Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Tudom h nem ritka, de ha aut nezzuk h ez minden evben megtortenik akkor erdekes.ha jol tudom ez 4 egymast koveto ev🤯🤣celta vigo űzött ebből sportotA puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
Negritis
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-filippo-inzaghi-csapata-feljutott-a-serie-a-ba-2770125

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az Espanol sem fog idén lemaradni.
több mint 5 éve
celta vigo űzött ebből sportotA puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP

több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛
Kenny
Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...
Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.
dande
Reports that #FCBarcelona are selling 23-year-old Brazilian midfielder Arthur to #Juventus for €80m, while 30-year-old Bosnian playmaker Miralem Pjanic will move the other way for €70m, have left supporters of both clubs somewhat perplexed.
— Swiss Ramble (@SwissRamble) June 25, 2020
Olvassatok vegig a threadet.
Korabban irta meg, mas osszegekkel, de a nagysagrend stimmel.
Kb annyi, h szamvitelileg mindket csapat kb 50-55M profittal jon ki (ha 60m es 72m ment). A bevetelt egyben most konyvelik, de a koltseget egyenlo reszletben irjak le a szerzodes idejere (kb mint NFL-ben az alairasi bonusz).
Thank you for this (the bits my limited brain could understand 😂), very interesting. Also: Barça need €67m (I think it is) before the end of the month or directors become personally liable for not meeting budget. So, they’re keen to save their own skin.
— Sid Lowe (@sidlowe) June 25, 2020
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛
Kenny
Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...
Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳Jobb, mint egy kétéves eltiltás.
warr_b
több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃
több mint 5 éve
Mtk új légiós-számláló: ||||Leigazoltuk a 2 montenegroi valogatott kapus kozul azt, amelyik meg nem jatszott itt.
1 kolumbiai // 1 portugál // 1 északmacedón // 1 montenegrói
r.baggio
Nem tudom mi lesz itt a vege, de egyre szarabbul nez ki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Leírhatja cserébe az adójából.😉
több mint 5 éve
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳

több mint 5 éve
Bocs, utaztam, rosszul írtam, elesnek az MLSZ-pénztől, igen. Garba meg Babatünde azért nem rosszak, de mivel kell a pénz, két legyet egy csapásra. Eladni mindkettőt és jöhet az MLSZ pénz.
Aranyeső.
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/06/29/a-diosgyori-szurkolok-visszahivtak-az-oltozobol-a-csapatot-hogy-megalazzak-oketúgyse értették hát nem beszélni magyar 😀
kemény. 😀
Vrij6
több mint 5 éve
Fehervartol tobben is elmennek.Újpest is takarít, ha igazak a hírek akkor átállnak a magyar vonalra.Novothny simán elférne náluk Sihnevic helyén amúgy.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-bodog-es-marton-is-jelolt-a-padra-lanzafame-tavozna-futacs-johet-2769935
ZoliMP
több mint 5 éve
Tonci Kukoc távozik.Lehet az volt a hosszabbitas feltetele h meccsenkent legalabb 1x jobbal is labdaba erjen 😕
Beszarás hogy mik vannak 😊
ozibozi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Fehervartol tobben is elmennek.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-bodog-es-marton-is-jelolt-a-padra-lanzafame-tavozna-futacs-johet-2769935
több mint 5 éve
Az azért komoly érvágás a Lokinak, hogy légiós nem szerepelhet NB2-ben.. nem biztos hogy visszajutnak.Mert aztán komoly szintű bajnokságról beszélünk... 😊 A Vasas csilliárd pénzből feljut, mögöttük csak a félkegyelműek között kell félszeműnek lenni a kiralykodáshoz.
#JC6
több mint 5 éve
Az az igazság, hogy nincs olyan, hogy nem szerepelhet légiós az nb2-ben. Lehet külföldit wlkalmazni, csak akkor nem jár a bónuszpénz az mlsz-től.Az azért komoly érvágás a Lokinak, hogy légiós nem szerepelhet NB2-ben.. nem biztos hogy visszajutnak.Nem értem, eddig mindenki azért rinyált, mert Szima nem vett senkit és a magyarokra építkezett a csapat.
#JC6
Most akkor mi az igazság ?
Toca

több mint 5 éve
Igen ezt én is láttam, csak nem értem akkor JC kommentjét. De mivel ő jobban otthon van a debrecöni9 magyar volt legutobbi is a kezdőben, Bódi és Varga nélkül. Nem kell úgy beállítani mintha légiósuk húzták volna a szekeret (vissza)Az azért komoly érvágás a Lokinak, hogy légiós nem szerepelhet NB2-ben.. nem biztos hogy visszajutnak.Nem értem, eddig mindenki azért rinyált, mert Szima nem vett senkit és a magyarokra építkezett a csapat.
#JC6
Toca
gordon
több mint 5 éve
9 magyar volt legutobbi is a kezdőben, Bódi és Varga nélkül. Nem kell úgy beállítani mintha légiósuk húzták volna a szekeret (vissza)Az azért komoly érvágás a Lokinak, hogy légiós nem szerepelhet NB2-ben.. nem biztos hogy visszajutnak.Nem értem, eddig mindenki azért rinyált, mert Szima nem vett senkit és a magyarokra építkezett a csapat.
#JC6
Toca
több mint 5 éve
Az azért komoly érvágás a Lokinak, hogy légiós nem szerepelhet NB2-ben.. nem biztos hogy visszajutnak.Nem értem, eddig mindenki azért rinyált, mert Szima nem vett senkit és a magyarokra építkezett a csapat.
#JC6