Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Fire Neville! Rafa-t talán meg lehetne győzni, hogy térjen vissza Valenciába. Az utóbbi időben az ő imidzse is szenvedett némi csorbát. Win - win lenne mind a két fél számára, ha visszajönne.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?Nem. Honda a jobb, Kucka a balszélső. maradt a 4-4-2.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Akartam írni, hogy 1-0 ra vezet az Arsenal, erre már kettő a Bournemouth ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lehet hogy a Leicester Spurs utón fog elindulni, és egy nagyobb összegből amit kap az eladott játékosért cserébe vesznek majd több közepes játékost
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
igazából én is csak annyinak érzem az egészet h így fixen +15-20 millát kérhetnek érte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
sorolhatnám a neveket, akik ugyan ezeket mondták, nagyobb sztárok voltak sokkal nagyobb csapatban, aztán mégis leléceltek...Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákbólhogy tényleg nagyok lesznek-e azt nemtom
Heisman Trophy
DE Vardy már most azt mondta 19ig marad
Negritis
egyébként pont nem fog osztani szorozni Vardy menése/maradása, Kanté és Mahrez ezerszer fontosabb játékosok és szerintem ők le is fognak lécelni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákbólazért minimum kétfrontos harc oda fog nekik is baszni.
Heisman Trophy
Pool is '13/14-ben karcolt, amihez három dolog kellett: 1, Suarez (brühühü); 2, Sturridge öt meccsnél többet tudott játszani; 3, amíg az ellenfelek faszán tolták a nemzetközi kupát is, addig nekünk még EL sem volt, nemhogy BL (sőt, a hazai kupákból is sikerült kiszállni viszonylag hamar).
Lejcseszter ugyanez most, csak amennyivel rosszabb Suareznél Mahrez, meg Sturridge-nál Vardy, azt kompenzálják azzal, hogy ők védekezni is tudnak
több mint 8 éve
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákbólhogy tényleg nagyok lesznek-e azt nemtom
Heisman Trophy
DE Vardy már most azt mondta 19ig marad
több mint 8 éve
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákból
több mint 8 éve
de még Defoe ... ver a sors titeket mostanában rendesen, nem egyszerű most pool drukkernek lenni, egyik barátomnak nagyon nagy szerencséje, hogy nem otthon élek jelenleg, mert kapná az ívet szegény.én kérek elnézést 😀2-0 talán innen meglesza 19. helyezett ellen hazai pályán? ugyan már kérlek. 😊
Negritis
Mikey
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
én kérek elnézést 😀2-0 talán innen meglesza 19. helyezett ellen hazai pályán? ugyan már kérlek. 😊
Negritis
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
2-0 talán innen meglesza 19. helyezett ellen hazai pályán? ugyan már kérlek. 😊
Negritis
több mint 8 éve
rögzített szitu, szánalmas ...
több mint 8 éve
Firmino gólját nem láttamde ez a Lallana gól nem volt rossz, kár hogy megint sima contra volt nem kidolgozott helyzet mer azokat elbakjuk
2-0 talán innen meglesz
amúgy elnézve az teljesítményeket Rodgers edzői teljesítménye nem volt rossz, inkább mint pszihomókus és (talán, a pool faszságok miatt nem tudni h ténylegesen is-e) a GM munkája volt gáz
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
streamable.com/s/soccer?first=krg6"Nézzetek a táblára!" by Jamie Vardy 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 8 éve
A szezon elején is mondtam hogy öregek, szarok a védelmek..Most ez csak mégjobban tudatosult bennem..Zaba 30+, Kolarov se mai róka. Remélem Pep fogja erősíteni ott hátul a vonalat. Mert ezzel a kerettel így nincs BPL így az hót ziher. Gratula a Leicesternek! Mindenesetre ez nem jött most jól, de nálam a remény hal meg utóljára😊
több mint 8 éve
Ők, az ágyúsok, esetleg a spurs, nekem mindegy, csak lépjünk ki a két manchasteri csapat és a dinamo vonalából végre. Persze a legjobb az lenne, ha ez a Hollywood sztori valósulna meg.zseniális ez a leicester 😊Remélem bajnokok lesznek...
Löfli
Mikey
Liverpool Fc
több mint 8 éve
zseniális ez a leicester 😊
több mint 8 éve
négy meccsből egyre kaptunk jegyet, szerencsére pont a portugálok ellenire, Lyonba, nekem így kb. hazai pálya 😊 ha jönne valaki és valami kérdése van, kíváncsi a városra/környékre/bármire, nyugodtan írjon rám, szívesen segítek (ahogy valszeg .brk is, aki szintén élt itt)
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 565
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ismet-tema-a-labdarugo-szuperliga-otlete-2481977garantalt hely egy pl.Man Citynek?Miert mikor csak vergodnek?Vagy a Chelsea 10. lesz, de fotabla az igen.
több mint 8 éve
Mondjuk azt én sem értem, hogy a 60e-s Velodrome-ban miért nem lehet 25-25e jegyet adni a 2 válogatottnak és 10e-n meg osztozzanak a "hazaiak".diverdoc!
Olvasva másik topikot volt olyan elvetemült aki jegy nélkül foglalt szállást, azzal, hogy nagyon drága lesz már tavasszal. Rohadt bátor volt😊 ÉN is úgy voltam vele, hogy szállást csak akkor nézek, ha tuti lesz a jegy, de aztán nem is pályáztam, köcsög haverok nem cuppantak rá a témára😊
több mint 8 éve
Nektek kb mennyibe fájt ez a kirándulás?Ha engem kérdezel és a jövőt illetően akkor egyelőre nem tudom. Családi nyaralásunk lesz ez a 10 nap Franciaország, kisebb fiam, lányom, feleségem és én. Tehát 4 ember 12 jegy min 10 éjszaka, 10 nap, utazás. Szóval sok lesz az biztos. Most állok neki szervezni, amíg nem volt jegy addig nem szerveztem szállást és utat.
Coolearie
Belegondoltam: Kurva sok lesz.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P