Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mervó szvsz jelenleg csak sérülés esetén reménykedhet az eb-ben. Priskin, nk9,szalai,niko és böde is előtte van a sorban. 5 csatárnál többet meg sztem tuti nem visz magával storck.
peach
Böde ugye kb. jövő hónapban játszhat újra a sérülése után, kíváncsi vagyok milyen formában tér vissza.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Mervó szvsz jelenleg csak sérülés esetén reménykedhet az eb-ben. Priskin, nk9,szalai,niko és böde is előtte van a sorban. 5 csatárnál többet meg sztem tuti nem visz magával storck.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kleinheisler is megkapta a lehetőséget pedig ő itthon edzett meccs nélkül. Mervó próbálkozik a Sionban, ráadásul ugye most hazaengedték a válogatottal készülni, Storck láthatja, hogy érdemes-e az EB-keretbe. Nyilván nem ideális a szitu, de pl. ezért is fix szvsz, hogy bőven kapni fog lehetőséget a tavaszi barátságos meccseken.

Madden hates me.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
nem arról van szó, hogy én ismerem e, mert VV miatt (is) mert sportfogadás miatt is ismerem a svájci bajnokságot, hanem arról, hogy mennyire jegyzett csapat európai szinten
és nyilván nem a mi biszem-baszom ligánkhoz képest akik közül svájci első osztályban kevesen érnének el eredményt
inkább az a bajom, hogy itt van egy fiatal játékos, aki még a felnőttek között MO-on se bizonyított és rögtön azt gondolja, hogy az a helyes út, ha kimegy svájcba vagy akárhova (említhetném itt angliát vagy olaszo-t is) és ott "keményen edz", mert majd ettől fog bekerülni
látható, hogy ezek a játékosok, akik lényegében fillérekért igazolnak külföldre nem kapnak igazán megbecsülést...nem tudom miért van ez, de nyilván azért mert valaki az U-19-ben valamit letesz nálunk az asztalra, még nem lesz megváltó Svájcban sem.Klaci79
persze. de az MTK megszerezte, majd pár hónapon belül befigyelt egy ajánlat keményvalutáért. nulla munka, rengeteg haszon. az nagyon csábító.
szerinted onnantól, hogy azt mondja a klub vezetősége, hogy "megállapodtunk, eladtunk", melyiket érdemes választani:
a, elfogadod a külföldi szerződést, még ha nem is jelent közvetlen játéklehetőséget;
b, nem fogadod el a szerződést, és inkább lemész önként a tarcsiba büntetésből, ahol megint nem látsz játéklehetőséget, de legalább a korszerűtélen magyar edzéseket csökkentett színvonalon kapod.

szerinted?
slowmotion
emlékszem hogy eleve úgy kötötte a szerződését az MTK-val hogy külföldi ajánlatra el kell hogy engedjék. Ez Mervónak csak egy biztonsági szerződés volt arra az esetre ha semmilyen ajánlatot sem kapna külföldről.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem arról van szó, hogy én ismerem e, mert VV miatt (is) mert sportfogadás miatt is ismerem a svájci bajnokságot, hanem arról, hogy mennyire jegyzett csapat európai szinten
és nyilván nem a mi biszem-baszom ligánkhoz képest akik közül svájci első osztályban kevesen érnének el eredményt
inkább az a bajom, hogy itt van egy fiatal játékos, aki még a felnőttek között MO-on se bizonyított és rögtön azt gondolja, hogy az a helyes út, ha kimegy svájcba vagy akárhova (említhetném itt angliát vagy olaszo-t is) és ott "keményen edz", mert majd ettől fog bekerülni
látható, hogy ezek a játékosok, akik lényegében fillérekért igazolnak külföldre nem kapnak igazán megbecsülést...nem tudom miért van ez, de nyilván azért mert valaki az U-19-ben valamit letesz nálunk az asztalra, még nem lesz megváltó Svájcban sem.Klaci79
persze. de az MTK megszerezte, majd pár hónapon belül befigyelt egy ajánlat keményvalutáért. nulla munka, rengeteg haszon. az nagyon csábító.
szerinted onnantól, hogy azt mondja a klub vezetősége, hogy "megállapodtunk, eladtunk", melyiket érdemes választani:
a, elfogadod a külföldi szerződést, még ha nem is jelent közvetlen játéklehetőséget;
b, nem fogadod el a szerződést, és inkább lemész önként a tarcsiba büntetésből, ahol megint nem látsz játéklehetőséget, de legalább a korszerűtélen magyar edzéseket csökkentett színvonalon kapod.

szerinted?
slowmotion
amikor az MTK leigazolta, már azokkal a feltételekkel tette, hogy külföldi ajánlat esetén azonnal mehet...ez a klubbra nézve is persze nevetséges, de a játékost is csak az érdekelte, hogy bármi áron külföldre kerüljön...persze az egy szerencsétlen eset, hogy az ETO-val ez történt, de ha a játéklehetőséget nézte volna, akkor szerintem bármelyik mb1-es csapatba igazolhatott volna...
most viszont hónapok óta nem játszott tétmeccset, persze a kapitány így is behívja (amúgy se lenne jobb dolga)
szerintem mindenki jobban járt volna, ha itthon meccseket játszik, lő egy tucat gólt egy idényben és utána megy el külföldre, válogatott és játékos szempontból is
gyakorlatilag az U vb óta nem játszott tétmeccset és kérdés, hogy az amúgy most jól hasító és éppen ezért mindig a lehető legjobbakkal felálló Sionban mennyi játéklehetőséget fog kapni, mondjuk akár az EB előtt (na nem mintha persze tőle várnám a csodát az EB-n, de azért csatárokkal | sem | állunk túl jól, de így gyakorlatilag az edzésekkel elmegy egy éve, amikor pedig nagy szüksége lenne a tétmeccsekre
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

szerinted?
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 565
kell a meccs rutin..neha jobb egy meccs mint egy edzes.DE aki azon parazik ha odakerul meg tudja- e csinalni...Ne menjen elsportolonak.
több mint 8 éve
Szvsz minél tovább marad vki Magyarországon, annál kevésbé esélyes nemzetközi karrierre.
empty taxi
vagyis azt mondod a Sion-ban napi két edzésen részt venni jobb lehetőség, mint magyar bajnokikon rendszeres játéklehetőséget kapni...szomorú
Klaci79
Igen, ugyanis a svájci edzéseken nagyobb tempóban dolgozik, mint a magyar bajnokin.
empty taxi
én mondjuk elég sokáig fociztam egyesületben, de a tapasztalatom az volt, hogy a kemény edzés meccsek nélkül nem sokat ér...a meccs se persze edzés nélkül, de a kettőnek együtt kellene lennie...különben jönnek a Bogdán féle esetek és amit edzésen 100-ból 100-szor meg tudsz csinálni, azt a meccsen rögtön elrontod, mert azon fogsz görcsölni ha végre odakerülsz, hogy nehogy hibázzál
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-nem-adom-fel-mervo-kulonedzesekkel-harcol-2484449
kurvára nem értem ezeket a magyar fiatalokat...nem mondom, hogy nagy szint, de ahelyett, hogy mondjuk egy MTK-ban bajnokikat játszana és mellette edzhetne amennyit csak akar, inkább kimegy svájcba egy európai szinten nevesincs csapathoz különedzéseket végezni...tényleg ez lenne az üdvözítő? nem látnak elég példát maguk körül ezek a srácok? egy-két jó év után ha mindenképpen menni akar ott lenne Lengyelország, ahol még mindig könnyebben beférne, mint svájci első osztályba, de nem...hát így sikerül elveszni a süllyesztőben?!
Klaci79
nézd, azért, mert nem ismered a Siont, attól még nem lesz európai szinten ismeretlen.
egyrészt ott játszik Európa egyik legjobb védője, Vanczák Vili.
másrészt többszörös EL-résztvevők (ma pl. a legjobb 32 között fognak játszani), a svájci kupában elődöntősök, és ha azt nem sikerülne megnyerniük, még mindig könnyen kvalifikálhatnak európai kupába a bajnokságból (egy pont hátrányuk van a kvalis helyekhez képest, de egy meccsel kevesebbet is játszottak).
és abban is biztos vagyok, hogy itthon egy olyan klub sincs (incl. Fagyika), ahol olyan feltételek mellett tudna készülni, mint ott. játszani meg úgysem játszatnák itthon többet.
slowmotion
látható, hogy ezek a játékosok, akik lényegében fillérekért igazolnak külföldre nem kapnak igazán megbecsülést...nem tudom miért van ez, de nyilván azért mert valaki az U-19-ben valamit letesz nálunk az asztalra, még nem lesz megváltó Svájcban sem.
több mint 8 éve
Szvsz minél tovább marad vki Magyarországon, annál kevésbé esélyes nemzetközi karrierre.
empty taxi
vagyis azt mondod a Sion-ban napi két edzésen részt venni jobb lehetőség, mint magyar bajnokikon rendszeres játéklehetőséget kapni...szomorú
Klaci79
Igen, ugyanis a svájci edzéseken nagyobb tempóban dolgozik, mint a magyar bajnokin.

Madden hates me.
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-nem-adom-fel-mervo-kulonedzesekkel-harcol-2484449
kurvára nem értem ezeket a magyar fiatalokat...nem mondom, hogy nagy szint, de ahelyett, hogy mondjuk egy MTK-ban bajnokikat játszana és mellette edzhetne amennyit csak akar, inkább kimegy svájcba egy európai szinten nevesincs csapathoz különedzéseket végezni...tényleg ez lenne az üdvözítő? nem látnak elég példát maguk körül ezek a srácok? egy-két jó év után ha mindenképpen menni akar ott lenne Lengyelország, ahol még mindig könnyebben beférne, mint svájci első osztályba, de nem...hát így sikerül elveszni a süllyesztőben?!
Klaci79
nézd, azért, mert nem ismered a Siont, attól még nem lesz európai szinten ismeretlen.
egyrészt ott játszik Európa egyik legjobb védője, Vanczák Vili.
másrészt többszörös EL-résztvevők (ma pl. a legjobb 32 között fognak játszani), a svájci kupában elődöntősök, és ha azt nem sikerülne megnyerniük, még mindig könnyen kvalifikálhatnak európai kupába a bajnokságból (egy pont hátrányuk van a kvalis helyekhez képest, de egy meccsel kevesebbet is játszottak).
és abban is biztos vagyok, hogy itthon egy olyan klub sincs (incl. Fagyika), ahol olyan feltételek mellett tudna készülni, mint ott. játszani meg úgysem játszatnák itthon többet.
több mint 8 éve
empty taxi
több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
SAF majdnem kirúgása már lassan 30 éve történt, azóta csak 14szer változott meg az európai labdarúgás... semmi relevanciája nincs a Pep-City házassággal kapcsolatban (ami egyébként megint nem csak úgy hasra ütésre köttetett)

bizalmat messzemenőkig meg fogja kapni, de manapság már nem x évekre neveznek ki edzőt, hanem addig amíg hozza az eredményeket, Guardiolanak a BL-ben maradandót kell alkotnia az első három évben, ha ez meglesz akkor lesz szerződéshosszabbítás, ha marad a legjobb16-os helyezés, akkor kevés rá az esély, hogy marasztalják

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
A Guardiola Man City hazassag sem lesz hossutavu. 2-3 evig marad majd viszlat.
ZoliMP
Fergusonnál is így indult...😊
Coolearie
kíváncsi lennék hogy pl ezt a kijelentést mire alapozod.
davemayer
Úgy értettem, hogy pl a United, Sir Alex Ferguson kinevezésekor 2-3 évet jósoltak neki, de aztán meddig is maradt? Több mint 20+ évet. Erre mondtam hogy nem biztos hogy csak ennyit fog maradni. De aztán lehet hogy égni fog és elküldik hamarabb.
Coolearie
Igen, ezt értettem, csak azt nem hogy ezt a kijelentést (mármint hogy 2-3 évet jósoltak neki) mire alapozod. Elég sok mindent elolvastam a Uniteddel kapcsolatban, angol életrajzokat is de egy ilyen kijelentésre sem emlékszem. Szerintem te ezt azzal kevered hogy 3. évében közel került a menesztéshez, de ha alá tudod ezt támasztani akkor sorry.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
ZoliMP
Coolearie
davemayer
Úgy értettem, hogy pl a United, Sir Alex Ferguson kinevezésekor 2-3 évet jósoltak neki, de aztán meddig is maradt? Több mint 20+ évet. Erre mondtam hogy nem biztos hogy csak ennyit fog maradni. De aztán lehet hogy égni fog és elküldik hamarabb.
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Zomborit se hitte volna senki, hogy lehetséges eltüntetni, aztán mégis...
peach
Pedig a mai médiában közismert, hogy ha "csókos" vagy, egyetlen dolgot nem szabad tenned: valami nagyon nem píszí dolgot mondanod. Itt hibázott Zombori, ezt követte el anno Mészöly, Bognárnál is valami hasonló dologban kell reménykedni.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ZoliMP
Coolearie

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
ZoliMP
Nem lehet tudni. Fergusonnál is így indult...😊
több mint 8 éve
ZoliMP
valószínűleg így lesz, mert 3-4 évnél tovább nem marad egy helyen, nem akar belerozsdásodni egy környezetbe.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 565
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Zomborit se hitte volna senki, hogy lehetséges eltüntetni, aztán mégis...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vajon ki az a Sporttv-nél, aki egy BL-meccsre a magyar futballban megtalálható ezernyi behívható "szakértő" közül éppen egy Bognár Györgyre teszi a voksát? 😀 Lennének még sokan, akik baromságot beszélnek, de nekik az kell, aki emellé még egy elítélt bűnöző is 😊
Kampman
kaszinós szerintem még 20 év múlva is ott fog szagérteni, lehetetlen kirobbantani azt az embert 😀 mondjuk a Nyilasi - Puhl vegyespáros is legalább 10 éve ott van

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Vajon ki az a Sporttv-nél, aki egy BL-meccsre a magyar futballban megtalálható ezernyi behívható "szakértő" közül éppen egy Bognár Györgyre teszi a voksát? 😀 Lennének még sokan, akik baromságot beszélnek, de nekik az kell, aki emellé még egy elítélt bűnöző is 😊