Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mervó Slask Wroclaw
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Én végtelenül... nem. 😊Hát ez tényleg érdekes lesz. Mondjuk szerintem ti vagytok az esélyesek.
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Én végtelenül... nem. 😊
több mint 8 éve
nemtom ennek örülök vagy sem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey
18 753
EL nyolcaddöntőben Liverpool - Man United, az oszt' igen.Mondjuk a Dortmund - Tottenham sem hangzik rosszul.
több mint 8 éve
Holnap Újpest-Debrecen (2. a 3. ellen, egyetlen pont a különbség), ugyanebben az időben lesz Felcsút-Vidi házirangadó. Lehet tippelni, melyiket adja le ebből a nemzethy sportadó...jaj de kis butus vagy, hát ezzel is csak arra ösztönöznek, hogy menjél ki a rangadóra...
kibaszott nevetséges, pedig már nincsenek illúzióim.
bergerdani
de nyilván nem fogsz, mert szemét idegenszívű vagy és helyette a madridi derbit nézed a fotelból
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
dugo93
4 230
De lajcsika, hogy örül a kispadon...mintha nem egy halál gyenge csapat ellen játszottunk volna. Remélem nem ezzel a meccsel nyert magának időt, mert akkor inkább estünk volna ki
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Holnap Újpest-Debrecen (2. a 3. ellen, egyetlen pont a különbség), ugyanebben az időben lesz Felcsút-Vidi házirangadó. Lehet tippelni, melyiket adja le ebből a nemzethy sportadó...kibaszott nevetséges, pedig már nincsenek illúzióim.
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Rashford amúgy, és Martial úgy néz ki továbbjuttatja a MU-t 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Bárki akármit mond, Rushford a fasza gyerek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Mekkora spoiler ez a mai meccsre. Bocsi.Atleti meccset csak a mazohisták nézzenek....Láttál már idén MU meccset? Na az kemény tud lenni apukám 😀
ZoliZoltán
dugo93
több mint 8 éve
dr0725
482
amilyen szinten szétszivatja Memphis a mityillandiakat annyira szar a csapat kb... :d
több mint 8 éve
Újabb MÜTYÜRLLAND Goal, csak öngól, Depay indult meg kivállóan. Bodulov szerezte, 1-1.de még mindig a MÜTYÜRLLAND a továbbjutó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
VEZET A MÜTYÜRLLAND
több mint 8 éve
Ha a szabadrúgás bemegy, akkor gól. Örülök, hogy a Digisporton mindig tanulok valami újat.RTL2 még ennél is alább adja... borzalom, hogy ezeket még fizetik
Mikey
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Ha a szabadrúgás bemegy, akkor gól. Örülök, hogy a Digisporton mindig tanulok valami újat.
több mint 8 éve
nézd, valószínűleg ezért ott edzősködik, ahol.index.hu/sport/sportgeza/2016/02/25/csank_janost_zavarja_az_arsenal_barcelona/Ezt komolyan nem hiszem el. Ez valami álomvilágban él?
Néztetek volna magyar foci ismétlést helyette, vagy valamit.
Vrij6
Matthew99
több mint 8 éve
Kedves emberek mindenhol 😀
több mint 8 éve
Hagyd rá, így se sokkal jobb... 😀Kapdbe 😛Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
peach
Nem teljesen érthetően írtam le..Na akkor, a City ezzel a 3-1-es győzelemmel bebiztosította a továbbjutást, a PSV-Atleti meg X lett, szóval arra mondtam hogy még akár a PSV is simán továbbjuthat.
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
a svéd kapus beáll, s védha a kapus véd, akkor nincs gól!Captain Obvious vol2Kapdbe 😛Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
peach
Nem teljesen érthetően írtam le..Na akkor, a City ezzel a 3-1-es győzelemmel bebiztosította a továbbjutást, a PSV-Atleti meg X lett, szóval arra mondtam hogy még akár a PSV is simán továbbjuthat.
Coolearie
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Ne trollkodjatok. Most hogy kifejtette én tudok azonosulni vele... 😀ha a kapus véd, akkor nincs gól!Captain Obvious vol2Kapdbe 😛Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
peach
Coolearie
davemayer
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ha a kapus véd, akkor nincs gól!Captain Obvious vol2Kapdbe 😛Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
peach
Coolearie
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Captain Obvious vol2Kapdbe 😛Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
peach
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal