegény nagyon rossz.pedig a régi pitbull varga elférne a válogatottban.

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

több mint 8 éve
Picsába kiestünk, de két kedvenc játékosom Kroos és De Bruyne még életben van. Utóbbi játékos rohadt nagy gólt lőtt a PSG ellen, és a "Final Four"-ban miatta felülök a ManCity Bandwagonra, de csak KDB miatt.