Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem nem lehet kérdés, pont látszott az egyik kamerán, hogy megfogta két kézzel Tokmac kezét és húzza oldalraPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi

több mint 5 éve
LOL, egy 3-3-as döntetlen az álmaink netovábbja lenne - mondja ez a hülye
több mint 5 éve
amúgy ezzel csak erősödött a barca, most kell csak félni a kiütéstől

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Gyerünk az X-rt 😛
több mint 5 éve
De az egyértelmű de hulye gerardo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Var nem panaszkodottPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi
több mint 5 éve
innen szép nyerni !!!!!!
több mint 5 éve
Piqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A Barca egyik kerékkötője elhagyja a pályát...viszlát
több mint 5 éve
Akartam írni, hogy ez lerántás... Tizi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na ez komoly, ki meri bevallalni
több mint 5 éve
Na ott az esély 😊
több mint 5 éve
Egyik spanyol kommentátor azért néha elég tiszteletlen... magyar kommentátort még nem hallottam így, max csak szarok mint CrazySzöllösi már írja is a jegyzetet az NS-re 😊
Heisman
több mint 5 éve
Egyik spanyol kommentátor azért néha elég tiszteletlen... magyar kommentátort még nem hallottam így, max csak szarok mint Crazy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
„A mérkőzés előtt a gyenge formában lévő Barcelona érezhetően tartott a nemzetközi porondon is kiválóan menetelő Ferencvárostól. A meccs elején a katalánok nem mertek kockáztatni, visszahúzódtak a kapujuk elé, a zöld-fehérek uralták a mezőnyt. Kis szerencsével a Fradi vezethetett volna, egy véleményes lesgól és egy kapufa mutatta a magyar bajnok erejét. A szünetben egy értékesített 11-es és egy szerencsés találat révén mégis a Barcelona mehetett kétgólos előnnyel az öltözőbe. A második félidőben a házigazda növelte ugyan előnyét, de ezen a mérkőzésen számunka nem az eredmény volt az elsődleges: tekintsük ezt a napot a magyar labdarúgás nagy, közös ünnepének.”
több mint 5 éve
Dembelé szerintem nem lesz túl jó a Fradinak...érezhetik majd amit az NB1 Tokmacnál érez...
több mint 5 éve
Van ilyen, hogy mindent jól csinálsz, nincs eredmény, aztán hagyod a gyíkba.Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.Első max 15 perc után nem igen volt pillanat amikor jobb volt a fradi. Kb az isael kapufa óta egyértelműen.
Kétszer öt centin múlt a 2-0 a Fradinak.
Sobri Jóska
kapitnono
Kell tudni elengedni.
több mint 5 éve
Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.Első max 15 perc után nem igen volt pillanat amikor jobb volt a fradi. Kb az isael kapufa óta egyértelműen.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Meg kell mondjam szerintem meglepően jól játszott a Fradi az elején főleg, én büszke vagyok a csapatra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egy meccs, pláne idegenben nem számít.Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.Igazságtalan ez a soccer
Sobri Jóska
csebi
Legyen meg a 11 pont, oszt jónapot.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Komolyan ilyet ritkán csinálok a Bengals-Steelers PO meccs utolsó perce óta, de inkább NCAA-t néztem felvételről, annyira fos volt az a játék a FE ellen.Hát ez igen...sajnos elkezdték élvezni a játékot...Ez szombaton is megtehették volna 😛 remélem most szombaton meg is teszik 😀
Klaci79
dande
több mint 5 éve
Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.Igazságtalan ez a soccer
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.Kétszer öt centin múlt a 2-0 a Fradinak.
több mint 5 éve
Hát ez igen...sajnos elkezdték élvezni a játékot...Ez szombaton is megtehették volna 😛 remélem most szombaton meg is teszik 😀
Klaci79