Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
3.: Kövesd
Kiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.
bcsarli
Mindenki azt hitte h anno a puskast nem ejtik ki.ketszer is kiesett.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Nem figyeltem, melyik ZTE-s jatekosra mondtak, h lehet kovi szezonban piros-feketebe oltozik?
Borbinho
Edzore mondtak.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 930
Nem hiszem hogy merik hagyni hogy kiessen a Loki. Kemény lenne
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem figyeltem, melyik ZTE-s jatekosra mondtak, h lehet kovi szezonban piros-feketebe oltozik?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
3.: Kövesd
Kiesik: Loki
😊
Ilyet úgyse tippel senki. Plusz ha bejön, akkor még lehet hinni egy kicsit a mennyei tisztaságában.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 187 — nabege2@yahoo.com
Most esett le h angol 2. Osztaly megy a galaxy4-en.
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
zavi27
Ez úgy néz ki olyan lesz mint a Digi, csak a Vodafone sportcsatornája. Vagyis szerintem a másik kettőhöz nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy akinek fontos az a 2 szolgáltató fizetésével 11e-ért megkap jelenleg mindent. Ez nem vészes összeg, ha a hobbidra akarsz áldozni.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Grat a Pool-nak, teljesen megérdemelték!

Szerintem jelenleg ők Európa legerősebb csapata!

Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
Ezek szerint nem sok dolog változik 😀
dugo93
1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.

2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
ott az üzleti modell? az nem elég? 😊
csebi
Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!
Fast Willie
nyertetek egy FA kupát '17ben, nem? 😀
Negritis
Meg vagy 5 Emirates Cupot 😀
Borbinho
akkor meg nem értem mire föl ez a síránkozás? 😊
csebi
Az Emirates átadása óta (2006) az Arsenal nyert 3 FA kupát.

A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.

A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Attól még, hogy a szurkolók mit tartanak fontosnak a BL és egy bajnoki cím magasabb polcon van mint egy hazai kupa. Legyen az 5 vagy 50 vagy 150 éves épp.

Eleve nem értem miért ez a három klub van kiemelve mint gazdasági sikertörténet.

A Bayern oké, top klub, sikerek és pénz is van dögivel. A nevelő csapatok közül a portugálok, az Ajax vagy épp a Dortmund lehetne példa, mint egy másik út. És persze vannak a magáncsapatok, ahol 1 vagy 2 ember vagy cég áll az egész mögött és pénzeli, úgy, hogy aztán a végén valami profit is lesz belőle nem csak egy sima pénzmosoda. A Juve például valamennyire ilyen, de lehetett volna a Monaco-t is mondani régebbről. Csak simán a pénzügyi oldalát nézve semmi különbség nincs aközött, hogy 1 cég ad 200 milliót vagy 200 1-1-et. Persze a stabilitás és a kockázat diverzifikáció más kérdés...

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Ki mit tippel mára a Mennyeiben?
#JC6
Puskás 3.
Kiesik : Paks

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

Az Arsenal pedig sztem a következő években nem nyer semmit sajnos, szóval most jöhet a Gunners hívek sírás-rívása!😲😢😭
Fast Willie
dugo93
1992 óta szurkolok a Gunnersnek, azóta 3 bajnoki címet, 8 FA cup, 1 League Cup győzelmet, 1 KEK győzelmet (és 7 Comm7nity Shield elsőséget) éltem át + 1-1 vesztes BL és EL döntőt.

2004 óta nem voltunk bajnokok, 2006 óta nem játszottunk BL döntőt, utoljára 2017-ben nyertünk kupát. Kellene már valami sebtapasz, főleg a PL-ben lenne jó virítani, de ez csak álom marad!😊
Fast Willie
csebi
Csodálatos üzlet modellünk van, Kroenke meghatszorozta a klub értékét vele, a stadiont viszont 2006 júliusban átadták, szóval a jósolt 10 éves böjt minden józan számítás szerint le kellett, hogy járjon! Most kellene jönni a 10 év mannának, csak közben szakmailag elfogytunk, mire meg lett a gazdasági stabiliás, nincs csapat!
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi

A Liverpool nyert 1-1 bajnoki címet, BL-t, Európai Szuperkupát, klub vb-t, FA kupát, Ligakupát = 6 nagyobb trófea.

A Bayern nyert 11 bajnoki címet, 7 német kupát, BL-t, eu-i szuperkupát és klub vb-t= 21 trófea.
Fast Willie
Semmit sem tudsz az angol labdarúgásról ha a poolnál felsorolt trófeákat elé helyezed az FAnek. Megsúgom, egy angolnak max a PL cím akkora öröm mint az FA kupa - igen, még a BL sem akkora.
Nézz utána egy kicsit, én éltem angolok között, nem is hinnéd mennyire máshogy néznek az FA kupára mint ahogy azt gondolnád.
davemayer
Elég megnézni amúgy az FA körítését. Évezredek óta a Wembley-ben, bárki játszik jegyek felel-fele arányban és persze el is fogynak. Képzeljük el, hogy egy Ajkáról, Dorogról elmegy egy MK-ra 30e ember, ott ez természetes! Nem arról szól, hogy jajj kapnak a szurkolók 5-5e jegyet a többit meg megkapják a szponzorok, ott tudják ki miatt csinálják ezt az egészet! (jó tudom a szponzorok is kapnak)
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"

Fast Willie
dugo93

Fast Willie
csebi
Fast Willie
Negritis
Borbinho
csebi

Fast Willie

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
#JC6
Szerintem a fradi lesz a bajnok
több mint 5 éve
Lesz: Puskás 3. Várda kiesik
szeretném: Kövesd 3., Paks essen ki
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 930
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 573 — Amerikai sportok rajongója
Ma lesz leeds meccs🙂
ZoliMP
Sajnos nem Galaxy 4, hanem az Aréna 4. Digisként nem mindegy, mert így nem látható elég sokaknak, így nekem sem.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 751 — Lucas Scott
Lemaradtam a keddi fehérvári sorfarrol, most láttam csak meg. Respect nekik, szép dolog volt!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 215 — Csodabogár
Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
Khömm* Szolnok *Khömm
empty taxi
Tény, erős a verseny, de Szolnokon egy ideje már beleszarnak..ott is akkor volt ilyen amikor ment a szekér.
Zegen meg alapból ilyen a stílus.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 247 — NFL bracket champion '26
Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
Khömm* Szolnok *Khömm

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Ma lesz leeds meccs🙂
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
😊
 www.youtube.com/watch?v=bsAl0JjFvU8
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kurva jó ez a Dózsa-Zete.
Viszont a zegi drukkerek mekkora egy zöldcsicskák te jó ég. Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
en azt hittem most megy eloben 😀 kicsit megzavarodtam 😀
ZoliMP
Ismétlés, de nem láttam bocs 😊
petey
Mondjam a végeredményt? 😊
bcsarli
Késő 😏
petey
Kár, fogadhadtál volna rá élőbe 😊

több mint 5 éve
Viszont a zegi drukkerek mekkora egy zöldcsicskák te jó ég. Mondjuk kosárban is ők a legtürhőbb tábor...Armada lol
petey
ZoliMP
petey
bcsarli
Késő 😏

több mint 5 éve
petey
ZoliMP
petey

több mint 5 éve
petey
ZoliMP

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
petey
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
petey
Meg jo h a Haladas nem jutott fel. Zegi ismerosom kb le se szarja h mit ernek el, csak a "szombathelyi csicskakat" basszak szet 😀...
Pedig amugy tenyleg uditoen jo focit jatszanak.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."