Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 852 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem annyira jók a meccsek sztem. Tegnapi Dortmund is lotyogos volt és ez a München meccs is elég satnya.
csebi
Ezzel teljesen egyetértek. Azokból amiket láttam a Köln - Mainz volt egyébként a legjobb. A 4 gól mellett ott legalább néha előfordult, hogy mindkét csapat próbált támadni és játszani.
A 2-0ról való egyenlítés pedig kellően izgalmasabbá tette a meccset.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem tudom, hogy a nemzetközi kupákat hogyan fogják lebonyolítani.
Hogyan lesznek egyenlő feltételek mondjuk egy már meccseket játszó német csapat meg egy karanténban csücsülő/edző angol között. Vagy a franciák/hollandok akiknél lezárták a bajnokságot hogy fognak a többihez hasonló erőállapotba kerülni?
Bazzani
Lehet ezt a nemzetközi kupa dolgot el kell engedniük. Maga a csoda, hogy egyenlő esélyekkel letolják az összes nagyobb európai bajnokságot.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
Én azt nem tudom, hogy a nemzetközi kupákat hogyan fogják lebonyolítani.
Hogyan lesznek egyenlő feltételek mondjuk egy már meccseket játszó német csapat meg egy karanténban csücsülő/edző angol között. Vagy a franciák/hollandok akiknél lezárták a bajnokságot hogy fognak a többihez hasonló erőállapotba kerülni?

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 728 — Lucas Scott
Nem annyira jók a meccsek sztem. Tegnapi Dortmund is lotyogos volt és ez a München meccs is elég satnya.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Azért a járvány kitörése után nem gondoltam volna, hogy az első újrainduló top liga kevesebb hozzászólást fog kapni mint a neves Vysshaya Liga! De hát az embert mindig érik meglepetések. 😀
alatriste
Ez azért van, mert jelenleg Belaruszban fergetegesebb a szurkolàs a stadionokban. 😁

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 852 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért a járvány kitörése után nem gondoltam volna, hogy az első újrainduló top liga kevesebb hozzászólást fog kapni mint a neves Vysshaya Liga! De hát az embert mindig érik meglepetések. 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Akkor vége a fehérorosz követőknek? 😕
Kampman
Én végig követem.
Holnap is a fél szemmel nézni fogom hogyan küzd a csapatom foggal körömmel a helyezése megőrzéséért a Vityebsk ellen. 😀😀
Fattyu
Égünk bazzeg az utolsó ellen, nem hiszem el.
warr_b
Legalább sikerült kiegyenlíteni...
warr_b
Igen, sikeresen megoldottuk, hogy ne előzzünk.😁

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 103 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman
Én végig követem.
Holnap is a fél szemmel nézni fogom hogyan küzd a csapatom foggal körömmel a helyezése megőrzéséért a Vityebsk ellen. 😀😀
Fattyu
warr_b
Legalább sikerült kiegyenlíteni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 103 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman
Én végig követem.
Fattyu

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 683 — "Montoya por favor!"
Ma megmutattuk a kurváknak hogy kik az urak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kampman
Nem-nem. Végre két haza win két meccsből. itt valami van!
több mint 5 éve
Kampman
Én végig követem.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 693

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 643 — The Mathematician
Akartam nézni erre nincs Telekom kubeken 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Viszont elkezdodott a Frankfurt-Gladbach. Biztos van hozza stream ingyen is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Egyebkent ilyenkor adnak a nemetek (nemetul) egy golosszefoglalot a meccsek utan. Alle Spiele, Alle Tore a cime. Azt nemtom, van-e hozza stream. De MyStreamen, Live247-en peldaul mindig van.
ulpianus
Linket tudnál dobni please 😊
Heisman Trophy
Sajnos nem. Egyreszt nekem fizetos ez (Live247). Masreszt most van vege. De erdekes, hogy igy, mivel porgos kommentalas van hozza, jobb a hangulata, mint a meccsnek volt. Olyan, mint anno a radiokozvetitesek lehhettek, nagyapam koraban. 😀 Csak a kommentator van ,de jobb mint a semmi (a meccs alatt volt zene. De milyen? Nem rock, vagy pporgos, hanem ilyen nyal disco. Meg dolgoznak ezen. Egyebkent az olaszok, lehet, de betesznek majd ilyen FIFA, FManager szintu kamu, digitalis kozonseghangot. Allitolag. Lehett digitalis vetitett kozonseg is lesz. Mint a "sarga vonal" gondolom. Fene tudja, de vegul is lehet jobb. Ha lesz.)

Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Egyebkent ilyenkor adnak a nemetek (nemetul) egy golosszefoglalot a meccsek utan. Alle Spiele, Alle Tore a cime. Azt nemtom, van-e hozza stream. De MyStreamen, Live247-en peldaul mindig van.
ulpianus
Linket tudnál dobni please 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Kozben a szatyor vezet👍🏼👍🏿🙂🍾
ZoliMP
A szatyor nyert!🍾🍾🍾🍾🍾
több mint 5 éve

Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Nyert a Dortmund! Jo a csapat! Van Foci!

Csak, szoval, a kozonsegmentes hangulat, ... picurka.

több mint 5 éve
Ez egy kivégzés lassan. Akkor lőnek gólt mikor akarnak

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gálázik a Dortmund

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Kozben a szatyor vezet👍🏼👍🏿🙂🍾
több mint 5 éve
A Schalke a szünet előtt is ilyen szörnyű volt?
Folyton emberbe vezetik a játékosok a lábát, ötlettelen a labdakihozatal. Sokszor eladjak a kp-n és létszám fölényben jöhet a Dortmund.
Wagner angliaban ennél összeszedettebb és jobban kifinomult játékot játszatott.
alatriste
Pedig egész jól kezdtek szépen
Letámadtak. Erre ott a második is
csebi
Hat ja de kb az osszeszedettseg 3 oercig tartott.
Az hogy elpattan kb minden labdatvetel meg szoszo, mert sok kimarad, de mondjuk a tuloldalon ez se olyan jellemző.
De támadójáték kb ad hock jelleggel van. Idonkent előrevagtak. Az nem jött be majd atvaltottak erre az egy ember majd felhozza csak ennek eredménye hogy gyakorlatilag 3an leutkozik a labdast es eselye sincs athozni.
A Dortmund térfelén meg gyakorlatilag nincs passza a csapatank.
Anno szimpatikus kis csapat volt ez a Schalke Kuranyival, Neuerrel, Bordonnal, Kristajic stb. Manapság már nem nagyon követem őket, de mintha egy baráti társaság állna ki egy Borussia ellen. (Mondjuk tőlük nem sajnálom, hátha megfogják a München-t).

Liverpool Fc
több mint 5 éve
A Schalke a szünet előtt is ilyen szörnyű volt?
Folyton emberbe vezetik a játékosok a lábát, ötlettelen a labdakihozatal. Sokszor eladjak a kp-n és létszám fölényben jöhet a Dortmund.
Wagner angliaban ennél összeszedettebb és jobban kifinomult játékot játszatott.
alatriste
Pedig egész jól kezdtek szépen
Letámadtak. Erre ott a második is