Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Zsóri kölcsönbe ment a Budafokba.
Heisman Trophy
ki?
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 689 — "Montoya por favor!"
Sajnálom a DAC-Slovan kommentátorját, DAC-ban van egy Blackman nevű játékos, a mai PC világban ez nem túl jó hogy ezt kell kimondani élő adásban 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Elkezdődött a finn bajnokság is, yeah

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Heisman Trophy
Véget ért a karrierje mielőtt elkezdődött volna. Következő állomások (nem feltétlenül időrendi sorrendben): Felcsút, NB2, Kaposvár, Gyirmót, Kozármisleny, NB3.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Heisman Trophy
Nebazz, az egész? 😳🤣😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 933
Pár év végén összevágott vicces jelenet állandó szereplőjeként. Benny Hill zenei aláfestéssel.

Valami Boltonban nagyon eltörött sajna.
ozibozi
Kiváló kapusnak indult egyébként.
Amadeus
Pontosan nem emlékszem annak a meccsnek a statjaira, de egyszer Tham ellen volt valami 13 védése meg 3 olyan bravúrja hogy nem hittem el.
8-0 helyett 1-0ra kaptak ki... de a gyerek egy állat volt.
több mint 5 éve
Nekem nagyon bejövős az új Chelsea mez. Meg úgy az egész csapat ami alakulóban van. Vannak jó fiatalok, és érkezik Ziyech és Werner. Arsenalosként nagyon féltékeny vagyok 😕
Heisman Trophy
ehh, szerintem nagyon szarok a Nike mezek 😕 de az épülő csapat nekem is nagyon tetszik
Löfli
Mondjuk nekem ezek a fajta kékek tetszenek inkább (mint pl a BYU-é is, vagy Colts color rush), de ízlések és pofonok 😀

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 982
4️⃣4️⃣ éves lett Ruud van Nistelrooy, akiről a korábbi csapattársa, Paul Scholes osztotta meg gondolatait, mit jelentett a holland támadónak a góllövés.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 090 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Van valaki, aki debreceni a fórumon?
Személyesen szeretnék gratulálni!
zemanla
Jawohl! Allok letolt gatyaval az egesz elott. Azt hittem nincs lejjebb. Gondolom az onkori majd tolja belejuk a penzt lehetoleg jo sokat. Papp Lacika nyilvan ert hozza. O egy igazi szurke egyeniseg, se hus, se hal.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Ha már mezek:  index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/01/egy_pokemonrol_mintaztak_a_bourssia_dortmund_uj_mezet/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 552 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nekem nagyon bejövős az új Chelsea mez. Meg úgy az egész csapat ami alakulóban van. Vannak jó fiatalok, és érkezik Ziyech és Werner. Arsenalosként nagyon féltékeny vagyok 😕
Heisman Trophy
ehh, szerintem nagyon szarok a Nike mezek 😕 de az épülő csapat nekem is nagyon tetszik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 181
Az alapító, Orbán Viktor is felszólalt az eseményen. Azt mondta:

"a futballt a művészet kategóriájába soroljuk, van aki az üzlet, van, aki a fizikum kategóriájába sorolja, és ebből különböző dolgok születnek. Mi a művészet kategóriájába soroljuk, mert a mi fölfogásunk, mi úgy értjük a magyar futballt, hogy az alapvetően zseniális megsejtések és ihletettségek története. Futballistákra van szükség, akik kimennek a pályára, és olyat csinálnak, ami sose jutott volna másnak az eszébe."

Nem kell itt okoskodni!😄
Mondjuk, ez nekem sem jutott az eszembe....
zemanla
Megsejtés. Már nyelvújító is. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve

"a futballt a művészet kategóriájába soroljuk, van aki az üzlet, van, aki a fizikum kategóriájába sorolja, és ebből különböző dolgok születnek. Mi a művészet kategóriájába soroljuk, mert a mi fölfogásunk, mi úgy értjük a magyar futballt, hogy az alapvetően zseniális megsejtések és ihletettségek története. Futballistákra van szükség, akik kimennek a pályára, és olyat csinálnak, ami sose jutott volna másnak az eszébe."

Nem kell itt okoskodni!😄
zemanla
Már akkor jobban járnánk, ha Viktort berakják az MLSZ élére és Csányit meg a kormány élére. Egyik sem egy erkölcsi bajnok lovag khm.... de legalább azt csinálnák amihez kedvük van
FLZOLI
Akár A Csontdaráló magyar ‘remake-jében’ alakíthatná Burt Reynoldsot, vagy bánom is én akár Ádám Sandlert. Vagy bárkit.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 937
Mtk új légiós-számláló: ||||
1 kolumbiai // 1 portugál // 1 északmacedón // 1 montenegrói
r.baggio
Ez miért is született? Emlékszem két éve is megpróbáltak kevés légióssal bentmaradni, aztán zúgtak is ki mb1-ből. De ahhoz képest meg talán így is a Paks mögött legkevesebb külföldi van.
több mint 5 éve
Pár év végén összevágott vicces jelenet állandó szereplőjeként. Benny Hill zenei aláfestéssel.

ozibozi
Kiváló kapusnak indult egyébként.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Nem kell itt okoskodni!😄
zemanla
Már akkor jobban járnánk, ha Viktort berakják az MLSZ élére és Csányit meg a kormány élére. Egyik sem egy erkölcsi bajnok lovag khm.... de legalább azt csinálnák amihez kedvük van

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...
peach
Remélem lesz rendes közgyűlés és átmegy a DVSC a honi fúdball Packers-ébe 😊
Lehetnének s*arfejűek mondjuk, bocsi 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
„Úgy érzem, hogy jót tett nekem, hogy volt egy pici szünetem múlt év nyarán, és októberben kerültem vissza a Hibernianhez Nagyon feltöltött az az időszak és azóta nagyon motivált vagyok,és nem is igazán álltam le azóta az edzéssel” – árulta el a kapus,

Profi nyilatkozat, védeni nem védett, de azért néha edzegetett is szerencsére.
😊
ozibozi
És ki ez "a kapus"?
Mikey
A Nagy Liverpool GK Bodgán Ádám

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job

Nem kell itt okoskodni!😄

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 181
„Úgy érzem, hogy jót tett nekem, hogy volt egy pici szünetem múlt év nyarán, és októberben kerültem vissza a Hibernianhez Nagyon feltöltött az az időszak és azóta nagyon motivált vagyok,és nem is igazán álltam le azóta az edzéssel” – árulta el a kapus,

😊
ozibozi
És ki ez "a kapus"?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve

😊
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
peach
Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
Mikey
Bl és pl bajnokként könnyű! Majd ha kiestek az mb2-be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
peach
Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
Mikey
A liverpooli önkormányzat hatásköre erre nem terjed ki jó eséllyel.