Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.
tüsi91
Én nem is hoznék előre senkit, Sancho csak elveszi a helyet Greenwoodtól, inkább nézzük meg mire képes úgy ha állandó játéklehetőséget kap. Kell Maguire mellé egy kiemelkedően jó középhátvéd és akkor kijelenthető hogy megint van egy normálisabb kezdő 11 a MUnál - igy 6-7 év után...
davemayer
Greenwoodnak nagyon szurkolok, végre egy akadémiáról érkező srác (Fergie fiókák óta), aki nagyon úgy tűnik hogy a felnőttek között is képes lehet klasszissá válni 😊
neki nagyon jól jött ez a szünet, látszik azért hogy pár kg izom felkúszott rá,én hoznám Sanchot, mert Greenwood szerintem inkább egy igazi vérbeli kilences, mint szélső. (igaz kevesebbet tudna játszani ebben az esetben)

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
15 év múlva Vincze Ottó helyén ülhet a beszélgetős műsorokban és bennfentesként nyilatkozhat a Barcelona viselt dolgairól. Az is lesz odaírva a neve alá, hogy a "Barcelona volt játékosa".
Kampman
"Egyutt edzett az x szeres aranylabdas Lionel Messivel"

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.
tüsi91
Én nem is hoznék előre senkit, Sancho csak elveszi a helyet Greenwoodtól, inkább nézzük meg mire képes úgy ha állandó játéklehetőséget kap. Kell Maguire mellé egy kiemelkedően jó középhátvéd és akkor kijelenthető hogy megint van egy normálisabb kezdő 11 a MUnál - igy 6-7 év után...

Ami az egyetlen bajom hogy McTominay így nem fér be, de tuti rotálni is kell majd szépen ezt a középpályát úgyhogy várhatóan eleget fog játszani hogy tovább fejlődjön.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bundás3-ból feljutott a Würzburg és a Braunschweig, osztályoz az Ingolstadt.
Kiesett viszont a Chemnitz, Münster, Grossaspach, meg tök utolsóként a Jena...
warr_b
és hát ugye feljutott volna a Bayern fakó, ha feljuthatott volna
slowmotion
Így van, simán elsők lettek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
warr_b
és hát ugye feljutott volna a Bayern fakó, ha feljuthatott volna
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
15 év múlva Vincze Ottó helyén ülhet a beszélgetős műsorokban és bennfentesként nyilatkozhat a Barcelona viselt dolgairól. Az is lesz odaírva a neve alá, hogy a "Barcelona volt játékosa".

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
Na, már azt hittem, hogy a hülye hispán miatt nem jön a félidei hendis szelvényem
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
Újabb fiatalt hoztunk haza dolgozni, nagyszerű siker!
Mikey
Csak felepiti magat ujra .
ZoliMP
2.0
😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
Mikey
Csak felepiti magat ujra .
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 181
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
A sport1es barca sorozatot ki forditotta?penzt adtak ezert?
Hosszabbitas=extra ido
Beadas=oldal rugas
A meccs vege = teljes ido letelt
Stb...

Full eletidegen🤣
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Húzna már ez a francba ez a Műringyó örökre a futballból. Esküszöm Levy-ék nem is hozhattak volna rosszabb döntést kinevezésekor.
Egyzerűen fos az egész....
#JC6
Majdnem beírtam, hogy jön Stez és megmondja, hogy Mou még mindig top edző, de rájöttem, hogy tök rég láttam már erre. Tényleg, hol van Stez?

Amúgy igen, borzasztó és érthetetlen döntés volt a kinevezése.
dugo93
Nekem is feltunt h stez eltunt.
ZoliMP
Összejött neki Ratajkowski, ezért itthagyott minket😢
Heisman Trophy
oruljunk tarsunk boldogsaganak 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Húzna már ez a francba ez a Műringyó örökre a futballból. Esküszöm Levy-ék nem is hozhattak volna rosszabb döntést kinevezésekor.
#JC6
Majdnem beírtam, hogy jön Stez és megmondja, hogy Mou még mindig top edző, de rájöttem, hogy tök rég láttam már erre. Tényleg, hol van Stez?

dugo93
ZoliMP
Összejött neki Ratajkowski, ezért itthagyott minket😢

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
@petey, magyar edzővel folytatjátok?
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎
peach
Ha lenne esze a vezetésnek, adnának egy esélyt Waltnernek
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎
peach
Márton Gábort pletykálják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 801 — a new hope (again)
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 439
#JC6

dugo93
Én alapból nem cseréltem volna le Pochettinot, annak ellenére, hogy valami tizenakárhányadik helyen vitézkedett a csapat vele, amikor lapátra került, és több rendkívül csúnya vereség is becsúszott. Ugyanakkor ezek fényében meg is értem, hogy Levy menesztette, de hogy ezt a buta fasz portugált sikerült a helyére hozni... Akárki más jobb lett volna, akárki... Lehet bizakodni, hogy szezon végén meneszti mou-t, de úgyse fogja. Ki jönne helyette?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 680 — The Mathematician
4-0, azért már kezd kínos lenni
warr_b
az
lehet itt alamizsnázni, meg nem számít, de akkor is legyen már annyi tartása egy csapatnak, hogy a fő rivális ellen nem hagyja, hogy így megverjék
főleg annak fényében amit írtam múltkor, hogy megérdemelt a siker, de mégis más, nem az igazi a körülmények miatt
NB2
Hagyjuk már ezt a faszságot hogy nem igazi a körülmények miatt. Le lesz játszva mind a 38 meccs, most hogy nem májusban ért véget hanem júliusban, azt ki nem szarja le?!

Az amúgy megvan hogy az első félidőben is a Liverpoolnak hangyafasznyi dolgokon múlt a gól, a Citynek meg minden bejött? Plusz a véleményes tizenegyes, a véleményes Éderson ki nem állítás...

Persze a Liverpool bassza meg megint, amiért tegnap a fasz rossz oldalára került.

Vegyük is el tőlük gyorsan a bajnoki címet, amiért egy meccsen az ellenfelüknek minden összejött, nekik meg semmi.

Persze most is a sértődött Liverpool szurkoló hisztizik. 😂😂😂
Mikey
3-1re kaptunk egy 0-4et
sprite

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...
peach
Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
Mikey
Ezért ?
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
#JC6

dugo93
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
#JC6