Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Tejesember 256
"a Tábor nem fog meghátrálni!"
 vs.hu/sport/osszes/nem-szivesen-de-leulunk-egy-asztalhoz-kubatov-gaborral-0221
markny
Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Itt az új fociforradalom: mindenkit megvesznek kilóra

a korábbi angol kapitány, Sven-Göran Eriksson, a Sanghaj SIPG vezetőedzője nemrégiben kijelentette, szerinte csak idő kérdése, hogy egy Rooney, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi kaliberű játékos Kínába igazoljon.

www.portfolio.hu/gazdasag/itt_az_uj_fociforradalom_mindenkit_megvesznek_kilora.227257.html

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Pellegrini jól beszívhatott a meccs előtt XD
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Na,ezért nem járnak az emberek magyar meccsekre
Kenny
ne légy rosszindulatú! biztos nagyon fújt a szél...
slowmotion
Most,hogy mondod annak a futópályának nem olyan a bevonata mint nyugaton.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Kenny
ne légy rosszindulatú! biztos nagyon fújt a szél...
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=5HW03UqyKdg

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Volna egy szabálymódosítási javaslatom. Amelyik csapat nem rúg gólt a kieséses szakasz bármelyik párharcának első meccsén, az kiesik a picsába. Na? Ekkora nézhetetlen fos alibit már megint...
Mikey
Ha ezt nem is, de azt mindenképpen támogatnám, hogy két 0-0 után büntetőkkel ne lehessen továbbjutni/döntőket megnyerni.

Meg bevezethetnék a tiszta játékidőt is, az egyre gusztustalanabbá váló kamu sérülések és egyéb időhúzások elkerülése végett.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
markny
Ez nem meghátrálás, hanem előrelépés. 😉

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean

több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Azt remélem, hogy Depaynak nem lesz elege a csapatból mire elmegy az öreg, mert szerintem az ő gyengélkedése is neki köszönhető. Nagy király lesz még belőle, Martiallal egyetemben. Bár utóbbi most sem rossz.
dugo93
nem ártana, ha kicsit visszavenne az arcából. pózer majom. legalább lenne mire.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Ha ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....
dr0725
Mi kell ennek a Unitednek még? Teli van hatalmas potenciális fiatalokkal, anyagi háttér, hatalms kultúra és semmi nem jön. Úgytudom hogy idén az volt a Unitednek a célkitűzése, hogy megnyeri az EL-t és úgy mennek a BL-be..
Coolearie
idénre konkrétan bajnoki cím, jövőre meg bl döntő volt lajos nagy 3 éves terve, mert neki bizony 3 év kell, hogy alkosson vmit... hát alkotott
dr0725
Azt remélem, hogy Depaynak nem lesz elege a csapatból mire elmegy az öreg, mert szerintem az ő gyengélkedése is neki köszönhető. Nagy király lesz még belőle, Martiallal egyetemben. Bár utóbbi most sem rossz.

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Ha ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....
dr0725
Mi kell ennek a Unitednek még? Teli van hatalmas potenciális fiatalokkal, anyagi háttér, hatalms kultúra és semmi nem jön. Úgytudom hogy idén az volt a Unitednek a célkitűzése, hogy megnyeri az EL-t és úgy mennek a BL-be..
Coolearie
idénre konkrétan bajnoki cím, jövőre meg bl döntő volt lajos nagy 3 éves terve, mert neki bizony 3 év kell, hogy alkosson vmit... hát alkotott
több mint 8 éve
jóvan, értettük, na! 😀

bergerdani
 www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY

több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
jóvan, értettük, na! 😀

Mindig jövőre
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Volna egy szabálymódosítási javaslatom. Amelyik csapat nem rúg gólt a kieséses szakasz bármelyik párharcának első meccsén, az kiesik a picsába. Na? Ekkora nézhetetlen fos alibit már megint...
Mikey
komoly lenne, amikor a hazai csapat elkezd bekkelni, hogy majd kontrából rúg egy gólt.

meg hát lehet jól játszani nulla rúgott góllal is (jól, de szerencsétlenül). az ilyeneket miért büntessék?
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Meg lehet Gary Neville első győzelme (nem tudom, hogy van-e már), már 2-0 nullra vezet a Valencia a Rapid Wien ellen

Már 3-0

Mire leírtam, már 4-0
Heisman Trophy
Hétvégén megvolt: Valencia 2-1 Espanyol

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
5-0
Valencia drukkerek hol vagytok ?
Heisman Trophy
Valenciában

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
5-0
Valencia drukkerek hol vagytok ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Meg lehet Gary Neville első győzelme (nem tudom, hogy van-e már), már 2-0 nullra vezet a Valencia a Rapid Wien ellen

Már 3-0

Mire leírtam, már 4-0

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
65. percben 9x pézt adtak a dánokra, a ma esti sört mondhatjuk hogy a United fizette 😀

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
dr0725
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kleinheisler is megkapta a lehetőséget pedig ő itthon edzett meccs nélkül. Mervó próbálkozik a Sionban, ráadásul ugye most hazaengedték a válogatottal készülni, Storck láthatja, hogy érdemes-e az EB-keretbe. Nyilván nem ideális a szitu, de pl. ezért is fix szvsz, hogy bőven kapni fog lehetőséget a tavaszi barátságos meccseken.
empty taxi
azért a két dolgot nem keverném:
Kleinheisler korábban kapott lehetőséget és (szerintem) nem is volt magyar szinten rossz, csak egyrészt az a külföldit aki egyeneset tud rúgni a labdába, azonnal le kell igazolni és játszatni, valamint ez a szintén tipikusnak tűnő: ha nem hosszabbítasz nem játszol baromságok amik oly jellemzőek a magyar focira betették neki a kaput.
Mervó viszont még semmit nem mutatott Magyarországon és ezért más kettejük helyzete. A nem tétmeccsek pedig nagyjából tudjuk mennyit jelentenek, hiszen ott még a németeket is simán vertük Air Sanyi góljaival. Illetve ezeken a meccseken már azoknak kellene játszani, akik az EB-n is fognak, hogy összeérjen a csapat.
Anno Németh szerződése is érdekes volt a Liverpool-ba, pedig ő akkor már Magyarországon letette a névjegyét. Igaz az még ennél is nagyobb ugrás volt. Ott a nagy ugrás volt a hiba, hiszen a Pool-ba képtelenség volt akkor bekerülni és megint csak nem játszott tétmeccseket.
Szerintem egy EB előtt mindenképp az lenne az üdvözítő egy játékos számára, ha minél többet játszik és bekerül az EB keretbe, ahol jobban fel tudja srófolni az árát. Szerintem ez vezethet ahhoz is, hogy egy komolyabb bajnokságban játéklehetőséget kapjon valaki.