Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Sajna már égünk ahogy tartottam tőle. Mondjuk azt nem nagyon értem a szagértők miért nondják Torres második sárgája nem sárga... bár Vilin nem csodálkozom hasonlóan tudta csak bokánrugdosni az ellenfeleket.úgyse nyerhetnék meg, '90 óta nem tudott senki sem ismételni.
dande
(anyám, az a bohóc ott a sárga 3-as mezben mit gondolt? hogy ő most éppen Zrínyi, és ki kell rontania a várból?)
több mint 8 éve
Hajrá Atléti 😀 Lets beat Barcano mr heisman trophy,nooo
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Hajrá Atléti 😀 Lets beat Barca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
www.nyiregyhazaspartacus.hu/hirek_reszletes.php?id=2103A Szpari első fokon megnyerte a pert az MLSZ ellen, ezek alapján - jelen állás szerint - jogtalan volt a kizárása. Nyilván még jön sok-sok fok, mire jogerős lesz, de ha így marad, a tervek szerint szűk 3 milliárd forint értékű kártérítési pert szándékozunk indítani az MLSZ ellen.
több mint 8 éve
ezek alapján egy Dinho vagy Kaka egy másik galaxisból jött. (jó, Kaka módosabb családból származik, csak ugye a medencés baleset...). Vagy bármelyik délamerikai/afrikai srác szinte.fogadas.unibet.com/labdarugas/srac-aki-messzirol-indult?mktid=52%3A5209000054%3ANot+Set"Ez a fiú olyan messziről indult, hogy arra nincs mértékegység."
az úgy komoly bejegyzés 😊
eaglesmcnabb
Ezen hangosan felnevettem, majd bezártam linket
ZERO_L
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
fogadas.unibet.com/labdarugas/srac-aki-messzirol-indult?mktid=52%3A5209000054%3ANot+Set"Ez a fiú olyan messziről indult, hogy arra nincs mértékegység."
az úgy komoly bejegyzés 😊
eaglesmcnabb
Ezen hangosan felnevettem, majd bezártam linket
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
A sorsolást az mlsz készíti, a tévé csak abba szólhat bele, hogy mikor kezdődjenek a meccsek, abba nem, hogy ki kivel játszik. Szal az rtl-nek nem sok köze volt hozzá, hogy számukra a közvetítés szempontjából a lehető legjobban alakult a bajnokság utolsó fordulója.Hogy az átlagnál felkészültebbek és értenek hozzá.Még mindog nem értem, hogy szűk egy évvel az utolsó forduló előtt mikor kiírják a menetrendet honnan tudják, hogy az fog dönteni mindenről pont annak a négy csapatnak a részvételével...Vagy akik a sportosztályon döntési helyzetben voltak, hoztak egy jó döntést.Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bundaRohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
Vagy csak értettek a szakmájukhoz...
Sobri Jóska
peach
De persze mák vagy bunda is lehet, természetesen.
Az, hogy valaki ért a munkájához valóban kizárható.
Sobri Jóska
peach
Hogy máshogy?!
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hogy az átlagnál felkészültebbek és értenek hozzá.Még mindog nem értem, hogy szűk egy évvel az utolsó forduló előtt mikor kiírják a menetrendet honnan tudják, hogy az fog dönteni mindenről pont annak a négy csapatnak a részvételével...Vagy akik a sportosztályon döntési helyzetben voltak, hoztak egy jó döntést.Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bundaRohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska
peach
Hogy máshogy?!
több mint 8 éve
fogadas.unibet.com/labdarugas/srac-aki-messzirol-indult?mktid=52%3A5209000054%3ANot+Setaz úgy komoly bejegyzés 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Még mindog nem értem, hogy szűk egy évvel az utolsó forduló előtt mikor kiírják a menetrendet honnan tudják, hogy az fog dönteni mindenről pont annak a négy csapatnak a részvételével...Vagy akik a sportosztályon döntési helyzetben voltak, hoztak egy jó döntést.Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bundaRohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Vagy akik a sportosztályon döntési helyzetben voltak, hoztak egy jó döntést.Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bundaRohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
Sobri Jóska
peach
több mint 8 éve
Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bundaRohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Rohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.Mákos?
NB2
több mint 8 éve
igen 😀mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekreA cselziszkire gondolsz dinamo alatt?
közbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
Negritis
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekreA cselziszkire gondolsz dinamo alatt?
közbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
Negritis
több mint 8 éve
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekreközbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Kiragadtál a cikkből egy valóban hatalmas baromságot, azonban ezeket az elemeket az összes sajtó használja, aki a 10 évvel ezelőtti idők nézőszámát próbálja a maival összehasonlítani. Őszintén szólva nekem is furcsa, hogy "csak" 10500 ember ment ki a bajnokavatóra, mert voltam nem egy, nem két telt házas meccsen a régi stadionban a 2000-es évek elején. De úgy tűnik ez tényleg nem mozgatott meg sok embert. Az azonban tökéletesen látszik, hogy lenne igénye a magyar embereknek jó meccsekre kimenni, új stadionok is vannak, a baj oka azonban ezek szerint teljesen más természetű. Viszont egy ilyen cikkből azt leszűrni, hogy a "zsindex" megint ilyen vagy olyan, nekem üldözési mániának tűnik. Amúgy remélem a cikk többi része nem kavart fel ennyire. Egyébként nem tudom ki lehet ez az újságíró, de a fradi pálya valóban 17.000 körüli befogadóképességű volt. Ilyenen csak jót röhögni lehet, nem bosszankodni.Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
davemayer
több mint 8 éve
Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.ott volt a lelátón.szerintem már ott irta volna a csekket ha itthon történik 😀
csebi
több mint 8 éve
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
több mint 8 éve
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? Lol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal