Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 128 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
felido vendeg a vege hazai.
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.
csebi
Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.
warr_b
Vagy úgy döntöttek h ok úgy nem szolnak bele a kiesesbe h mindenkitől kikapnak amely csapatok érintettek ebben a harcban 😊 nemes gesztus ez tőlük, esélyegyenlőséget biztosítanak.
csebi
Csakaferpléj.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.
csebi
Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.
warr_b
Vagy úgy döntöttek h ok úgy nem szolnak bele a kiesesbe h mindenkitől kikapnak amely csapatok érintettek ebben a harcban 😊 nemes gesztus ez tőlük, esélyegyenlőséget biztosítanak.
csebi
Az MTK is meghúzta ezt 2016 tavaszán, én adtam is nekik egy képzeletbeli fair play díjat.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 128 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
Hát pont a Várda, meg a Loki nem segített soha. A Paks egyszer 😊
bcsarli
És két fordulóval ezelőtt a 4-0 a Lokinak vajonmiiii? 😆

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 752 — Lucas Scott
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
Hát pont a Várda, meg a Loki nem segített soha. A Paks egyszer 😊

több mint 5 éve
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
dióknál szép eső van
több mint 5 éve
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
csebi
tippppp mixxxxx 😀
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!

Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!

Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
dugo93
1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.

2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
ott az üzleti modell? az nem elég? 😊
csebi
Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!
Fast Willie
nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀
Negritis
Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀
Borbinho
akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊
csebi
Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.

A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.

A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Attól még, hogy a szurkolók mit tartanak fontosnak a BL és egy bajnoki cím magasabb polcon van mint egy hazai kupa. Legyen az 5 vagy 50 vagy 150 éves épp.

Eleve nem értem miért ez a három klub van kiemelve mint gazdasági sikertörténet.

A Bayern oké, top klub, sikerek és pénz is van dögivel. A nevelő csapatok közül a portugálok, az Ajax vagy épp a Dortmund lehetne példa, mint egy másik út. És persze vannak a magáncsapatok, ahol 1 vagy 2 ember vagy cég áll az egész mögött és pénzeli, úgy, hogy aztán a végén valami profit is lesz belőle nem csak egy sima pénzmosoda. A Juve például valamennyire ilyen, de lehetett volna a Monaco-t is mondani régebbről. Csak simán a pénzügyi oldalát nézve semmi különbség nincs aközött, hogy 1 cég ad 200 milliót vagy 200 1-1-et. Persze a stabilitás és a kockázat diverzifikáció más kérdés...
FLZOLI
Eaglesmcnabb linkelt korábban egy cikket, hogy az Arsenal pénzügyi modellje mennyire sikeres (volt a BL elmaradásáig).

Csebivel volt erről egy értekezésünk, ott merült fel a Bayern. Most meg bajnok lett a Pool.

Az Emirates átadásától néztem a szakmai sikerességet, és nálunk gáz...

A portugálok spec helyzetben vannak a brazil piac lerablásával, a Benfica és a Porto is inkább abból él már, mint a portugál utánpótlásból. Na meg Afrikából, főleg volt gyarmatokból.

Ajax szurkoló vagyok, nem kell bemutatni, de manapság már kiképeztetünk másodosztályú klubbokkal, nem saját up.-ból merìtünk.

Dortmund egy érdekes konstelláció, de már ők is félig kész embereket vesznek, az üzleti modellt meg hagyjuk, 90 óta kétszer mehettek volna csődbe! A scout részlegük nagyon jó viszont!

Monaco-t egy milliárdos irányíta, mostanság inkább pénzt mos Ribolovyev!

A Juve egy félig meddig maffiacsapat a szememben, az olasz modell ne legyen már követendő gazd-i példa! Tele lennének bankhitellel, ha a Fiaton keresztül nem mennének a machinációk (kb mint az olajcsapatok, csak más könyveléssel). Líbiai pénzalap sem egy tiszta üzlet (Kadhafi szerepe) és még a 2000-es években a Juvéban volt egy etióp hadúr vagyonrésze is (400 millió dollár New Holland részvényeken keresztül), amiről azóta kuss van😁 A Moggi maffiáról nem is szólok, nyíltan befolyásoltak meccseket - akár Berlusconi v Moratti.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Bódi meg Varga nélkül szerintem ez a meccs kb már a kezdés előtt eldőlt.Ha Tőzsér nem villant valamit pontrúgásból akkor kb megszabadultunk a kondától is egy évre biztosan.

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 574 — Amerikai sportok rajongója
3.: Kövesd
Kiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
Mindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
ZoliMP
Mondjuk azt se bánnám ha a Diósgyőr feltámadna, és kiesne a Várda.
bcsarli
Én annak drukkolok hogy a Kisvárda essen ki, az egyik teljesen felesleges, mesterkélt csapat NB1-es szintre. Paks szimpatikus ezzel a magyar vonallal, Loki meg azért egy nagyváros hagyományos csapata itthon. Az Újpest megjegyzéseket meg fel se vettem.😊

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 574 — Amerikai sportok rajongója
Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
zavi27
Ez úgy néz ki olyan lesz mint a Digi, csak a Vodafone sportcsatornája. Vagyis szerintem a másik kettőhöz nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy akinek fontos az a 2 szolgáltató fizetésével 11e-ért megkap jelenleg mindent. Ez nem vészes összeg, ha a hobbidra akarsz áldozni.
NB2
Ha egyetemi fociszezon nem lesz most (nagyon remélem, hogy ez nem következik be), vagy felteszik valahova azokat a meccseket, akkor más különösebben nem vonz jelenleg a csomagjukból, hogy csak azért plusz 5 ezret fizessek. Még NHL-t sajnálnám nagyon, de ahhoz meg már hosszászoktam, hogy sokszor nincs magyarul tvben évekig.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!

Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!

Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
dugo93
1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.

2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
ott az üzleti modell? az nem elég? 😊
csebi
Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!
Fast Willie
nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀
Negritis
Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀
Borbinho
akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊
csebi
Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.

A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.

A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
5 évet éltem Albionban, abból 3-at Londonban, voltam kinn ösztöndíjjal is😁 szóval értem, érzem, tudom.

Szerintem félreértettél. Fontos, hogy nyertünk FA kupákat, de ez nekem ennyi idő után már kevés. Bajnoki címet szeretnék és vmit virítani Európában😁 De nem reális!
több mint 5 éve
Azért az nem semmi h De Bruyne, Courtios üzent Tőzsérnek!

több mint 5 éve
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
Én is ezt tippelem és ebben bízom! Hajrá Paks

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon meglepodnek ha a Varda nem nyerne siman. 1-3

A Paks jobb csapat szerintem mint a Loki, ha nem fujjak el a meccset egy X-re jok, 2-2

De adnam azt is ha az Ujpest kiszopna a felszabadultan oromfocit jatszo Kaposvartol 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Loki szerintem is nyer otthon...

több mint 5 éve
Közben a Düsseldorf kiesik (sajnos megérdemelt...) és a Werder osztályozik...

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
Nem tudom elképzelni, hogy a Loki ne nyerjen.
Az Újpest simán elrendezi a saját meccsét.

A DVTK-Várda lesz a kulcs. Ha a Diósgyőr úgy beleszarik a meccsbe, ahogy az elmúlt hetekben sokszor, akkor a Várda is bennmarad, és a Paks esik ki.
De nem tudom, hogy ezt hazai pályán meg merik-e csinálni.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
😊
bcsarli
Mindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
ZoliMP
Mondjuk azt se bánnám ha a Diósgyőr feltámadna, és kiesne a Várda.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 216 — Csodabogár
Ezt a beleszarós focit a 4. perc óta 😀

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 519 — Omar's Coming Yo!
Év gólja.

Amúgy kiesik a Paks.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Aztakurva mekkora gol 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."