Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
teljes lelki nyomorult vagyok már az Arsenaltól... same shit, different year
több mint 8 éve
eddig nagyon a Leicester szája íze szerint zajlik a forduló😊
több mint 8 éve
Még van 45 perc.Úgyis Marcus Rashford fogja megint eldönteni 😀hehe 😊
Heisman Trophy
markny
több mint 8 éve
Úgyis Marcus Rashford fogja megint eldönteni 😀hehe 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=J_lHoD7AAbk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mert mindig jó, ha egy underdog kerül a dobogóra. 😊de minekha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Ha nem mo egyik legjobb kapusa áll a kapuban hazaküldtek volna egy laza ötössel.
értem én,hogy 20 pontos előny,meg félig sérült böde,de ez kurva kevés volt.Közben meg zakatol a PR expressz oroszpali vezetésével.
Kenny
petey
Kenny
petey
több mint 8 éve
de minekha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Ha nem mo egyik legjobb kapusa áll a kapuban hazaküldtek volna egy laza ötössel.
értem én,hogy 20 pontos előny,meg félig sérült böde,de ez kurva kevés volt.Közben meg zakatol a PR expressz oroszpali vezetésével.
Kenny
petey
Kenny
több mint 8 éve
rooney-t aki akkor a csapattársa volt színészkedéssel kiállítattafolyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatde vágjunk hozzá még egy-két aranylabdát. én régóta mondom, hogy a komoly tétmeccseken lefagy, nem hozza azt a szintet, amit mások, de mivel valamelyik spanyol halászfalunak lő egy ötöst, ezért ő a legjobb játékos, és közben meg a saját csapattársait szólja le nyilvánosan, nagy öröm lehet vele egy csapatban játszani.
úgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
2-0nál nem nagy kunszt vágni még 3at, 0-0nál nem kihagyni a büntit se az
csak felmérgelem ezen a majmon magam igazából
Negritis
meg lehet nézni, hogy a portugál válogatottal is mit alkotott? szerencsétlen Észak-Koreának lőtt végül gólt, de azt leszámítva csinált bmit is eb-n vagy vb-n, amióta nem játszik Figo?
csebi
több mint 8 éve
folyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatde vágjunk hozzá még egy-két aranylabdát. én régóta mondom, hogy a komoly tétmeccseken lefagy, nem hozza azt a szintet, amit mások, de mivel valamelyik spanyol halászfalunak lő egy ötöst, ezért ő a legjobb játékos, és közben meg a saját csapattársait szólja le nyilvánosan, nagy öröm lehet vele egy csapatban játszani.
úgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
Negritis
meg lehet nézni, hogy a portugál válogatottal is mit alkotott? szerencsétlen Észak-Koreának lőtt végül gólt, de azt leszámítva csinált bmit is eb-n vagy vb-n, amióta nem játszik Figo?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Nem nagyon értem ezt a Fradit egyébként. A múlt héten se volt az igazi, de az legalább elég volt, hogy a nagyfőnök csapatát elverjék. Kint voltam tegnap Kispesten, az első félidőben konkrétan egy értelmes megmozdulása nem volt a zöldeknek, teljesen megérdemelten kaptak ki (bár szerintem érdekes megnézni az egész fordulót, a hat meccsből három esetben esett gól az utolsó öt percben, ebből a Haladás és a Videoton a legutolsó pillanatban húzta csak be a meccset... Ázsia erősen pakolta, na)
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Jó volt újra átélni, régen volt, még elég gyerkőc voltam akkor😊„Vidi 30´, avagy Sóstó felett újra felragyog az ég"Nekem még ott huhog a mediaboxon, ma fogom megnézni, aki esetleg nem látta és beszerezné az utolsó kupadöntő néven találhatja meg a megfelelő helyen
tegnap botlottam bele a Dunán , természetesen a nagy Kupa menetelésről szól !
meccsről meccsre megy végig a történteken, rengeteg visszaemlékezés , hatalmas sztorik,
kihagyhatatlan! mai szemmel felfoghatatlan siker történet ! egyszerű emberekről , igazi csapatról akik eljutottak egy európai kupa döntőjébe... csak ajánlani tudom!!
nálam a MU elleni visszavágó volt a csúcs a Gömöri sztorival!😊
yooker
NB2
Viszont a végén volt egy olyan kiírás, hogy a Vidi meccs óta nem volt magyar csapat aki az egyenes kieséses szakaszba jutott volna nemzetközi kupában.
A Loki mikor a Brugge-val játszott, az már az volt, mert emlékszem már tavasszal volt a meccs. Vagy én értelmezek félre valamit?😊
több mint 8 éve
Azóta persze cáfolták, hogy ő nem úgy gondolta aztat igazából és csak a sérülésekről meg a többiek fizikai állapotjáról beszélt és félre magyarázgatták mert csak.... ja igen
több mint 8 éve
folyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatúgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Honvéd megérdemelten nyert a Fradi ellen ma és Dibusz miatt volt csak 1 gól a különbség, de a pálya minősége...hát nehéz lenne rá megfelelő szót találni.Hiszti Kriszti pedig lapíthatna kicsit, mert az utóbbi meccseken ő sem igazán ragyog. Amúgy Zizu sem hiszem h sokáig fogja húzni edzőként.
több mint 8 éve
ha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Kenny
petey
több mint 8 éve
zselépofa megint milyen szimpatikus nyilatkozatot tett ....Hát ja, hej Rinyaldo Rinyaldo 😊
Negritis
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-ha-mindenki-megutne-a-szintemet-elsok-lennenk-cr-kifakadt-2486343
A Kispestnek meg gratula, talán ezt az előnyt azért nem tudjuk leadni bár ki tudja......
több mint 8 éve
A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Kenny
több mint 8 éve
zselépofa megint milyen szimpatikus nyilatkozatot tett ....
több mint 8 éve
Majdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
több mint 8 éve
Majdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊
több mint 8 éve
Mert Tiago aztán nagyobb eresztés mint Isco, mégis alapember volt a Bayernben. Pont az ilyen lassú, de technikás játékosokra építi a csapatát általában Guardiola. Reméljük Perez nem dől be a "hazai játékosra" nyáladzó "szurkolóknak", és ha megkínálja a City egy zsíros ajánlattal egyből aláírja.Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel.Iscot nem fogja Pep leigazolni. Jobb is.
Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.
flzoli
Coolearie
több mint 8 éve
Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel.Iscot nem fogja Pep leigazolni. Jobb is.
Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.
flzoli
több mint 8 éve
Szép volt Atléti.Szegény Die Wölfe-m kikapott a Bayerntől, és természetesen a Chelsea is a 89. percben szerzi meg a győztes gólt a Sotonom ellen 😕
A Leicester meg "kiszenvedte" a győzelmet a Norwich ellen, Ulloa a 89. percben szezett golt.
Szalai Hannovere 2-1 re győzött a Stuttgart ellen.
Ligue 1 ben : Montpellier 0-0 Lille a félidőben, ma ott nem lesz nagyobb meccs.
Serie A-ban : Mindjárt kezdődik az Empoli-Roma, és később ACM - Torino
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel. Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.