Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Csakaferpléj.Vagy úgy döntöttek h ok úgy nem szolnak bele a kiesesbe h mindenkitől kikapnak amely csapatok érintettek ebben a harcban 😊 nemes gesztus ez tőlük, esélyegyenlőséget biztosítanak.Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az MTK is meghúzta ezt 2016 tavaszán, én adtam is nekik egy képzeletbeli fair play díjat.Vagy úgy döntöttek h ok úgy nem szolnak bele a kiesesbe h mindenkitől kikapnak amely csapatok érintettek ebben a harcban 😊 nemes gesztus ez tőlük, esélyegyenlőséget biztosítanak.Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
csebi
több mint 5 éve
És két fordulóval ezelőtt a 4-0 a Lokinak vajonmiiii? 😆Hát pont a Várda, meg a Loki nem segített soha. A Paks egyszer 😊Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
bcsarli

több mint 5 éve
Vagy úgy döntöttek h ok úgy nem szolnak bele a kiesesbe h mindenkitől kikapnak amely csapatok érintettek ebben a harcban 😊 nemes gesztus ez tőlük, esélyegyenlőséget biztosítanak.Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hát pont a Várda, meg a Loki nem segített soha. A Paks egyszer 😊Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Most adják vissza a segítségeket, amikkel az elmúlt években rendre bent maradtak.Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
csebi

több mint 5 éve
dióknál szép eső van
több mint 5 éve
Dvtk játékosai megtettek június elsején a 15.5 overt a vereség számokra. Erre nincs más magyarázat.Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
több mint 5 éve
Eaglesmcnabb linkelt korábban egy cikket, hogy az Arsenal pénzügyi modellje mennyire sikeres (volt a BL elmaradásáig).Attól még, hogy a szurkolók mit tartanak fontosnak a BL és egy bajnoki cím magasabb polcon van mint egy hazai kupa. Legyen az 5 vagy 50 vagy 150 éves épp.Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Eleve nem értem miért ez a három klub van kiemelve mint gazdasági sikertörténet.
A Bayern oké, top klub, sikerek és pénz is van dögivel. A nevelő csapatok közül a portugálok, az Ajax vagy épp a Dortmund lehetne példa, mint egy másik út. És persze vannak a magáncsapatok, ahol 1 vagy 2 ember vagy cég áll az egész mögött és pénzeli, úgy, hogy aztán a végén valami profit is lesz belőle nem csak egy sima pénzmosoda. A Juve például valamennyire ilyen, de lehetett volna a Monaco-t is mondani régebbről. Csak simán a pénzügyi oldalát nézve semmi különbség nincs aközött, hogy 1 cég ad 200 milliót vagy 200 1-1-et. Persze a stabilitás és a kockázat diverzifikáció más kérdés...
FLZOLI
Csebivel volt erről egy értekezésünk, ott merült fel a Bayern. Most meg bajnok lett a Pool.
Az Emirates átadásától néztem a szakmai sikerességet, és nálunk gáz...
A portugálok spec helyzetben vannak a brazil piac lerablásával, a Benfica és a Porto is inkább abból él már, mint a portugál utánpótlásból. Na meg Afrikából, főleg volt gyarmatokból.
Ajax szurkoló vagyok, nem kell bemutatni, de manapság már kiképeztetünk másodosztályú klubbokkal, nem saját up.-ból merìtünk.
Dortmund egy érdekes konstelláció, de már ők is félig kész embereket vesznek, az üzleti modellt meg hagyjuk, 90 óta kétszer mehettek volna csődbe! A scout részlegük nagyon jó viszont!
Monaco-t egy milliárdos irányíta, mostanság inkább pénzt mos Ribolovyev!
A Juve egy félig meddig maffiacsapat a szememben, az olasz modell ne legyen már követendő gazd-i példa! Tele lennének bankhitellel, ha a Fiaton keresztül nem mennének a machinációk (kb mint az olajcsapatok, csak más könyveléssel). Líbiai pénzalap sem egy tiszta üzlet (Kadhafi szerepe) és még a 2000-es években a Juvéban volt egy etióp hadúr vagyonrésze is (400 millió dollár New Holland részvényeken keresztül), amiről azóta kuss van😁 A Moggi maffiáról nem is szólok, nyíltan befolyásoltak meccseket - akár Berlusconi v Moratti.
több mint 5 éve
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
több mint 5 éve
Bódi meg Varga nélkül szerintem ez a meccs kb már a kezdés előtt eldőlt.Ha Tőzsér nem villant valamit pontrúgásból akkor kb megszabadultunk a kondától is egy évre biztosan.
több mint 5 éve
Én annak drukkolok hogy a Kisvárda essen ki, az egyik teljesen felesleges, mesterkélt csapat NB1-es szintre. Paks szimpatikus ezzel a magyar vonallal, Loki meg azért egy nagyváros hagyományos csapata itthon. Az Újpest megjegyzéseket meg fel se vettem.😊Mondjuk azt se bánnám ha a Diósgyőr feltámadna, és kiesne a Várda.3.: KövesdMindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
Kiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
ZoliMP
bcsarli
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Ha egyetemi fociszezon nem lesz most (nagyon remélem, hogy ez nem következik be), vagy felteszik valahova azokat a meccseket, akkor más különösebben nem vonz jelenleg a csomagjukból, hogy csak azért plusz 5 ezret fizessek. Még NHL-t sajnálnám nagyon, de ahhoz meg már hosszászoktam, hogy sokszor nincs magyarul tvben évekig.Ez úgy néz ki olyan lesz mint a Digi, csak a Vodafone sportcsatornája. Vagyis szerintem a másik kettőhöz nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy akinek fontos az a 2 szolgáltató fizetésével 11e-ért megkap jelenleg mindent. Ez nem vészes összeg, ha a hobbidra akarsz áldozni.Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
zavi27
NB2
több mint 5 éve
5 évet éltem Albionban, abból 3-at Londonban, voltam kinn ösztöndíjjal is😁 szóval értem, érzem, tudom.Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Szerintem félreértettél. Fontos, hogy nyertünk FA kupákat, de ez nekem ennyi idő után már kevés. Bajnoki címet szeretnék és vmit virítani Európában😁 De nem reális!
több mint 5 éve
Azért az nem semmi h De Bruyne, Courtios üzent Tőzsérnek!
több mint 5 éve
3.: KövesdÉn is ezt tippelem és ebben bízom! Hajrá Paks
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
több mint 5 éve
Nagyon meglepodnek ha a Varda nem nyerne siman. 1-3A Paks jobb csapat szerintem mint a Loki, ha nem fujjak el a meccset egy X-re jok, 2-2
De adnam azt is ha az Ujpest kiszopna a felszabadultan oromfocit jatszo Kaposvartol 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Loki szerintem is nyer otthon...

több mint 5 éve
Közben a Düsseldorf kiesik (sajnos megérdemelt...) és a Werder osztályozik...

több mint 5 éve
Nem tudom elképzelni, hogy a Loki ne nyerjen.Az Újpest simán elrendezi a saját meccsét.
A DVTK-Várda lesz a kulcs. Ha a Diósgyőr úgy beleszarik a meccsbe, ahogy az elmúlt hetekben sokszor, akkor a Várda is bennmarad, és a Paks esik ki.
De nem tudom, hogy ezt hazai pályán meg merik-e csinálni.
több mint 5 éve
Mondjuk azt se bánnám ha a Diósgyőr feltámadna, és kiesne a Várda.3.: KövesdMindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
😊
bcsarli
ZoliMP
több mint 5 éve
Aztakurva mekkora gol 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."