Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
És meg is van Wenger kedvenc 0-2 je. Viszont a Juve vs Bayern nagyon jó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
71. Percig bírta az Arsenal. Ez mondható kisebb csodának is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Arsenal-Barcelona Starting XI's :Arsenal : Cech, Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Özil, Alexis Sánchez, Giroud
Barca : ter Stegen, D. Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar
több mint 8 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okozniNem lesz meglepetés hogy idén sem nyeri meg a PL-t.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okoznimeglepetés lesz ha megússzák összesítésben 3-4 alatt.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okozni
több mint 8 éve
Ehhez éppen elég lesz a Mütyürland elleni EL párharc is. Na meg az Arsenal elleni vereség 😉Manchester United szimpatizáns voltam/vagyok (szurkolónak nem mondanám magam, annyira sose követtem nyomon a focit), így tudom milyen a színvonal most. 😊 Ezért is nem néztem már jó ideje Premier League meccset. Az eredményt se azért várom, hogy kijutt tovább, hanem azért, mert, ha most is bukik a MU, hátha végre elgondolkoznak a vezetők, hogy esetleg keresni kell valami más szakembert a kispadra, mert ez így már tényleg nem mehet sokáig.Szintén várom majd a Manchester United - West Ham United meccset. Úgy érzem hosszú szünet után megint Premier Leauge meccset fogok nézni. 😊De pont ezt választottad? A MU meccseivel mostanában vallatni lehet...
Tejesember
Matthew99
Tejesember
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tejesember
256
Manchester United szimpatizáns voltam/vagyok (szurkolónak nem mondanám magam, annyira sose követtem nyomon a focit), így tudom milyen a színvonal most. 😊 Ezért is nem néztem már jó ideje Premier League meccset. Az eredményt se azért várom, hogy kijutt tovább, hanem azért, mert, ha most is bukik a MU, hátha végre elgondolkoznak a vezetők, hogy esetleg keresni kell valami más szakembert a kispadra, mert ez így már tényleg nem mehet sokáig.Szintén várom majd a Manchester United - West Ham United meccset. Úgy érzem hosszú szünet után megint Premier Leauge meccset fogok nézni. 😊De pont ezt választottad? A MU meccseivel mostanában vallatni lehet...
Tejesember
Matthew99
több mint 8 éve
Szintén várom majd a Manchester United - West Ham United meccset. Úgy érzem hosszú szünet után megint Premier Leauge meccset fogok nézni. 😊De pont ezt választottad? A MU meccseivel mostanában vallatni lehet...
Tejesember
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tejesember
256
Azért írtam azt, mivel nagyon sokan azzal jöttek anno az ultrák közül, hogy Pyro nélkül nincs focimeccs, Ultras Liberin meg volt olyan is, hogy valaki egyenesen azt írta a meccseken nem a focit kell nézni., hanem a pyrot 😊 Tudom, hogy nagy többség focit menne ki nézni, csak szomorú ezt mondani, de azt nem kap pont. Azzal meg egyetértek, hogy nagy valószínűséggel egyik fél se fog engedni és ezzel a Fradi, mint csapat fog csak szívni.Focit akarna itt mindenki nézni, de a focihoz hozzátartozik a szurkolás is ami mellesleg sokat segíti/ segítheti a hazai csapatot. Mellesleg ha lenne foci ettől függetlenül is lennének emberek a meccsen, de nincsenek és ha a foci szar és még a szurkolási stílust és módot is lekorlátozzák akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek ki."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
vs.hu/sport/osszes/nem-szivesen-de-leulunk-egy-asztalhoz-kubatov-gaborral-0221
markny
Tejesember
Amúgy mindkét félnek engedni-e kéne, egyik se fog, mindkettő a másikra vár, hogy a végén kihúzhassa magát, hogy nem ő tört meg először, de utána kurvajófej módon alkalmazkodott és rendezte a helyzetet.
Toca
Más: remélem végre a hétvégi eredménnyel magára talál a DVTK és legalább a kieső helyett elkerüli. Arról már nem merek álmodni, hogy rövid időn belül megint olyan szinten lesz a csapat, mint mikor Európa Liga selejtezőibe voltak.
Szintén várom majd a Manchester United - West Ham United meccset. Úgy érzem hosszú szünet után megint Premier Leauge meccset fogok nézni. 😊
több mint 8 éve
Jönnek a BL meccsek. Szerintetek lesznek meglepetések vagy mind papírforma meccs lesz?Első meccsen szerintem az Arsenal meglepi a Barcát de a spanyolok jutnak tovább. A németek továbbmennek a Juve ellen.
Coolearie
több mint 8 éve
Jönnek a BL meccsek. Szerintetek lesznek meglepetések vagy mind papírforma meccs lesz?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Cserében kaptak egy csomó más előnyt... 😊Fradi téma:én speciál nem foglalkozom a fradival, de múlt héten összefutottam egy 'száz éve ott dolgozóval', aki azt ecsetelte, hogy vénségére azt is meg kellett élnie, hogy már egy paksi stb meccsen sincs fradi hangulat, de a legnagyobb baj,
Azért az rohadt gáz volt mikor az újpestiek leszurkolták a fradi tábort, az Üllőin! És idén néző sem igazán van, szóval azért valami még sem klappol!
NB2és erről tilos is beszélniük, mert kibasszák azonnal azt aki szóba hozzahogy évtizedekig majd minden idegenbeli meccsen szinte otthon játszottak. Ezt megszűnt... Ez az előny odaveszett. (de ez legyen a fradisták gondja)
ozibozi
Itt a szurkoló sajnos csak egy kellék...persze jó lenne ha sokan lennének, na de csúnyán beszélni már nem szabad, mert hát hová vezetne az. Régen egy fradi tábor simán szidhatott olyan klubelnököt, aki nem tetszett neki. Ma meg teljes a kuss, mert senki nem mer kockáztatni.
Régen még az ember kiment a stadionba, mert jó focit látott és kiabálhatott egyet törvényesen. Ma már jó focira emlékeztető megmozdulás is alig van. És mivel a magyar ember egyik jellegzetes szófordulata a b@zd sz..ba a k...@ anyádat már nem szalonképes, inkább otthon marad és bedönt pár olcsó sárkány sört szombat este...
több mint 8 éve
Én úgy értettrm hogy azon a meccsen amelyiken bajnok lesz a fradi ott lesz ellenfeltol fuggetlenul 15 ezer-teltház néző, a többin kb ilyen számok lesznek, pár rangadón megy 10 ezer fölé.Mért most nem lesz bajnok a Fradi ?majd amikor meg bajnok lesz a Fradi akkor meg telt ház lesz több mint valószínű. Nem hiszem hogy akkora meglepetés hogy nincs minden meccsen 10e körüli nézőszám egy ilyen lefutott bajnokságban.Focit akarna itt mindenki nézni, de a focihoz hozzátartozik a szurkolás is ami mellesleg sokat segíti/ segítheti a hazai csapatot. Mellesleg ha lenne foci ettől függetlenül is lennének emberek a meccsen, de nincsenek és ha a foci szar és még a szurkolási stílust és módot is lekorlátozzák akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek ki."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
markny
Tejesember
Amúgy mindkét félnek engedni-e kéne, egyik se fog, mindkettő a másikra vár, hogy a végén kihúzhassa magát, hogy nem ő tört meg először, de utána kurvajófej módon alkalmazkodott és rendezte a helyzetet.
Toca
Majd ha lesz tétje lesznek nézők is az tuti. A hangulatot meg nemcsak a minőségi piro jelentheti, azért 20 ezer ember már a tábor nélkül is tud hangulatot csinálni, még ha nem is olyan intenzitásút.
davemayer
BL meccsen esetleg lesz teltház ha megint lesz valami esély, hogy valami nagyot érhet el a magyar csapat.
Ha te azt hiszed, hogy 15 ezer ember hirtelen megjelenik mert most már a bajnok fradinak szurkolhatnak elég naiv vagy szerintem.
És nem a pyro miatt mondom, én elég sok fradist ismerek aki nem azért nem megy nem dobálhat tüzet előtt se dobált.
Csak szurkolt, amit a mostani bérenc szurkolók nem csinálnak hiába vannak sokan.
Toca
Nekem is hiányzik a tábor, az hogy végig éneklik a meccseket (pár évig én is csináltam) és jó lenne ha visszatérnének de nem mindenáron.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
Fradi téma:én speciál nem foglalkozom a fradival, de múlt héten összefutottam egy 'száz éve ott dolgozóval', aki azt ecsetelte, hogy vénségére azt is meg kellett élnie, hogy már egy paksi stb meccsen sincs fradi hangulat, de a legnagyobb baj,
Azért az rohadt gáz volt mikor az újpestiek leszurkolták a fradi tábort, az Üllőin! És idén néző sem igazán van, szóval azért valami még sem klappol!
NB2
több mint 8 éve
Mért most nem lesz bajnok a Fradi ?majd amikor meg bajnok lesz a Fradi akkor meg telt ház lesz több mint valószínű. Nem hiszem hogy akkora meglepetés hogy nincs minden meccsen 10e körüli nézőszám egy ilyen lefutott bajnokságban.Focit akarna itt mindenki nézni, de a focihoz hozzátartozik a szurkolás is ami mellesleg sokat segíti/ segítheti a hazai csapatot. Mellesleg ha lenne foci ettől függetlenül is lennének emberek a meccsen, de nincsenek és ha a foci szar és még a szurkolási stílust és módot is lekorlátozzák akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek ki."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
markny
Tejesember
Toca
Majd ha lesz tétje lesznek nézők is az tuti. A hangulatot meg nemcsak a minőségi piro jelentheti, azért 20 ezer ember már a tábor nélkül is tud hangulatot csinálni, még ha nem is olyan intenzitásút.
davemayer
BL meccsen esetleg lesz teltház ha megint lesz valami esély, hogy valami nagyot érhet el a magyar csapat.
Ha te azt hiszed, hogy 15 ezer ember hirtelen megjelenik mert most már a bajnok fradinak szurkolhatnak elég naiv vagy szerintem.
És nem a pyro miatt mondom, én elég sok fradist ismerek aki nem azért nem megy nem dobálhat tüzet előtt se dobált.
Csak szurkolt, amit a mostani bérenc szurkolók nem csinálnak hiába vannak sokan.
több mint 8 éve
Az összes módozatban (ffi/női kosár, ffi jégkorong, ffi kézilabda) a "kiemelt" csapatok a külön liga után mind csatlakoztak a honi bajnokságba, ahol kivívták a nemzetközi szereplést.Jégkorong és kézilabda mintájára a közép-európai ligában lenne szerintem ráció, ha a magyar-horvát-román-szlovák-szerb-osztrák(?)-cseh(?)-ukrán(?) elit csapatokat összeeresztenék, nem tudom elképzelni, hogy ne lenne minden meccsen telt ház egy-egy 10-20 ezres stadionban. Persze a bevételek fele a rendőri biztosításra menne el, de hát valamit valamiért.ezzel egy probléma van, hogy ki jut a BL-be? nem nagyon találnál olyan megoldást, amire pl egy ligájában egyeduralkodó csapat is rábólintana, ha a ligájából az esetek 95%-ban BL-be jut akkor nem fog örülni ha ennél kevesebb esélye lenne az új ligából közel kerülni a húsos fazékhoz.
baggio
Ha csak a sportszakmát nézzük nagyon jó lenne de mint biznisz a BL mellett nem jó.
davemayer
De az biztos, hogy egy Fradi-Steaua/Slovan/Partizan/Split meccs előtt/után lennének érdekesebb dolgok😀
Fradi téma:
több mint 8 éve
😀😀
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Ki a fszt érdekli a GM? Kubatov úr, hogy leül velük tárgyalni."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
markny
Tejesember
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
kézilabdában is megoldották: www.ehfcl.com/men/2015-16/article/22790/VELUX+EHF+Champions+League+2015%2F16+line-up+confirmedJégkorong és kézilabda mintájára a közép-európai ligában lenne szerintem ráció, ha a magyar-horvát-román-szlovák-szerb-osztrák(?)-cseh(?)-ukrán(?) elit csapatokat összeeresztenék, nem tudom elképzelni, hogy ne lenne minden meccsen telt ház egy-egy 10-20 ezres stadionban. Persze a bevételek fele a rendőri biztosításra menne el, de hát valamit valamiért.ezzel egy probléma van, hogy ki jut a BL-be? nem nagyon találnál olyan megoldást, amire pl egy ligájában egyeduralkodó csapat is rábólintana, ha a ligájából az esetek 95%-ban BL-be jut akkor nem fog örülni ha ennél kevesebb esélye lenne az új ligából közel kerülni a húsos fazékhoz.
baggio
Ha csak a sportszakmát nézzük nagyon jó lenne de mint biznisz a BL mellett nem jó.
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jégkorong és kézilabda mintájára a közép-európai ligában lenne szerintem ráció, ha a magyar-horvát-román-szlovák-szerb-osztrák(?)-cseh(?)-ukrán(?) elit csapatokat összeeresztenék, nem tudom elképzelni, hogy ne lenne minden meccsen telt ház egy-egy 10-20 ezres stadionban. Persze a bevételek fele a rendőri biztosításra menne el, de hát valamit valamiért.ezzel egy probléma van, hogy ki jut a BL-be? nem nagyon találnál olyan megoldást, amire pl egy ligájában egyeduralkodó csapat is rábólintana, ha a ligájából az esetek 95%-ban BL-be jut akkor nem fog örülni ha ennél kevesebb esélye lenne az új ligából közel kerülni a húsos fazékhoz.
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Jégkorong és kézilabda mintájára a közép-európai ligában lenne szerintem ráció, ha a magyar-horvát-román-szlovák-szerb-osztrák(?)-cseh(?)-ukrán(?) elit csapatokat összeeresztenék, nem tudom elképzelni, hogy ne lenne minden meccsen telt ház egy-egy 10-20 ezres stadionban. Persze a bevételek fele a rendőri biztosításra menne el, de hát valamit valamiért.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
majd amikor meg bajnok lesz a Fradi akkor meg telt ház lesz több mint valószínű. Nem hiszem hogy akkora meglepetés hogy nincs minden meccsen 10e körüli nézőszám egy ilyen lefutott bajnokságban.Focit akarna itt mindenki nézni, de a focihoz hozzátartozik a szurkolás is ami mellesleg sokat segíti/ segítheti a hazai csapatot. Mellesleg ha lenne foci ettől függetlenül is lennének emberek a meccsen, de nincsenek és ha a foci szar és még a szurkolási stílust és módot is lekorlátozzák akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek ki."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
markny
Tejesember
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Focit akarna itt mindenki nézni, de a focihoz hozzátartozik a szurkolás is ami mellesleg sokat segíti/ segítheti a hazai csapatot. Mellesleg ha lenne foci ettől függetlenül is lennének emberek a meccsen, de nincsenek és ha a foci szar és még a szurkolási stílust és módot is lekorlátozzák akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek ki."a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
markny
Tejesember
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
F.szméregetés helyett meglehetne ezt oldani okosan is. A nagy rangadóknál, csak a B középbe lehetne engedélyezni a pyrót, de egy Gyakadémia vagy Békéscsaba ellen valóban totál felesleges. Ha valaki bedobja a pályára vagy nem rangadón használja, annak mehetne először az ideiglenes kitiltás (ha már szkenner, fényképes kártya és kamerák vannak), visszaesőknek egyre keményebb bünti és voilá.A sas és az induló esetében van igazsága. Semmi gond azzal cserélik a kabalát, ha az nézne ki valahogy, de ez a szétszipuzott csirke valami eszméletlen sz.r és az indulót átírni is prosztóság.
Mindkét félnek engedni kellene a helyzet normalizálódásához, de mindegyiknek fontosabb megmutatni, hogy nekik keményebb a dákójuk és így hiába is ülnek össze, semmi nem lesz az egyességből.