Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....BKV Előre effektus 😀
petey
több mint 5 éve
Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésfelcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
több mint 5 éve
AAmúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.Akkor most mégse jó helyre adtuk a milliárdjainkat?
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Nabazzeg, vezet a csút

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
több mint 5 éve
Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Amúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.Akkor most mégse jó helyre adtuk a milliárdjainkat?
iktriad
több mint 5 éve
elmentem filmet nézni, látom semmi nem úgy alakul ahogy kéne😕
több mint 5 éve
Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Amúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.
több mint 5 éve
Viszont ezek eljuttatnak egy olyan szintre, hogy szívből tudjak örülni, ha egy ilyen csuti magyar csapat kiesik július -augusztus fordulóján. Köszi ezt is.
több mint 5 éve
Mindjárt hányok.
több mint 5 éve
Csak a bl-re írták az egy meccses selejtezőket? Olvastam vmi ilyesmit...2 (lesz visszavágó is). Remélem Kazahsztánból jön az ellenfél. Vagy Azerbajdzsánból, és akkor a párharc győztese kaphatna egy baltát. 😊Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.Egy meccs lesz az.
iktriad
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
több mint 5 éve
Hát Dragóner fia még nem egy DombiTibi, már ami a tizenegyesek eljátszását illeti.
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Vajon melyik lenne szórakoztatóbb? Egy Baki FC - Felcsút párharc, vagy 180 perc ebből?A Badgers-Gophers párharc mintájára egy vándordíjat is lehetne alapítani 😀2 (lesz visszavágó is). Remélem Kazahsztánból jön az ellenfél. Vagy Azerbajdzsánból, és akkor a párharc győztese kaphatna egy baltát. 😊Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.Egy meccs lesz az.
iktriad
warr_b
iktriad
Kampman
www.youtube.com/watch?v=EIyixC9NsLI
több mint 5 éve
dawyd728
4 123
Igazából már szerdán ki kellett volna essen a Debrecen, ehhez képest egész sokáig húzták.Kikérem magamnak, h ilyen falusi csapatokhoz hasonlíts bennünket. 😛
Vicc, hogy a 12 élvonalbeli csapatból lesz felcsút, Mezőkövesd, Paks, Kisvárda, Budafok.
gabokocka
Budafok 30ezres lélekszámú és akkor a kerület többi részét nem is vettem bele.
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Csak akkor, ha a Budafok stadionjában játszhatja hazai meccseit a Loki. 😊 Végül is volt már, hogy Balaton FC Diósgyőrbe ment.
petey
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
A Badgers-Gophers párharc mintájára egy vándordíjat is lehetne alapítani 😀2 (lesz visszavágó is). Remélem Kazahsztánból jön az ellenfél. Vagy Azerbajdzsánból, és akkor a párharc győztese kaphatna egy baltát. 😊Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.Egy meccs lesz az.
iktriad
warr_b
iktriad
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Soha nem bocsátom meg a BKV Előrének a 2001-es visszatáncolást.
petey
Messze a legmenőbb/leghülyébb nevű nb1-es csapat lehettek volna.
több mint 5 éve
2 (lesz visszavágó is). Remélem Kazahsztánból jön az ellenfél. Vagy Azerbajdzsánból, és akkor a párharc győztese kaphatna egy baltát. 😊Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.Egy meccs lesz az.
iktriad
warr_b
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....