Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Huh, újabb hatalmas küzdéssel, motiváltan megvan a három pont és a bentmaradás is ezzel szinte biztosan. Első félidőben még kifejezetten jól is játszottunk. Kellett még időben ez az edzőcsere nagyon, szimpatikus és eredményes ez a Rogan.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Az újpesti kapus most lehet, hogy bent tartja a lilákat.Nekem a kaposvar meze tetszik a neon zolddel.
Tetszik ez a ZTE mez, az újrakezdés óta kb. csak ebben játszanak.
Kampman
több mint 5 éve
Ami az utóbbi 2 fordulóban történik itthon az valami nevetséges eredmények terén 😀😊Szóval a Kövesd eddig cummantott mindenkitől, a Vidi meg fórban nem veri meg őket nyilván. Én vagyok a hülye hogy ezt még nézem.Én meg azt mondom, hogy ha már bunda van, akkor legyen látványos.
petey
Az olasz bundák jellemzően 0-0, 1-0-ás, nézhetetlen szar meccsek.
Itthon felismerték, hogy ha már nincs színvonal és nincs teljesítmény, viszont van csalás, akkor legalább legyen élvezhető. Sokgólos meccsek, utolsó perces győztes gólok, nagy fordítások/egyenlítések, a kiesőjelölt tavaszi hősies feltámadása, utolsó fordulóban eufórikus bentmaradás (Diósgyőr 2018) vagy szívszaggató kiesés (Balmaz 2018). Látványos meccs végi jelenetek, pályára berohanó csapat, nagy érzelmek.
A magyar futball előtt egyetlen út áll, az amerikai pankráció stílusában, mindenki által tudottan előre megrendezett cirkusz, de a pontos végeredményt előre ugyanúgy nem tudjuk, ahogy egy új film sztorijának végét se, hacsak el nem spoilerezi valaki.
Kampman
Kampman
Lényeg, hogy bent maradnak a lilák, nem kedvelem őket ,de kell az a 6 meccs egy évben, amit komolyan lehet venni.
több mint 5 éve
😊Szóval a Kövesd eddig cummantott mindenkitől, a Vidi meg fórban nem veri meg őket nyilván. Én vagyok a hülye hogy ezt még nézem.Én meg azt mondom, hogy ha már bunda van, akkor legyen látványos.
petey
Az olasz bundák jellemzően 0-0, 1-0-ás, nézhetetlen szar meccsek.
Itthon felismerték, hogy ha már nincs színvonal és nincs teljesítmény, viszont van csalás, akkor legalább legyen élvezhető. Sokgólos meccsek, utolsó perces győztes gólok, nagy fordítások/egyenlítések, a kiesőjelölt tavaszi hősies feltámadása, utolsó fordulóban eufórikus bentmaradás (Diósgyőr 2018) vagy szívszaggató kiesés (Balmaz 2018). Látványos meccs végi jelenetek, pályára berohanó csapat, nagy érzelmek.
A magyar futball előtt egyetlen út áll, az amerikai pankráció stílusában, mindenki által tudottan előre megrendezett cirkusz, de a pontos végeredményt előre ugyanúgy nem tudjuk, ahogy egy új film sztorijának végét se, hacsak el nem spoilerezi valaki.
Kampman
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Az újpesti kapus most lehet, hogy bent tartja a lilákat.Gyerekek, így kell jinxelni.
Tetszik ez a ZTE mez, az újrakezdés óta kb. csak ebben játszanak.
Kampman
több mint 5 éve
Az újpesti kapus most lehet, hogy bent tartja a lilákat.Tetszik ez a ZTE mez, az újrakezdés óta kb. csak ebben játszanak.
több mint 5 éve
Mondjuk ebből a névsorból Haratin,Tökmag,Isael pont húzóember.Fúbazdmeg, Szignyevics helyett nem lehetne inkább Csontos meg Csonkát kezdetni MB1-ben? Magyarok meg fiatalok.Jönnek majd új Ignácok, Hablatyok, Tökmagok, Izraelek és Szomáliák.
petey
Fast Willie
Haratin megkocáztatom, hogy az NB1 talán legjobb középpályása a posztján.
több mint 5 éve
Sztem nem véletlen h Rebrovek anno felhoztak viszonylag fiatalonFúbazdmeg, Szignyevics helyett nem lehetne inkább Csontos meg Csonkát kezdetni MB1-ben? Magyarok meg fiatalok.Csontos amúgy meglepően faszán szált be. Intelligensen játszott, jókat húzott meg, azt hiszem egy eladott labdája volt, kiváncsi leszek az instat adatokra.
petey
Mocorog benne valami, tetszett a játéka, hogy nem volt befosva.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Fúbazdmeg, Szignyevics helyett nem lehetne inkább Csontos meg Csonkát kezdetni MB1-ben? Magyarok meg fiatalok.Csontos amúgy meglepően faszán szált be. Intelligensen játszott, jókat húzott meg, azt hiszem egy eladott labdája volt, kiváncsi leszek az instat adatokra.
petey
Mocorog benne valami, tetszett a játéka, hogy nem volt befosva.
több mint 5 éve
Pl. a válogatottnál.Hála Istennek hogy visszavonul Juhász 😀Fogjuk még visszasírni.
#JC6
Kampman
több mint 5 éve
Fúbazdmeg, Szignyevics helyett nem lehetne inkább Csontos meg Csonkát kezdetni MB1-ben? Magyarok meg fiatalok.Jönnek majd új Ignácok, Hablatyok, Tökmagok, Izraelek és Szomáliák.
petey
több mint 5 éve
Fúbazdmeg, Szignyevics helyett nem lehetne inkább Csontos meg Csonkát kezdetni MB1-ben? Magyarok meg fiatalok.
több mint 5 éve
Kösz Roli, bírtalak nagyon amikor nem ellenünk játszottál.
több mint 5 éve
Hehe, erkölcserő, ízi máni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nézd meg a kezdőt, aztáh a legjobb oddsot. Az lesz.Fradi - vidiSima Vidi győzelem, el nem tudom képzelni, hogy megszakadnánk
Ki mit tippel?
Felszabadult foci, unalom vagy rugdosodas lesz?🤣
ZoliMP
Kampman
több mint 5 éve
Fradi - vidiSima Vidi győzelem, el nem tudom képzelni, hogy megszakadnánk
Ki mit tippel?
Felszabadult foci, unalom vagy rugdosodas lesz?🤣
ZoliMP
több mint 5 éve
Vajon lesz sorfal? 😀Ha lesz remélem Juhász és Petryak fog elöl állni.
#JC6
több mint 5 éve
és meggyújt egy gyertyátEgyszer kihúzod a gyufát.Vajon lesz sorfal? 😀Igen.
#JC6
Szabadrúgásnál.
Heisman Trophy
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyszer kihúzod a gyufát.Vajon lesz sorfal? 😀Igen.
#JC6
Szabadrúgásnál.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Vajon lesz sorfal? 😀Igen.
#JC6
Szabadrúgásnál.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Vajon lesz sorfal? 😀Álljunk a vidinek a második helyért? Sorfalat állni azutan a meccs után szokas közvetlenül mikor bajnok lett a csapat.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Vajon lesz sorfal? 😀
több mint 5 éve
egyébként Vidi-Fradi lesz 😊