Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Igazi ki-ki mérkőzés, másodszorra ment a City a gólvonalról, mondjuk Fernandinho a kosárlabdás skilljeit vetette be, szóval piros és büntető
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ugyanaz az év volt, csak akkor már ha minden meccset nyerünk sem lehetett volna esélyünk bajnoknak lenni csak akkor, ha verjük a City-t gólkülönbséggel (Mert nekik is teljesen egyértelműen sima meccseik maradtak), amiben mentek azt hiszem 8 körül akkor. Ezért püföltük a Palace-t iszonyat tempóval elől, mert a 2 mínusz nem volt elég. Persze az utána lévő meccseken is hozhattunk volna még, mert két gyengébb ellenfél maradt, de elvitte a fiatalokat a hév 😕 Az egy nagyon kemény érzés volt. Annyira együtt éreztem velük, hogy balfaszok voltunk, de tökéletesen értem miért, pedig simán meglehetett volna az a 6 a kövi két gyengébb meccsünkön úgy rémlik. No mindegy is. Holnap legénybúcsú. Adnám ha holnapi home office-ban már elkezdhetném az ünneplést.Akkor nagyon sajnaltam a Poolt | (persze Poolos ismerosoket basztattam vele mar azota) | , mert egy hiban mult kb tenyleg a bajnoksag (bar remlik vmi 3-1rol 3-3as meccse is a Poolnak, lehet az masik ev volt).A Dinamo jön, és megint eldönti a Pool-Sziti versenyfutást egy banális hiba segítségével?Örülök h nem csak engem emlékztet ez a gól az ominozus Gerrard elcsuszasra.
slowmotion
alatriste
Iden azert max "elorehozzuk" a bajnokavatast.
Hiaba alakul a csapat nalunk, a bajnoki cim meg irrealis jovore. Legyen meg elobb iden a top4, jovore meg menjunk top3ert.
Ha a Pool esetleg picit visszaesik a City meg nem nyom extrat, akkor azt mondom esetleg harcban lehetunk, de realisan nezve majd 2022ben.
Kerdes Werner + Zyjech mekkora upgrade lesz Pedro + Will I Am helyett.
Borbinho
több mint 5 éve
Faszom de utalom h imadom KDB-t. Foleg h ellenunk mindig extra jol tolja.Mekkora golt akasztott szabadrugasbol 😮
Lukakun meg Salah tultettem magam, de KDB nagyon faj :/
Kibaszott Marin tobb eselyt kapott nalunk...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A Juhász-Tőzsér-Huszti hírek megkoronázásaként a hétvégén a nemzet Dzsudzsákja is bejelenthetné a visszavonulását

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amúgy én nem bánnám ha nem a fotelbe ülve lenne bajnok a csapat, hanem a pályán. Ha a szurkolók reakcióját nem is a játékosokét legalább megnezem így 30 év után az első bajnoki arany után ...

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Akkor nagyon sajnaltam a Poolt | (persze Poolos ismerosoket basztattam vele mar azota) | , mert egy hiban mult kb tenyleg a bajnoksag (bar remlik vmi 3-1rol 3-3as meccse is a Poolnak, lehet az masik ev volt).A Dinamo jön, és megint eldönti a Pool-Sziti versenyfutást egy banális hiba segítségével?Örülök h nem csak engem emlékztet ez a gól az ominozus Gerrard elcsuszasra.
slowmotion
alatriste
Iden azert max "elorehozzuk" a bajnokavatast.
Hiaba alakul a csapat nalunk, a bajnoki cim meg irrealis jovore. Legyen meg elobb iden a top4, jovore meg menjunk top3ert.
Ha a Pool esetleg picit visszaesik a City meg nem nyom extrat, akkor azt mondom esetleg harcban lehetunk, de realisan nezve majd 2022ben.
Kerdes Werner + Zyjech mekkora upgrade lesz Pedro + Will I Am helyett.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
3 perc alatt majdnem megfordította a City...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
A Dinamo jön, és megint eldönti a Pool-Sziti versenyfutást egy banális hiba segítségével?Örülök h nem csak engem emlékztet ez a gól az ominozus Gerrard elcsuszasra.
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Liverpoolban örülnek egy fiatalfeheramerikai lövésének
Heisman Trophy
több mint 5 éve
A Dinamo jön, és megint eldönti a Pool-Sziti versenyfutást egy banális hiba segítségével?
több mint 5 éve
Liverpoolban örülnek egy fiatal amerikai lövésénekEz többértelmű is lehet jelen esetekben.☠️☠️
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Liverpoolban örülnek egy fiatal amerikai lövésének
több mint 5 éve
Bizony, amiatt nem ülhetett le az Újpest elleni kupadöntőn (se) a kispadraAkkor a dióknál volt? Az még akkor nem volt ner-érdekeltség, mint most a Mezőcsát...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-fegyelmi-eljaras-indul-kuttor-attila-ellen-2769389Szivicset 2014-ben talán fél évre tiltották el egy ennél enyhébb kirohanás miatt. Mivel Kuttor finom utalást tett a Felcsút felülről tolására, szerintem legalább 1 évet kap.
warr_b
Kampman
Kiváncsi leszek.
warr_b
több mint 5 éve
Arteta első idegenbeli győzelme
több mint 5 éve
Akkor a dióknál volt? Az még akkor nem volt ner-érdekeltség, mint most a Mezőcsát...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-fegyelmi-eljaras-indul-kuttor-attila-ellen-2769389Szivicset 2014-ben talán fél évre tiltották el egy ennél enyhébb kirohanás miatt. Mivel Kuttor finom utalást tett a Felcsút felülről tolására, szerintem legalább 1 évet kap.
warr_b
Kampman
Kiváncsi leszek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-fegyelmi-eljaras-indul-kuttor-attila-ellen-2769389Szivicset 2014-ben talán fél évre tiltották el egy ennél enyhébb kirohanás miatt. Mivel Kuttor finom utalást tett a Felcsút felülről tolására, szerintem legalább 1 évet kap.
warr_b
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
meg még a gyümölcselvonás sem tetszett Kassaiéknak ...Nem kap parkolóhelyet.Majd leiratkoztok róla is, mert ellenetek mindig csalnak 😀Mondjuk amit andószabo leművelt ma kövesden, kb soha többet nem vezethetne meccset.A Fradi meccseken már 2014-15 körül is szólt az "A/Ondószabó mocskos csaló"
gabokocka
Kampman
petey
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-fegyelmi-eljaras-indul-kuttor-attila-ellen-2769389

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mekkora góllal vezetünk 😀Nekünk már csak így megy. Mondjuk azt hittem üres kapura Nketiah kihagyja 😀😀
több mint 5 éve
Nem kap parkolóhelyet.Majd leiratkoztok róla is, mert ellenetek mindig csalnak 😀Mondjuk amit andószabo leművelt ma kövesden, kb soha többet nem vezethetne meccset.A Fradi meccseken már 2014-15 körül is szólt az "A/Ondószabó mocskos csaló"
gabokocka
Kampman
petey
több mint 5 éve
Még 3 meccs, Villa, Burnley, Chelsea és meglehet zsinórban a 3. szezon is hazai pályás bajnoki vereség nélkül.Más idők járnak, és oké h nekünk is volt gólokban gazdag szezonunk Mou alatt, de azért mindig a védekezés volt az első. A Pool meg 10 meccséből 9.5et végigdominál a támadójátékával.
Tegnap elég magabiztosan sikerült legyűrni azt a Palace-t akik utoljára nyertek PL meccsen az Anfielden (23 April 2017).
A Chelsea pont akik reálisan megtörhetik ezt. Az utolsó előtti fordulóban nekik nagyon kellhet a pont a BL helyhez.
Azért az a 86 meccses szária az első José korszakból még mindig brutális szám. Ha 2020/21-re is kitartana a széria (amit már azért nem hiszek), akkor is kellene még 8 meccs a rá következő szezonban, hogy behérjük ezt a számot.
alatriste
Szerintem nagyobb szó a Pool mostani eredménye, ha befogják Mou 1. Chelseajét ha nem.
De kár is volt felidéznem azt a 2004-05ös szezont, a City elleni 9.fordulós 1-0s vereség volt az egyetlen vereségünk ugye, ráadásul a BL elődöntőben meg a Pool ellen véreztünk el...Lehetett vna egy tripla Jose első évében 😊
Az Arsenal veretlen bajnoki címe meg a mi kapott gólrekordunk (38 meccsen kaptunk ugye 15öt, 26 meccsen volt clean sheet, volt 10 meccses szériánk a PL-ben kapott gól nélkül) se fog megdőlni egyhamar szerintem.
több mint 5 éve
Majd leiratkoztok róla is, mert ellenetek mindig csalnak 😀Mondjuk amit andószabo leművelt ma kövesden, kb soha többet nem vezethetne meccset.A Fradi meccseken már 2014-15 körül is szólt az "A/Ondószabó mocskos csaló"
gabokocka
Kampman
több mint 5 éve
Még 3 meccs, Villa, Burnley, Chelsea és meglehet zsinórban a 3. szezon is hazai pályás bajnoki vereség nélkül. Tegnap elég magabiztosan sikerült legyűrni azt a Palace-t akik utoljára nyertek PL meccsen az Anfielden (23 April 2017).
A Chelsea pont akik reálisan megtörhetik ezt. Az utolsó előtti fordulóban nekik nagyon kellhet a pont a BL helyhez.
Azért az a 86 meccses szária az első José korszakból még mindig brutális szám. Ha 2020/21-re is kitartana a széria (amit már azért nem hiszek), akkor is kellene még 8 meccs a rá következő szezonban, hogy behérjük ezt a számot.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Kizárt dolog.Diósgyőr szurkolóként mondom: kár, hogy mi már nem tudunk kiesni 😕Azért ha otthon kikapunk a szombaton a Kaposvártól akkor megérdemeljük mi is.
kristof
gordon
több mint 5 éve
De kellett már egy mesterhármas a MU-nak, 7(!) év után a pl-ben. Marci úgy mosolygott a padon, mintha most sikerült volna összeszednie az első nőjét 😀Jövőre már egész pofás lehet ez a csapat.