Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
naccerű. vasas logót nem akarod lecserélni egy kék csillagra? 😉Én tegnap lettem Pool szurkoló, és máris bajnok a CSAPAT 😊Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
majd holnap reggel elmondom a kölköknek, lehet a kispocok mezben akar majd iskolába menni 😊
slowmotion
Jatékonyság gyerekek, hatékonyság!!!
bcsarli
több mint 5 éve
'96-körültől aranygól (Bierhoff, ugye), a 2004-es eb-re változott ezüstgólra (görögök, ugye)az ezüst gól volt amúgy, nem?Szerencse hogy eltörölték az aranygólt.ne is mondd, a koli társalgójában szinte mindenki a "kiscsapatnak" szurkoltÉn 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀97-98 környékén láttam először a liverpoolt és kb nemzetközi meccseket ami nem világesemény volt
dugo93
és rémlik is
mielőtt McManaman eligazolt és élméyn volt őt is nézni annyit tudok
aztán jött ez a szezon és nem volt kérdés
www.youtube.com/watch?v=uNqFuw6YQZQ
Negritis
mondjuk nem mintha ne szartam volna telibe
slowmotion
warr_b
Negritis
több mint 5 éve
Én tegnap lettem Pool szurkoló, és máris bajnok a CSAPAT 😊Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
majd holnap reggel elmondom a kölköknek, lehet a kispocok mezben akar majd iskolába menni 😊
slowmotion
Hatékonyság gyerekek, hatékonyság!!!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Mondjuk ezt a szavazást ki sem kellett volna írni, annyira egyértelmű volt a végeredmény 😊mindig ez van, elkezdik, aztán rájönnek, hogy a nép hangja nem szereti a hatalom csapataitAz megvan, hogy a Kuttor hír NSO-n nem kommentelhető?Az elejen kommentelheto volt az a durva.
Szólásszabadság 😊
#JC6
ZoliMP
nem véletlen ki nyerte a csakfoci.hu szavazását, hogy ki a leggyűlöltebb csapat 2020-ban hazánkban
NB2
több mint 5 éve
az ezüst gól volt amúgy, nem?Szerencse hogy eltörölték az aranygólt.ne is mondd, a koli társalgójában szinte mindenki a "kiscsapatnak" szurkoltÉn 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀97-98 környékén láttam először a liverpoolt és kb nemzetközi meccseket ami nem világesemény volt
dugo93
és rémlik is
Negritis
slowmotion
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerencse hogy eltörölték az aranygólt.ne is mondd, a koli társalgójában szinte mindenki a "kiscsapatnak" szurkoltÉn 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀97-98 környékén láttam először a liverpoolt és kb nemzetközi meccseket ami nem világesemény volt
dugo93
és rémlik is
Negritis
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ne is mondd, a koli társalgójában szinte mindenki a "kiscsapatnak" szurkoltÉn 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀97-98 környékén láttam először a liverpoolt és kb nemzetközi meccseket ami nem világesemény volt
dugo93
és rémlik is
Negritis
több mint 5 éve
mindig ez van, elkezdik, aztán rájönnek, hogy a nép hangja nem szereti a hatalom csapataitAz megvan, hogy a Kuttor hír NSO-n nem kommentelhető?Az elejen kommentelheto volt az a durva.
Szólásszabadság 😊
#JC6
ZoliMP
nem véletlen ki nyerte a csakfoci.hu szavazását, hogy ki a leggyűlöltebb csapat 2020-ban hazánkban
több mint 5 éve
Én 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀97-98 környékén láttam először a liverpoolt és kb nemzetközi meccseket ami nem világesemény volt
dugo93
és rémlik is
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Az megvan, hogy a Kuttor hír NSO-n nem kommentelhető?Az elejen kommentelheto volt az a durva.
Szólásszabadság 😊
#JC6
több mint 5 éve
Én 2000 környékén lettem MAJDNEM Pool drukker (nem vagyok rá büszke 😛), de szerencsére tesóm közbelépett és szépen átvert egy 7 éves gyereket 😀
több mint 5 éve
Az megvan, hogy a Kuttor hír NSO-n nem kommentelhető?mert tudják, hogy Kuttor trollkodna ott is.
Szólásszabadság 😊
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
grat a Poolnak, kijárt ez már nekik.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
én 98 környékén kezdtem pool meccseket nézni, a 2001es szezon után nem volt kérdés
több mint 5 éve
Az megvan, hogy a Kuttor hír NSO-n nem kommentelhető?Szólásszabadság 😊
több mint 5 éve
én még negyvenen innen vagyok (egy hangyaf*sznyival), nekem a '89-es kupadöntő volt A meccs.Nálam egyértelműen a Heysel volt a meghatározó.Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
slowmotion
(A kilenc éves fiam ebben a hónapban éppen Chelsea drukker, minden, csak nem Pool, fene a kölkit!)
Charlie Firpo
a legkorábbi fociemlékem amúgy is a '86-os magyar-brazil
több mint 5 éve
Nálam egyértelműen a Heysel volt a meghatározó.Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
slowmotion
(A kilenc éves fiam ebben a hónapban éppen Chelsea drukker, minden, csak nem Pool, fene a kölkit!)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...én csak '89-ben csatlakoztam, de... az se ma volt.
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Nem bírták ki, és igazuk is van!www.espn.com/video/clip?id=4121699
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem bántásból írom, de azért biztos lesz valamennyire keserűség a Pool szurkolókban, hogy pont így... Az itthoniak még kb túlteszik magukat, de a kintieknek azért nem lehet kellemes érzés.Ennek az elmaradásáért nyilvan kár.
NB2

De még lesz ez ünnepelve valahogy. A lényeg hogy megvan! Jürgennek pedig holnap kezdetik csinalni a szobrot a stadion elé, Shankly mellé.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nem bántásból írom, de azért biztos lesz valamennyire keserűség a Pool szurkolókban, hogy pont így... Az itthoniak még kb túlteszik magukat, de a kintieknek azért nem lehet kellemes érzés.Nem sok vonulós daböldekker lesz, nyilván, sajnos.
NB2
Viszont én: "Gyorsabb, fürgébb, szálkásabb és jobb formában vagyok, mint a Pool bajnoki címe előtt."
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem bántásból írom, de azért biztos lesz valamennyire keserűség a Pool szurkolókban, hogy pont így... Az itthoniak még kb túlteszik magukat, de a kintieknek azért nem lehet kellemes érzés.
több mint 5 éve
Végtére is a sivatagba is vittek hokit, a Pool is bajnok lett, Magic Johnson sokakat túlél .... vannak csodák a 21. század elején is!Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...Akkor a Boyssal még van időd várni 😉 😛
VÉGRE!!!
Charlie Firpo
dande
(Szegény Gerrard, my man!)
Ja, és jó a párhuzam: a Pool is végre bekezdett, ahogy a Boys is fog, remélem!
(Kellett persze a szőrös német is hozzá, vastagon!)
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Amikor 1985-ben elkezdtem szurkolni a Poolnak, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz...Akkor a Boyssal még van időd várni 😉 😛
VÉGRE!!!
Charlie Firpo