Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
3.: KövesdMindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
Kiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Nem figyeltem, melyik ZTE-s jatekosra mondtak, h lehet kovi szezonban piros-feketebe oltozik?Edzore mondtak.
Borbinho
több mint 5 éve
Nem hiszem hogy merik hagyni hogy kiessen a Loki. Kemény lenne
több mint 5 éve
Nem figyeltem, melyik ZTE-s jatekosra mondtak, h lehet kovi szezonban piros-feketebe oltozik?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
3.: KövesdKiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
több mint 5 éve
Ez úgy néz ki olyan lesz mint a Digi, csak a Vodafone sportcsatornája. Vagyis szerintem a másik kettőhöz nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy akinek fontos az a 2 szolgáltató fizetésével 11e-ért megkap jelenleg mindent. Ez nem vészes összeg, ha a hobbidra akarsz áldozni.Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
zavi27
több mint 5 éve
Attól még, hogy a szurkolók mit tartanak fontosnak a BL és egy bajnoki cím magasabb polcon van mint egy hazai kupa. Legyen az 5 vagy 50 vagy 150 éves épp.Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Eleve nem értem miért ez a három klub van kiemelve mint gazdasági sikertörténet.
A Bayern oké, top klub, sikerek és pénz is van dögivel. A nevelő csapatok közül a portugálok, az Ajax vagy épp a Dortmund lehetne példa, mint egy másik út. És persze vannak a magáncsapatok, ahol 1 vagy 2 ember vagy cég áll az egész mögött és pénzeli, úgy, hogy aztán a végén valami profit is lesz belőle nem csak egy sima pénzmosoda. A Juve például valamennyire ilyen, de lehetett volna a Monaco-t is mondani régebbről. Csak simán a pénzügyi oldalát nézve semmi különbség nincs aközött, hogy 1 cég ad 200 milliót vagy 200 1-1-et. Persze a stabilitás és a kockázat diverzifikáció más kérdés...
több mint 5 éve
Ki mit tippel mára a Mennyeiben?Puskás 3.
#JC6
Kiesik : Paks
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Elég megnézni amúgy az FA körítését. Évezredek óta a Wembley-ben, bárki játszik jegyek felel-fele arányban és persze el is fogynak. Képzeljük el, hogy egy Ajkáról, Dorogról elmegy egy MK-ra 30e ember, ott ez természetes! Nem arról szól, hogy jajj kapnak a szurkolók 5-5e jegyet a többit meg megkapják a szponzorok, ott tudják ki miatt csinálják ezt az egészet! (jó tudom a szponzorok is kapnak)Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.
A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
több mint 5 éve
Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!ott az üzleti modell? az nem elég? 😊1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
Fast Willie
dugo93
Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi
Fast Willie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ki mit tippel mára a Mennyeiben?Szerintem a fradi lesz a bajnok
#JC6
több mint 5 éve
Lesz: Puskás 3. Várda kiesikszeretném: Kövesd 3., Paks essen ki
több mint 5 éve
Ki mit tippel mára a Mennyeiben?
több mint 5 éve
Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
több mint 5 éve
Lemaradtam a keddi fehérvári sorfarrol, most láttam csak meg. Respect nekik, szép dolog volt!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tény, erős a verseny, de Szolnokon egy ideje már beleszarnak..ott is akkor volt ilyen amikor ment a szekér.Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lolKhömm* Szolnok *Khömm
petey
empty taxi
Zegen meg alapból ilyen a stílus.
több mint 5 éve
Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lolKhömm* Szolnok *Khömm
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.Ma lesz leeds meccs🙂
több mint 5 éve
Kár, fogadhadtál volna rá élőbe 😊Késő 😏Mondjam a végeredményt? 😊Ismétlés, de nem láttam bocs 😊Kurva jó ez a Dózsa-Zete.en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
Viszont a zegi drukkerek mekkora egy zöldcsicskák te jó ég. Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
ZoliMP
petey
bcsarli
petey
több mint 5 éve
Késő 😏Mondjam a végeredményt? 😊Ismétlés, de nem láttam bocs 😊Kurva jó ez a Dózsa-Zete.en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
Viszont a zegi drukkerek mekkora egy zöldcsicskák te jó ég. Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
ZoliMP
petey
bcsarli
több mint 5 éve
Mondjam a végeredményt? 😊Ismétlés, de nem láttam bocs 😊Kurva jó ez a Dózsa-Zete.en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
petey
ZoliMP
petey
több mint 5 éve
Ismétlés, de nem láttam bocs 😊Kurva jó ez a Dózsa-Zete.en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
petey
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Kurva jó ez a Dózsa-Zete.en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
petey
több mint 5 éve
Kurva jó ez a Dózsa-Zete.Meg jo h a Haladas nem jutott fel. Zegi ismerosom kb le se szarja h mit ernek el, csak a "szombathelyi csicskakat" basszak szet 😀...
petey
Pedig amugy tenyleg uditoen jo focit jatszanak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."