Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
dr0725
482
dr baszod nem lehetne egy kis tisztelet? Ennnyire én sem vagyok paraszt de lehetnék.Bocs, nem ellened irányul de ezt a csapatnak csúfolt olajpocsolyát sose fogom tisztelni... 😉
Coolearie
több mint 8 éve
dr baszod nem lehetne egy kis tisztelet? Ennnyire én sem vagyok paraszt de lehetnék.
több mint 8 éve
dr0725
482
45 perc után kiiktattuk $terlinget, nem kaptunk meg egy tiszta tizit, Rashford lecsapott konkrétan ha nála vagy Martialnál van a labda a shittysek csak nyomozni tudják hol is van a sporteszköz 😊
több mint 8 éve
így kinyalatni a debrecent 😀 ezt a balfasz kapust 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dr0725
482
Rashfoooooooooord <3 the city is youurs the city is yours with twenty thousand empty seats are you fuckin sure?
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
Jo meccs volt az MTK Debrecen....
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Torinói derbin sem szarakodnak...5 gól, 7 sárga, 1 piros, 1-1 nem kiállított játékos és 1 jogtalanul érvénytelenített gól
több mint 8 éve
Nem elég hogy jó a Barca de még könnyű síppal is fújnak a meccseiken.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Gyerekek..Ez a Soton - Pool meccs az év top3 meccse nállam..És az én Sotonom győzött 😀
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Gyerekek..Ez a Soton - Pool meccs az év top3 meccse nállam..
több mint 8 éve
Ez most irónia volt? 😛Eddigi 100 vagy mittudomén hány évetek alatt nem jött össze ennyi kupa :p 😊Jövőre a PL-t, EL-t, Fa-kupa, Capital Liga kupát mind megnyerjük. Ha nem Guardiola megy 😀azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellettSzerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
ZERO_L
Coolearie
vagy behúzzátok a kupát? 😀 😀
ZERO_L
Coolearie
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
Eddigi 100 vagy mittudomén hány évetek alatt nem jött össze ennyi kupa :p 😊Jövőre a PL-t, EL-t, Fa-kupa, Capital Liga kupát mind megnyerjük. Ha nem Guardiola megy 😀azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellettSzerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
ZERO_L
Coolearie
ZERO_L
Coolearie
több mint 8 éve
Jövőre a PL-t, EL-t, Fa-kupa, Capital Liga kupát mind megnyerjük. Ha nem Guardiola megy 😀azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellettSzerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
ZERO_L
Coolearie
ZERO_L
több mint 8 éve
azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellettSzerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
ZERO_L
Coolearie
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Szerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
ZERO_L
több mint 8 éve
Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..viccjobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
Coolearie
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Miközben megnéztem apám kérésére, mikor ismétlik az F1-et, az alábbi gyöngyszemre akadtam az M4 Sport műsorában:Nyugi, ma lesz DVSC-MTK "derbY"
17:20Bámulatos. 😊
Labdarúgó NB II.
(Felvételről)
Kisvárda - Soroksár labdarúgó mérkőzés felvételről
Mikey
nem tudom ki nézi a Digin az Atalanta-Bologna olasz bajnoki meccset, de folyton bevágnak jeleneteket a tegnapi MotoGp időmérőről. Azért a gólnál nem semmi hiba a közvetítésben, 1-0 a bergamóiaknak.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Miközben megnéztem apám kérésére, mikor ismétlik az F1-et, az alábbi gyöngyszemre akadtam az M4 Sport műsorában:17:20Bámulatos. 😊
Labdarúgó NB II.
(Felvételről)
Kisvárda - Soroksár labdarúgó mérkőzés felvételről
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Mondjuk jogos, nekünk is német edzőnk van 😀így már jó is. izland túl támadó szellemű. az 1-0okra2004 reloaded. A Bl-t aSzvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)2016. A fordított év. A kicsik a nagyok, a nagy csapatok meg a kicsik most..😀😀
alatriste
CooleariePortoBenfica, az EB-t pediga görögökIzlanda magyarok nyerik.
KampmanCharisteasBöde fejesekkel mi is jók leszünk 😊
Borbinho
több mint 8 éve
így már jó is. izland túl támadó szellemű. az 1-0okra2004 reloaded. A Bl-t aSzvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)2016. A fordított év. A kicsik a nagyok, a nagy csapatok meg a kicsik most..😀😀
alatriste
CooleariePortoBenfica, az EB-t pediga görögökIzlanda magyarok nyerik.
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Kampman
28 330
2004 reloaded. A Bl-t aSzvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)2016. A fordított év. A kicsik a nagyok, a nagy csapatok meg a kicsik most..😀😀
alatriste
Coolearie
több mint 8 éve
Szvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)2016. A fordított év. A kicsik a nagyok, a nagy csapatok meg a kicsik most..😀😀
alatriste
több mint 8 éve
Szvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Húha az Atletico nagyon csak a BL-re akar ráfeküdni 😊 Szépen kikaptak a Gijontól, de azért még holnap mindenképp nyerni kéne. Nem lesz egyszerű.
több mint 8 éve
Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..vicc