Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 171 — WHO DAT!!!!
Mik vannak itt, 2 kapufa meg minden

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 697
óriási 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 751 — Lucas Scott
Ez dráma amúgy

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A paksiak a tizenhatoson kívül nem tudják érdemben birtokolni a labdát.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a meccs előtti edzői nyilatkozatok alapján azt láttam, hogy mindketten tudják a forgatókönyvet. Na lássuk!

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
felido vendeg a vege hazai.
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀
Kampman
Persze🙂
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 350 — beers & Packers
Az utolsó NB1-es ivószünet a Nagyerdei Stadionban
Kampman
Ja mert ősszel már nincs ivószünet 😀
kapitnono
Nem örülök én a Loki nyomorának, félre ne érts, leginkább a Kisvárda kiesésének örülnék, szabolcsi ember létemre kb. annyira tudok azonosulni velük, amennyire egy ukrán-brazil-szerb zsoldossereggel lehet.
Kampman
Azért azt szeretném fontos kiegészítésként hozzátenni, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva a kisvárdai strand éttermében ettem életem alighanem legfinomabb mátrai borzaskáját. Igaza "aha-élmény" volt.
több mint 5 éve
Itt szeretném megjegyezni, hogy a DVTK-Várda meccs 10 perc késéssel fog befejeződni 😀

Ha nyer a Loki, szerintem ott is várhatjuk az évszázad bundáját csodafordítását 😀

több mint 5 éve
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
felido vendeg a vege hazai.
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀

több mint 5 éve
Baszki Rácz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 519 — Omar's Coming Yo!
😂😂😂😂😂
ilyen van?

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Paksi kapus, vicc

több mint 5 éve
Ez mi bunda? 😀

több mint 5 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
apu kezdődik 😊
több mint 5 éve
Kampman
kapitnono
Nem örülök én a Loki nyomorának, félre ne érts, leginkább a Kisvárda kiesésének örülnék, szabolcsi ember létemre kb. annyira tudok azonosulni velük, amennyire egy ukrán-brazil-szerb zsoldossereggel lehet.

több mint 5 éve
Kampman

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 350 — beers & Packers
Én már a Puskás - Felcsút meccset várom.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
picit szar, hogy a másik két meccs úgy áll ahogy, mert így nincs meg a feeling, hogy nah most ez esik ki, most az, gyakorlatilag egy meccsre elég koncentrálni
NB2
Nekem is hiányzik egy Kaposvár feltámadás.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
80.percig ugy se szamit mi tortenik, az igazi meccsek ugy is csak akkor indulnak. Lesz meg tizi/ongol/lesgol a Loki meccsen

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Várda bentmarad
NB2
A világválogatott nem eshet ki

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
picit szar, hogy a másik két meccs úgy áll ahogy, mert így nincs meg a feeling, hogy nah most ez esik ki, most az, gyakorlatilag egy meccsre elég koncentrálni
több mint 5 éve
Közben a lilák már 3-0-ra mennek, gála 😆
warr_b
Bacsa beállt be is indultak egyből
csebi
Tényleg lökött rajtuk, már 4-0...
warr_b
Mondom én. Ha többet játszana akkor dobogó lenne ha végig nyomna minden meccset akkor csempionsip

több mint 5 éve
Na,aláírt Zubkov.
Kenny
Mennyiert meddig?