Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
 www.youtube.com/channel/UC4SUUloEcrgjsxbmy_rQQXA
Kis soccer karikatúrák, sztem jók, érdekes humora van.
#442oons

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
"Az a fajta játék, amit az utolsó mérkőzésen is meg tudtunk jeleníteni, ha egy kis pontszerzéssel is párosul, akkor akár pontszerzés is lehet ebből a mérkőzésből."
Sanyi bácsi nyilatkozata a holnapi meccs előtt.Lehet megszállta Zombori.

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊
csebi
ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.
Kenny
hát gyalázatos meccs volt, de Kassai nagyvonalúan bánt a Fradival. legalább meglehet a hőn áhított Fradi-UTE döntő

több mint 8 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
Tud valamit ez a Leicester!
Amikor X-elt a West Brom-mal, úgy tűnt, hogy most a mögötte lévő 3 csapat felzárkózik hozzájuk, de így a forduló végére még 1 ponttal így is növelték az előnyüket hozzájuk képest. 😀

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
kikapott a Bayern!!!
NB2
21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.
Kenny
Pizarro mesterhármas: ~1500-as odds
több mint 8 éve
 cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4
empty taxi
fifa 98-ban sokat csináltak ilyet a kapusok.
talán emiatt?

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12795309_1722548281118714_198468215750098575_n.jpg?oh=bcf9853a3bb2d6fe1bae714028441109&oe=57557C7B

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve

10/10

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 231
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...
Na ez a szerencsétlenség.
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
Sebii
Úgy se fog. Jó is ez így 😀

több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
több mint 8 éve
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊
csebi
ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 953 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
11 meccs, 6 pont dream on

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
*City..Legalább ennyire tiszteljük meg egymást 😊
Coolearie
Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!
alatriste
XD Nincs baj.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Coolearie
Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!

Liverpool Fc
több mint 8 éve

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Hajrá Leicester, Spurs!

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Arsenal gáz, ha előnyből nem tudnak nyerni, akkor nagy baj van. A rókáknak szerencséjük volt, szerintem többször már nem fognak botlani, max akkorát, hogy beleférjen. Én azért drukkolok, hogy a Spurs nyerjen (inkább mint az Arsenal), ha a Leicesternek nem sikerülne. Mennyire hiányzott nekik a BL.

Hertha 2-0 ás győzelem !!! 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
hát a Leicesternek nagy mákja van😊
kikapott az Arsenal, kikapott a Tottenham, maradt a 3 pont előny
több mint 8 éve
Lállánát lefogják rúgni a faszba ha így haladnak xd
több mint 8 éve
Az alkohol megtette a hatását Vasárnap..
több mint 8 éve
Lehel nagyon kész van.. Özilt mondott David Silva helyett XD
több mint 8 éve
kikapott a Bayern!!!
NB2
21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
kikapott a Bayern!!!