Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért hasonlítsd össze a két keretet.Azt még megvárom amíg kihozzátok, hogy tulajdonképpen ti még most is el vagytok nyomva.Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
És ennek ellenére vagytok bajnokok.
Amikor utoljára piaci alapon kellett működnötök akkor úgy csődbe mentetek ahogy illik. Aztán jött a megmentő csöcs.
Amúgy a kizárással én sem értettem egyet, de ha olyan jók voltatok akkor miért tartott 3évig feljutni?
Bazzani
Szóval sem mondtam h most el vagyunk nyomva, csak te is könnyen elfelejtetted, hogy anno egy újpesti vezetés mit művelt az MLSZ élén.
Amúgy sztem ha nem vmi idióta ülne most is a klub élén akkor simán tudna piaci alapon működni. Nem lenne ilyen bajnoki cím, nem lenne ennyi külföldi, nem lenne el csoportkor, de nekem jobban tetszene az a csapat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Elvárnám, hogy mint helyi legnagyobb szurkoló, tudd hány bajnoki és magyar kupát nyert a Fradi!ok.Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Ti mit tudtok felmutatni? 😊
Kenny
Egyébként ha már annyira el vagy telve akkor számold össze a becsülettel és nagy munkával összetett címeket, mert nekem első blikkre azt se tudod miből mennyit nyertetek.
Ebből az felsorolásból amire büszke lehetsz az 1 EL kör, azt szép volt, kérdés kell-e megint annyi időt várni rá.
Toca
Kenny
Én pl. tudom a Diosgyorrol pedig nem is néztem a meccsüket az elmúlt 10 évben 😛
több mint 5 éve
ok.Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
Egyébként ha már annyira el vagy telve akkor számold össze a becsülettel és nagy munkával összetett címeket, mert nekem első blikkre azt se tudod miből mennyit nyertetek.
Ebből az felsorolásból amire büszke lehetsz az 1 EL kör, azt szép volt, kérdés kell-e megint annyi időt várni rá.
Toca
több mint 5 éve
Teljesen félrebeszélsz, ők ezt mára már elfelejtették, hogy Kisteleki, hogy üldözte el a Fradit. Minden csak a máról szól 😀Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
Lényeg, hogy évről évre be vannak árazva. ( jojo tudom allami penz blbablablabla)
több mint 5 éve
Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Jobb lesz az mb2 jövőre mint az első osztály.Szeged!!!!!!Sőt, még a Győr is ott van.Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Fast Willie
cspeti98
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nem vagyunk elnyomva, de az Újpest sincs (különben 2014-ben simán elengedték volna a csapat kezét), ennyit akartam mondani mindössze.Azt még megvárom amíg kihozzátok, hogy tulajdonképpen ti még most is el vagytok nyomva.Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
Amikor utoljára piaci alapon kellett működnötök akkor úgy csődbe mentetek ahogy illik. Aztán jött a megmentő csöcs.
Amúgy a kizárással én sem értettem egyet, de ha olyan jók voltatok akkor miért tartott 3évig feljutni?
Bazzani
Favorizált csapat vagyunk, a Vidivel és a Felcsúttal együtt. Minden korszakban voltak ilyen csapatok. Nem jó, hogy így van, de így van.
több mint 5 éve
Azt még megvárom amíg kihozzátok, hogy tulajdonképpen ti még most is el vagytok nyomva.Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
több mint 5 éve
Mondjuk ekkora koltsegvetessel az 5/2 bajnoksag nem tul veretes, szóval en azzal nem arcoskodnék, de nem vagyunk egyformák.5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Loki téma:Ez a saját nevelésű dolog oké csak épp a Szatmári, Kinyik Kusnyir trió hozott össze annyi gólt hátul h abból kiesés lett. Épp a 24.hun volt erről egy jó cikk.
Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
És lehet hogy ezen a meccsen megtettek mindent, azt is aláírom, hogy nagyon nagy teher volt rajtuk, ami negatívan hathat a teljesítményre, ugyanakkor ezt a vermet saját maguknak ásták. Meg lett buktatva Herczeg András, aki tavaly gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel ért el bronzérmet.
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
Egyébként, ha a Paks ki van emelve, hogy csak magyarokkal mit ért el, akkor megjegyezném, hogy a Debrecen méltatlanul nincs kiemelve ilyen téren. A mostani kezdő 11-ből 9 játékos magyar volt, és még ha hozzávesszük, hogy kapusposzton Kosicky helyett Nagy Sándor volt az első számú kapus az idény során, akkor ez is megbecsülendő a mai magyar futballban. De idevehetjük a saját nevelésű játékosok számát is, mert csak a mai kezdőből: Ferenczi, Szatmári, Kinyik, Kusnyír, Tőzsér, Szécsi (és ha nem eltiltottak, akkor Varga Kevin és Bódi is ott lett volna a kezdőben)
ervinator
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
több mint 5 éve
Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Az még éppen belefért.
Bazzani
több mint 5 éve
Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
Az még éppen belefért.
több mint 5 éve
Szeged!!!!!!Sőt, még a Győr is ott van.Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Fast Willie
cspeti98
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Loki téma:Tetlegesseg nem volt de volt kemenyebb lokdosodes 2-3-4 ember 1 ellen.
Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
És lehet hogy ezen a meccsen megtettek mindent, azt is aláírom, hogy nagyon nagy teher volt rajtuk, ami negatívan hathat a teljesítményre, ugyanakkor ezt a vermet saját maguknak ásták. Meg lett buktatva Herczeg András, aki tavaly gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel ért el bronzérmet.
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
Egyébként, ha a Paks ki van emelve, hogy csak magyarokkal mit ért el, akkor megjegyezném, hogy a Debrecen méltatlanul nincs kiemelve ilyen téren. A mostani kezdő 11-ből 9 játékos magyar volt, és még ha hozzávesszük, hogy kapusposzton Kosicky helyett Nagy Sándor volt az első számú kapus az idény során, akkor ez is megbecsülendő a mai magyar futballban. De idevehetjük a saját nevelésű játékosok számát is, mert csak a mai kezdőből: Ferenczi, Szatmári, Kinyik, Kusnyír, Tőzsér, Szécsi (és ha nem eltiltottak, akkor Varga Kevin és Bódi is ott lett volna a kezdőben)
ervinator
index.hu/sport/futball/2020/06/27/debrecen-paks_1-1_debrecen-szurkolok_palyara_rohanas/
több mint 5 éve
Loki téma:Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Sikerrel vettétek az MBIII-at, valami megindultpécsiként én lófaxt, de nem is jön hozzánk annyi pénz😊5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
NB2
több mint 5 éve
pécsiként én lófaxt, de nem is jön hozzánk annyi pénz😊5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
több mint 5 éve
5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀DEz lenne a legnagyobb baj a magyar focival...
9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
Rohadt idegesítő (nekem 😀)
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem a lopás megy(bár közvetetten az), hanem a habzsidőzsi lóvé nem számít.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Befektetés híresen nincs, már Doll alatt is ment a megvesszünk mindenkit, aki egyeneset bír rúgni..vagy eladják egy jó kis kokó/kurva túráért cserébe..
több mint 5 éve
kezdődik a prime-on a legénybúcsú nézzétek, alapmű 😊
több mint 5 éve
Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
több mint 5 éve
Mészáros Lőrinc puszit ad. Sírok...propeller.hu/sport/3550010-bronzermes-lett-orban-falujanak-csapata-meszaros-puszit-is?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral