Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
www.youtube.com/channel/UC4SUUloEcrgjsxbmy_rQQXAKis soccer karikatúrák, sztem jók, érdekes humora van.
#442oons
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
"Az a fajta játék, amit az utolsó mérkőzésen is meg tudtunk jeleníteni, ha egy kis pontszerzéssel is párosul, akkor akár pontszerzés is lehet ebből a mérkőzésből."Sanyi bácsi nyilatkozata a holnapi meccs előtt.Lehet megszállta Zombori.
több mint 8 éve
hát gyalázatos meccs volt, de Kassai nagyvonalúan bánt a Fradival. legalább meglehet a hőn áhított Fradi-UTE döntőSuljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
csebi
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.
Kenny
több mint 8 éve
Tud valamit ez a Leicester!Amikor X-elt a West Brom-mal, úgy tűnt, hogy most a mögötte lévő 3 csapat felzárkózik hozzájuk, de így a forduló végére még 1 ponttal így is növelték az előnyüket hozzájuk képest. 😀
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Pizarro mesterhármas: ~1500-as oddskikapott a Bayern!!!21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.
NB2
Kenny
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4fifa 98-ban sokat csináltak ilyet a kapusok.
empty taxi
talán emiatt?
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12795309_1722548281118714_198468215750098575_n.jpg?oh=bcf9853a3bb2d6fe1bae714028441109&oe=57557C7B
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dugo93
4 231
Úgy se fog. Jó is ez így 😀Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
Na ez a szerencsétlenség.
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.
Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Sebii
több mint 8 éve
Sebii
3 536
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.
Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
több mint 8 éve
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
csebi
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.
több mint 8 éve
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
11 meccs, 6 pont dream on
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
XD Nincs baj.Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...*City..Legalább ennyire tiszteljük meg egymást 😊
Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Coolearie
alatriste
több mint 8 éve
Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...*City..Legalább ennyire tiszteljük meg egymást 😊
Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Coolearie
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...*City..Legalább ennyire tiszteljük meg egymást 😊
Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
több mint 8 éve
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...Na ez a szerencsétlenség.
Hajrá Leicester, Spurs!
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Arsenal gáz, ha előnyből nem tudnak nyerni, akkor nagy baj van. A rókáknak szerencséjük volt, szerintem többször már nem fognak botlani, max akkorát, hogy beleférjen. Én azért drukkolok, hogy a Spurs nyerjen (inkább mint az Arsenal), ha a Leicesternek nem sikerülne. Mennyire hiányzott nekik a BL.Hertha 2-0 ás győzelem !!! 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
hát a Leicesternek nagy mákja van😊kikapott az Arsenal, kikapott a Tottenham, maradt a 3 pont előny
több mint 8 éve
Lállánát lefogják rúgni a faszba ha így haladnak xd
több mint 8 éve
Az alkohol megtette a hatását Vasárnap..
több mint 8 éve
Lehel nagyon kész van.. Özilt mondott David Silva helyett XD
több mint 8 éve
kikapott a Bayern!!!21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.
NB2
több mint 8 éve
kikapott a Bayern!!!