Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Coutinho eldönti #iktriadjinxstyle, te mekkora gól volt az.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
közben sevilla 2-0 baselmár 3-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
MU-LIV | tizenegyes, Martial golaso | , eddig jó a meccs
több mint 8 éve
Ranieri és a Leicester vinné Tottit a szezon végén. érdekes
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Guardiola nagyon megszívta ezzel a Bayernnel. Bejelentették az érkezését 2013 elején, fél évvel azután, hogy a Bayern minden fronton második lett. Teljesen logikusnak tűnt, hogy majd ő átlendíti a csapatot ezen a küszöbön. Azzal nyilván sem ő, sem a Bayern vezetése nem kalkulált, hogy Heynckes az utolsó fél évében triplázni fog.Innentől kezdve reménytelen helyzetben volt. A triplázásnál jobbat ugyanis nem lehet csinálni (most az ilyen szuperkupákat inkább hagyjuk), megismételni viszont baromi nehéz. Ilyen szempontból pl. a Barcát sokkal "szerencsésebb" pillanatban vette át és a Citynél is alighanem kedvezőbb lesz a kiinduló pozíciója.
Tanulság? Soha ne írj alá egy csapathoz fél évre előre 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
dugo93
4 232
Nem mondtam egy szóval sem, hogy szar. De ha mondjuk az elmúlt 5 évet nézzük, biztosan ő nyerte a legtöbb kupát, viszont mégsem őt tartom a legjobb edzőnek ettől függetlenül.Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Akkor fog teljesen meggyőzni, ha a Citynél is sikerül bizonyítania. Mert azért ott tényleg nincs most jó csapat. Legalábbis gyengébb, mint az előző kettő amikor átvettek őket.azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Kenny
dugo93
Reméltem hogy a MU-hoz megy mert az a csapat igazán alkalmas lett volna rá,hogy elhallgattassa a hatereket.
5 kupás szezont után úgy beszélni egy edzőről,hogy szar az több mint butaság.
Kenny
több mint 8 éve
Pep-hez:Minden idők egyik legnagyobb edzőjének tartják Helenio Herrerát.
hu.wikipedia.org/wiki/Helenio_Herrera
Sose nyert kiscsapattal, de a nagycsapatokkal mindent.
És szintén nem a szép, gólgazdag játék preferálásáról volt híres.
több mint 8 éve
Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Konkrétan Ingolstadtban lecummantanák magukat 5 német kupával, de a Bayernnek ez kevés. Amiért én megértem Amadeust, hogy Heynckes-sel öröm volt nézni a Bayern játékát. De ha tényleg a Cicivel nyer bajnokságot, akkor tényleg mi vagyunk a hülyék😊
Reméltem hogy a MU-hoz megy mert az a csapat igazán alkalmas lett volna rá,hogy elhallgattassa a hatereket.
Kenny
több mint 8 éve
Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Akkor fog teljesen meggyőzni, ha a Citynél is sikerül bizonyítania. Mert azért ott tényleg nincs most jó csapat. Legalábbis gyengébb, mint az előző kettő amikor átvettek őket.azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Kenny
dugo93
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
A mai meccs alapján a Juve magának köszönheti. 0-2-nél volt 2 orbitális gólhelyzete. A 70. perctől meg a rákért álltak be, addig nagyon szépen játszották a játékukat, a Bayern csak Guardiolásan toszogatta a labdát ide-oda.Ha Wolfsburg-Benfica, akkor akár már elődöntőbe kerülünk 😊
Mondjuk jó lenne ez a rohadt BL, ha nem lenne ott a Barca. Nem látok ki verné ki őket. Ráadásul félek, hogy egy Wolfsburg-Benfica negyeddöntő jön össze😕
NB2
több mint 8 éve
dugo93
4 232
Akkor fog teljesen meggyőzni, ha a Citynél is sikerül bizonyítania. Mert azért ott tényleg nincs most jó csapat. Legalábbis gyengébb, mint az előző kettő amikor átvettek őket.azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Kenny
több mint 8 éve
Egyfelől nyilván nem örülök, jó lett volna megint mondjuk egy Barca Juve döntő esetlegesen két kedvec csapatommal. De igen Pep miatt mégis örülök neki, hogy tovább ment a Bayern, ami Ancelottival sem lesz rossz. Könnyű nekünk innen fikázni, hogy ó ilyen keretekkel egyszerű dolgoznia... Hát hajrá, tessék utána csinálni. Csak azért, hogy azon fanyalgóknak bizonyítson, akik emiatt támadják miért kéne rosszabb csapatot vállalnia. Remélem idén a Barca megcsinálja a csodát, és megvédi a címét, jövőre Pep meg meg nyeri a Cityvel a Blt, ha nem szúrják el az ott indulást addig, vagy az ELt, azt még úgyse nyert😊
több mint 8 éve
azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
több mint 8 éve
szerintem nem, de cáfoljon rám nyugodtan.megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
dugo93
4 232
megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
több mint 8 éve
Götze konkrétan mit mutatott eddig a BM-ben? leginkább semmit sztem. továbbmegyek én azt sem értettem, hogy Thiago miért nem kezdő?? legjobb meccsét játszotta a hétvégén, amióta itt van, erre csak a hosszabbításban tette be. el is döntötte. az meg, hogy nettó gyalázat volt??? betömörültek, ennek ellenére is volt 3-4 helyzetünk. inkább az a vicc, hogy Alaba ilyen gyenge meccset hozott le, Neuer is sárosan benne volt az első gólban. azt se felejtsük el, hogy a három legjobb középhátvédünkből csak három sérült. Kimmich az állandó középhátvédünk, és az sem véletlen, hogy ő játszik nem pedig Rode. viszont Xabi Alonso mehetne már Isten hírével ...pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
Amadeus91
amúgy max a 4. volt kontra gól. konkrétan az egyenlítő gól az egy gyönyörű letámadásos gól volt, ahogy Vidal visszaszerezte ... ja és Coman végülis csak egyenlítő gólnál adott gólpasszt, és eldöntötte. azért 3-2nél talál egy gólt a Juve (volt helyzetük) akkor most olvashatnánk tőled, hogy én megmondtam.
ja és én igen is örülnék, ha BL trófeával távozna tőlünk. megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
jó az irány, mert ha egy Juve ekkora balhét csap, akkor az sanszos, hogy nem Wolsburg stb semmirekellő senkit nem érdeklő csapatokat kell a jövőben vizsgálnunk...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
😃És legalább konzisztensen vagy buta.Utálom, mint a szart. Sosem tagadtam.Tovabbmentetek?igen. A ket csereje golt lott?igen.pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
Amadeus91
Pep hater vagy sajnos.
Kenny
Amadeus91
gdavid
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
És legalább konzisztensen vagy buta.Utálom, mint a szart. Sosem tagadtam.Tovabbmentetek?igen. A ket csereje golt lott?igen.pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
Amadeus91
Pep hater vagy sajnos.
Kenny
Amadeus91
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Utálom, mint a szart. Sosem tagadtam.Tovabbmentetek?igen. A ket csereje golt lott?igen.pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
Amadeus91
Pep hater vagy sajnos.
Kenny
több mint 8 éve
Tovabbmentetek?igen. A ket csereje golt lott?igen.pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
Amadeus91
Pep hater vagy sajnos.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
pep tud cserelni.Lófaszt. Szétnézett a padon, látta van 2 német 2 spanyol meg egy francia, el volt döntve. Vágom a centit, hogy menjen már a kopasz a picsába, egy közönséges ripacs, semmi több. Az 1. Gólig a nettó gyalázat volt a meccs a részünkről, fel ne szopjuk már 2 contra gólért.
Kenny
több mint 8 éve
A mai meccs alapján a Juve magának köszönheti. 0-2-nél volt 2 orbitális gólhelyzete. A 70. perctől meg a rákért álltak be, addig nagyon szépen játszották a játékukat, a Bayern csak Guardiolásan toszogatta a labdát ide-oda.Mondjuk jó lenne ez a rohadt BL, ha nem lenne ott a Barca. Nem látok ki verné ki őket. Ráadásul félek, hogy egy Wolfsburg-Benfica negyeddöntő jön össze😕
több mint 8 éve
szép volt Bayern
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Be kell rugni az ordító helyzeteket... Megérdemelten esik ki a juve 😕Koman meg szarjon sünt h a juveba egyenest nem tudott rugni a labdába