Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Várom a suarezi eltiltást.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
kiváncsi vagyok ő is kap-e pár meccset mint lajos anno
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Diego Costa újabb suttyóságát már meg sem említi senki? 😊Most éppen megkóstolta Barryt...
Természetesen egyből pirosat ez sem ért.
több mint 8 éve
Teljes Pats felszerelésű kis gyerek volt az Inter meccsen 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Soton won 😀, Wofsburg lost 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Benítez Newcastle-ben... hááát, azt a reménytelen csődtömeget benntartani nem lesz egyszerű meló.és akkor a játékosokról még nem is beszéltünk 😕
Mikey
több mint 8 éve
de kiba gusztustalan ez a Radó.de kiba gusztustalan nagy gólt rúgott ez a Radó.
petey
amúgy adom amit mondasz.
több mint 8 éve
Közben Debrecenben érik az utóbbi évekMagyar bajnokságban bunda?Ráadásul a Debrecen az egyik fél?leglátványosabb bundájalegnagyobb meglepetése
Kampman
Skandalum.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Meg egyébként pletykákat kitalálni bármikor lehet és a 'puhatolózások' is mennek folyamatosan a csapatok részéről, nemcsak átigazolási szezonban.Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?Általában igen, de vannak kivételek, ált. ott ahol nem őszi-tavaszi menetrendben zajlanak a bajnokságok.
Coolearie
empty taxi
szerk.: Benítez Newcastle-ben... hááát, azt a reménytelen csődtömeget benntartani nem lesz egyszerű meló.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Közben Debrecenben érik az utóbbi évek több mint 8 éve
NEM érdemeljük meg a PL címet. Borzalmas..
több mint 8 éve
Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?Általában igen, de vannak kivételek, ált. ott ahol nem őszi-tavaszi menetrendben zajlanak a bajnokságok.
Coolearie
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rynald
247
Akkor 2 dolog lehetséges. Vagy akkora koppintós vagyok, hogy még a felhasználónevét is ellopom a szerzőnek, vaaaagy mindkettőt én írtam : D De a Fonatos koppintott amúgy, mert itt hamarabb született meg a bejegyzésDárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showtne már, ezt pont most olvastam a Fonaton 😊
Rynald
slowmotion
több mint 8 éve
Dárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showtne már, ezt pont most olvastam a Fonaton 😊
Rynald
több mint 8 éve
Rynald
247
Dárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showt
több mint 8 éve
Lajos szerintem csak trollkodott 😊pedig az edző közölte hogy ő volt a legjobb a unitedben tegnap este 😀Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Ha ehhez hozzáveszem a Clyne-nal szembeni swing and a miss mozdulatot, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy a bánatban maradhatott végig a pályán?
Mikey
dugo93
dr0725
Negritis
de nem azt mondta, hogy a unitedben a legjobb, mert az De Gea volt, hanem hogy a mezőny egyik legjobbja.
no igen, a top28-ban biztos benne volt.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
www.mifocink.com/?p=5925fradi ultrak ujra a szinen?
vigyazat "blikkes" megjegyzest tettem.
több mint 8 éve
BLre visszatérve, az (egyik) kedvencem Wolfsburg továbbjutott a Gent ellen. Ez mondjuk szerintem már elvárásnak számított, és ha megkapjuk a Benficát, akkor lehet esélyünk az elődöntőre, bár a Benfica is egy jól összerakott csapat.
több mint 8 éve
pedig az edző közölte hogy ő volt a legjobb a unitedben tegnap este 😀Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Ha ehhez hozzáveszem a Clyne-nal szembeni swing and a miss mozdulatot, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy a bánatban maradhatott végig a pályán?
Mikey
dugo93
dr0725
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?
több mint 8 éve
De hogy egy jófajta afrikai vagy indonéz csapat se az már felháborító....Hát az NSO-n nem jelenik meg naponta cikk róla, hogy a Barcelona, Real Madrid, Milan, Juventus, stb. leakarná igazolni, így szerintem még a régi klubjánál van 😀Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.Mi már megint eligazolt valahova? 😀 Egyébként meg nem kellett volna pár játékost túlfizetni aztán máris lenne pénz.
Tejesember
Matthew99
Tejesember
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dr0725
482
Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Mikey
dugo93
több mint 8 éve
Tejesember
256
Hát az NSO-n nem jelenik meg naponta cikk róla, hogy a Barcelona, Real Madrid, Milan, Juventus, stb. leakarná igazolni, így szerintem még a régi klubjánál van 😀Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.Mi már megint eligazolt valahova? 😀 Egyébként meg nem kellett volna pár játékost túlfizetni aztán máris lenne pénz.
Tejesember
Matthew99
több mint 8 éve
dugo93
4 232
Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Mikey