Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Dzudzsákot eladná a Bursaspor, ez záros határidőn belül csak Kínába lehetséges.
empty taxi
Dzsudzsák karrierjének Európában érdemileg vége.
Viszont Nikolictól tetszik ez a hozzáállás, hogy nem megy el Kínába. A lengyel ligából sok játékos ment a Bundesligába - mint azt tudjuk - remélem Nemanja is erre az útra lép

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
ha a Legia úgy dönt, nem hiszem hogy sok beleszólása lesz a dolgokba
és amik mennek kínában most sztem lassan jön egy 10+s ajánlat amit röhögve fogadnak majd el

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Nyílván azért nyilatkozta többször is a médiában, ill. közölte a legia vezetőveil, hogy maradni akar, mert így gondolkodik, ez a célja...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 183
empty taxi
Szegény nikoliccsal is úgy néz ki kibasznak a lengyelek...
peach
Mert, hogy élete végéig meglesz a komoly pénze, ahelyett hogy egy komoly csapatnál (bajnokságban) "gombokért" padozna fél év után... Pont jól jár. Lassan 30.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
empty taxi
Szegény nikoliccsal is úgy néz ki kibasznak a lengyelek...

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Elmúlt hetekben Allegriről, Conteről volt szó főleg, most meg elv Simeone lesz az edző jövőre...hát kurvára sajnálom, hogy Hiddink nem marad hosszútávra semmiképp. De lehet neki csak ez a rövid távú tűzoltás megy jól...Mindenesetre sokkal szebb nem lesz a támadójátékuk mint Mou-val volt...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
A szabály értelmében újra kellett volna rúgatni a büntetőt.
Ha Suárez egyedül mozdul be a FÉLKÖRÖN BELÜLRE, szabálytalan – kifelé szabadrúgás.
Azonban több kameraállásból is jól látszott, hogy a másik oldalon a celtás gyerek még Suáreznél is előbb ugrott be. A szabály világos, amennyiben mindkét csapatnál történik szabálytalanság, úgy a tizit újra kell rúgatni.

De egyébként tök mindegy, való igaz, hogy tíz büntetőből kilencnél bemozdulnak a játékosok, akár a tizenhatoson belülre, akár a félkörön belülre, de akár a kapus elmozdul a vonalról, ami ugyanúgy szabálytalan.

Az meg mellékes, hogy a tizenhatos előtti félkörnek az égvilágon pont csak annyi szerepe van, hogy az jelöli a tizenegyesponttól (vagyis az oda lerakott labdától) való 915 cm-es távolságot, amelyen belülre játékos abszolút nem mehet a tizenegyesrúgás elvégzése előtt.

Ettől függetlenül nagy húzás volt, Messitől meg szép gesztus, hogy meglövette mással a gólt. Bár ezeknél a földön túli számoknál, amit akár a Barca, akár Messi produkál, nem oszt nem szoroz ez az egy gól.
Stez
Szabadrúgás nincsen, akárhányan mozdulnak be, újra kell rúgatni.

szerk.: illetve jogos, mivel nem lett gól, közvetett kifelé.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 565
gondoljatok bele aki fogadott arra, h messi tizibol lo golt....😀
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Matip, Sakho, Lovren, Skrtel (már mint rangidős... de meg az idő). + fiatalok. Tetszik! alatriste
😮
Hú de sok mindent tudnék most írni. 😀
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
11-esről:
Leírták már én hozzájuk csatlakozok. Edzésen tizirúgóversenyben mi is csináltuk, nagy buli. Vannak esetek amikor a labda elrúgásnak pillanatában egyik vagy másik csapatból már olyan hamar befutottak, hogy szinte ráköphetnének a rúgóra... Ne ez a körívbe való 1m-es belépés okozzon akkora gondot. Drasztikusan látványosan nem lógott be, a rúgásnál bent volt de mivel futásból jöhetett, épp 1 lépés... Ezt hántorgajtuk most itt fel? Szép volt, ügyes volt, nálam ez a bírói hiba még a tűréshatáron belül van.

Matip to Pool:
Nagyon örülök neki, a bundásligában a Scahlkeért szurkolok (mértékkel), így 2-3 fordulónként biztos látom egy meccsüket. Remek játékos, a levegőben alig verik meg (ami látva az idei védelmet nagyon ráfér a csapatra). Ezzel együtt pedig 99%, hogy Koloval nem fogunk hosszabbítani. Remek játékos, remek ember, de az idő kicsit már elment felette. Valóban sokan lennének a posztra ha még ő is maradna. Minden jót neki, alkalmasint szívesen látnám a stábban is, de én ebbe a korba javasolnám, hogy vezessen még le 2 évet USA-ban vagy az új "trendi" Kínában.
Matip, Sakho, Lovren, Skrtel (már mint rangidős... de meg az idő). + fiatalok. Tetszik!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
angol játékvezetők ténykedését figyelve nőttem fel, szóval én már szerintem nem lepődnék meg semmin. 😊Mikey
akkor szerencsés vagy, vagy fiatal, vagy szerencsés és fiatal.
a mi generációnknak Bede meg Hanacsek jutott, meg persze Puhl
slowmotion
Fiatal vagyok és szerencsés, de az utolsó éveikben azért láttam őket is ténykedni, bár hál' isten csak ritkán. 😀

Közben a Liverpool megegyezett a Schalke 04-el, hogy a nyári átigzolási szezonba Joel Matip jöjjön a vörösekhez.
Coolearie
Pontosabban előszerződést kötött Matippal, lévén lejár a szerződése és nem hosszabbít, a Schalkének semmi köze ahhoz hova megy a kameruni. Annyira nem ismerem, de a pár videó alapján amit láttam róla, helyből a legjobb CB lesz a csapatban.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Közben a Liverpool megegyezett a Schalke 04-el, hogy a nyári átigzolási szezonba Joel Matip jöjjön a vörösekhez.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
angol játékvezetők ténykedését figyelve nőttem fel, szóval én már szerintem nem lepődnék meg semmin. 😊Mikey
slowmotion
Hárman vagytok buták, legbutább a Huták😊
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
slowmotion
"HOOOOOL VAN A HAJAD, HANACSEK HOOOOL VAN A HAJAD?
HOOOOL VAN A HAJAAAAD, HANACSEK HOOOOOL VAN A HAAAAJAAAAAD?!" | kíváncsi vagyok valaki emlékszik-e arra amivel rá lehetett kontrázni 😀 |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A szabály értelmében újra kellett volna rúgatni a büntetőt.
Ha Suárez egyedül mozdul be a FÉLKÖRÖN BELÜLRE, szabálytalan – kifelé szabadrúgás.
Azonban több kameraállásból is jól látszott, hogy a másik oldalon a celtás gyerek még Suáreznél is előbb ugrott be. A szabály világos, amennyiben mindkét csapatnál történik szabálytalanság, úgy a tizit újra kell rúgatni.

De egyébként tök mindegy, való igaz, hogy tíz büntetőből kilencnél bemozdulnak a játékosok, akár a tizenhatoson belülre, akár a félkörön belülre, de akár a kapus elmozdul a vonalról, ami ugyanúgy szabálytalan.

Az meg mellékes, hogy a tizenhatos előtti félkörnek az égvilágon pont csak annyi szerepe van, hogy az jelöli a tizenegyesponttól (vagyis az oda lerakott labdától) való 915 cm-es távolságot, amelyen belülre játékos abszolút nem mehet a tizenegyesrúgás elvégzése előtt.

Ettől függetlenül nagy húzás volt, Messitől meg szép gesztus, hogy meglövette mással a gólt. Bár ezeknél a földön túli számoknál, amit akár a Barca, akár Messi produkál, nem oszt nem szoroz ez az egy gól.

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ne már srácok, most tényleg ezen rágjuk magunkat. Zseniális volt és kész. Ahelyett, hogy Meassi könnyedén megrúgja a 300. gólját és ünnepelteti magát, hogy én vagyok a király, inkább lepasszolja, és belöveti mással.

Tegyük fel, mondjuk Rinyaldo csinálja meg ugyan ezt a Barca ellen, akkor is ugyan ezt mondom, és nem azon fanyalgok szabályos vagy sem.

Ha valóban 2-3 sec-l előbb bent van, mozdul stb akkor jó... de így, hogy kikockázva visszajátszásokkal okos az ember...

Inkább örüljünk, hogy ilyeneket láthatunk még, mert ez jelenti a játékot.

Mennyiszer bosszankodunk NFL-ben is, hogy idióta (sokszor nem létező) dolgok miatt fújnak vissza zseniális megoldásokat, jó, hogy most ez nem így történt.
dande
De továbbra se értem miért beszéltek kikocázásról semmit nem kell kockázni. Partjelző / gólbírónak egyértelműen kell látnia 30 cm-ről beszélünk, de mm-ekről...
Igazából tekintettel, hogy a Celtás is bemozdult újrarúgatni kellett volna ami nem oszt nem szoroz.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ne már srácok, most tényleg ezen rágjuk magunkat. Zseniális volt és kész. Ahelyett, hogy Meassi könnyedén megrúgja a 300. gólját és ünnepelteti magát, hogy én vagyok a király, inkább lepasszolja, és belöveti mással.

Tegyük fel, mondjuk Rinyaldo csinálja meg ugyan ezt a Barca ellen, akkor is ugyan ezt mondom, és nem azon fanyalgok szabályos vagy sem.

Ha valóban 2-3 sec-l előbb bent van, mozdul stb akkor jó... de így, hogy kikockázva visszajátszásokkal okos az ember...

Mennyiszer bosszankodunk NFL-ben is, hogy idióta (sokszor nem létező) dolgok miatt fújnak vissza zseniális megoldásokat, jó, hogy most ez nem így történt.
dande
Kb. ez most az a helyzet, mint mikor lelkendezünk, hogy felépült a házunk, miközben nem kértünk építési engedélyt.
Ahogy az előbb is írtam, nem ágálnék én személy szerint ez ellen ha nem lehetne megfelelő munkamegosztással a bírói teamben betartatni az összes kritériumot a tizinél.
Vagy vegyék ki a szabálykönyvből (nekem azzal sem lenne problémám) vagy akkor kövessék a szabályokat.
Ráadásul, ezek olyan kritériumok, amik konkrétak, nem olyanok, hogy lehet mérlegelni, ellentétben pl. a vitákat általában generáló amerikai focis szabályokkal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A köríven belül volt tehát szabálytalan.
Nem is értem mért a 16-os vonaláról beszéltek.
Toca
Az egyébként elképesztő, hogy a soccert szeretők nagy részének mennyire nincs fogalma arról, hogy miért van felfestve az a körív egyáltalán...
Mikey
az még csak-csak (pedig a legegyszerűbb játék, ugye), de amikor a bíróknak is gondot okoz a szabályok értelmezése, akkor ne lepődjünk me azon, hogy a körívet nem figyelik.

(lásd még: a szögletszabály és értelmezése, illetve alkalmazása)
slowmotion
angol játékvezetők ténykedését figyelve nőttem fel, szóval én már szerintem nem lepődnék meg semmin. 😊

Valójában szabályos 11est sztem látni nem lehet régestelen régóta...
peach
Ez kb. olyan mint a bedobás. Abból sem látni túl sok szabályosat manapság.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Szerintem nem az értelmezés okoz gondot, hanem egyszerűen a betartatás. A játékvezetők az égvilágon semmi védelmet nem kapnak a szövetségektől, tulajdonképp koloncként vannak odavetve a milliárdos játékosok és a bírózásra gyakran hajlamos szurkolók elé, mert az "íratlan" szabályok számos esetben felülírták a szabálykönyvben foglaltakat (reklamálás, 6 másodperc a kapus labdatartásánál, a 11-es elrúgása előtti bemozdulás/kapus elmozdulás, stb.).

Az amerikaifociban ez az NFL-nél most az elkapás, az NCAA-nél a targeting szerepében csúcsosodik ki, de ott legalább a ligákat éri főként a kritika véleményem szerint, nem x és y bírót. Labdarúgásban meg úgy tesznek, mintha "ez a játék része" lenne, alacsonyabb szinteken meg ezért végképp lehetetlen értelmesen levezetni egy meccset, mert mindenki azt a gyakorlatot látja.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem értem mit van mindenki kiakadva, mikor az összes tizi úgy kezdődik, hogy a kapus kb 2 lépést előre táncol a gólvonalról ami kapásból szabálytalan. Az sem érdekel senkit, mint ahogy az sem, hogy általában vagy 5en szabálytalanul már a 16oson belül vannak a rúgás pillanatában. A félkörről nem is beszélve. Ez is csak azért ekkora szám most mert úgy végezték el ahogy. Valójában szabályos 11est sztem látni nem lehet régestelen régóta...

több mint 8 éve
A köríven belül volt tehát szabálytalan.
Nem is értem mért a 16-os vonaláról beszéltek.
Toca
Az egyébként elképesztő, hogy a soccert szeretők nagy részének mennyire nincs fogalma arról, hogy miért van felfestve az a körív egyáltalán...
Mikey
az még csak-csak (pedig a legegyszerűbb játék, ugye), de amikor a bíróknak is gondot okoz a szabályok értelmezése, akkor ne lepődjünk me azon, hogy a körívet nem figyelik.

(lásd még: a szögletszabály és értelmezése, illetve alkalmazása)
több mint 8 éve
Vannak gólbírók, asszisztensek. Racionális feladatmegosztással ennek nem kellene problémának lennie.
empty taxi
nem kellene. de az.