Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kurva jó ez a Dózsa-Zete. Viszont a zegi drukkerek mekkora egy zöldcsicskák te jó ég. Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
több mint 5 éve
csebinek válaszul, aki a münchenieknek szurkolde akkor miért a bayern-t hozod mint ellenfél? 😀Persze, csak Anglián belül kb ti voltatok "lesajnálva" évekig. A MU, City, Chelsea összehasonlításnak nem láttam értelmét.mondjuk 2006 óta a liverpoolnál is volt egy tulajdonosi balhé szóval nem minket venném figyelembeAz Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Negritis
Fast Willie
Negritis
Amúgy a Man U nyert 2006 óta: 5 bajnoki címet, 4 ligakupát, 1 FA-t, 1 BL-t, 1 Európa Ligát, 1 klub vb-t = 13 trófea.
A Chelsea: 4 bajnoki címet, 5 FA-t, 2 ligakupát, 1 BL-t, 2 EL-t = 14 trófea.
A City pedig 4 bajnoki címet, 2 FA-t, 5 ligakupát = 11 trófea.
Azaz minden nagyobb ellenfelünk volt bajnok - az utóbbi három csapat minimum négyszer - mindegyik nyert angol kupát és ligakupát, a City-n kívül mindenki nyert BL-t, a MU és a Chelsea EL-t is.
Chelsea 14, MU 13, City 11, Pool 6, Arsenal 3 trófea, szóval most már szeretném, ha valamit nyernénk, legyen az egy ligakupa, bajnoki cím vagy egy EL.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
de akkor miért a bayern-t hozod mint ellenfél? 😀Persze, csak Anglián belül kb ti voltatok "lesajnálva" évekig. A MU, City, Chelsea összehasonlításnak nem láttam értelmét.mondjuk 2006 óta a liverpoolnál is volt egy tulajdonosi balhé szóval nem minket venném figyelembeAz Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Negritis
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Persze, csak Anglián belül kb ti voltatok "lesajnálva" évekig. A MU, City, Chelsea összehasonlításnak nem láttam értelmét.mondjuk 2006 óta a liverpoolnál is volt egy tulajdonosi balhé szóval nem minket venném figyelembeAz Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
Fast Willie
Negritis
több mint 5 éve
mondjuk 2006 óta a liverpoolnál is volt egy tulajdonosi balhé szóval nem minket venném figyelembeAz Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
Fast Willie
több mint 5 éve
Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
több mint 5 éve
Hakimi nagy húzás lehet az Interben.40 millió érte meg nem rossz pénz, pláne ha a marokkói nem akar Madridban játszani. Vagy csak Zidane nem garantálná neki a kezdő posztot.
Vagy biztos már túl barna a gyerek Pereznek 😊
imgur.com/gallery/hD9ggBt
több mint 5 éve
Clyne nem sokáig tagja a bajnok csapatnak, pár nap és elengedjükha nincsenek a sérülései lehet nem itt tartunk, TTA sokat számít
pedig nem rossz játékos
több mint 5 éve
Nem mondom h a legszebb, de sztem nincs baj azzal a mezzel 😀Egyebirant nekem a Valencia mezei tetszenek messze a leginkabb. Az(oka)t eltalaltak. Modern, de mind a szinek, mind a megvalositas nagyon tetszik.
A fekete meg kifejezetten jol nez ki
Borbinho

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
több mint 5 éve
akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
több mint 5 éve
Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
több mint 5 éve
főleg a bayern-barca és real szurkolók 😀Többiek nem is tudják milyen pocsék érzés sokáig nem villantani a PL-ben...1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
NB2
több mint 5 éve
Többiek nem is tudják milyen pocsék érzés sokáig nem villantani a PL-ben...1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
több mint 5 éve
a tulajdonosnak igen, a szurkolónak nem 😀ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
több mint 5 éve
ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
több mint 5 éve
Lodico hazatér. Jó igazolás volt ...
több mint 5 éve
Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
több mint 5 éve
Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Grat srácok!
több mint 5 éve
Szerintem a Pool tuti nem jut SB-be!Ha bejutottok a SB-ba, és nem velünk játszotok, és a 4. negyedben vezettek 30-al 😊naccerű. vasas logót nem akarod lecserélni egy kék csillagra? 😉Én tegnap lettem Pool szurkoló, és máris bajnok a CSAPAT 😊Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
majd holnap reggel elmondom a kölköknek, lehet a kispocok mezben akar majd iskolába menni 😊
slowmotion
Jatékonyság gyerekek, hatékonyság!!!
bcsarli
slowmotion
bcsarli
több mint 5 éve
Ha bejutottok a SB-ba, és nem velünk játszotok, és a 4. negyedben vezettek 30-al 😊naccerű. vasas logót nem akarod lecserélni egy kék csillagra? 😉Én tegnap lettem Pool szurkoló, és máris bajnok a CSAPAT 😊Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
majd holnap reggel elmondom a kölköknek, lehet a kispocok mezben akar majd iskolába menni 😊
slowmotion
Jatékonyság gyerekek, hatékonyság!!!
bcsarli
slowmotion