Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
több mint 5 éve
Mészáros Lőrinc puszit ad. Sírok...propeller.hu/sport/3550010-bronzermes-lett-orban-falujanak-csapata-meszaros-puszit-is?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
több mint 5 éve
Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.tabzs, függöny
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀DNyugi. Jó darabig nullára fog végződni az a nézőszám otthon 😀
9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
Rohadt idegesítő (nekem 😀)
#JC6
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀D9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
Rohadt idegesítő (nekem 😀)
több mint 5 éve
Kuttor azért szépen csendben elindul egy Dárdai féle úton. Régen volt ennyire szimpatikus magyar edző itthon.Nagyon remélem nem temetik el a nyilatkozata miatt.
több mint 5 éve
youtu.be/am7LO8HWwF4?t=61Kösz, hogy felraktad: azt hiszem, ezek szánalmasan emblematikus percek.
😀
Saját szurkólotársaik kiröhögik őket .D
Kenny
több mint 5 éve
Nekünk egyetemen mondta az egyik angol nyelvvel foglalkozó nyelvész tanárunk, hogy ne erőltessük az ilyen kiejtéseket, úgyis leveszik rólunk, hogy nem vagyunk britek/amerikaiak 😀Akcentus zavar. Nekem volt két hetem Kairóban mikor rengeteget voltam brit kollégákkal (16-os EB alatt) és a végére felvettem a brit kiejtést, ezért hihetetlen számomra ez.Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Folyékonyan beszél, érthetően.
csebi
Tipikus szláv akcentus, de szerintem rendben van.
Kampman
csebi
több mint 5 éve
Jézusom ti ennyit tudtok kommentelni erre a foshalomra.Hello, fogjál vissza! A Magyar Fociról beszélsz! A Szent Grál ehhez képest műanyag utánzat!
Mindig meg tudtok lepni.
Toca
több mint 5 éve
Akcentus zavar. Nekem volt két hetem Kairóban mikor rengeteget voltam brit kollégákkal (16-os EB alatt) és a végére felvettem a brit kiejtést, ezért hihetetlen számomra ez.Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Folyékonyan beszél, érthetően.
csebi
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Jézusom ti ennyit tudtok kommentelni erre a foshalomra.Ha érzelemmentes, hideg fejjel nézem, tökre igazad van.
Mindig meg tudtok lepni.
Toca
De sokszor beszippant engem is. Nem olyan nagy baj.
több mint 5 éve
youtu.be/am7LO8HWwF4?t=61😀
Saját szurkólotársaik kiröhögik őket .D
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Jézusom ti ennyit tudtok kommentelni erre a foshalomra.Mindig meg tudtok lepni.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Nekik nem doktoralni kell a nyelvbol.boven eleg ez az angol.legalabb beszel, nem ugy mint par del-amerikai
csebi
több mint 5 éve
Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Folyékonyan beszél, érthetően.
csebi
több mint 5 éve
Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Igen, a Pats-nek nem volt ellenfél 😀Nem is lehet összehasonlítani. Az egyik bajnokságban van/volt versengés.......Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.azért nah...
bcsarli
NB2
csi77
több mint 5 éve
9 xetek volt míg nekünk 7, nem ez döntött sztem (mi is buktunk egy golos meccseket döntetlenre.)nem kell csodaszezon. a Fradi kurva sok 1 gólos meccset húzott be, a Vidi meg 1 gólos meccseken kapott is egyet.Amíg Rebrov el nem megy addig amúgy ilyen ledominált bajnokságokra számítok.Ha nem is ennyire de vele mindig jók leszünk kb 70 pont körül. Kérdés h lesz-e a vidinek csoda szezonja vmikor.
Kérdés meddig tudjuk megtartani.
Kenny
csebi
petey
több mint 5 éve
Nem is lehet összehasonlítani. Az egyik bajnokságban van/volt versengés.......Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.azért nah...
bcsarli
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Van az a pont, amikor azt mondod, hogy eddig, és ne tovább?!😊Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.azért nah...
bcsarli
NB2
több mint 5 éve
Nyilasi is elment anno lila-fehérbe játszani (Austria Wien), bármi elképzelhető. Már csak a klublegenda hiányzik.Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.Ki legyen az a klublegenda, akit 20 év után elpasszolunk a Siófokhoz?
bcsarli
Kampman
több mint 5 éve
Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.azért nah...
bcsarli
több mint 5 éve
Dibusz 😊Fradi drukkernek olyan lenni, mint Patriots szurkernek az utóbbi 20 évben.Ki legyen az a klublegenda, akit 20 év után elpasszolunk a Siófokhoz?
bcsarli
Kampman