Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
dr0725
482
A 2015-2016 Barclay Premier League bajnoka a Leicester City. Grat!nanana 19 a hátrányunk és 21et meg szerezhetünk!!!!! 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Már 2-0 a saintsnek 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
MA Spurt Wölfe, Go Soton és Forza griffoneÉs Long gyönyörű goljával vezet is a Soton
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egész baráti 1. félidő volt ez a WHU-Arsenal meccsen, összesen 5 gól, ha a West Ham lesgólját beleszámítjuk, amit meg kellett volna adni.
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Hoohhhóóó Andy Caroll is szeretne menni az EB-re... 😀Ui.: remélem ezt a Cresswell srácot észre veszi valamikor Hodgson
több mint 8 éve
Kampman
28 331
vajon kit fognak megkenni, hogy bent maradjon a Vezér csapata?Te el tudod képzelni, hogy a magyar futball berkeiben megvesztegethető/zsarolható emberek dolgoznak??? Skandallum.
ZERO_L
Viccet félretéve, ha tényleg kiesnek, valószínűleg újra megemelik a létszámot és a kiesők bennmaradnak.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
oszinten..Risitas-t miert kellett meghivni?Ki O?Mi tett le az "asztalra"?Teny h vicc a vilag es ez csak egy homokszem a sivatagban.
több mint 8 éve
PAFC magazinműsor az M4-en?!volt Fradi, pusi, jöhet a majd a Vidi
vajon kit fognak megkenni, hogy bent maradjon a Vezér csapata?
ZERO_L
több mint 8 éve
PAFC magazinműsor az M4-en?!vajon kit fognak megkenni, hogy bent maradjon a Vezér csapata?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Én ma a vörösöknek drukkolok, szerencséje volt Originak hogy megpattant a labda, 1-0így akarta rúgni, na.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Én ma a vörösöknek drukkolok, szerencséje volt Originak hogy megpattant a labda, 1-0
több mint 8 éve
Biztos nagyon emocionális lesz a visszatérés. Remélem egy jó meccs lesz és lesz esélyünk a visszavágón is.
Come on you Redmen!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Srácok!Remélem észrevettétek, hogy nem a tv-ben lesz, hanem a neten!
több mint 8 éve
"A Camp Nouban rendezett keddi mérkőzés alig több mint 97 percig tartott, ebből 58 perc 19 másodperc volt a tiszta játékidő. A mérések alapján az elvesztegetett 38:46 percből 31:10 perc során az Atlético játékosai múlatták-húzták az időt." from NS. Mondjuk az alig-ot nem értem😊
több mint 8 éve
Ezazzz!én egy alsóváros - kübekházát is megnéznék 😀
Ha így haladunk pár év múlva már a tv-ben nézhetem a Kunfehértó-Tataháza örök rangadót a megye3-ból 😀
dugo93
ha már nem tudok hazamenni legalább tv-be megnézném a srácokat 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dugo93
4 232
Ezazzz! Ha így haladunk pár év múlva már a tv-ben nézhetem a Kunfehértó-Tataháza örök rangadót a megye3-ból 😀
több mint 8 éve
Nem április 1-i hír😊Vasárnap 16.00-től az m4sport.hu-n Horti Gábor kommentálásával megye1-es meccs lesz! Remélem bírja majd a server a terhelést😊Lábatlan-Tata? Ezek szerint az nem csak egy poén cikk volt, amit olvastam?
NB2
Mikey
www.m4sport.hu/2016/04/06/megye-i-es-bajnoki-merkozesek-horti-gabor-kozvetiteseben-kizarolag-az-m4sport-hu-n/
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Vasárnap 16.00-től az m4sport.hu-n Horti Gábor kommentálásával megye1-es meccs lesz! Remélem bírja majd a server a terhelést😊Lábatlan-Tata? Ezek szerint az nem csak egy poén cikk volt, amit olvastam?
NB2
több mint 8 éve
Vasárnap 16.00-től az m4sport.hu-n Horti Gábor kommentálásával megye1-es meccs lesz! Remélem bírja majd a server a terhelést😊
több mint 8 éve
nb1et senki nem nezett tegnap...😕az még megy? 😀
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
nb1et senki nem nezett tegnap...😕
több mint 8 éve
Necces:nem necces, ez konkrétan semmi nem volt. (én ökör megfogadtam az első gólra a PSG-t és a Wolfsburgot. a tizenhetedik percben a PSG kihagyta a büntetőt, a Wolfsburg meg berúgta a kamutizit. hát ma ilyen formám volt tényleg.)
streamable.com/y08m
NB2