Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Amikor 2004 őszén elkezdtem szurkolni a csapatnak, nem gondoltam, hogy 16 évet kell majd várnom erre a pillanatra.Amikor 30 éve elkezdtem szurkolni a Montreal Canadiensnek, nem gondoltam, hogy 93 után (akkor még nem is nagyon tudtam nézni) még mindig várnom kell az újabbra 😊
BAJNOK A LIVERPOOL!! WOOOHOOOOOOO!!
Mikey
több mint 5 éve
Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...VÉGRE!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Amikor 2004 őszén elkezdtem szurkolni a csapatnak, nem gondoltam, hogy 16 évet kell majd várnom erre a pillanatra.BAJNOK A LIVERPOOL!! WOOOHOOOOOOO!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
És hivatalosan is bajnok a PoolMost képzeld el, hogy valaki januárban azt mondja, hogy egy június végén lejátszott, zárt kapus Chelsea-City meccsen fog biztossá válni a Pool bajnoki cím.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
És hivatalosan is bajnok a PoolAzér milyen már, hogy 30 év után is egy Cselszki segíti őket 😛 😊
Heisman Trophy
Gratula, minden Pool szurkolónak, remélem egyszer majd a Spurs is odaér bár nem Joséval számítok rá. 😊
több mint 5 éve
Innentől már úgyse merné elvenni tőlük senki 😊És hivatalosan is bajnok a Poolinnentől tényleg imádkozzanak a Pool hívők, hogy gyorsan lezavarják a bajnokságot, hogy tényleg tuti legyen
Heisman Trophy
NB2
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Ennek orulok, Pool a bajnok.
több mint 5 éve
És hivatalosan is bajnok a Poolinnentől tényleg imádkozzanak a Pool hívők, hogy gyorsan lezavarják a bajnokságot, hogy tényleg tuti legyen
Heisman Trophy
több mint 5 éve
És hivatalosan is bajnok a Pool
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem mondom h a legszebb, de sztem nincs baj azzal a mezzel 😀én simán azt hittem, hogy Nike mez, azok szoktak ilyen elborultak lenni. lásd mi idei hazai borzalmunk, sőt a harmadik számú fekete mez még rosszabbEzt a City mezt büntetni kéneén még mindig nem tudtam megszokni. kicsit olyan, mintha a Puma nem tudta volna eldönteni, melyik nike barca-mezt utánozza le: sárgát, vagy a narancssárgát. aztán az ilyen nem-döntésekből lesznek ezek az ilyen mezek.
Kampman
slowmotion
Löfli
A fekete meg kifejezetten jol nez ki
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
én simán azt hittem, hogy Nike mez, azok szoktak ilyen elborultak lenni. lásd mi idei hazai borzalmunk, sőt a harmadik számú fekete mez még rosszabbEzt a City mezt büntetni kéneén még mindig nem tudtam megszokni. kicsit olyan, mintha a Puma nem tudta volna eldönteni, melyik nike barca-mezt utánozza le: sárgát, vagy a narancssárgát. aztán az ilyen nem-döntésekből lesznek ezek az ilyen mezek.
Kampman
slowmotion
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Lampssel a padon 😊mondjuk lassan mi is nyerhetnénk egyet megint 😀3 éven belül a fiatalokkal meglesz figyeld.
Löfli
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
na igen, szerintem az NBA-topicban azt már kiveséztük pár hónapja.Engem a Utah Jazz egyik borzalmas alternatív mezére emlékeztet, egy vizuális bűntényEzt a City mezt büntetni kéneén még mindig nem tudtam megszokni. kicsit olyan, mintha a Puma nem tudta volna eldönteni, melyik nike barca-mezt utánozza le: sárgát, vagy a narancssárgát. aztán az ilyen nem-döntésekből lesznek ezek az ilyen mezek.
Kampman
slowmotion
Kampman
az N'awleans miatt volt olyan színű, mert a Jazz-t - bármilyen meglepő - ott alapították, a városnak meg ilyenek a színei.
több mint 5 éve
Engem a Utah Jazz egyik borzalmas alternatív mezére emlékeztet, egy vizuális bűntényEzt a City mezt büntetni kéneén még mindig nem tudtam megszokni. kicsit olyan, mintha a Puma nem tudta volna eldönteni, melyik nike barca-mezt utánozza le: sárgát, vagy a narancssárgát. aztán az ilyen nem-döntésekből lesznek ezek az ilyen mezek.
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Ezt a City mezt büntetni kéneén még mindig nem tudtam megszokni. kicsit olyan, mintha a Puma nem tudta volna eldönteni, melyik nike barca-mezt utánozza le: sárgát, vagy a narancssárgát. aztán az ilyen nem-döntésekből lesznek ezek az ilyen mezek.
Kampman
több mint 5 éve
mondjuk lassan mi is nyerhetnénk egyet megint 😀3 éven belül a fiatalokkal meglesz figyeld.
Löfli
több mint 5 éve
Ezt a City mezt büntetni kéneBüntetik is
Kampman

Liverpool Fc
több mint 5 éve
mondjuk lassan mi is nyerhetnénk egyet megint 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
4 éve a Leicestert avattuk a Tottenham ellen, most a Poolt, mindkettő történelmi pillanat azért 😊

Don't blink!
több mint 5 éve
És William be is rúgta, 2-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Úgy néz ki jön a sorfal az Etihadban

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mondjuk hogy ezen mit kellett 2 percig videózni...