Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Azert ez vicc lenne, 4 eve nem ment a hertaba mert sokat kert.most engedne az igenyebol...tudom eltelt 4 ev de akkor is aranyaiban ennyivel jobb a dvsc ajanlata?Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
Legalább lesz ideje fotózni a rajongóknak, mert túl nagy tempó ott nem lesz 😊
FLZOLI
slowmotion
dande
Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
FLZOLI
Ftc off allitolag nem birna a rebrov tempot,vidi?
több mint 5 éve
Lehetne a címe PSV-ből a PoSVányba 😊Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
FLZOLI
slowmotion
dande
Vagy Teve Land se Nélküled, de ez már izzadósabb 😊
több mint 5 éve
Lehetne egy ilyen könyvet írni a PSV-től az NB 2ig, azaz, hogyan hazudtam el az elbaszott pályafutásomat zseniális karrienek 😛Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
FLZOLI
slowmotion
több mint 5 éve
Ki tudja, MBII-ből talán nem lóg majd ki nagyon Zsuzsi lefelé... eddig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy a képességeinek megfelelő ajánlatra vár, de most megvilágosodtam 😊www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
FLZOLI
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxDurva balszél lesz az.
ujsagiras csucsa😂😂
Kenny
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/07/08/meghalt-vikukel-krisztian-vasas-kubala-akademia/amp/Nyugodjon Békében!
Az élet kegyetlen...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/elkepeszto-erosites-elott-a-debrecen-dzsudzsak-es-korhut-is/4q6vnvm76e3t15wu5xkmzcjsxujsagiras csucsa😂😂
több mint 5 éve
Gomez baszod, ezt nem kellene. A VAR meg hülye és fogalmatlan, de legalább következetesen az.
több mint 5 éve
Annyi szerencséje van Mártonnak, hogy Juhász nem lesz az öltözőben mindennap.Pinyőnek sincs jelenleg az nb1ben. régen láttuk már edzőként ott.
Bárcsak ne lenne báb, hanem hagynák dolgozni...
Kérdés mi lesz a Zetével? Mert szerethető csapat lettek, de hogyan tovább?
Felkészül Horváth Feri? 😀
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Malaga Depor 1-0 kicsit levegohoz jutott a malaga.1 eve a playoffban kuzdottek, most meg a kieses ellen menekulnek.
több mint 5 éve
No akkor sok minden tisztázódott. Első négy Pool-Sziti-Dinamo-MU, ötödik Lejcseszter, hatodik helyért megy a Wolves és a Sheffield, de végül majd befut az Arsenal.
több mint 5 éve
Imádom ezt a Faszit:eurosport.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a/zlatan-ibrahimovic-milan-juventus-scudetto

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Annyi szerencséje van Mártonnak, hogy Juhász nem lesz az öltözőben mindennap.Bárcsak ne lenne báb, hanem hagynák dolgozni...
Kérdés mi lesz a Zetével? Mert szerethető csapat lettek, de hogyan tovább?
Felkészül Horváth Feri? 😀
több mint 5 éve
én is erre hajlok.max fel evet adok neki es bedaralja a kozeg.csempiönsípMarton-hivatalosElfelejtettem megemliteni h sajtohir🙂A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
csebi
ZoliMP
ZoliMP
petey
Szerintem vele egyaltalan nem vagytok elorebb.
Viszont ha viszi Bollat es jatszani is fog fix valogatott lesz a gyerek a selejtezokre.
Kenny
hát kiderül.
Bollát már hallottam, hogy jön vissza és itt fog alapozni.
több mint 5 éve
max fel evet adok neki es bedaralja a kozeg.csempiönsípMarton-hivatalosElfelejtettem megemliteni h sajtohir🙂A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
csebi
ZoliMP
ZoliMP
petey
Szerintem vele egyaltalan nem vagytok elorebb.
Viszont ha viszi Bollat es jatszani is fog fix valogatott lesz a gyerek a selejtezokre.
több mint 5 éve
csempiönsípMarton-hivatalosElfelejtettem megemliteni h sajtohir🙂A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
csebi
ZoliMP
ZoliMP
több mint 5 éve
Egy kis vidámság, bár már több mint tíz éves válogatás 😊www.kisalfold.hu/helyi-sport/bundesliga-haj-babasero-remseges-focista-frizurak-1875712/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Marton-hivatalosElfelejtettem megemliteni h sajtohir🙂A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
csebi
ZoliMP
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/07/08/shkodran_mustafi_serules_jamie_vardy_arsenal_leicester_city_angol_bajnoksag_premier_league/ez mondjuk tényleg érdekes. bár ugye mindenki tudja. milyen az angol bíráskodás színvonala. utólag persze nyilván nem fogják eltiltani, bár aki minimum fél percet focizott már életében, az tudja, hogy így akkor esik az ember, ha valamit még minden mindegy alapon el akar kaszálni.
magyarán Vardy vagy
1, Mustafiba akart még belerúgni valahova, és az azonnali piros lap, vagy
2, a labdát akarta elrúgni, de túlzott erőkifejtéssel (sárga), és rendkívül veszélyes megmozdulással okozott vérző sebet (+sárga). ami ugye egyből piros.
ha ismerjük, hogy A, a bírók angolok (tehát hülyék, vakok és következetlenek) és hogy B, Vardy angol válogatott játékos, vajon miért nem lep meg senkit sem, hogy még sárgát sem kapott érte?
több mint 5 éve
Supka --> Kisvárda 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Elfelejtettem megemliteni h sajtohir🙂A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
csebi
több mint 5 éve
A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.ja állítólag kirúgta a spurs ma.
ZoliMP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
A vidinel marton mellett pokketino a jelolt allitolag.
több mint 5 éve
A kérdőjelet elfelejtettem odaírni my bad 😀
több mint 5 éve
4-2 😀😀😀
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...