Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Jöhet a barca sírás hogy azért estek ki mert nem kapták meg a büntetőt. Nem is azért mert tudták hogy az atleti csak egy módon mehet tovább és pont azt nem tudták hatástalanítani.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Annyira király az Atleti, hogy most már tényleg nem hagyhatom ki, ha kedvenc csapataimat sorolom fel. eddog is szimpatizáltam velük a LIGA BBVA-ban, de most tényleg badassek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Imitheking
1 883
Ez az olasz biro nagyon ostoba.
több mint 8 éve
bocs ha megsértek valakit, de én örülök, és nem tizenegyes kösz RizzoliFUCK yeah, bye bye Barca (én hivatalos anti-Barcás vagyok 😊)wait a minute...
A spanyol kedvenc csapatom továbbjut 😀
Heisman Trophy
gamerkr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah most Barca ellen tévedt a spori, ritka az ilyen.
több mint 8 éve
FUCK yeah, bye bye Barca (én hivatalos anti-Barcás vagyok 😊)wait a minute...
A spanyol kedvenc csapatom továbbjut 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve
FUCK yeah, bye bye Barca (én hivatalos anti-Barcás vagyok 😊)A spanyol kedvenc csapatom továbbjut 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Vége.2-0.Ezaaazzz. Barca játékos nem kaphat pirosat?
Coolearie
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Vége.2-0.Azért még nem, lehet,hogy a be nem pirult Inci villan.
Coolearie
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Vége.2-0.
több mint 8 éve
Mi lenne most De Gea nélkül az Unitednek..Shhhhh Navas jobb...! 😉
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
felvettük a patkány atleti stílust,így nem fogunk nyerni.
több mint 8 éve
Nah, jól van, innen megvan. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mi lenne most De Gea nélkül az Unitednek..
több mint 8 éve
Kampman
28 331
MLBEz mi lenne? NHL?Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/Oakland Athletics-Los Angeles Angels of Anaheim (of Orange County of California)
Coolearie
Kampman
Coolearie
több mint 8 éve
Ezt Vidal odatette szépen. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ez mi lenne? NHL?Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/Oakland Athletics-Los Angeles Angels of Anaheim (of Orange County of California)
Coolearie
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/Oakland Athletics-Los Angeles Angels of Anaheim (of Orange County of California)
Coolearie
több mint 8 éve
Rengeteg meccs van ma amit lehet nézni. Dilemmába vagyok hogy melyiket nézzem..:/
több mint 8 éve
igen, de a régi pitbull Varga kb akkor tűnt el, amikor németbe' meg a Boroba mindenáron jobbhátvédet akartak vele játszatni.szép volt Varga....ez pont válogatott szint voltszegény nagyon rossz.pedig a régi pitbull varga elférne a válogatottban.
petey
Kenny
azt nem tudta megtanulni, de legalább a vkp poszt lényegét is elfelejtette.
több mint 8 éve
Kampman
28 331
szép volt Varga....ez pont válogatott szint voltmondjuk attól nem kell félni, hogy az EB-keretbe bekerül
petey
több mint 8 éve
szép volt Varga....ez pont válogatott szint voltszegény nagyon rossz.pedig a régi pitbull varga elférne a válogatottban.
petey
több mint 8 éve
Picsába kiestünk, de két kedvenc játékosom Kroos és De Bruyne még életben van. Utóbbi játékos rohadt nagy gólt lőtt a PSG ellen, és a "Final Four"-ban miatta felülök a ManCity Bandwagonra, de csak KDB miatt.