Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
nem kell védőt igazolni,kell még csatár.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Sajna már égünk ahogy tartottam tőle. Mondjuk azt nem nagyon értem a szagértők miért nondják Torres második sárgája nem sárga... bár Vilin nem csodálkozom hasonlóan tudta csak bokánrugdosni az ellenfeleket.
dande
úgyse nyerhetnék meg, '90 óta nem tudott senki sem ismételni.

(anyám, az a bohóc ott a sárga 3-as mezben mit gondolt? hogy ő most éppen Zrínyi, és ki kell rontania a várból?)
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna már égünk ahogy tartottam tőle. Mondjuk azt nem nagyon értem a szagértők miért nondják Torres második sárgája nem sárga... bár Vilin nem csodálkozom hasonlóan tudta csak bokánrugdosni az ellenfeleket.

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Hajrá Atléti 😀 Lets beat Barca
Heisman Trophy
no mr heisman trophy,nooo

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Hajrá Atléti 😀 Lets beat Barca

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
 www.nyiregyhazaspartacus.hu/hirek_reszletes.php?id=2103
A Szpari első fokon megnyerte a pert az MLSZ ellen, ezek alapján - jelen állás szerint - jogtalan volt a kizárása. Nyilván még jön sok-sok fok, mire jogerős lesz, de ha így marad, a tervek szerint szűk 3 milliárd forint értékű kártérítési pert szándékozunk indítani az MLSZ ellen.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 fogadas.unibet.com/labdarugas/srac-aki-messzirol-indult?mktid=52%3A5209000054%3ANot+Set

az úgy komoly bejegyzés 😊
eaglesmcnabb
"Ez a fiú olyan messziről indult, hogy arra nincs mértékegység."

Ezen hangosan felnevettem, majd bezártam linket
ZERO_L
ezek alapján egy Dinho vagy Kaka egy másik galaxisból jött. (jó, Kaka módosabb családból származik, csak ugye a medencés baleset...). Vagy bármelyik délamerikai/afrikai srác szinte.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 fogadas.unibet.com/labdarugas/srac-aki-messzirol-indult?mktid=52%3A5209000054%3ANot+Set

eaglesmcnabb
"Ez a fiú olyan messziről indult, hogy arra nincs mértékegység."

Ezen hangosan felnevettem, majd bezártam linket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Rohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.
NB2
Mákos?
Vagy csak értettek a szakmájukhoz...
Sobri Jóska
Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bunda
peach
Vagy akik a sportosztályon döntési helyzetben voltak, hoztak egy jó döntést.
De persze mák vagy bunda is lehet, természetesen.
Az, hogy valaki ért a munkájához valóban kizárható.
Sobri Jóska
Még mindog nem értem, hogy szűk egy évvel az utolsó forduló előtt mikor kiírják a menetrendet honnan tudják, hogy az fog dönteni mindenről pont annak a négy csapatnak a részvételével...
peach
Hogy az átlagnál felkészültebbek és értenek hozzá.
Hogy máshogy?!
Sobri Jóska
A sorsolást az mlsz készíti, a tévé csak abba szólhat bele, hogy mikor kezdődjenek a meccsek, abba nem, hogy ki kivel játszik. Szal az rtl-nek nem sok köze volt hozzá, hogy számukra a közvetítés szempontjából a lehető legjobban alakult a bajnokság utolsó fordulója.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Rohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.
NB2
Mákos?
Sobri Jóska
Gondolom előre tudták a szezon eleji menetrend előtt, hogy az adott 4 csapat az utolsó fordulóban milyen vérre menő mevcseket fog játszani....#bunda
peach
Sobri Jóska
Még mindog nem értem, hogy szűk egy évvel az utolsó forduló előtt mikor kiírják a menetrendet honnan tudják, hogy az fog dönteni mindenről pont annak a négy csapatnak a részvételével...
peach
Hogy az átlagnál felkészültebbek és értenek hozzá.
Hogy máshogy?!

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
NB2
Mákos?
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska

több mint 8 éve
NB2
Mákos?
Sobri Jóska
peach

több mint 8 éve
NB2
Mákos?
Sobri Jóska

több mint 8 éve
NB2
Mákos?

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekre

közbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
Negritis
A cselziszkire gondolsz dinamo alatt?
Coolearie
igen 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekre

Negritis
A cselziszkire gondolsz dinamo alatt?
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Hétfő reggeleim általában..

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? Lol
davemayer
Akkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...
davemayer
Kiragadtál a cikkből egy valóban hatalmas baromságot, azonban ezeket az elemeket az összes sajtó használja, aki a 10 évvel ezelőtti idők nézőszámát próbálja a maival összehasonlítani. Őszintén szólva nekem is furcsa, hogy "csak" 10500 ember ment ki a bajnokavatóra, mert voltam nem egy, nem két telt házas meccsen a régi stadionban a 2000-es évek elején. De úgy tűnik ez tényleg nem mozgatott meg sok embert. Az azonban tökéletesen látszik, hogy lenne igénye a magyar embereknek jó meccsekre kimenni, új stadionok is vannak, a baj oka azonban ezek szerint teljesen más természetű. Viszont egy ilyen cikkből azt leszűrni, hogy a "zsindex" megint ilyen vagy olyan, nekem üldözési mániának tűnik. Amúgy remélem a cikk többi része nem kavart fel ennyire. Egyébként nem tudom ki lehet ez az újságíró, de a fradi pálya valóban 17.000 körüli befogadóképességű volt. Ilyenen csak jót röhögni lehet, nem bosszankodni.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? Lol
davemayer
Akkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.
csebi
ott volt a lelátón.szerintem már ott irta volna a csekket ha itthon történik 😀

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
davemayer
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal