Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Remelem tobbet magyar stadionba nem lephetnek be azok a szurkolok akik bementek a palyara...Az mondjuk tenyleg komoly h 2 NB2es csapat is lesz Debrecenben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
több mint 5 éve
Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Jól megforgatta a kést a debreceniekben a stúdióban a srác h augusztusban kezdődik az nb2
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt. Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
több mint 5 éve
Nem értem, miért kezdtek el kifutni a hős debreceni ultrák a pályáról. Ez összefüggésben volt vajon a rendőrök megjelenésével?
több mint 5 éve
korábban be akartam írni, ha jön a paksi 2. vajon félbeszakad?Simán meg kellett volna nyerni a Paksnak, és akkor nincs drámaAkkor ez a 85. Percben félbeszakad. Kondas nyilatkozatára kiváncsi leszek.
bcsarli
csebi
de én megértem a szurkolókat, egyik-másik játékosnak hamarább kellett volna egy kis beszélgetés
több mint 5 éve
A Diósgyőriek is ezt érdemelnék kb..A vége miatt igen, de ez egy kiemelkedő év volt összességében. De csak sikerült arcul köpni a szurkolótábort lezárás képpen.
JoeyPorter
több mint 5 éve
Simán meg kellett volna nyerni a Paksnak, és akkor nincs drámaAkkor ez a 85. Percben félbeszakad. Kondas nyilatkozatára kiváncsi leszek.
bcsarli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem erdemlik meg a mezt,tisztelet a kivetelnek. De ez kurvara elitelendo.
több mint 5 éve
Hogy kiszaladtak a szurkolók, amikor megindult a KR 😀

több mint 5 éve
Jobb is, ha nem látjuk ezt a söpredéket. Gondolok itt a berohanó szurkolókra és a csapatra is!
több mint 5 éve
Miután felpofoznak néhány játékost, beSÉTÁL a szervGyorsan megtettek meg a dvtk győzelmet ok is
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Simán meg kellett volna nyerni a Paksnak, és akkor nincs dráma
több mint 5 éve
Miután felpofoznak néhány játékost, beSÉTÁL a szerv
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Indul a készenléti. Hatalmas kép ahogy a kapus ul háttérben meg a rendőrök
több mint 5 éve
Gratula PaksDebreceni biztonsági rendszer jól vizsgázik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nah ezt nem gondoltam volna...lett
vajon lesz szurkolói balhé???
NB2
több mint 5 éve
Szabó János és a kapufa benn tartotta a Paksot. Akkor most mehet kocsi ház asszony a dvtk győzelemre 😊
több mint 5 éve
Az egyik tippem bejött, jöhet a Kövesd 3. hely.
több mint 5 éve
nah ezt nem gondoltam volna...vajon lesz szurkolói balhé???