Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szobszolai marad.Jó döntés, mondjuk majdnem elment a SERIA A-ba, csak az aláírás volt hátra 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lanzafame török másodosztályba igazolt.
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊Sterlingéknek taníthatná hol a kapu 😀
Mikey
The Brewster finish. pic.twitter.com/QAkKNxwFHB
— CHANT LFC (@ChantLFC) August 25, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírusmer isznak!
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-nem-kotelezo-elengedni-a-jatekosokat-a-szeptemberi-valogatott-meccsekre-2779901Jó nagy katyvasz lesz ebből is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rokaur
876
földim, egyszer akkora kötényt kapott tőlem, hogy most Hollandiában keresi a lábait 😀Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...mert vajdasági srác, nálunk sosem játszott csak tavaly volt először u-21 válogatottban asszem. Hollandiában játszik első osztályban, de mostanában főleg padról száll be, mert sérült volt.
peach
csebi
több mint 5 éve
Azt még szidják a Fradit h csak külföldit igazol....Tessék, itt a legújabb fiatal magyar tehetség, remek ajánlólevéllel:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-az-ftc-szerzodtette-a-volt-kaiserslauterni-jatekost-2779821
NB I: az FTC szerződtette a volt kaiserslauterni játékost
"Szabó Levente ebben az idényben a harmadosztályban szereplő tartalékcsapatban bizonyíthat. A Ferencvároshoz először 2015-ben került, miután hazatért Németországból. Később a Vasasban és a BKV Előrében játszott, az előző idényben már a felnőttek között szerepelt az NB III-ban."
Na nem a nagy múltú 1st Fc Kaiserslautern-ről van szó, hanem az amatőr TSG Kaiserslautern-ről 😀
Játszott 17 meccset az elmúlt 1 évben az NB3-ban, van egy olyan érzésem h a nagy csapat környékén nem fogjuk látni.
Eskü nem értem az ilyet....Tényleg nincs egy 14-16 éves tehetség sem itthon, akit el lehetne vinni kisebb csapatból? Azokat is le lehet rakni a harmadosztályba h "fejlődjön a nagyok közt", de egy 20 évesnél már mit akarnak?
Még az én időmben is (10+ éve amikor ifis voltam) is csomószor volt, hogy tőlünk a legjobbakat megpróbálta elvinni az adott liga legjobb csapata, ne adj isten egy első v másodosztályú klub utánpótlása...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ah a régi szép idők 😀Válaszrigmus: "Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
Piiiiiiisont Piiiissstttaa a legnagyobb c.gány, a legnagyob c.gány
én erre emlékszem 😀 és igen kimondták a C betűs szót is, mivel tényleg az 😀
petey
nagylaza
több mint 5 éve
Jah hogy Krisztofer. Őt nem tudom...Vida Kris az emberem 😊Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...Vidának keresztszalag-szakadása van.
peach
www.dac1904.sk/hu/clanek.asp?id=Vida-Mate-szamara-befejez%F5dott-a-2020-as-futballev-5340
warr_b
peach

több mint 5 éve
Válaszrigmus: "Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
petey
több mint 5 éve
Vida Kris az emberem 😊Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...Vidának keresztszalag-szakadása van.
peach
www.dac1904.sk/hu/clanek.asp?id=Vida-Mate-szamara-befejez%F5dott-a-2020-as-futballev-5340
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...Vidának keresztszalag-szakadása van.
peach

több mint 5 éve
Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...mert vajdasági srác, nálunk sosem játszott csak tavaly volt először u-21 válogatottban asszem. Hollandiában játszik első osztályban, de mostanában főleg padról száll be, mert sérült volt.
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akkor majd lesz 730 ember, aki szerint be kellett volna hívniTrollfoci blogon van egy szavazás arról h behívtad-e volna Dzsudzsákot. 4300 eddigi szavazóból 730 behívta volna, szal azért vannak akik már most hiányolják mi lesz akkor ha nem jól sikerül ez a 2 meccs?Szerintem már erre senki nem gondol. Zsuzsinak sikerült annyira leírnia magát, hogy ez kevéssé hiszem, hogy felmerül. Elhaknizgathat még klubbszinten, de a válogatottból a visszavonuló meccs van hátra bármi is történjen (remélem 😊)A nagyobb baj,hogy nem tudok hirtelen 11magyar játékost felsorolni, aki válogatott lehetne, anélkül,hhogy ránéznék a keretre.....Zsuzsi végre nincs ott a válogatott keretben.Megvan ennek az a bája h ha kapunk egy zakót a törököktől idegenben plusz otthon nem nyerünk az oroszok ellen, akkor az azért van mert nem játszott Dzsudzsák...
Beki
empty taxi
dande
empty taxi
több mint 5 éve
Trollfoci blogon van egy szavazás arról h behívtad-e volna Dzsudzsákot. 4300 eddigi szavazóból 730 behívta volna, szal azért vannak akik már most hiányolják mi lesz akkor ha nem jól sikerül ez a 2 meccs?Szerintem már erre senki nem gondol. Zsuzsinak sikerült annyira leírnia magát, hogy ez kevéssé hiszem, hogy felmerül. Elhaknizgathat még klubbszinten, de a válogatottból a visszavonuló meccs van hátra bármi is történjen (remélem 😊)A nagyobb baj,hogy nem tudok hirtelen 11magyar játékost felsorolni, aki válogatott lehetne, anélkül,hhogy ránéznék a keretre.....Zsuzsi végre nincs ott a válogatott keretben.Megvan ennek az a bája h ha kapunk egy zakót a törököktől idegenben plusz otthon nem nyerünk az oroszok ellen, akkor az azért van mert nem játszott Dzsudzsák...
Beki
empty taxi
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kispesten nem ismerik ezt a rigmust. 😉mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
petey
több mint 5 éve
mondjuk Pisontra nem a királyt szokták mondani a híres rigmusban.A Jimmy-Béla tengelyen feltétlen helyet követel magának Pistont István és Boros Lajos is.Érdemes lenne összeszedni, hogy ki mindenkit neveztek királynak Mo-n a valódi királyokon kívül, Zámbó Dzsimmitől kezdve Illés Béláig.😊 (Persze: kettejük közé nem szeretnék egyenlőségjelet tenni.)Mindenhol ez a kurva korona.Hoeness legalább nem sparos szatyorban hozott vmit mint anno Illés Béla bucsumeccsen az MTK vezetők
csebi
warr_b
Tactful Cactus
nagylaza
empty taxi
több mint 5 éve
Így amúgy nehéz komolyan venni ezt a csapatot... Persze nem kell rágörcsölni sem egy döntőre, de ez a cirkuszi 🤡 még mindig valahol egy fuxos borsodi rezes bandatag és egy tiktok ecsethaju tini szintjén mozog 😊 twitter.com/Ultra_Suristic/status/1297591493125906433?s=09
több mint 5 éve
Igen, a VB-n elég clutch volt emlékeim szerint.Nagy király volt ez a Mbappe gyerek a Monacoban de eléggé betli a Párizsban a fontos meccseken. Visszahuzza a közeg vagy a franc tudja. Lassan annyira leepul hogy a franc se fog kiperkalni 200 milliót érte. Legalább is remélhetőleg a Real nem. Akkor már inkább a satu egyszerű természetű norvég a Dortmundból19 évesen vb-t nyert, most 21 éves, talán egyedül Messi volt az ő szintjén ebben a korban.
FLZOLI
fog még ő bl-t nyerni.
lol
Amúgy rájöttem, Bodgán Ádi Skóciában tolta, vele fogja a Fradika megverni a Celticet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nagy király volt ez a Mbappe gyerek a Monacoban de eléggé betli a Párizsban a fontos meccseken. Visszahuzza a közeg vagy a franc tudja. Lassan annyira leepul hogy a franc se fog kiperkalni 200 milliót érte. Legalább is remélhetőleg a Real nem. Akkor már inkább a satu egyszerű természetű norvég a Dortmundból19 évesen vb-t nyert, most 21 éves, talán egyedül Messi volt az ő szintjén ebben a korban.
FLZOLI
fog még ő bl-t nyerni.
több mint 5 éve
Nagy király volt ez a Mbappe gyerek a Monacoban de eléggé betli a Párizsban a fontos meccseken. Visszahuzza a közeg vagy a franc tudja. Lassan annyira leepul hogy a franc se fog kiperkalni 200 milliót érte. Legalább is remélhetőleg a Real nem. Akkor már inkább a satu egyszerű természetű norvég a Dortmundból