Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Tejesember
256
"a Tábor nem fog meghátrálni!"Érdekes cikk volt a számomra, szerintem nagyon nincs tisztában a dolgokkal a Green Monster vezetője. Előbb a saját táborában kell rendet tennie, aztán talán tárgyalóképesek lesznek. Ez viszont addig nem fog menni, amíg nem értik meg nincs Pyro. Oké, hogy ,,No pyro, no party", de én focit akarok nézni, nem partit. Ne mondja nekem, hogy nem lenne olyan, aki bevágná a görögtüzet és társait a pályára, ha olyan állapotban van. Véna szkennert én is túlzásnak tartom, van jobb módja is kiszűrni az adott személyeket, de el kell fogadni, hogy ezt az egészet maguknak köszönhetik.
vs.hu/sport/osszes/nem-szivesen-de-leulunk-egy-asztalhoz-kubatov-gaborral-0221
markny
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
Itt az új fociforradalom: mindenkit megvesznek kilóraa korábbi angol kapitány, Sven-Göran Eriksson, a Sanghaj SIPG vezetőedzője nemrégiben kijelentette, szerinte csak idő kérdése, hogy egy Rooney, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi kaliberű játékos Kínába igazoljon.
www.portfolio.hu/gazdasag/itt_az_uj_fociforradalom_mindenkit_megvesznek_kilora.227257.html
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Pellegrini jól beszívhatott a meccs előtt XD
több mint 8 éve
Most,hogy mondod annak a futópályának nem olyan a bevonata mint nyugaton.Na,ezért nem járnak az emberek magyar meccsekrene légy rosszindulatú! biztos nagyon fújt a szél...
Kenny
slowmotion
több mint 8 éve
Na,ezért nem járnak az emberek magyar meccsekrene légy rosszindulatú! biztos nagyon fújt a szél...
Kenny
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Volna egy szabálymódosítási javaslatom. Amelyik csapat nem rúg gólt a kieséses szakasz bármelyik párharcának első meccsén, az kiesik a picsába. Na? Ekkora nézhetetlen fos alibit már megint...Ha ezt nem is, de azt mindenképpen támogatnám, hogy két 0-0 után büntetőkkel ne lehessen továbbjutni/döntőket megnyerni.
Mikey
Meg bevezethetnék a tiszta játékidőt is, az egyre gusztustalanabbá váló kamu sérülések és egyéb időhúzások elkerülése végett.
több mint 8 éve
"a Tábor nem fog meghátrálni!"Ez nem meghátrálás, hanem előrelépés. 😉
vs.hu/sport/osszes/nem-szivesen-de-leulunk-egy-asztalhoz-kubatov-gaborral-0221
markny
több mint 8 éve
"a Tábor nem fog meghátrálni!"vs.hu/sport/osszes/nem-szivesen-de-leulunk-egy-asztalhoz-kubatov-gaborral-0221
több mint 8 éve
Azt remélem, hogy Depaynak nem lesz elege a csapatból mire elmegy az öreg, mert szerintem az ő gyengélkedése is neki köszönhető. Nagy király lesz még belőle, Martiallal egyetemben. Bár utóbbi most sem rossz.nem ártana, ha kicsit visszavenne az arcából. pózer majom. legalább lenne mire.
dugo93
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Azt remélem, hogy Depaynak nem lesz elege a csapatból mire elmegy az öreg, mert szerintem az ő gyengélkedése is neki köszönhető. Nagy király lesz még belőle, Martiallal egyetemben. Bár utóbbi most sem rossz.idénre konkrétan bajnoki cím, jövőre meg bl döntő volt lajos nagy 3 éves terve, mert neki bizony 3 év kell, hogy alkosson vmit... hát alkotottHa ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....Mi kell ennek a Unitednek még? Teli van hatalmas potenciális fiatalokkal, anyagi háttér, hatalms kultúra és semmi nem jön. Úgytudom hogy idén az volt a Unitednek a célkitűzése, hogy megnyeri az EL-t és úgy mennek a BL-be..
dr0725
Coolearie
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
idénre konkrétan bajnoki cím, jövőre meg bl döntő volt lajos nagy 3 éves terve, mert neki bizony 3 év kell, hogy alkosson vmit... hát alkotottHa ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....Mi kell ennek a Unitednek még? Teli van hatalmas potenciális fiatalokkal, anyagi háttér, hatalms kultúra és semmi nem jön. Úgytudom hogy idén az volt a Unitednek a célkitűzése, hogy megnyeri az EL-t és úgy mennek a BL-be..
dr0725
Coolearie
több mint 8 éve
Volna egy szabálymódosítási javaslatom. Amelyik csapat nem rúg gólt a kieséses szakasz bármelyik párharcának első meccsén, az kiesik a picsába. Na? Ekkora nézhetetlen fos alibit már megint...komoly lenne, amikor a hazai csapat elkezd bekkelni, hogy majd kontrából rúg egy gólt.
Mikey
meg hát lehet jól játszani nulla rúgott góllal is (jól, de szerencsétlenül). az ilyeneket miért büntessék?
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Volna egy szabálymódosítási javaslatom. Amelyik csapat nem rúg gólt a kieséses szakasz bármelyik párharcának első meccsén, az kiesik a picsába. Na? Ekkora nézhetetlen fos alibit már megint...
több mint 8 éve
Meg lehet Gary Neville első győzelme (nem tudom, hogy van-e már), már 2-0 nullra vezet a Valencia a Rapid Wien ellenHétvégén megvolt: Valencia 2-1 Espanyol
Már 3-0
Mire leírtam, már 4-0
Heisman Trophy
Liverpool Fc
több mint 8 éve
5-0Valenciában
Valencia drukkerek hol vagytok ?
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
5-0Valencia drukkerek hol vagytok ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Meg lehet Gary Neville első győzelme (nem tudom, hogy van-e már), már 2-0 nullra vezet a Valencia a Rapid Wien ellenMár 3-0
Mire leírtam, már 4-0
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
65. percben 9x pézt adtak a dánokra, a ma esti sört mondhatjuk hogy a United fizette 😀
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Ha ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....Mi kell ennek a Unitednek még? Teli van hatalmas potenciális fiatalokkal, anyagi háttér, hatalms kultúra és semmi nem jön. Úgytudom hogy idén az volt a Unitednek a célkitűzése, hogy megnyeri az EL-t és úgy mennek a BL-be..
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
Ha ezek után se rúgják ki ezt a bohócot nem tudom elképzelni mit kell még tennie azért hogy kitegyék....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Kleinheisler is megkapta a lehetőséget pedig ő itthon edzett meccs nélkül. Mervó próbálkozik a Sionban, ráadásul ugye most hazaengedték a válogatottal készülni, Storck láthatja, hogy érdemes-e az EB-keretbe. Nyilván nem ideális a szitu, de pl. ezért is fix szvsz, hogy bőven kapni fog lehetőséget a tavaszi barátságos meccseken.azért a két dolgot nem keverném:
empty taxi
Kleinheisler korábban kapott lehetőséget és (szerintem) nem is volt magyar szinten rossz, csak egyrészt az a külföldit aki egyeneset tud rúgni a labdába, azonnal le kell igazolni és játszatni, valamint ez a szintén tipikusnak tűnő: ha nem hosszabbítasz nem játszol baromságok amik oly jellemzőek a magyar focira betették neki a kaput.
Mervó viszont még semmit nem mutatott Magyarországon és ezért más kettejük helyzete. A nem tétmeccsek pedig nagyjából tudjuk mennyit jelentenek, hiszen ott még a németeket is simán vertük Air Sanyi góljaival. Illetve ezeken a meccseken már azoknak kellene játszani, akik az EB-n is fognak, hogy összeérjen a csapat.
Anno Németh szerződése is érdekes volt a Liverpool-ba, pedig ő akkor már Magyarországon letette a névjegyét. Igaz az még ennél is nagyobb ugrás volt. Ott a nagy ugrás volt a hiba, hiszen a Pool-ba képtelenség volt akkor bekerülni és megint csak nem játszott tétmeccseket.
Szerintem egy EB előtt mindenképp az lenne az üdvözítő egy játékos számára, ha minél többet játszik és bekerül az EB keretbe, ahol jobban fel tudja srófolni az árát. Szerintem ez vezethet ahhoz is, hogy egy komolyabb bajnokságban játéklehetőséget kapjon valaki.