Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Tejesember
256
Az, hogy miért nem tudnának felhagyni a pyrozással a Groupamában az egy olyan dolog, amit soha nem fogunk megérteni. Amúgy nem hülyék ezek, tudták, hogyha itt is balhézni fognak, akkor végük, utána már tényleg senki se állt volna ki mellettük.
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én mondjuk csak annyit nem értek, hogyha most egy ember kivételével kibírták pyrozás nélkül, akkor miért tartják elképzelhetetlennek, hogy a nagy stadionban pyro nélkül szurkoljanak? Vagy ha most kibírták cigányozás, zsidózás és minden egyéb nélkül, akkor miért elképzelhetetlen számukra, hogy a nagy stadionban se skandálják ezeket?
Vagy most miért tudták megállni, hogy több százezres/milliós büntetést hozzanak össze a Csepelnek, mint ahogy összehoztak anno minden héten a Fradinak az MLSZ (vagy nemzetközi kupameccsen az UEFA) szabályok megszegésével?
Ha most ez ment, eddig miért nem ment az NB1-es meccsek esetében?
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
Futballhangulat volt Csepelen, olyan, amilyet már évek óta nem láttunk Magyarországon.Mindenesetre erre a harmadosztályú meccsre annyi néző jött ki, mint az egész szombati NB I.-es fordulóban összesen.Úgy tiltakoztak tízezren Csepelen, hogy szurkoltakindex.hu/sport/futball/2016/03/13/ugy_tiltakoztak_hogy_szurkoltak/
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
Elment a Mágus.Verebes József Mágus, futballforradalmár, futballinnovátor, és klubkultúra-teremtő Főpap egy személyben. Ha nem hiszed, nézd meg az alábbi videót. 😊
Fura, nem mondhatni, hogy kedveltem, de igazi magyarfocis jelenség volt, nyugodjon békében.
gabokocka
www.youtube.com/watch?v=pE7C-li4y3A
www.youtube.com/watch?v=EAlBfefFzQg&feature=share
több mint 8 éve
"For the moment, I will not be at PSG next season... If they replace the Eiffel Tower with a statue of myself, I promise I'll stay" - Zlatan Ibrahimovic😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem tudom hogy vannak vele a szurkolók, én inkább vénaszkennerrel "felszerelt" Groupamaba mennék, mint hogy egy olyan pályára Csepelen (már voltam ott), ahol a futópályán megbotlottam (van kép, hogy mekkora kiállások a vannak ott), és egy disznócsont a "szurkolói szektorban".
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Elment a Mágus.Fura, nem mondhatni, hogy kedveltem, de igazi magyarfocis jelenség volt, nyugodjon békében.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/350072_kepek_videok_fradi_szurkolok_csepelenEz szép és jó, de nem unják még ezt az ovis szintű "duzzogásos" tüntetgetést?
ozibozi
Igazán észrevehetnék már, hogy nem körülöttük forog a világ, és nyugodtan hozhatnának ők is valamilyen áldozatot a magyar foci előrelendítéséért.
De amíg a csőcselék privilégium szent és sérthetetlen, addig megy majd ez a szánalmas vergődést mindkét részről....
több mint 8 éve
dr0725
482
Legközelebb ha lehet inkább álljunk fel 10en csak ezt a mocskos patkány Fellainit hagyjuk otthon
több mint 8 éve
Egész jó meccs ez a Sevilla-Villareal, pedig Farkas Norbert derekasan dolgozik azért h elkapcsoljak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/350072_kepek_videok_fradi_szurkolok_csepelen
több mint 8 éve
pedig Polekszics már a Békéscsabában nyomja 😀Közben Debrecenben érik az utóbbi évekMagyar bajnokságban bunda?Ráadásul a Debrecen az egyik fél?leglátványosabb bundájalegnagyobb meglepetése
Kampman
Skandalum.
Kenny
több mint 8 éve
Vagy pl a Bayern és a BVB tarol Németországban, és a Fradi is már bajnokSajnos ez az az év ahol az összes top csapat egy fos.max Angliában, Troyes - PSG 0-9, ezzel március közepén már bajnok is a PSG...
Coolearie
markny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Sajnos ez az az év ahol az összes top csapat egy fos.max Angliában, Troyes - PSG 0-9, ezzel március közepén már bajnok is a PSG...
Coolearie
több mint 8 éve
A nagy Arsenal-t kiüti a Watford. Sajnos ez az az év ahol az összes top csapat egy fos.
több mint 8 éve
Jesszus mekkora gólt kapott az Arsenal. Sajnos teljesen kipukkadtak a bajnokság végére.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dr0725
482
nananana teljesen más kategóriák ők, ők pont az ilyen costa féléket törték ketté (meg mindenki mást is 😊 ) nem sunyin köpdöstek meg ilyenek hanem rendesen vállalták és teli talppal nyujtott lábbal csúszkáltak, az h kinek melyik szimpatikusabb mindenki döntse el maga 😊Nekem ő már rég sok, még ha ez csak a győzni akarása is. De nem fogok veled vitatkozni mert teljesen máshogy látjuk.Értelmes vitáknak mindig van helye, erre való a fórum 😊 viszont megértem az álláspontodat, és én sem csípem Costa viselkedését, de ilyen, 65 évesen már nem is fog megváltozni szegény lelkem 😊
Matthew99
Csak amíg nem nálunk volt, addig annyira nem volt felkapva. Joey Bartonhoz vagy Roy Keanehez képest szvsz sehol sincs 😊
Borbinho
több mint 8 éve
Nekem ő már rég sok, még ha ez csak a győzni akarása is. De nem fogok veled vitatkozni mert teljesen máshogy látjuk.Értelmes vitáknak mindig van helye, erre való a fórum 😊 viszont megértem az álláspontodat, és én sem csípem Costa viselkedését, de ilyen, 65 évesen már nem is fog megváltozni szegény lelkem 😊
Matthew99
Csak amíg nem nálunk volt, addig annyira nem volt felkapva. Joey Bartonhoz vagy Roy Keanehez képest szvsz sehol sincs 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Donnarumma megsérült 😕
több mint 8 éve
Azért durva amit csinál, mert csatár. Soha nem mondta magáról, hogy egy mintagyerek aki szépen viselkedik. Neki ez a játékstílusa. Nagyon kevés csatár van ,aki ennyire agresszív és hajtós. Higgyétek el, kurva sok védő csinálja ugyan azt amit Costa, csak az sokkal kevésbé feltűnő és nem kap akkora hírverést. Nem véletlen, hogy a sajtóból jönnek kb csak a károgások, az ellenfél játékosai elég ritkán szólják meg meccs után. Meccs közben kb össze is verekedhetnek, de ahhoz általában kell egy másik fél is ugyebár. A PL-ben a védők ellen kell is ez, mert tőlük 90 percen át kapod az áldást, erre mérget vehetsz. Múltkor volt a Pool-City. Benteke 3 szabadot harcolt ki Kompany ellen, úgy hogy mind a 3x ő volt a szabálytalan (kézzel húzta Kompany-t, csak elég okosan, a spori nem is láthatatta). Diegoalt nagyon nem szeretik a védők, mert kurva kellemetlen ellenfél.Nekem ő már rég sok, még ha ez csak a győzni akarása is. De nem fogok veled vitatkozni mert teljesen máshogy látjuk.
Kicsit olyan mint Pepe volt annak idején, olyan szempontból, hogy két eléggé eltérő arca van: a pályán az utolsó percig küzd, harcol, rúg, karmol, a pályán kívül meg egy full normális ürge.
Costa-t azért is utálják ennyire szerintem sokan, mert az amúgy is közutálatnak örvendő Chelseaben csinálja mindezt. De a spanyol válogatottban és az Atleticoban is megvolt ugyan ez nála, akkor miért nem károgott mindenki, hogy "bezzeg a brazilspanyol vadparaszt Costa így meg úgy"?...
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Azért durva amit csinál, mert csatár. Soha nem mondta magáról, hogy egy mintagyerek aki szépen viselkedik. Neki ez a játékstílusa. Nagyon kevés csatár van ,aki ennyire agresszív és hajtós. Higgyétek el, kurva sok védő csinálja ugyan azt amit Costa, csak az sokkal kevésbé feltűnő és nem kap akkora hírverést. Nem véletlen, hogy a sajtóból jönnek kb csak a károgások, az ellenfél játékosai elég ritkán szólják meg meccs után. Meccs közben kb össze is verekedhetnek, de ahhoz általában kell egy másik fél is ugyebár. A PL-ben a védők ellen kell is ez, mert tőlük 90 percen át kapod az áldást, erre mérget vehetsz. Múltkor volt a Pool-City. Benteke 3 szabadot harcolt ki Kompany ellen, úgy hogy mind a 3x ő volt a szabálytalan (kézzel húzta Kompany-t, csak elég okosan, a spori nem is láthatatta). Diegoalt nagyon nem szeretik a védők, mert kurva kellemetlen ellenfél. Kicsit olyan mint Pepe volt annak idején, olyan szempontból, hogy két eléggé eltérő arca van: a pályán az utolsó percig küzd, harcol, rúg, karmol, a pályán kívül meg egy full normális ürge.
Costa-t azért is utálják ennyire szerintem sokan, mert az amúgy is közutálatnak örvendő Chelseaben csinálja mindezt. De a spanyol válogatottban és az Atleticoban is megvolt ugyan ez nála, akkor miért nem károgott mindenki, hogy "bezzeg a brazilspanyol vadparaszt Costa így meg úgy"?...
Szerkesztette: Borbinho
több mint 8 éve
De ha Suarez ellen meg egyéb játékosok ellen közbetudott lépni az UEFa vagy a FIFA akkor ez a pöcs ellen miért nem? Nem egy halhatatlan ember ő, hogy ne lehessen vele semmit se csinálni.
több mint 8 éve
Maga Barry nyilatkozta, hogy Diegoal nem harapta meg. De tessék tovább írni az okosságokat.Nem rohadt mindegy az már csak hab lenne a tortán!? Bíró felé köpés, fejelés, könyöklés, alattomosság ezekért lehet drukkolni hogy valaki törje meg rendesen. (Csodáltam hogy Ibra nem rakta helyere mikor a Bl meccsen utánarúgott)
Borbinho
Szerkesztette: Matthew99
több mint 8 éve
Maga Barry nyilatkozta, hogy Diegoal nem harapta meg. De tessék tovább írni az okosságokat.