Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ekkora fost bazmeg. Erre nem indok az sem hogy megvan a bajnoki cím.Ma nagyon megy a jinx egyeseknek(lásd még autó és motorsport topik),
Szerk.: hihi, Mané! 😍
Szerk. 2: Jooonesss!! Új szerződés után első PL gól, nice.
Mikey
több mint 5 éve
Elvileg motivált a csapat, de hát ez nem nagyon látszik. Ha ma nem egy kieső csapat jön bőven -2ről kellett volna felállni. Persze nem csodálkozom alapvetően, ilyen körülmények között már tét nélkül nehéz fenntartani a tüzet.
Örülök, ha 1-2 rekordot sikerül beállítani, de igazából lszarom! 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
én azt nem értem, hogy a két menkeszteri meg a kék londoni csapat simán megkap néha röhejesebbnél röhejesebb tizenegyeseket is, itt meg Salah-t teljesen nyilvánvalóan lerántják a vállánál fogva, és se a barom Tierney, se a VAK asszisztens nem képes észrevenni.
több mint 5 éve
Ekkora fost bazmeg. Erre nem indok az sem hogy megvan a bajnoki cím.Szerk.: hihi, Mané! 😍
Szerk. 2: Jooonesss!! Új szerződés után első PL gól, nice.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Szép történet...m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-zavaros-es-sotet-modon-hagyjak-veszni-a-wigant-2771095

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Szart a húgyraÉn azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóiraMárton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
ha kell beleadok a fizetésébe.
Kenny
gordon
Kovács Zoli csak szimplán egy bohóc, és nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy fingja nincs a dolgokról.
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
Kereten is kell erositenetek és kell vki az öltözőben aki hangos játékos, akit lehet követni. Azért Juhász, Huszti kiválásával nemcsak játék perceket kell pótolni.Sallói sem nagy spíler GM frontonÉn azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóiraMárton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
Kenny
gordon
Kovács Zoli csak szimplán egy bohóc, és nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy fingja nincs a dolgokról.
Kenny
r.baggio
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Na érdekes elemzés:rangado.24.hu/magyar_foci/2020/07/05/van-olyan-statisztikai-mutato-amiben-meg-az-idei-liverpoolt-is-lenyomja-rebrov-fradija/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Megnéztem ma a Milan meccset, egész jól lehozták 3-0ra a meccset a 2. Lazio ellen. 1-2 jó igazolás és jövőre a BL se esélytelen imo.Na persze, de pár napja a tök utolsó Spal ellen épp, hogy össze jött az X ember előnyben egy öngóllal... Nagyon két arcú ez a Milan és épp újra készülnek bootolni a vezetőséget Ragnick-csal.
Heisman Trophy

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Megnéztem ma a Milan meccset, egész jól lehozták 3-0ra a meccset a 2. Lazio ellen. 1-2 jó igazolás és jövőre a BL se esélytelen imo.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sallói sem nagy spíler GM frontonÉn azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóiraMárton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
Kenny
gordon
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
Én azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóiraMárton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
Kenny
gordon
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Márton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
Kenny
gordon
több mint 5 éve
Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀Márton miatt ?
Kenny
több mint 5 éve
Nemrég jöttem vissza faluról, eszembe jutott, csak úgy.Falun VHSrol megy a VAR, tovabb tartott.
Kerthelyiséges kocsma, bágyadt sörözgetés a nyári melegben, a téma a helyi focicsapat szar szereplése a megye akárhányban:
"A múltkor is mi vót... Félidőben még vezettünk 3-0-ra, oszt' a végén kikaptunk 4-1-re!"
Nem urbanlegend. Saját fülemmel hallottam.
nagylaza

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀ha kell beleadok a fizetésébe.
több mint 5 éve
Biztos addig verték a meccs után a bírót, amíg visszavont 2 gólt. Vagy csak sok volt a fröccs. Esetleg gyenge volt az illető matekból.Nemrég jöttem vissza faluról, eszembe jutott, csak úgy.A példa arra, hogy falun minden megtörténhet. 😂
Kerthelyiséges kocsma, bágyadt sörözgetés a nyári melegben, a téma a helyi focicsapat szar szereplése a megye akárhányban:
"A múltkor is mi vót... Félidőben még vezettünk 3-0-ra, oszt' a végén kikaptunk 4-1-re!"
nagylaza
Mikey
több mint 5 éve
Nemrég jöttem vissza faluról, eszembe jutott, csak úgy.A példa arra, hogy falun minden megtörténhet. 😂
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nemrég jöttem vissza faluról, eszembe jutott, csak úgy.Kerthelyiséges kocsma, bágyadt sörözgetés a nyári melegben, a téma a helyi focicsapat szar szereplése a megye akárhányban:
több mint 5 éve
Kellett ez a W nagyon, Come On You Gunners. Ezutáni meccsek : Leicester és a Spurs, ha a Spurst verjük azzal már boldog leszek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
HF-vel (is) tárgyaltok 😀@petey, magyar edzővel folytatjátok?nem tudom, nagy a csend....
r.baggio
petey
Kokóval nagy haverok...
több mint 5 éve
Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.Már ha Pogba marad, mert nagyon kell ő ebbe a sorba. A portugál gyerek nagy húzás volt, de egyedül kevés.
tüsi91
több mint 5 éve
A Vityebszk má megin csak ikszelt, grrrr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kell még egy kreatív játékos a támadóharmadba, nekem Grealish a vágyálmom ilyen szempontból.Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.Én nem is hoznék előre senkit, Sancho csak elveszi a helyet Greenwoodtól, inkább nézzük meg mire képes úgy ha állandó játéklehetőséget kap. Kell Maguire mellé egy kiemelkedően jó középhátvéd és akkor kijelenthető hogy megint van egy normálisabb kezdő 11 a MUnál - igy 6-7 év után...
tüsi91
Ami az egyetlen bajom hogy McTominay így nem fér be, de tuti rotálni is kell majd szépen ezt a középpályát úgyhogy várhatóan eleget fog játszani hogy tovább fejlődjön.
davemayer