Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Neki nem kell írni a kérdéseket, a többinek a szerkesztők írják.Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkalDr Horváth egész értelmes kérdéseket tesz fel. Nem is értem mit keres itt
petey
csebi
több mint 5 éve
Gróf, ő is mi a francot csinál itt.Dibusz nem megy Antwerpenbe?
Nem baj az, hogy van egy minőségi cserekapus, meg biztos jól is keres, de ennek az igazolásnak tényleg semmi értelme nem volt.
Kampman
több mint 5 éve
Tegyük hozzá: ez 1957-ből van."Csürhe, szervezett fasiszta banda ez. Meg kell végre ezt érteni, és le kell velük számolni. Ezekkel megint úgy találkozunk majd, hogy puska lesz az ő, de remélem a mi kezünkben is. Nem lehet szentimentálisnak lenni, mi még kibírjuk, ha a „B" közép miatt hangoskodni fognak. Nem lehet tűrni, amit csinálnak. Ha az elvtársak nem ügyelnek, akkor a sportmérkőzések lesznek az egyetlen legális területei a szovjetellenes, kommunistaellenes, antiszemita hangulatkeltésnek, és 70 000 emberre lövetni nem tréfa dolog."Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
iktriad
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkalDr Horváth egész értelmes kérdéseket tesz fel. Nem is értem mit keres itt
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hogy lesz így Debrecen főváros mb1 es csapat nélkül? Ejj-ejj Lajos csak a baj van veled..A kultúra fővárosa lesz a múzeumokkal polihisztor Lajossal a kormány mögött
gordon
több mint 5 éve
Gróf, ő is mi a francot csinál itt.Nem baj az, hogy van egy minőségi cserekapus, meg biztos jól is keres, de ennek az igazolásnak tényleg semmi értelme nem volt.
több mint 5 éve
Románokról én is hallottam, mondjuk így, hogy Juhász,Vinicius off, Rus csak marad,bár én őt nagyon overratednek érzem.nincs is már szerb 😀 de értem a poént, haha. Állítólag román vonal lesz a tuti...bleh.amugy ha a Carillo visszahozza Tamást,Bollát, beépíti Nyárit akkor ez még egy magyaros Fehérvár is lehet. Nálunk ilyenre sajnos esély sincs.ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
Kenny
Bolla visszajön, Tamással nem tudom mi lesz. Nyári, Szabó Levi is jó csak kell nekik sok meccs. Kell csatár, középső védő, vkp.
Remélem Elek, Pátkai, Fiola megy amerre lát.
petey
Ennyire gatya volt az Elek-Pátkai páros? Fiola az EB-n összeszedett sérülése óta kutyaszar.
több mint 5 éve
András inkább kosár....sok beleszólása nincs a Vidi életébe...Én azért látom Cser-Palkovicsot Vidi sálban.. 😀nem látom jönni, hogy Garancsi alá befeküdnek, mint Pali és Qbatovnak a meccs előtt 😀Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
petey
Kenny
több mint 5 éve
Biztos, hogy főleg külföldiekre fog épülni a Vidi is, sajnos a jelenlegi helyzetben fiatal, magyar játékosokra építve a ZTE vonal a maximum, ameddig el lehet jutni. Esetleg 5-6 évente kifut egy nagyobb eredmény, mint a paksiak ezüstérme, vagy a Honvéd bajnoki címe, de ennyi.nincs is már szerb 😀 de értem a poént, haha. Állítólag román vonal lesz a tuti...bleh.amugy ha a Carillo visszahozza Tamást,Bollát, beépíti Nyárit akkor ez még egy magyaros Fehérvár is lehet. Nálunk ilyenre sajnos esély sincs.ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
Kenny
Bolla visszajön, Tamással nem tudom mi lesz. Nyári, Szabó Levi is jó csak kell nekik sok meccs. Kell csatár, középső védő, vkp.
petey
Mindenhol szar az utánpótlásképzés. Kubatovék mondjuk bevallottan nem is törekszenek jobbra.
több mint 5 éve
nincs is már szerb 😀 de értem a poént, haha. Állítólag román vonal lesz a tuti...bleh.amugy ha a Carillo visszahozza Tamást,Bollát, beépíti Nyárit akkor ez még egy magyaros Fehérvár is lehet. Nálunk ilyenre sajnos esély sincs.ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 5 éve
Mondjuk Budafokon legalább egy üzletember teszi bele a saját penzét, nem a mi adóforintjainkból bohóckodnak a helyi döbrögik.Igazából már szerdán ki kellett volna essen a Debrecen, ehhez képest egész sokáig húzták.Kikérem magamnak, h ilyen falusi csapatokhoz hasonlíts bennünket. 😛
Vicc, hogy a 12 élvonalbeli csapatból lesz felcsút, Mezőkövesd, Paks, Kisvárda, Budafok.
gabokocka
Budafok 30ezres lélekszámú és akkor a kerület többi részét nem is vettem bele.
dawyd728
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
"Csürhe, szervezett fasiszta banda ez. Meg kell végre ezt érteni, és le kell velük számolni. Ezekkel megint úgy találkozunk majd, hogy puska lesz az ő, de remélem a mi kezünkben is. Nem lehet szentimentálisnak lenni, mi még kibírjuk, ha a „B" közép miatt hangoskodni fognak. Nem lehet tűrni, amit csinálnak. Ha az elvtársak nem ügyelnek, akkor a sportmérkőzések lesznek az egyetlen legális területei a szovjetellenes, kommunistaellenes, antiszemita hangulatkeltésnek, és 70 000 emberre lövetni nem tréfa dolog."Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Én azért látom Cser-Palkovicsot Vidi sálban.. 😀nem látom jönni, hogy Garancsi alá befeküdnek, mint Pali és Qbatovnak a meccs előtt 😀Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
petey
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Hogy lesz így Debrecen főváros mb1 es csapat nélkül? Ejj-ejj Lajos csak a baj van veled..
több mint 5 éve
Az a durva, hogy kb tényleg ennyi a difi...ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
Szerintem ultra gáz ez a debreceni műbalhé, eddig jó ha 2000en voltak kint, most meg egyből jön a felháboródás hogy nyominger a csapat attól a 8000 plussz fotelhuligántól
több mint 5 éve
nem látom jönni, hogy Garancsi alá befeküdnek, mint Pali és Qbatovnak a meccs előtt 😀Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
több mint 5 éve
amugy ha a Carillo visszahozza Tamást,Bollát, beépíti Nyárit akkor ez még egy magyaros Fehérvár is lehet. Nálunk ilyenre sajnos esély sincs.ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
több mint 5 éve
Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésAmíg tudjuk ki a tejhatalmú úr idehaza a legtöbb klubtulajdonos saját maga rugdosná az öngólokat a csapat hálójába, mint hogy ez megtörténjen. Pláne, hogy a többsége tőle függ anyagilag is..
felcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
bcsarli
Viszont most van mivel froclizni a Kosát egy darabig. 😊
több mint 5 éve
Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkal
több mint 5 éve
Ott volt a koronavírus 2 hullám kezdete...
több mint 5 éve
Előke?Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésA próféta szóljon belőled!
felcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
bcsarli