Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
A hátszél igen, de mondjuk a Felcsútnál szerethetőbbek. Persze ez a léc nincs magasan.Amúgy Kutya nem tudom mit háborog, mikor nekik is bőven megvan az a hátszél ami idáig röppentette őket...Megválni talán nem fognak tőle, de eltiltják.Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
bcsarli
Kampman
petey
több mint 5 éve
Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.Egy meccs lesz az.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Amúgy Kutya nem tudom mit háborog, mikor nekik is bőven megvan az a hátszél ami idáig röppentette őket...Megválni talán nem fognak tőle, de eltiltják.Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
bcsarli
Kampman
több mint 5 éve
Hát sajna ebből felcsúti európai kupaszereplés lesz.
több mint 5 éve
Az első 2-3 fordulóban majd Tóth Laci helyettesíti 😊Megválni talán nem fognak tőle, de eltiltják.Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
bcsarli
Kampman
több mint 5 éve
Megválni talán nem fognak tőle, de eltiltják.Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
bcsarli
több mint 5 éve
Igen, így van. Egy olyan országban legalábbis, ahol csak a teljesítmény számít. Gondolom, mi pont ilyen ország vagyunk.Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
bcsarli
több mint 5 éve
Fradi-szurkoló vagyok, de az utóbbi néhány perc nekem is kínos volt.utóbbi néhány perc? 😀
Kampman
több mint 5 éve
Szerintem Ő tuti marad. Nincs miért megválni tőle Kövesden.Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
nagylaza
több mint 5 éve
Kuttort is jól nézzük meg, mert egy darabig nem lesz kispadon.Megint történt valami? Vagy csak a múltkori nyilatkozata?
Kampman
több mint 5 éve
Bode megmondta:"Nem a mi szégyenünk, hogy egy hétszeres bajnok csapattal harcolunk a bennmaradásért. Magyar játékosaink vannak. Ezzel a koncepcióval a kiesésünk kárt okozott volna a magyar focinak. Mi le akartuk igazolni a télen Molnár Gábort, de nem tudtuk, mert a Diósgyőr többet adott érte a Mezőkövesdnek, és Miskolcon csak cserejátékos. Vállalja föl egy nagyobb klub azt, amit mi.”Már csak azért is szimpatikus, mert azt mondta, hogy "le akartuk igazolni", és nem azt, hogy "meg akartuk venni".
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Bode megmondta:"Nem a mi szégyenünk, hogy egy hétszeres bajnok csapattal harcolunk a bennmaradásért. Magyar játékosaink vannak. Ezzel a koncepcióval a kiesésünk kárt okozott volna a magyar focinak. Mi le akartuk igazolni a télen Molnár Gábort, de nem tudtuk, mert a Diósgyőr többet adott érte a Mezőkövesdnek, és Miskolcon csak cserejátékos. Vállalja föl egy nagyobb klub azt, amit mi.”
több mint 5 éve
Kyle Shanahané a fő érdem. Én csak 10%-ban tehetek rólaMáig bűnősnek érzem magam a 28-3 utáni fordítás miatt.iktriad
Szóval miattad nem néztem 1 évig NFL-t. Jó tudni😊
Jerico
Pláne, hogyB+Nyerjétek már meg a meccset, azért kikapni csak nem szeretnénk.
iktriad
Kampman
1. vezettek
2. minden 3. kövesdi gólt adnak manapság meg.
több mint 5 éve
Nagy szavak következnek: inkább a CHI a SB-ban, mint a Felcsút az EL-ben. Rosszul vagyok a gondolattól is...
több mint 5 éve
B+Nyerjétek már meg a meccset, azért kikapni csak nem szeretnénk.
iktriad
több mint 5 éve
B+
több mint 5 éve
Máig bűnősnek érzem magam a 28-3 utáni fordítás miatt.Sorsok mentel már el rajtad 😊De ritkábban. Általában amikor bejön, akkor nincs mögötte tudatosság.Neked tudatosan is szokott jönni 😊Vagy csak #JinxtriadStrikesAgain. 😉 Ha nem tudatos, akkor szinte mindig bejön.A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
nagylaza
iktriad
bcsarli
iktriad
bcsarli
több mint 5 éve
Sorsok mentel már el rajtad 😊De ritkábban. Általában amikor bejön, akkor nincs mögötte tudatosság.Neked tudatosan is szokott jönni 😊Vagy csak #JinxtriadStrikesAgain. 😉 Ha nem tudatos, akkor szinte mindig bejön.A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
nagylaza
iktriad
bcsarli
iktriad
több mint 5 éve
De ritkábban. Általában amikor bejön, akkor nincs mögötte tudatosság.Neked tudatosan is szokott jönni 😊Vagy csak #JinxtriadStrikesAgain. 😉 Ha nem tudatos, akkor szinte mindig bejön.A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
nagylaza
iktriad
bcsarli
több mint 5 éve
Neked tudatosan is szokott jönni 😊Vagy csak #JinxtriadStrikesAgain. 😉 Ha nem tudatos, akkor szinte mindig bejön.A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Vagy csak #JinxtriadStrikesAgain. 😉 Ha nem tudatos, akkor szinte mindig bejön.A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
A Felcsút tudja, hogy George lerúgásával a Honvéd csak erősödhet(ha le kell cserélni a Costa Rica-i Tuliot)?Ez mellément😊
iktriad
több mint 5 éve
Az, hogy George betalál az a soccer istenek jelzése, hogy még ők se akarják a Felcsútat az EL-ben látni. 😊