Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
87. percben, Lesz gól, 4.10-es oddsIrtam havernak 75.perc korul h 90.perc korul rakjon egy 200ftot a Loki W-re 😀
Ajándék volt, igazán 😊
Kampman
15 seccel gol elott rakta meg
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Instant kizárnám ezeket az eredményeket produkáló csapatokat, csak akkor nem sok értelme lenne bajnokságot rendezni
több mint 5 éve
Szerencsére még időben raktam 😊Kövesden csak úgy potyognak a meg nem adott gólok. A meccs drámaisága fokozatosan emelkedik. 90. perc környékén ajánlom az élő fogadásokat.Késő volt a 90. perc 😊
Kampman
Êrik a Puskàs bronz
NB2
több mint 5 éve
Kövesden csak úgy potyognak a meg nem adott gólok. A meccs drámaisága fokozatosan emelkedik. 90. perc környékén ajánlom az élő fogadásokat.Késő volt a 90. perc 😊
Kampman
Êrik a Puskàs bronz
több mint 5 éve
Micsoda meglepetés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Izgi ez az Inter Turku - KuPS finn kupameccs, 85. perc, most egyenlítettek a hazaiak, 4-4, piros lap itt is, ott is 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kövesden csak úgy potyognak a meg nem adott gólok. A meccs drámaisága fokozatosan emelkedik. 90. perc környékén ajánlom az élő fogadásokat.
több mint 5 éve
Csiripelik a madarak hogy 40 milliónál többet a Bayern nem akar adni Sané-ért. Akkor ez veszett ügy, Pep meg ennyiért sztem nem fogja odaadni.akkor jön ingyen jövőre. még jobb.
Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez már hosszú évek óta így van, hogy csak vegetálás van, erősítés nem sok, meg ha valaki kitűnik akkor azt eladja a belga. Én se számítok semmi kiemelkedőre jövőre sem, de remélem kiesési gondok azért nem lesznek újra. Rogan is majd kiderül mire megy, meg milyen kerettel dolgozhat majd.Azért én korántsem nevezném csak máknak, hogy több meccsen amióta ő az edző mentek, hajtottak a végéig, és sikerült vesztett állásból visszajönni, egyenlíteni pl.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.szerencsénk volt.. én nem látom a nagy szakértelmet egyelőre és ez a keret nem lesz erősebb jövőre......régóta követem a csapatot láttam egy két tálentumot de a Perosevics-Bacsa duót akkor sem tenném a keretbe ha csak két csere ülne a padon..
zavi27
gordon
több mint 5 éve
Vedtem 10 evet, tuti pipa lennek, de en megadtam vna a golt a Kovesd helyzetenel. Kapusnak ugy kell kijonnie, h visz mindent, es erre "engedelye" is van (na nem ugy mint Schumacher).Velemenyes, mert az h eltolta a kezeit biztos h befolyasolta, de nem vagyok biztos benne h amugy a kapuse lett vna a labda (v akar csak eluti).
Kosarban fault lenne ha dobasnal igy megutik, fociban is fujhato, de en megadtam vna (le a tutyimutyi kapusokkal!)
Szerk:
Ja es ha mar kapusuk, az Ujpestnek lehet megvan a kapusa a kovi 10 evre. Melto Balajcza utod lehet Banaibol, sot. Mar a Fradi ellen is rajta mult h nem lett 5 kozte, es osszefoglalo alapjan tegnap is nagy meccset tolt.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Csiripelik a madarak hogy 40 milliónál többet a Bayern nem akar adni Sané-ért. Akkor ez veszett ügy, Pep meg ennyiért sztem nem fogja odaadni.
több mint 5 éve
a probléma az lesz, hogy megint kulcs emberek távoznak, és nem tudni kik érkeznek majd. Rogan amúgy lehet, hogy jó motiváló meg jól mutat Levi's polóban és farmerdzsekiben, de mikor egész szezonra kell taktikát kitalálni, akkor gondban lesztek főleg azok után, amihez hozzá voltatok szokva. sztem az egyik legjobb védekezéssel rendelkeztetek az mb1ben beleértve a kutasokat és minket is. sosem volt egyszerű feltörni titeket.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.szerencsénk volt.. én nem látom a nagy szakértelmet egyelőre és ez a keret nem lesz erősebb jövőre......régóta követem a csapatot láttam egy két tálentumot de a Perosevics-Bacsa duót akkor sem tenném a keretbe ha csak két csere ülne a padon..
zavi27
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.szerencsénk volt.. én nem látom a nagy szakértelmet egyelőre és ez a keret nem lesz erősebb jövőre......régóta követem a csapatot láttam egy két tálentumot de a Perosevics-Bacsa duót akkor sem tenném a keretbe ha csak két csere ülne a padon..
zavi27
több mint 5 éve
A Kaposvár is küzd minden meccsen még is kiestek.Nincs szerencse.kuzdottek.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.Azért ilyen szintű szerencséje 5 év alatt nincs egy csapatnak,amennyi most az Újpestnek volt az elmúlt pár meccsen.Kíváncsian várom mi lesz ha majd nem jönnek a 96.percben szerzett gólok.
zavi27
JoeyPorter
ZoliMP
több mint 5 éve
Semmiről. Csak gyanú 😊Bunda???? Miről beszélsz?Dió már nem eshet ki?Lesz egy Paks Debrecen a végén, így az egyik biztosan nem lehet 41 pontos, tehát a Diósgyőr már a Debrecen meccs előtt tuti bentmaradó volt. Ez is erősíti a bubdagyanút.
#JC6
bcsarli
csebi
több mint 5 éve
nekem azt hogy aki megdolgozik érte 😀Nekem azt tanítottak a jó csapatnak van szerencséje.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.Azért ilyen szintű szerencséje 5 év alatt nincs egy csapatnak,amennyi most az Újpestnek volt az elmúlt pár meccsen.Kíváncsian várom mi lesz ha majd nem jönnek a 96.percben szerzett gólok.
zavi27
JoeyPorter
Mivel Magyarországon az összes csapat szar, így nem a szerencsén múlik 😀
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem azt tanítottak a jó csapatnak van szerencséje.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.Azért ilyen szintű szerencséje 5 év alatt nincs egy csapatnak,amennyi most az Újpestnek volt az elmúlt pár meccsen.Kíváncsian várom mi lesz ha majd nem jönnek a 96.percben szerzett gólok.
zavi27
JoeyPorter
Mivel Magyarországon az összes csapat szar, így nem a szerencsén múlik 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Nincs szerencse.kuzdottek.Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.Azért ilyen szintű szerencséje 5 év alatt nincs egy csapatnak,amennyi most az Újpestnek volt az elmúlt pár meccsen.Kíváncsian várom mi lesz ha majd nem jönnek a 96.percben szerzett gólok.
zavi27
JoeyPorter
több mint 5 éve
Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.Azért ilyen szintű szerencséje 5 év alatt nincs egy csapatnak,amennyi most az Újpestnek volt az elmúlt pár meccsen.Kíváncsian várom mi lesz ha majd nem jönnek a 96.percben szerzett gólok.
zavi27
több mint 5 éve
A pikáns soccercsemegére vágyóknak ajánlom a ma 17:30-kor kezdődő szlovén kupadöntőt, ahol a Mura találkozik a magyar állam által pénzelt, másodosztályú határmenti Naftával (Muraszombat vs Lendva)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Évek óta ezt csinálják, valahogy mindig megmenekülnek az utolsó 2-3 fordulóban... a legszebb az volt, mikor 3 éve a tölténygyáriak kb az ifi 2-vel álltak ki ellenük.Dió már nem eshet ki?Lesz egy Paks Debrecen a végén, így az egyik biztosan nem lehet 41 pontos, tehát a Diósgyőr már a Debrecen meccs előtt tuti bentmaradó volt. Ez is erősíti a bubdagyanút.
#JC6
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Bunda???? Miről beszélsz?Dió már nem eshet ki?Lesz egy Paks Debrecen a végén, így az egyik biztosan nem lehet 41 pontos, tehát a Diósgyőr már a Debrecen meccs előtt tuti bentmaradó volt. Ez is erősíti a bubdagyanút.
#JC6
bcsarli
több mint 5 éve
Dió már nem eshet ki?Lesz egy Paks Debrecen a végén, így az egyik biztosan nem lehet 41 pontos, tehát a Diósgyőr már a Debrecen meccs előtt tuti bentmaradó volt. Ez is erősíti a bubdagyanút.
#JC6