Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
dr baszod nem lehetne egy kis tisztelet? Ennnyire én sem vagyok paraszt de lehetnék.
Coolearie
Bocs, nem ellened irányul de ezt a csapatnak csúfolt olajpocsolyát sose fogom tisztelni... 😉
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
dr baszod nem lehetne egy kis tisztelet? Ennnyire én sem vagyok paraszt de lehetnék.
több mint 8 éve
45 perc után kiiktattuk $terlinget, nem kaptunk meg egy tiszta tizit, Rashford lecsapott konkrétan ha nála vagy Martialnál van a labda a shittysek csak nyomozni tudják hol is van a sporteszköz 😊
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
így kinyalatni a debrecent 😀 ezt a balfasz kapust 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Rashfoooooooooord <3 the city is youurs the city is yours with twenty thousand empty seats are you fuckin sure?
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 566
Jo meccs volt az MTK Debrecen....
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Torinói derbin sem szarakodnak...
5 gól, 7 sárga, 1 piros, 1-1 nem kiállított játékos és 1 jogtalanul érvénytelenített gól
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Nem elég hogy jó a Barca de még könnyű síppal is fújnak a meccseiken.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Gyerekek..Ez a Soton - Pool meccs az év top3 meccse nállam..
Coolearie
És az én Sotonom győzött 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Gyerekek..Ez a Soton - Pool meccs az év top3 meccse nállam..
több mint 8 éve
Persze hogy a Chelsea kiegyenlít tizenegyessel a 89.percben..vicc
Coolearie
jobb lett volna ha WHU beelőzi a City-t? 😊
ZERO_L
Szerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊
Coolearie
azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellett

vagy behúzzátok a kupát? 😀 😀
ZERO_L
Jövőre a PL-t, EL-t, Fa-kupa, Capital Liga kupát mind megnyerjük. Ha nem Guardiola megy 😀
Coolearie
Eddigi 100 vagy mittudomén hány évetek alatt nem jött össze ennyi kupa :p 😊
dr0725
Ez most irónia volt? 😛
több mint 8 éve
Coolearie
ZERO_L
Szerintem megérdemelte volna a győzelmet a West Ham..A City meg már oly mindegy hol végez, jövőre úgy is tiszta lappal indul a csapat😊
Coolearie
azért csak nem mind1, hogy EL-ben kell bohóckodni és csütörtökönként elutazni Kamcsatkába, mintsem BL-ben küzdeni normális pénz mellett

ZERO_L
Jövőre a PL-t, EL-t, Fa-kupa, Capital Liga kupát mind megnyerjük. Ha nem Guardiola megy 😀
Coolearie
Eddigi 100 vagy mittudomén hány évetek alatt nem jött össze ennyi kupa :p 😊
több mint 8 éve
Coolearie
ZERO_L
Coolearie

ZERO_L
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Coolearie
ZERO_L
Coolearie

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Coolearie
ZERO_L
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Coolearie

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Miközben megnéztem apám kérésére, mikor ismétlik az F1-et, az alábbi gyöngyszemre akadtam az M4 Sport műsorában:
17:20
Labdarúgó NB II.
(Felvételről)
Kisvárda - Soroksár labdarúgó mérkőzés felvételről
Bámulatos. 😊
Mikey
Nyugi, ma lesz DVSC-MTK "derbY"

nem tudom ki nézi a Digin az Atalanta-Bologna olasz bajnoki meccset, de folyton bevágnak jeleneteket a tegnapi MotoGp időmérőről. Azért a gólnál nem semmi hiba a közvetítésben, 1-0 a bergamóiaknak.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Miközben megnéztem apám kérésére, mikor ismétlik az F1-et, az alábbi gyöngyszemre akadtam az M4 Sport műsorában:
17:20
Labdarúgó NB II.
(Felvételről)
Kisvárda - Soroksár labdarúgó mérkőzés felvételről
Bámulatos. 😊
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Szvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)
alatriste
2016. A fordított év. A kicsik a nagyok, a nagy csapatok meg a kicsik most..😀😀
Coolearie
2004 reloaded. A Bl-t a Porto Benfica, az EB-t pedig a görögök Izland a magyarok nyerik.
Kampman
így már jó is. izland túl támadó szellemű. az 1-0okra Charisteas Böde fejesekkel mi is jók leszünk 😊
Borbinho
Mondjuk jogos, nekünk is német edzőnk van 😀
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szvsz bajnokok a Rókák. Az év edzője pedig ha nem Ranieri lesz akkor elmehet mindenki a... (2. pedig Pali bá)
alatriste
Coolearie
2004 reloaded. A Bl-t a Porto Benfica, az EB-t pedig a görögök Izland a magyarok nyerik.
Kampman
így már jó is. izland túl támadó szellemű. az 1-0okra Charisteas Böde fejesekkel mi is jók leszünk 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
alatriste
Coolearie
2004 reloaded. A Bl-t a Porto Benfica, az EB-t pedig a görögök Izland nyeri.
több mint 8 éve
alatriste
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Húha az Atletico nagyon csak a BL-re akar ráfeküdni 😊 Szépen kikaptak a Gijontól, de azért még holnap mindenképp nyerni kéne. Nem lesz egyszerű.
több mint 8 éve