Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ne öljetek meg Pool drukkerek, de egy utolsó helyes Villának nem volt nehéz rúgni 6 gólt. Az Arsenal meg bekaphatja.
több mint 8 éve
Persze, hogy akkor nem tudom nézni a meccset, amikor a Soton melletti legnagyobb győzelmünket aratjuk...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ilyenkor azért elmennek a srácok a sóhivatalbahány olyan meccs volt hogy egálnál ezeket a helyzeteket kihagytuk/kapusba vertük?!
remélem ez egy jel hogy ez most változik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ha a 3ból 2 mindig egészséges lenne már jó lenne de ....akkor Stu ma is megsérül?A fél karomat odaadnám azért, ha a Sturridge, Coutinho, Firmino trió hosszútávon egészséges tudna maradni... ezek ha összeszoknának és nem sérülnének le, varázsolnának.
Negritis
Ha...
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
akkor Stu ma is megsérül?A fél karomat odaadnám azért, ha a Sturridge, Coutinho, Firmino trió hosszútávon egészséges tudna maradni... ezek ha összeszoknának és nem sérülnének le, varázsolnának.
Negritis
Ha...
több mint 8 éve
Villa just signed Mignoled! 😀
több mint 8 éve
akkor Stu ma is megsérül?
több mint 8 éve
bitang jó meccs volt<3 Premier League
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
szegény Leicester😕
több mint 8 éve
Melyiket? amikor fél méterről mellkason/vállon rúgták a nigró Leicester védőt? btw de, pont számít h miért ugrott neki. mert ha egy Arsenalos lökte meg ugrás közben, akkor full jogos a tovább. nem láttam a visszajátszását annak sajnosNekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá LeicesterNem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.
Borbinho
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá LeicesterNem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.
Borbinho
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá Leicester
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Most már legyen bajnok a Leicester
több mint 8 éve
A rangadókra Angliában direkt szar bírót küldenek? Ja nem az összes szar...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 565
Holnap parades PL meccsek jonnek.Hotspurnak orulnek ha a vegen odaerne a BL-re.
A kinai ligat meg felkaptak, h milyen sztarok mentek oda...Azert a sztarok szo kicsit eros.
több mint 8 éve
Mert jó az utánpótlás nevelésük😊Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
davemayer
peach
több mint 8 éve
Mienk a bajnokság,övék a kupa.tiszta sor.Viktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
több mint 8 éve
Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Viktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
több mint 8 éve
nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
több mint 8 éve
24.hu/sport/foci/2016/02/09/felsult-az-m4-riportere-elo-adasban-poloskey-tette-helyre/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Depay 3v1-ben egy egyszerű passzt nem tud megoldani...persze hogy jön az egyenlítés...bár amilyen szinten visszaálltunk 1-0 után ez várható volt...
több mint 8 éve
dr0725
482
miért pont az a patkány costa istenem miért....